Treningová místnost.
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Cvičiště
Strana 8 z 26
Strana 8 z 26 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26
Re: Treningová místnost.
"Pravidlo číslo dvě...." ušklíbla jsem se a zlostně přimhouřila oči.
"Neporušuj první pravidlo." rukama jsem vyslala blesk přímo do jeho těla, jelikož jsem pořád měla ruce se Shosen položené na jeho ramenech. Přitom mi z rukávů ve zlomku sekundy vystřelil velký bílý had a obmotal se kolem jeho těla, takže se nemohl ani hnout.
Zatracený idot, já se o něj opravdu bála...
"Neporušuj první pravidlo." rukama jsem vyslala blesk přímo do jeho těla, jelikož jsem pořád měla ruce se Shosen položené na jeho ramenech. Přitom mi z rukávů ve zlomku sekundy vystřelil velký bílý had a obmotal se kolem jeho těla, takže se nemohl ani hnout.
Zatracený idot, já se o něj opravdu bála...
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
blesk ma torchu paralizoval kedže som bol na blesk zvyknutý tak to nemalo taký učinok.V tom ma had obmotal."Tak na toto som presne čakal had je silný a zlostný lenže had ma slabynu a tým je jedna vec"."Ryo teraz".Ryo pristál na chrbte hada tek sa začal točiť a krutiť no v tom Ryo využil príležitosť a klofol hada do hlavy takto to zopakoval ešte 2 krát a had sa odomna odmotal a padol dole.Ryo opať vyletel hore a ja som si trochu ponaťahoval telo pretože som bol dosť silno priputaný.
- Spoiler:
- Raiton:
Hiraishin-Létající bůh blesku(A rank)
Gian-Falešná tma(B rank)
Jibashi-Elektromagnetická vražda(C rank)
Suiton:
Shunshin no Jutsu-Technika problesknutí(D rank)
Shuishi-Vlna(C rank)
+ základné jutsu
Kuchiyouse no Jutsu-privolávacia technika(Vtáci)
Anonymní- Anonymní
Shinobi
Privolala velkého hada vyzeral hrozostrašne."No tak toto už je o niečom inom konečne to začína byť napínavé".
"Ale ja som tak isto pripravený Kuchiyose no Jutsu".
"Ale ja som tak isto pripravený Kuchiyose no Jutsu".
- Spoiler:
- Raiton:
Gian-Falešná tma(B rank)
Suiton:
Shuishi-Vlna(C rank)
+ základné jutsu
Anonymní- Anonymní
Had švihnul ocasem, aby smetl jeho orla z oblohy, zatímco já sebrala svou katanu.
V mžiku jsem se zase probleskla na svého "malého" přítele.
"Katon: Karyuu Endan!" Mířil na ně proud ohně.
GIFSoup
V mžiku jsem se zase probleskla na svého "malého" přítele.
"Katon: Karyuu Endan!" Mířil na ně proud ohně.
GIFSoup
Shinobi
Treningová místnost.
Ako had švihol ocasom orol sa tomu vyhol no ako letel ohen spalilo to trochu perie orol škriekal ked sa mi ot podarilo uhasiť takže utok na zvierata to né"Leť dole".Ked bol pri hadovom chvoste začal som robyť pečate."Suiton:Shuishi-"Vodná vlna"Na hada išla vodná vlna no nič mu to neurobilo akurát sa okolo neho spravyla velká kaluž vody.V tom sme vyleteli hore a orol sa pozeral do očí hadovi.
- Spoiler:
- Raiton:
Gian-Falešná tma(B rank)
Suiton:
Shuishi-Vlna(C rank)
+ základné jutsu
Anonymní- Anonymní
Nebezpečně zasyčel.
Právě tohle nesnášel.
"Zmizniii..." zavrčel, přičemž slovo nezvykle protáhl a zakončil tichým sykotem.
Já zatím znovu připravila pečetě.
"Katon: Tayioude!" vykřikla jsem a mávla proti němu katanou.
Zprvu to vypadalo jako jediná kapka kyseliny, nicméně ve chvíli, kdy už nebyl čas se vyhnout se ve vzduchu doslova "rozevřela" v obrovskou síť z chakry a ohně.
Pak se obalila okolo orla a postupně se rozpínala, dokud nezachytila celé jeho tělo. Měl tak oheň dva centimetry od těla a nemohl se hnout - ani létat.
Právě tohle nesnášel.
"Zmizniii..." zavrčel, přičemž slovo nezvykle protáhl a zakončil tichým sykotem.
Já zatím znovu připravila pečetě.
"Katon: Tayioude!" vykřikla jsem a mávla proti němu katanou.
Zprvu to vypadalo jako jediná kapka kyseliny, nicméně ve chvíli, kdy už nebyl čas se vyhnout se ve vzduchu doslova "rozevřela" v obrovskou síť z chakry a ohně.
Pak se obalila okolo orla a postupně se rozpínala, dokud nezachytila celé jeho tělo. Měl tak oheň dva centimetry od těla a nemohl se hnout - ani létat.
Shinobi
Teraz nastala moja chvíla pridem o neho ale bude to to iste aj u nej."Teraz!!!".Orol sa nemohol hýbať len ja jemne naklonil ja som z neho zoskočil na zem a medzi tým som vytváral pečať a aj orol zmyzol ked som stak oproti velkému hadovi "snad sisi nemyslela že som ho chcel umyť"usmial som sa ked bola pečať hotová."Raiton Gian-Blesk falošná tma.V tom vyletel do vody velký prud blesku v ktorej bol had a voda s bleskom ho začala zasahovať tým že stal vo vode to malo ešraz taký učinok.
[color=black]
[color=black]
- Spoiler:
- Raiton:
Gian-Falešná tma(B rank)
Suiton:
Shuishi-Vlna(C rank)
+ základné jutsu
Kuchiyouse no Jutsu-privolávacia technika(Vtáci)[
Anonymní- Anonymní
Jakmile mi došlo, co chce udělat seskočila jsem jeho směrem, jelikož neměl čas uhnout, když skládal pečetě. Had zmizel a já mávla katanou, jejíž ostří zlatě zářilo. Mé jedinečné Jutsu, díky kterému byla téměř nezlomitelná a jediný dotek mohl způsobit rozsáhlejší zranění než doposud kterékoli Jutsu.
Shinobi
Bolo to len o vlások ale dokázal som sa vyhnuť potom som z vačku vytiahol surikeny a hodil po nej.
- Spoiler:
- Raiton:
Gian-Falešná tma(B rank)
Suiton:
Shuishi-Vlna(C rank)
+ základné jutsu
Anonymní- Anonymní
Několik jsem jich vyblokovala katanou, ale jeden mě zasáhl do ramene.
Sykla jsem a zabodla katanu do země.
"Katon: Fuka no Kasaiha!" od ostří se k němu rozběhl oheň a utvořil okolo něj kruh, jakmile se pohne na nějakou stranu nebo udělá pečetě, oheň vyšlehne jeho směrem.
Sykla jsem a zabodla katanu do země.
"Katon: Fuka no Kasaiha!" od ostří se k němu rozběhl oheň a utvořil okolo něj kruh, jakmile se pohne na nějakou stranu nebo udělá pečetě, oheň vyšlehne jeho směrem.
Shinobi
Treningová místnost.
Pohol som sa a ohen zasiahol lenže v tom sa zobrazilo drevo klasciké kawarimi no jutsu.Bol som skovaný za skalou a rýchlo premýšlal čo dalej lebo značne čo sa týkalo jutsu mala prevahu no nič ked jutsu sa nevyrovnám uvidíme taijutsu ale ešte som ostal za kamenom.
- Spoiler:
- Raiton:
Gian-Falešná tma(B rank)
Suiton:
Shuishi-Vlna(C rank)
+ základné jutsu
Anonymní- Anonymní
Dala jsem ruce k sobě a vytvořila pečetě.
Přivolala jsem deset malých hadů, kteří vklouzli do země a hledali ho.
Jeden z nich mi pak vlezl do rukávu a já se pousmála, tak tady jsi...
"Katon: Gouryuuka no Jutsu!"
Oheň ve tvaru dračí hlavy roztříštil kámen, za kterým byl, aniž by věděl, že o něm vím.
Přivolala jsem deset malých hadů, kteří vklouzli do země a hledali ho.
Jeden z nich mi pak vlezl do rukávu a já se pousmála, tak tady jsi...
"Katon: Gouryuuka no Jutsu!"
Oheň ve tvaru dračí hlavy roztříštil kámen, za kterým byl, aniž by věděl, že o něm vím.
Shinobi
Ako som bol schovaný za balvanom v tom vybuchol a roztrieštil sa ja som letel 5 metrov do zadu a narazil sa o s trom bolel ma chrbát aj som sa za neho držal no musel som sa spametať toto nemože byt koniec kedže som mal chakru ešte tak na 2 utoky nechcel som ich lahostajne minuť kedže som teraz lapal podychu napadla ma jedná vec vytiahol som si z vrecka 3 kunaie a z poza chrbta vybral Fuuma Shuriken tak by ho nevydela ked som ho držal v ruke len som povedal."Henge".A on sa premenil na kunai v otm som po nej hodil 4 kunaie.
[color:7a36=black
[color:7a36=black
- Spoiler:
- ]Raiton:
Gian-Falešná tma(B rank)
Suiton:
Shuishi-Vlna(C rank)
+ základné jutsu
Anonymní- Anonymní
Odrazit to nebyl takový problém, proto jsem byla obzvlášť překvapená, když mi najednou z boku i ruky stékala krev a ne málo.
Fuuma shurikeny?
Zůstala jsem stát a léčila se, ale mezitím jsem vytvořila tři vybuchující klony, které se k němu rozběhly. Pečetě jsem dělala za zády, aby je neviděl.
"Kage Bunshin!" vykřikla jsem, i když ve skutečnosti to bylo Bunshin Daibakuha.
Klony běžely pořád k němu. Jakmile se ho dotknou nebo i kdyby je odrazil, vybuchnou.
Fuuma shurikeny?
Zůstala jsem stát a léčila se, ale mezitím jsem vytvořila tři vybuchující klony, které se k němu rozběhly. Pečetě jsem dělala za zády, aby je neviděl.
"Kage Bunshin!" vykřikla jsem, i když ve skutečnosti to bylo Bunshin Daibakuha.
Klony běžely pořád k němu. Jakmile se ho dotknou nebo i kdyby je odrazil, vybuchnou.
Shinobi
Leteli ku mne klony nemám čas sa vysilovať fizycky urobil som rychlo pečať.Suiton Shuishi-Vodná vlna".V tom bushin zavalila voda a oni vybuchli zamyslel som sa čo by nastalo keby sa ma tak dotkli a preglgol som no v zapetí som bol už dosť unavený.Vytiahol som z vrecka posledné shurikeny a z druheho zase niečo iné.Hodil som ich po nej a rozbehol sa k nej v tom musel nastať velký zmetok namiesto toho aby som utočil som pred nou klačal a ruky mal na zemi zdvyhol som hlavu."Ahoj".A teraz som čakal nejaký uder pesťou aspon by som vedel aku ma silu.
- Spoiler:
- Raiton:
Gian-Falešná tma(B rank)
Suiton:
Shuishi-Vlna(C rank)
+ základné jutsu
Anonymní- Anonymní
Tak tak jsem se vyhnula, ale další kunai se mi zabodnul do ramene.
Připravila jsem si pečetě, když se blížil.
"Katon: Ame no Ka..." zarazila jsem se, mírně naklonila hlavu na stranu.
"Ahoj?" zopakovala jsem tiše a neovladatelně se rozesmála.
Připravila jsem si pečetě, když se blížil.
"Katon: Ame no Ka..." zarazila jsem se, mírně naklonila hlavu na stranu.
"Ahoj?" zopakovala jsem tiše a neovladatelně se rozesmála.
Shinobi
"He čakal som inu odpoved od Raikage ako vydno si slabá a spoliehaš sa len na ninjutsu však".Mojim zámerom nebolo ju uraziť ale vytočiť ale to som nesmel prezradiť.
- Spoiler:
- Raiton:
Gian-Falešná tma(B rank)
Suiton:
Shuishi-Vlna(C rank)
+ základné jutsu
Anonymní- Anonymní
"To ty jsi na kolenou, ne já." naklonila jsem se níž a cvrnkla ho do nosu.
Shinobi
Videl som že to niakam nevedie touto cestou"Shunshin no Jutsu-Technika problesknutí"Ocitol som sa asi 3 metre od nej než sa uvedomila dal som ruku do znamenia "Výbuch".A pred nou nie zase uplne aby nedostala priami utok vybuchol lístok.
Anonymní- Anonymní
Stačila jsem udělat krok dozadu, ale stejně mě to odhodilo pořádně daleko.V té chvíli mě ale vytočil.
To jsou podpásovky. Celý tenhle souboj jsou podpásovky.
Sebrala jsem katanu, která mi při dopadu vypadla z ruky a probleskla se k němu, přičemž jsem nepřestávala sekat všemi směry. Taijutsu bylo první, na co jsem se vždy zaměřovala. Po chvíli z mé katany zase začala odlétávat "kyselina"
To jsou podpásovky. Celý tenhle souboj jsou podpásovky.
Sebrala jsem katanu, která mi při dopadu vypadla z ruky a probleskla se k němu, přičemž jsem nepřestávala sekat všemi směry. Taijutsu bylo první, na co jsem se vždy zaměřovala. Po chvíli z mé katany zase začala odlétávat "kyselina"
Shinobi
Ked nemáš ako vyzreť na sil. super musí ísť roznymi smermi.No kotaan mi prebehávaal a ja som sa ledvaj stihol uhýbať.Po tom ma opať kyselina zasiahla presne na tu istu ruku.Neuveritelná boseť no tak toto bude asi moja posledna technika bol som ochotný urobiť všetko aby som jej dokázal že som hodný na jej ochranu v tom sa mi v ruke vytvoril elektricky vyboj druhou rukou som jej chytil katana aj ked mi zožierala ruku a pritiahol si ju k sebe v tom som sa jej dotkol ramena a jej telom zasiahol elektrický výboj."Toto je moje najlepšie jutsu".V tom som druhou rukou pustil jej katanu a padol na kolená a tísol si tu ruku.
- Spoiler:
- Raiton:
Gian-Falešná tma(B rank)
Suiton:
Shuishi-Vlna(C rank)
+ základné jutsu
Anonymní- Anonymní
"Kss..." zachvěla jsem se.
Díky tomu, že jsem ovládla Černý blesk, pro mě tohle byl jen velmi slabý zásah, protože něco silnějšího bylo mou součástí. Zprudka jsem dýchala a trvalo než jsem se mohla hnout. Pak jsem klopýtla a jen tak tak udržela rovnováhu.
Nemít chakru Třetího Raikage a Černý blesk, neměla bych šanci...
"Jagei Jubaku." spíš jsem to konstatovala než vykřikla. Z rukávu mi vyklouzl bílý had a obtočil se kolem jeho těla tak, aby se nemohl hýbat.
"Přiznáváš, že jsi prohrál?" unaveně jsem pozvedla obočí.
Díky tomu, že jsem ovládla Černý blesk, pro mě tohle byl jen velmi slabý zásah, protože něco silnějšího bylo mou součástí. Zprudka jsem dýchala a trvalo než jsem se mohla hnout. Pak jsem klopýtla a jen tak tak udržela rovnováhu.
Nemít chakru Třetího Raikage a Černý blesk, neměla bych šanci...
"Jagei Jubaku." spíš jsem to konstatovala než vykřikla. Z rukávu mi vyklouzl bílý had a obtočil se kolem jeho těla tak, aby se nemohl hýbat.
"Přiznáváš, že jsi prohrál?" unaveně jsem pozvedla obočí.
Shinobi
Nemal som rád hady a ked sa okolo mna takto točili naskakovali mi zimomriavky pozrel som sa vážne na nu a premyšlal nad jej otázkou no z zapetí som sa usmial."heh heh jasná ved som bez čakry a pekne zniče- wua" v tom mi z ust vystrekla krv.
[color:d819=black
[color:d819=black
- Spoiler:
- ]Raiton:
Gian-Falešná tma(B rank)
Suiton:
Shuishi-Vlna(C rank)
+ základné jutsu
Anonymní- Anonymní
Hadi během minuty zmizely a já klečela vedle něj.
Nutno říct, že posledních pár vteřin jsem se musela přemáhat, abych ho nezačala léčit, ale nechtěla jsem, aby se zabil při pokusu o další techniku.
V dlaních jsem měla světle zelenou lékařskou chakru a přejížděla po zraněních. Dotýkala jsem se ho víc než bylo nezbytné, ale to nemusel vědět.
"Tak... Teď mě budeš muset jednou poslechnout, ať budu chtít cokoli." blesklo mi v očích.
A já vím, co budu chtít...
Nutno říct, že posledních pár vteřin jsem se musela přemáhat, abych ho nezačala léčit, ale nechtěla jsem, aby se zabil při pokusu o další techniku.
V dlaních jsem měla světle zelenou lékařskou chakru a přejížděla po zraněních. Dotýkala jsem se ho víc než bylo nezbytné, ale to nemusel vědět.
"Tak... Teď mě budeš muset jednou poslechnout, ať budu chtít cokoli." blesklo mi v očích.
A já vím, co budu chtít...
Shinobi
Strana 8 z 26 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26
Similar topics
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasedací místnost
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost
» Zasedací místnost
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Cvičiště
Strana 8 z 26
Povolení tohoto fóra: