Senju čtvrť
+10
Katashi Aokawa
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Akasuna no Ruki
Kushina Uzumaki
Yoko Ayme
Kin Yuki
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 10 z 22
Strana 10 z 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Klon v henge
Blbec... pomyslel si klon ktorý stál pred dvermi.Zaklopala som na dvere.Hokage-sama?!Priniesla som vám dopis... zasmiala som sa.
Blbec... pomyslel si klon ktorý stál pred dvermi.Zaklopala som na dvere.Hokage-sama?!Priniesla som vám dopis... zasmiala som sa.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Šel jsem rovnou ke kanceláři. Viděl jsem jak někdo klepe na dveře, tak jsem se postavil za ní a čekal až přide řada na mě.
Anonymní- Anonymní
Přiběhl jsem ke kanceláři.
"Assasin-dono, pojďte nahoru. Stalo se toho hodně!"
"Assasin-dono, pojďte nahoru. Stalo se toho hodně!"
Anonymní- Anonymní
Cloud
Danzou tak rychle přišel ze setkání pěti Kage?Muselo se něco stát...Pozorně jsem je sledoval a tajil dech abych všechno slyšel.
Danzou tak rychle přišel ze setkání pěti Kage?Muselo se něco stát...Pozorně jsem je sledoval a tajil dech abych všechno slyšel.
Anonymní- Anonymní
"Co se stalo? Hm, musíme svolat válečnou poradu. Takže, ve zkratce. Tsuchikage byl spolčený s Akatsuki, ale zradil je. Dal nám info, nakonec jsme obvinili Raikageho ze zrady, vykrucoval se a nakonec svůj Byakugan vytrhl z oka a vrátil. Myslel si, že ho to zachrání, ale nakonec nějak přivolal Vůdce akatsuki, přiletěla na drakovi, a vzala sebou Raikageho a jeho doprovod." posadil jsem se do křesla.
"Ještě předtím, se objevil Zetsu, usvědčil Raikageho zradu a pak jsem zabil jeho klona. Poté, co Reina utekla i s Raikagem, objevila se její projekce. Chvíli si povídala, chtěla nás zastrašit, a nakonec zjistila, že s námi nehne, tak zmizela. Mifune navrhl vznik Aliance Čtyř národů, návrh se přijal a vyhlásila se válka Kumo a Akatsuki. Já jsem byl zvolen, jako generál spojeneckých vojsk." dokončil jsem celé vyprávění.
"Ještě předtím, se objevil Zetsu, usvědčil Raikageho zradu a pak jsem zabil jeho klona. Poté, co Reina utekla i s Raikagem, objevila se její projekce. Chvíli si povídala, chtěla nás zastrašit, a nakonec zjistila, že s námi nehne, tak zmizela. Mifune navrhl vznik Aliance Čtyř národů, návrh se přijal a vyhlásila se válka Kumo a Akatsuki. Já jsem byl zvolen, jako generál spojeneckých vojsk." dokončil jsem celé vyprávění.
Anonymní- Anonymní
Cloud
Vím že poslouchat je neslušnost,ale teď to prostě udělám.Šel jsem potichounku za nimi a skrčil se za dveřmi.Danzou vůdce?Odlétl jsem rychle od dveří,protože už utichly.Vyskočil jsem z okna a stoupl si před dveře,jako bych tam stál celou dobu...
Vím že poslouchat je neslušnost,ale teď to prostě udělám.Šel jsem potichounku za nimi a skrčil se za dveřmi.Danzou vůdce?Odlétl jsem rychle od dveří,protože už utichly.Vyskočil jsem z okna a stoupl si před dveře,jako bych tam stál celou dobu...
Anonymní- Anonymní
"Pojď dovnitř Baka!" zavolal jsem Clouda.
"Další válka." zakryl jsem si oči pravou rukou.
Nedokázal jsem jí zabránit.
"Překvapuje mě," řekl jsem po několika minutách ticha.
"Že se přidal do Aliance i Tsuchikage. Zrada Kumo, se dala očekávat, měli jste se ho tam zbavit, Nevadí." Vstal jsem.
"Půjdu na chvíli ven, kdy zahájíme útok na Ame? Ninjové jsou připravení." sykl jsem na Clouda
"A ty půjdeš se mnou."
"Další válka." zakryl jsem si oči pravou rukou.
Nedokázal jsem jí zabránit.
"Překvapuje mě," řekl jsem po několika minutách ticha.
"Že se přidal do Aliance i Tsuchikage. Zrada Kumo, se dala očekávat, měli jste se ho tam zbavit, Nevadí." Vstal jsem.
"Půjdu na chvíli ven, kdy zahájíme útok na Ame? Ninjové jsou připravení." sykl jsem na Clouda
"A ty půjdeš se mnou."
Anonymní- Anonymní
"Zítra, musíme odstranit nepřítele dřív, než se jeho armáda připojí ke Kumo a Akatsuki." podíval jsem se na Assasina.
Jako představitel Senju a Ohnivé vůle, válku vidí opravdu nerad. To jde vidět, připadá mi to jako kdysi, kdy jsem byl v pozadí a Hiruzen v popředí. Je pravda, že tehdy šli věci v Konoze opravdu hladce.
Jako představitel Senju a Ohnivé vůle, válku vidí opravdu nerad. To jde vidět, připadá mi to jako kdysi, kdy jsem byl v pozadí a Hiruzen v popředí. Je pravda, že tehdy šli věci v Konoze opravdu hladce.
Anonymní- Anonymní
Cloud
''H-hai'',šel jsem vedle Assasina a prohlížel si Danzoua.Pak jsem přejel pohledem na Assasina,něco ho velmi rozrušilo.''Útok na Ame?Vysvětlíte mi co se stalo přesně?''Podíval jsem se Assasinovi do očí a zakopl o práh u dveří..
''H-hai'',šel jsem vedle Assasina a prohlížel si Danzoua.Pak jsem přejel pohledem na Assasina,něco ho velmi rozrušilo.''Útok na Ame?Vysvětlíte mi co se stalo přesně?''Podíval jsem se Assasinovi do očí a zakopl o práh u dveří..
Anonymní- Anonymní
Klon pozorne počúval a keď dohovorili klon urobil pečať a zmizol,to čo počul klon som už aj já vedela a tak som sa na streche postavila a hneď som informovala Reinu vďaka prsteňu.Chakru som mala tak slabú že si ma nikto nemohol všimnúť.
Shinobi
Dělal jsem to, co mi Danzou-sama nařídil. Hledal jsem tu štěnici, která se sem nedávno vetřela.
Stopa mě dovedla až sem.
To snad, mi nechcete říct, že jsou rovnou tady!?
"Jsem nejlepší Senzibil v Listové, co si sakra o sobě myslíš?"
Anonymní- Anonymní
Ale,ti trvalo ma nájsť... povedala som a stále som si držala henge.
Shinobi
Cloud
Proč všechno pozdějc?Zadíval jsem se naštvaně na Assasina a podíval se na zapadající slunce.''Zítra se jde do války že?''Smutně jsem se zadíval na západ slunce a povzdechl...
Proč všechno pozdějc?Zadíval jsem se naštvaně na Assasina a podíval se na zapadající slunce.''Zítra se jde do války že?''Smutně jsem se zadíval na západ slunce a povzdechl...
Anonymní- Anonymní
"Jo, nemusíš používat henge, Uzumaki zrádkyně. Moje schopnosti senzibila jsou nepřekonané." Vytáhl jsem Tanto a pevně stiskl.
Anonymní- Anonymní
Cloud
Podíval jsem se na utíkajícího Assasina.Na cvičiště?Teď večer?rozeběhl jsem se za ním a přemýšlel,co se stane...
Podíval jsem se na utíkajícího Assasina.Na cvičiště?Teď večer?rozeběhl jsem se za ním a přemýšlel,co se stane...
Anonymní- Anonymní
Zrušila som henge
a nechala som tak všetko čo som nestihla dorobiť.
Mňa skôr Konoha zradila nie já vás....ale na to nemám čas už tu dlhšie nemôžem ostať tak keď dovolíš já zmiznem... zmizla som ako pravý ANBU a presunula som sa k bráne.(presun)
a nechala som tak všetko čo som nestihla dorobiť.
Mňa skôr Konoha zradila nie já vás....ale na to nemám čas už tu dlhšie nemôžem ostať tak keď dovolíš já zmiznem... zmizla som ako pravý ANBU a presunula som sa k bráne.(presun)
Shinobi
Objevil jsem se v kanceláři a neslyšně jsem si vzal jednu techniku. Pak jsem zase zmizel a na Danza se ani nepodíval.
Anonymní- Anonymní
Ráno jsem se probudil v pokoji Assasina. Jak dlouho jsem to zase spal..
Udělal jsem si lehkou rozcvičku, po tom dlouhém spánku to bylo potřeba. Po rozcvičce se v koupelně ozvala sprcha, provedl jsem ranní hygienu a chystal se odejít z domu.
.přesun.
Udělal jsem si lehkou rozcvičku, po tom dlouhém spánku to bylo potřeba. Po rozcvičce se v koupelně ozvala sprcha, provedl jsem ranní hygienu a chystal se odejít z domu.
.přesun.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Došel jsem ke dveřím kanceláře, zaťukal a hned vešel.
"Zdravím," posadil jsem se do křesla a čekal.
"Zdravím," posadil jsem se do křesla a čekal.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Ano?" vzhlédl jsem ze všech plánů, nápadů a poznatků a pozorně sledoval ninju.
Anonymní- Anonymní
"Rád bych poprosil o techniku, Gogyou Fuuin a Gogyou Kaiin , pokud by to bylo možné."
Hleděl jsem Danzouvi při otázce do očí.
Hleděl jsem Danzouvi při otázce do očí.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Strana 10 z 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 10 z 22
Povolení tohoto fóra: