Treningová místnost.
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Cvičiště
Strana 19 z 26
Strana 19 z 26 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 22 ... 26
Re: Treningová místnost.
Hm pozrel som sa na klon som hodil kunai bola to len iluzia takže to bolo v pohode.
No na pravom som použil preblesknutie a ocitl sa za ním"hm ty sa niekam ponáhlaš"položil som mu ruku na hlavu.
Dal som ruku do znamenia.
No na pravom som použil preblesknutie a ocitl sa za ním"hm ty sa niekam ponáhlaš"položil som mu ruku na hlavu.
Dal som ruku do znamenia.
Anonymní- Anonymní
usmial som sa ... otočil som katanu v ruke a svihol som katanov po nom a pokusal sa uskočit od neho
Anonymní- Anonymní
Nehal som sa seknuť jeho katanou no objavil sa dym a padol na zem rozpolený klát dreva.
"Takto bezmilostne do mna zautočiť no dobre vidím že tuto skušku bereš vážne tak prosím na čo čakáš snad len sekanice s katanou neni to jediné čo dokážeš"
Hm tento boj sa bude rozvýjať možno ešte zaujmavo.
"Takto bezmilostne do mna zautočiť no dobre vidím že tuto skušku bereš vážne tak prosím na čo čakáš snad len sekanice s katanou neni to jediné čo dokážeš"
Hm tento boj sa bude rozvýjať možno ešte zaujmavo.
Anonymní- Anonymní
Došel jsem sem a viděl že trénují."Přišel jsem nahlásit že jsem splnil zkoušku."potom jsem čekal na odpověd.
Douchuu Nagano- Počet príspevkov : 162
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Nagano
Povšimol som si že dobehol Sora.
"Hm viem a gratulujem ti pochopým že sa budeš hnevať ak bola silná no vo svete shinobi ťa nečaka nič lahké a toto bola len taka predohra".
"Ale skušku si splnil aj nad moje očakávania takže ťa výtumu Hane"odvetil so ma svoj pohlad som opať dal na Ishikamaru.
"Hm viem a gratulujem ti pochopým že sa budeš hnevať ak bola silná no vo svete shinobi ťa nečaka nič lahké a toto bola len taka predohra".
"Ale skušku si splnil aj nad moje očakávania takže ťa výtumu Hane"odvetil so ma svoj pohlad som opať dal na Ishikamaru.
Anonymní- Anonymní
heh"ja som vedel že sa tej katanu vyhnete bol to len zaomer ako snadno neprohrat" usmial somsa ... "ano mate prabdu nieje to jedine co dokažem "heh nenechám sa svoje echniky použijem až na konec potrebujem zistak od neho to pierko ..... vytvoril som dalši klon a ten klon nanho zautočil a za ten cas som sa premiestinil za Isasa a cakal na svoju sancu
Anonymní- Anonymní
"Hm takže techniky na záver mudre rozhodnutie no takto sa rýchlo zadýcháš"
Spravil klon ah ved to je iluzia o čo mu ide objavil sa za mnou rozbehol som sa oproti jeho klonu ktorý zmizol.
"Toto ti stačiť nebude musíš zapojiť aj trocha hlavu"ah no som zvedavý kam to až potiahne.
Spravil klon ah ved to je iluzia o čo mu ide objavil sa za mnou rozbehol som sa oproti jeho klonu ktorý zmizol.
"Toto ti stačiť nebude musíš zapojiť aj trocha hlavu"ah no som zvedavý kam to až potiahne.
Anonymní- Anonymní
"vidím že asi to stačit nebude" predklonil somsa a použil techniku premena meču a hned som jende sekáč po nom aj hodil a hned som jeden sekac po nom aj hodil
Anonymní- Anonymní
"Hm snaha je velká no tvoj čas pomali plinie snad si nemyslíš že tu budeme na veky"Odvetil som mu kludne.
Použil som techniku preblesknutia a lahko sa tomu vyhol."tak dobre trocha ti to zhorším.
dal som ruky do znamenia"kage bunshin no jutsu"spravilo sa 20 klonov"tak čo teraz?"
Použil som techniku preblesknutia a lahko sa tomu vyhol."tak dobre trocha ti to zhorším.
dal som ruky do znamenia"kage bunshin no jutsu"spravilo sa 20 klonov"tak čo teraz?"
Anonymní- Anonymní
heh hodený sekaáč je na retazi takže okmažite jak sa tomu vyhol a vytvoril klony to zautočilo na jeho klony zo zadu , "ked sa aj tomuto utoku vyhnež omažite po tebe hodín hodín druhu" nemáš sancu sa tomu len tak lahko vyhnut "
Anonymní- Anonymní
"Hm vždycky má niečo slabinu"pousmial som sa.
Klony po jednom zmizli a ja som použil techniku preblesknutia a zobrazil sa za ním chytil som mu ruku v ktorej držal katanu a pevne stísol.
"Tak teraz máme každý len jednu ruku som zvedavý čo spravíš a vermi tak lahkko ťa nepustím"som zvedavý ako sa s toho dostane.
Klony po jednom zmizli a ja som použil techniku preblesknutia a zobrazil sa za ním chytil som mu ruku v ktorej držal katanu a pevne stísol.
"Tak teraz máme každý len jednu ruku som zvedavý čo spravíš a vermi tak lahkko ťa nepustím"som zvedavý ako sa s toho dostane.
Anonymní- Anonymní
"nj " usmial som sa a volnov rukov som potiahl za retaz a jeden moj sekac sa vracal a naspet ku mne takl aby zautočil na Isasa .. "heh prabda všetko musi mat svoju slabinu"
Anonymní- Anonymní
"Děkuji co mám teď dělat?"Zeptal jsem se a zase čekal na odpověd.
Shinobi
Zamračil som sa" tak fajn trocha ti skolím hrebienok"vyskočil som do vzduchu a spavil pár pečatí.
Dopadol som na zem a obzrel sa na Sora"dneska už je večer takže nič no zajtra sa zo sestrou ukáž tunak"
Odvetil som a otočil sa spať na Ishikamaru aby som videl ako dopadol.
Dopadol som na zem a obzrel sa na Sora"dneska už je večer takže nič no zajtra sa zo sestrou ukáž tunak"
Odvetil som a otočil sa spať na Ishikamaru aby som videl ako dopadol.
Anonymní- Anonymní
ccc snažil som sa tomu vyhýbat ale nakoiec mato zasiahlo "vidím že ste naozaj silný"... posatvil som sa na nohy bol som dos omračenýalenevzdaval som sa použil som klon aby nano zautocil a zaroven za tým som vybarl zvyto - Ninpo : Shadow Fuuma shuriken jutsu (hodin fuuma shuriken a ztrojnasobím ho ) ... heh ten utok ma poriadne oslabil musim dat do toho vsetko co mam už som dost zranený
Anonymní- Anonymní
"Toto jutsu patrí medzi najslabšie ktore ovládam ale nejde o silu ako o načasovanie"
Zapozeral som sa hm takže konečne nejaká technika.Nad jeho iluzionárnym klonom som sa musel zasmiať.
To je čo za techniku v život som o nej nepočul zhrozene som sa zapozeral.Letel fumma shuriken no ten sa pri mne strojnásobil.
Jeden sa mi zarezal priamo do ruky"kso"vykrikol som od bolesti a druhou rukou si ho vybral.
Hm už nemožem použiť žiadne jutsu druhou rukou nemožem hýbať i ked"je to pozoruhodné no čo máš dalej"
Držal som si rameno a zatlačoval krv.
Zapozeral som sa hm takže konečne nejaká technika.Nad jeho iluzionárnym klonom som sa musel zasmiať.
To je čo za techniku v život som o nej nepočul zhrozene som sa zapozeral.Letel fumma shuriken no ten sa pri mne strojnásobil.
Jeden sa mi zarezal priamo do ruky"kso"vykrikol som od bolesti a druhou rukou si ho vybral.
Hm už nemožem použiť žiadne jutsu druhou rukou nemožem hýbať i ked"je to pozoruhodné no čo máš dalej"
Držal som si rameno a zatlačoval krv.
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem sem a čekal co se tedy bude dít.
Shinobi
Postavila jsem se vedle bratra. Doslova jsem zářila.
"Sate." odvětila jsem tiše.
"Sate." odvětila jsem tiše.
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
(Zase ti nejede Skype? )
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
(Omlouvám se zapoměl jsem se přepnout )
"Kde jsi byla?"řekl jsem mírně naježeným hlasem.
"Kde jsi byla?"řekl jsem mírně naježeným hlasem.
Shinobi
"S hypogrifem." odvětila jsem klidně a šibalsky jsem mrkla.
"Sensei řekl, že si ho můžu jít najít, tak jsem šla. Víš, podle klanové legendy... Skočila jsem z vodopádů a on mne opravdu zachytil." to, že jsem se u toho málem zabila jsem vynechala.
"Sensei řekl, že si ho můžu jít najít, tak jsem šla. Víš, podle klanové legendy... Skočila jsem z vodopádů a on mne opravdu zachytil." to, že jsem se u toho málem zabila jsem vynechala.
Rin Kagayaki- Jounin
Cože?Děláš si ze mě snad srandu?Jestli si klanovou legendu četla správně tak tohle si měla udělat až by ti bylo nejmíň 15 a jen pokud by ti to schválil nejstarší člen klanu což jsem já."všechno tohle jsem řekl velmi naštvaným tonem a skoro jsem u toho křičel.potom jsem ještě dodal."Kdyť si se mohla zabít."Tohle už jsem řekl mírnějším tonem a starostlivějším.Vzpoměl jsem si totiž na to jaká byla ta zkouška.
Shinobi
Můj úsměv trochu posmutněl.
"Sensei říkal, že můžu..." zkusila jsem to s jediným argumentem, který jsem měla.
"Sensei říkal, že můžu..." zkusila jsem to s jediným argumentem, který jsem měla.
Rin Kagayaki- Jounin
"Ale sensei není z našeho klanu a zákony klanu jsou důležitější než rozkaz senseie kterého máš necelý týden.Mám takový dojem že bych ti měl ještě na rok zakázat trénovat ve skupině."Podíval jsem se jinam než na ni.
Shinobi
"To by mi nevadilo." pokrčila jsem rameny.
"Stejně trénuji najednou maximálně s jedním člověkem. Nemám ráda lidi."
"Stejně trénuji najednou maximálně s jedním člověkem. Nemám ráda lidi."
Rin Kagayaki- Jounin
Strana 19 z 26 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 22 ... 26
Similar topics
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasedací místnost
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost
» Zasedací místnost
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Cvičiště
Strana 19 z 26
Povolení tohoto fóra: