Senju čtvrť
+10
Katashi Aokawa
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Akasuna no Ruki
Kushina Uzumaki
Yoko Ayme
Kin Yuki
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 11 z 22
Strana 11 z 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Za okno Hokageho sídla sa posadil vták z Iwy.
- Pre Hokageho:
- Dobrý deň, Hokage-dono.
Včera večer sa podarilo utiecť jednému z nukeninov z väzenia v Iwe. Volá sa Tendashi Akemi a pochádza zo Suny. Pri úteku mu pomáhala neznáma osoba a drak, takže je možné, že išlo o Akatsuki (podobné ale rovnaké stvorenie ako na stretnutí Kage). Okrem toho má tento nukenin v pravom oku Sharingan.
Midotsuchi (Tsuchikage)
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem ke dveřím kanceláře a zaklepal na ně. Pak sjem se opřel o zeď a čekal, asi mě někdo pozve.
Anonymní- Anonymní
"Tu teď u sebe má Nanadaime." povzdechl jsem si a vytáhl nějaký list papíru.
Budu potřebovat brýle. Něco jsem si tam zaznamenal a podíval se na něj.
"Je na cvičišti 3."
Budu potřebovat brýle. Něco jsem si tam zaznamenal a podíval se na něj.
"Je na cvičišti 3."
Anonymní- Anonymní
"Hai, arigato. Naschle."
Zvedl jsem se a odešel pryč na cvičiště.
.Přesun - Cvičiště.
Zvedl jsem se a odešel pryč na cvičiště.
.Přesun - Cvičiště.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Viděl jsem jak Allii odchází, tak jsem skočil do kanceláře já. ,,Dobrý." Podíval jsem se na něho. ,,Gobi nebude, mají ho asi někde zašitého." Ani nevím jestli mi tu misi zadával on nebo Assasin. Potřebuju odpočinek.
Anonymní- Anonymní
"Gobi? Jo, ta mise, co ti zadával bratr. To nevadí, jsme ve válce, víš o tom?"
Anonymní- Anonymní
,,Ve válce?" Podíval jsem se na něho. ,,A s kým?" Nemám rád války. Odpočinek bude muset počkat.
Anonymní- Anonymní
"Takže, ve zkratce. Včera byl sraz Kage.
Tsuchikage byl spolčený s Akatsuki, ale zradil je. Dal nám info, nakonec jsme obvinili Raikageho ze zrady, vykrucoval se a nakonec svůj Byakugan vytrhl z oka a vrátil. Myslel si, že ho to zachrání, ale nakonec nějak přivolal Vůdce akatsuki, přiletěla na drakovi, a vzala sebou Raikageho a jeho doprovod." odmlčel jsem se a něco na papír, který ležel přede mnou jsem něco napsal.
"Ještě předtím, se objevil Zetsu, usvědčil Raikageho zradu a pak jsem zabil jeho klona. Poté, co Reina utekla i s Raikagem, objevila se její projekce. Chvíli si povídala, chtěla nás zastrašit, a nakonec zjistila, že s námi nehne, tak zmizela. Mifune navrhl vznik Aliance Čtyř národů, návrh se přijal a vyhlásila se válka Kumo a Akatsuki. Já jsem byl zvolen, jako generál spojeneckých vojsk."
Tsuchikage byl spolčený s Akatsuki, ale zradil je. Dal nám info, nakonec jsme obvinili Raikageho ze zrady, vykrucoval se a nakonec svůj Byakugan vytrhl z oka a vrátil. Myslel si, že ho to zachrání, ale nakonec nějak přivolal Vůdce akatsuki, přiletěla na drakovi, a vzala sebou Raikageho a jeho doprovod." odmlčel jsem se a něco na papír, který ležel přede mnou jsem něco napsal.
"Ještě předtím, se objevil Zetsu, usvědčil Raikageho zradu a pak jsem zabil jeho klona. Poté, co Reina utekla i s Raikagem, objevila se její projekce. Chvíli si povídala, chtěla nás zastrašit, a nakonec zjistila, že s námi nehne, tak zmizela. Mifune navrhl vznik Aliance Čtyř národů, návrh se přijal a vyhlásila se válka Kumo a Akatsuki. Já jsem byl zvolen, jako generál spojeneckých vojsk."
Anonymní- Anonymní
,,No, zajímavé." Poškrábal jsem se na hlavě. ,,A kdy se začne útočit?"
Anonymní- Anonymní
"Vesnice mají příkaz k mobilizaci. Půjdeš a odneseš to čtyřem vesnicím. Dobře? Iwa, Suna a Kiri." podal jsem mu vzkaz.
- Spoiler:
- Kage, dejte svým lidem příkaz k mobilizaci, dejte dohromady všechny své týmy, a pošlete mi zpět vaše schopnosti a Kekkei genkai.
Danzou, Hachidaime.
Anonymní- Anonymní
"Omlouvám se, ale zajisté víš, že tohle není jednoduchá situace." přikývl jsem.
Anonymní- Anonymní
Rozevřel jsem velký svitek a začal psát.
- Spoiler:
- "Kage, dnes se vaše vesnice a vaši ninjové přesuňte do Konohy. bude předem připravená, je připraveno i hlavní velitelství. Je načase konat...Veškeré vaše síly, nechť jsou v pohotovosti. Do dnešního večera vás očekávám.
Hachidaime Hokage."
Anonymní- Anonymní
Objevím se v Senju čtvrti u domu mého otce a pronesu: ,,Takže jsem zase doma."
Anonymní- Anonymní
Zastavila jsem se před kanceláří.
"Teď jsme v Senju čtvrti. A kancelář..." ukázala jsem na dveře a pomalu k nim přešla.
"...Je tady." zaklepala jsem a pak se otočila k Tsuchikagemu.
"Pokud již nic nepotřebujete, vrátím se k bráně."
"Teď jsme v Senju čtvrti. A kancelář..." ukázala jsem na dveře a pomalu k nim přešla.
"...Je tady." zaklepala jsem a pak se otočila k Tsuchikagemu.
"Pokud již nic nepotřebujete, vrátím se k bráně."
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
"Myslím, že je to všetko."
Zamyslel som sa.
"Do Konohy by mal prísť ešte jeden pluk. Mal by priniesť zbrane a zvitky z Iwy. Sprevádza ho používateľ Bakutonu, takže si asi niekde skúša svoje bomby. Mohli by ste pred bránu dediny niekoho poslať, aby ich tam očakával?"
Zamyslel som sa.
"Do Konohy by mal prísť ešte jeden pluk. Mal by priniesť zbrane a zvitky z Iwy. Sprevádza ho používateľ Bakutonu, takže si asi niekde skúša svoje bomby. Mohli by ste pred bránu dediny niekoho poslať, aby ich tam očakával?"
Anonymní- Anonymní
"Můžete požádat Hokageho, ale pořád tam bude stráž. Nejspíš se tam ještě na chvíli vrátím i já." Kývla jsem na znamení rozloučení.
"Lituji, ale jako chuunin nemá příliš možností, jak bych vám v tomto ohledu mohla pomoct. " mírně jsem se uklonila a zmizela.
(Přesun)
"Lituji, ale jako chuunin nemá příliš možností, jak bych vám v tomto ohledu mohla pomoct. " mírně jsem se uklonila a zmizela.
(Přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Posadil som sa pred kanceláriu a čakal na Hokageho. Dlho som už nespal, aj keď som nemusel v dedine podpisovať papiere. Snažil som sa nezaspať, ale nepodarilo sa. Zosunul som sa na lavičku a spal.
Ráno som sa zobudil na hlas nejakého ninju. Informoval ma o polohe veliteľstva a povedal, že ma tam aj zavedie. Išiel som za ním.
(Presun.)
Ráno som sa zobudil na hlas nejakého ninju. Informoval ma o polohe veliteľstva a povedal, že ma tam aj zavedie. Išiel som za ním.
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Položil jsem Seita dopostele, sebe uložil do své a oba jsme spokojeně usnuli.
Anonymní- Anonymní
Probudil jsem se v posteli. Co to..Jak jsem se sem dostal? Vstal jsem z postele a hlavou mi projela bolest. Ajaj včera jsem to trošku přepískl. Chytl jsem se za hlavu a došel ke dveřím, ještě jsem se otočil a podíval se na spícího Assasina. ,,Díky." Otevřel jsem dveře a vyšel ven. Musím se trochu provětrat.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Jelikož kancelář Hokage je v rekonstrukci ninjové mi řekli že hokage můžu zastihnout v Senju čtvrti,tak jsem se tam vydal.Zaklepal jsem na dveře od Hokageho kanceláře a vyčkával jestli se někdo ozve.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Chytl jsem se za řetízek a nasměřoval do něj chakru,abych se mohl spojit s Reinou.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Strana 11 z 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 11 z 22
Povolení tohoto fóra: