Senju čtvrť
+10
Katashi Aokawa
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Akasuna no Ruki
Kushina Uzumaki
Yoko Ayme
Kin Yuki
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 16 z 22
Strana 16 z 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Probudil jsem se ve svém pokoji. Umyl jsem se, nahodil na sebe oblečení a vyšel pryč.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Došla jsem s PiliKKou, až sem. Nevím, proč jsem sem zamířila, prostě
proto, bylo to nenápadné místo, nikdo by nás tady nehledal. Vyvolala
jsem ze svitku tykev a nahodila si jí na záda. "Pili-chii. Tak jsme
tady, dnes to začíná. Mohla by jsi.. Mohla by jsi mi něco slíbit?"
Zeptala jsem se, nijak jsem se netvářila, neměla jsem důvod. Pláč by mi
nepomohl, smích by byl k ničemu. Je to zvláštní, stát teď zde a čekat na pokyny. Jaký paradox, že jsem tuhle vesnici milovala, stejně jako Sunu..
proto, bylo to nenápadné místo, nikdo by nás tady nehledal. Vyvolala
jsem ze svitku tykev a nahodila si jí na záda. "Pili-chii. Tak jsme
tady, dnes to začíná. Mohla by jsi.. Mohla by jsi mi něco slíbit?"
Zeptala jsem se, nijak jsem se netvářila, neměla jsem důvod. Pláč by mi
nepomohl, smích by byl k ničemu. Je to zvláštní, stát teď zde a čekat na pokyny. Jaký paradox, že jsem tuhle vesnici milovala, stejně jako Sunu..
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Ne... tady to skončí..." zašeptala jsem tiše. "Co chceš, abych slíbila...?" ač jsem se tvářila nezaujatě... ve skutečnosti jsem cítila tolik věcí, tolik pocitů, moc emocí... nademnou se vznášeli loutky, a já si připadala jako ona. Na povrch živé a krásné... uvnitř prázdné, bez srdce a bez jediného kouskla citu.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Klan: Akasuna
Stála jsem tam bez hnutí, písek se mezi tím rozprostřel mě k nohoum. Pohled jsem směřovala na své nohy, načež jsem vzhlédla. "Stalo se toho tolik a já.. Já chci, aby jsi i přes to všechno, co se v následujících minutách stane.. Aby jsi nikdy nezapomněla na své jméno ne na svůj post, jen na to kým jsi byla a jsi. Jsi mou sestřenkou, mou jedinou rodinou, pro kterou udělám cokoliv. Prosím, ať se stane, co se stane, ať tu nezemřeme nebo ne. Chci, aby jsi věděla, že v tom nejsi sama a nikdy nebudeš. Budu tu vždycky pro tebe.. Pili-chii.." Dokončila jsem to, co jsem říct chtěla. Pak už jsem pohledem zabloudila kamsi k bráně, a vyčkávala na vše, co se stane dál.
Shinobi
"Vždycky jsi pro mě znamenala tolik... milovala jsem tě nadevše!" zašeptala jsem.
Cítila jsem... konec!
Mé loutky se vznesli nade mě. Zvedla jsem ruce a Gaara složil pečetě. Velká masa písku se zvedla a začala zavalovat okolní domy.
Teď... to končí!!
Cítila jsem... konec!
Mé loutky se vznesli nade mě. Zvedla jsem ruce a Gaara složil pečetě. Velká masa písku se zvedla a začala zavalovat okolní domy.
Teď... to končí!!
Shinobi
Přikývla jsem a zopakovala postu po ní. Roprostřela jsem písek všude kam se jen dalo. Pak jsem udeřila do země. Domy se bortili jeden po druhém, zaplavovalo to i ulice.Vzpomínala jsem na to, kdy jsem ty ulice opravovala, kdy jsem vybudovala základy vesnice a pomáhala.
To všechno bylo pryč, je konec.. Konec všeho, v co jsem doposud věřila. Nezměním své rozhodnutí! Minna..
"Sabaku Taiso!" Všechny domy se zbortili na prach, tak jsem pokračovala dál a dál. Všimla jsem si rozruchu u brány. Oto už taky začala..
To všechno bylo pryč, je konec.. Konec všeho, v co jsem doposud věřila. Nezměním své rozhodnutí! Minna..
"Sabaku Taiso!" Všechny domy se zbortili na prach, tak jsem pokračovala dál a dál. Všimla jsem si rozruchu u brány. Oto už taky začala..
Shinobi
Odvolala jsem všechny loutky. Složila jsem pečetě a zvedla hlavu k nebi. "Katon: Goukakyuu no jutsu!" vykřikla jsem a z mých úst se vyvalil obrovský plamen, který se řítil do modročerných mraků.
Shinobi
Písek zničil menší budovy, ale na ty větší jsem musela jinak. Poskládala jsem pečetě. "Fuuton: Kazekiri!"
Vykřikla jsem a větrná vlna řidila několik domů v řadě za sebou, včetně kompletně zničené Senju čtvrti.
Vykřikla jsem a větrná vlna řidila několik domů v řadě za sebou, včetně kompletně zničené Senju čtvrti.
Shinobi
Přiřítil jsem se k Senu čtvrti.
"Ale, opravdu obdivuhodné a silácké." Aktivoval jsem Mangekyo Sharingan.
"Ale, opravdu obdivuhodné a silácké." Aktivoval jsem Mangekyo Sharingan.
Anonymní- Anonymní
Složila jsem pečetě a zvedla je k nebi. Nademnou se zatáhlo, blesky tančili po obloze. Stačila chvilka a zformovali se mi v ruce. Kirin,... otočila jsem ruce a poslala techniku na Itachiho.
Shinobi
"Susanoo!" na nic jsem nečekal a vyvolal Susanoo, které mě dokázalo ochránit.
"Kirin?" Stál jsem a vražedně sledoval jejich pokusy.
"Kirin?" Stál jsem a vražedně sledoval jejich pokusy.
Anonymní- Anonymní
Všimla jsem si Itachiho, ale nevěnovala mu pozornost, PiliKKa si s ním musela poradit, kdyby cokoliv pomůžu jí ze zálohy. Na Itachiho by byl můj písek krátký, jedině.. Ale to si nechám na později!
Rozprostřela jsem písek kolem sebe a chystala se na nejhorší, slyšela jsem výbuchy u brány a v ulicích.
Rozprostřela jsem písek kolem sebe a chystala se na nejhorší, slyšela jsem výbuchy u brány a v ulicích.
Shinobi
Dívala jsem se na něj. Jasně, kdo by nevěděl, že proti nejlepšímu z Uchihu nemá šanci?! Ale co mi bylo po tom...
Zvedla jsem ruce a vyvolala loutky. Poslala jsem na něj masu písku, která bortila celou ulici.
Zvedla jsem ruce a vyvolala loutky. Poslala jsem na něj masu písku, která bortila celou ulici.
Shinobi
Objevil jsem se za Yoko a dotkl se jejích zad.''Neříkal jsem že se ještě uvidíme?''Rozestavil jsem loutky kolem sebe a čekal na její reakci.
Anonymní- Anonymní
"Tyhle vaše útoky nemají na mě vůbec žádný efekt." susanoo nastavil štít. Já jsem udělal pečetě a na Yoko poslal ohnivou kouli.
"Nevím, co máte v plánu, ale nebudu vás šetřit, ani tebe. Pokud mi nedátena vybranou, použiju svoji nejsilnější zbraň."
"Nevím, co máte v plánu, ale nebudu vás šetřit, ani tebe. Pokud mi nedátena vybranou, použiju svoji nejsilnější zbraň."
Anonymní- Anonymní
Nejdřív jsem před sebe postavila ohromnou vrstvu písku, která vyblokovala blížící se ohnivou kouli, písek se roztříštil na sklo a sesypal se na zem.
Pak jsem se otočila na Katashiho. "Co tu děláš! Tohle není zrovna nejvhodnější situace, drž se dál.." Sykla jsem, ano byla jsem překvapená, ale mě už snad nepřekvapí nic. Věděla jsem, kolik jsem pískem zabila lidí, ale nechtěla jsem na to myslet, zhnusila bych se sama sobě ještě víc.
Obalila jsem se písečným brněním a byla připravená pro případ přejít do formy Shukaka.
Pak jsem se otočila na Katashiho. "Co tu děláš! Tohle není zrovna nejvhodnější situace, drž se dál.." Sykla jsem, ano byla jsem překvapená, ale mě už snad nepřekvapí nic. Věděla jsem, kolik jsem pískem zabila lidí, ale nechtěla jsem na to myslet, zhnusila bych se sama sobě ještě víc.
Obalila jsem se písečným brněním a byla připravená pro případ přejít do formy Shukaka.
Shinobi
Přistála jsem na jednom z domů, tedy jeho zbytku a usmála se. "Hokage-sama osobně.. jak se daří kolego?!" ušklíbla jsem se a seskočila na zem.
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
Přiběhl jsem do čtvrtě a postavil se kousek od Itachiho a podíval se na nepřátele. Chvíli jsem mimo a hned se to tu mění. Poskládal jsem pár pečetí a aktivoval Mizu no jikuukan. Musím protáhnout kosti.
Anonymní- Anonymní
Katashi
''Tak já se mám držet dál?Kdybych neměl slabost pro tebe zabil bych tě jak nic'',řekl jsem vytočeně a sledoval co dělá.''Suiton: Suiryundan no jutsu!''Poslal jsem díky zabuzovi velkou vodní techniku na konohu.
(Nebudu přepínat učty takže je to sa katashiho xd)
''Tak já se mám držet dál?Kdybych neměl slabost pro tebe zabil bych tě jak nic'',řekl jsem vytočeně a sledoval co dělá.''Suiton: Suiryundan no jutsu!''Poslal jsem díky zabuzovi velkou vodní techniku na konohu.
(Nebudu přepínat učty takže je to sa katashiho xd)
Anonymní- Anonymní
"Kolego? S tebou já nemám nic společného." řekl Itachi, který stál za ní.
Druhý Itachi zavřel jedno oko.
"Amaterasu!" Nezastavitelný černý oheň namířil na Yoko, Katashiho a jeho loutky.
Druhý Itachi zavřel jedno oko.
"Amaterasu!" Nezastavitelný černý oheň namířil na Yoko, Katashiho a jeho loutky.
Anonymní- Anonymní
Mé tělo se změnilo na vodu. "Tak do toho!" ušklíbla jsem se a rozprskla se. Jeho tělo jsem samozřejmě také pocákala. Potom jsem se rychlostí blesku proměnila na vítr a vyvolala velmi studený vítr, který vodu na něm zmrazil. Hodila jsem na něj už jen bleskovou kouli a čekala, co udělá.
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
Katashi
''Ten hajz*'',Zabuzu jsem dal před sebe,takže začal hořet,stejně jako má levá ruka,kterou jsem dal před Yoko.Rychle jsem si ji odsekl,a místo ní mi z loktu vyrazila katana,druhou rukou jsem ovládal hakua,který kolem nás s Yoko udělal Ledovou kopuly.
''Ten hajz*'',Zabuzu jsem dal před sebe,takže začal hořet,stejně jako má levá ruka,kterou jsem dal před Yoko.Rychle jsem si ji odsekl,a místo ní mi z loktu vyrazila katana,druhou rukou jsem ovládal hakua,který kolem nás s Yoko udělal Ledovou kopuly.
Anonymní- Anonymní
Klon na kterého Tsukiko zaútočila vybouchl a vzal sebou půlku ulice.
Susanoo změnilo strukturu, abych mohl vytvořit jiný druh útoku.
"Yasaka no Magatama!"
Susanoo změnilo strukturu, abych mohl vytvořit jiný druh útoku.
"Yasaka no Magatama!"
Anonymní- Anonymní
Poskládal jsem rychle další pečetě a odkryl si čelenku. ,,Heh Yoko, kazekage a tebe neznám." Ukázal jsem na Katashio. ,,A ty si taková ta, jak si říkáš nová bohyně." Tohle vypadá jako špatný vtip. ,,Chidori eisou." Techniku jsem poslal na Tsukiko.
Anonymní- Anonymní
Nic jsem mu na to neřekla, celé tělo mi začal obalovat písek, do pláště bijuu. Chtěla jsem použít jen jediné. Poskládala jsem pečetě, ale na to se na mě řítilo Amaterasu. Katashi mě, ale zachránil. "Arigato.." Vypadlo ze mě jen, nečekala jsem to. Nebyla jsem medik, neuměla jsem ho vyléčit. "Budeš v pořádku?" Zeptala jsem se jen, načež jsem v ledové kopuli vedle sebe po složení pečetí vytvořila klona. "Povol tu kopuli, chci.. Chci něco zkusit.." Dodala jsem.
Shinobi
Strana 16 z 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 16 z 22
Povolení tohoto fóra: