Senju čtvrť
+10
Katashi Aokawa
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Akasuna no Ruki
Kushina Uzumaki
Yoko Ayme
Kin Yuki
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 9 z 22
Strana 9 z 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Přestal jsem chrápat, protože mě něco vzbudilo. Otevřel jsem oči, uviděl jsem něco blonďatého. Že by přišla, až ze suny, mě vzbudit? Za chvíli jsem viděl až moc jasně.
"Jé to jsi ty." řekl jsem trochu zklamaně, trochu pobaveně a posadil se.
"Co to jutsu a jak ses tady vyspal?"
"Jé to jsi ty." řekl jsem trochu zklamaně, trochu pobaveně a posadil se.
"Co to jutsu a jak ses tady vyspal?"
Anonymní- Anonymní
Cloud
''Jo,už dokáži udělat celkem neprostupnou mlhu'',usmál jsem se a stoupl.''Spí se tu vážně krásně,moc vám děkuji za pohoštění a nocleh'',začal jsem si ostřit meč.''Dnes jsem plný energie,menší trénink by neuškodil''...řekl jsem a podíval se na Assasina.
''Jo,už dokáži udělat celkem neprostupnou mlhu'',usmál jsem se a stoupl.''Spí se tu vážně krásně,moc vám děkuji za pohoštění a nocleh'',začal jsem si ostřit meč.''Dnes jsem plný energie,menší trénink by neuškodil''...řekl jsem a podíval se na Assasina.
Anonymní- Anonymní
"Super, doufám, že tu zůstaneš. Protože, dům je stejně pořád prázdný." pousmál jsem se. Hmm, mohl bych zajít do Suny, když mám teď, dá se říct, volno.
"No, mohli bychom do Suny, cestou tě něco naučím a doufám, že se nebojíš hadů."
"No, mohli bychom do Suny, cestou tě něco naučím a doufám, že se nebojíš hadů."
Anonymní- Anonymní
Cloud
''Do Sumi??A co bychom tam dělali?'',pootevřel jsem ústa a posadil se.''No ehm..I když říká se že tam mají pohledné dívky'',zakřenil jsem se a vstal.''Tak pojďme,chci to tam poznat'',nedočkavě jsem nadskočil a vyrazil ze dveří...
''Do Sumi??A co bychom tam dělali?'',pootevřel jsem ústa a posadil se.''No ehm..I když říká se že tam mají pohledné dívky'',zakřenil jsem se a vstal.''Tak pojďme,chci to tam poznat'',nedočkavě jsem nadskočil a vyrazil ze dveří...
Anonymní- Anonymní
On řekl Sumi? Před očima se mi objevila moje bývala sekretářka. Chjo, chudák holka...pořád jsem si z ní utahoval.
"Já chci jenom pozdravit svou studentku." pousmál jsem se a šel za ním. Cestou jsem vzal jeden velký svitek.
"Tady, nebudu to tahat cestou. Podepiš se tam." rozevřel jsem svitek na kuchiyose.
"Já chci jenom pozdravit svou studentku." pousmál jsem se a šel za ním. Cestou jsem vzal jeden velký svitek.
"Tady, nebudu to tahat cestou. Podepiš se tam." rozevřel jsem svitek na kuchiyose.
Anonymní- Anonymní
Cloud
''Kuchiyose no jutsu?Už jsem o něm slyšel'',rozzářil jsem se a kousl se do prstu.Ani jsem to necítil,jak jsem byl natěšený na to co to bude.Podepsal jsem se krví a dodal:''Studentkou?Mimochodem kolik jí je?'',udělal jsem psí pohled a olízl si prst od krve...
''Kuchiyose no jutsu?Už jsem o něm slyšel'',rozzářil jsem se a kousl se do prstu.Ani jsem to necítil,jak jsem byl natěšený na to co to bude.Podepsal jsem se krví a dodal:''Studentkou?Mimochodem kolik jí je?'',udělal jsem psí pohled a olízl si prst od krve...
Anonymní- Anonymní
"Ano Kuchiyose." kývl jsem hlavou a svitek sroloval. Pak jsem hoo šel schovat a vrátil jsem se před dům.
"Jmenuje se Yoko Ayme, je to Shukakova Jinchuuriki a je jí 18." vydechl jsem a předvedl pečetě na přivolání.
"Tohle je vše, co potřebuješ. Stačí se jen učit a za pár dnů ji budeš umět. A taky tě naučím, něco podobného a je to tohle." namířil jsem ruku na strom.
"Senei jashu!"
"Jmenuje se Yoko Ayme, je to Shukakova Jinchuuriki a je jí 18." vydechl jsem a předvedl pečetě na přivolání.
"Tohle je vše, co potřebuješ. Stačí se jen učit a za pár dnů ji budeš umět. A taky tě naučím, něco podobného a je to tohle." namířil jsem ruku na strom.
"Senei jashu!"
Anonymní- Anonymní
Cloud
''Hai,zapamatuji si to'',dořekl jsem a zkusil to opakovat.Hmm,tak rychle to nepůjde...''Tak můžeme se přesunout'',souhlasil jsem s přesunem a zadíval se na svitek co odnášel...
''Hai,zapamatuji si to'',dořekl jsem a zkusil to opakovat.Hmm,tak rychle to nepůjde...''Tak můžeme se přesunout'',souhlasil jsem s přesunem a zadíval se na svitek co odnášel...
Anonymní- Anonymní
Kousl jsem se do prstu.
"Kuchiyose no jutsu!" přivolal jsem malého hada, který se mi obtočil okolo ruky. Vložil jsem mu svůj Hiraishin no kunai do úst a zmizel v zemi.
"Za chvíli bude v Suně, přemístíme se společně za ním." sedl jsem si na velký kámen a čekal.
...
Cítil jsem, že je už v suně. Přešel jsem ke Cloudovi.
"Chytni se mě, ale pořádně."
"Kuchiyose no jutsu!" přivolal jsem malého hada, který se mi obtočil okolo ruky. Vložil jsem mu svůj Hiraishin no kunai do úst a zmizel v zemi.
"Za chvíli bude v Suně, přemístíme se společně za ním." sedl jsem si na velký kámen a čekal.
...
Cítil jsem, že je už v suně. Přešel jsem ke Cloudovi.
"Chytni se mě, ale pořádně."
Anonymní- Anonymní
Cloud
Sedl jsem si vedle Assasina a díval se do malé dírky v zemi za hadem.''Ta vaše studentka,je hezká?'',zvědavě jsem se vyptával a brousil si meč.Doufám,že nás tam nic nepřepadne,přece jen písečné vesnici moc nevěřím..
Sedl jsem si vedle Assasina a díval se do malé dírky v zemi za hadem.''Ta vaše studentka,je hezká?'',zvědavě jsem se vyptával a brousil si meč.Doufám,že nás tam nic nepřepadne,přece jen písečné vesnici moc nevěřím..
Anonymní- Anonymní
"Jo je." pousmál jsem se a když se mě nechytnul. Tak jsem ho pevně chytil za předloktí.
"jdeme!" Soustředil jsem čakru. Hiraishin no jutsu
Zmizeli jsme ve víru časoprostoru.
"jdeme!" Soustředil jsem čakru. Hiraishin no jutsu
Zmizeli jsme ve víru časoprostoru.
Anonymní- Anonymní
Objevili jsme se v mém domě.
Hm, oba usnuly.
Přehodil jsem si je přes rameno. Alliiho jsem položil do mého pokoje a Clouda k sobě.
Já jsem si zase zapl televizi a sledoval nový díl Naruta. Pak jsem usnul na gauči.
(Au moje záda.xD)
Hm, oba usnuly.
Přehodil jsem si je přes rameno. Alliiho jsem položil do mého pokoje a Clouda k sobě.
Já jsem si zase zapl televizi a sledoval nový díl Naruta. Pak jsem usnul na gauči.
(Au moje záda.xD)
Anonymní- Anonymní
Prišla som pred dom klanu Senju a urobila som klon ktorého som poslala v henge na zdravotnú sestričku dovnútra.Svoju chakru som si dala na minimum ako to iba šlo.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Nakreslil jsem na svitek dva ptáky.
Chouju Giga! Vypustil jsem je ven. Šel jsem po schodech nahoru k Assasinově pokoji.
"Jdu na Gokage Kaidan. Už je čas, nezapomeň!" pevně jsem chytl svou hůl a odešel. Venku jsem někoho potkal.
"Vypadněte a neflákejte se tady!"
Chouju Giga! Vypustil jsem je ven. Šel jsem po schodech nahoru k Assasinově pokoji.
"Jdu na Gokage Kaidan. Už je čas, nezapomeň!" pevně jsem chytl svou hůl a odešel. Venku jsem někoho potkal.
"Vypadněte a neflákejte se tady!"
Anonymní- Anonymní
Klon bol už vnútri.Hai Hokage-sama... poklonila som sa a zmizla som o dosť ďalej ale tak aby som videla Danza a aj Assasinov dom.
Shinobi
Klon v henge
Klon prešiel cez niekoľko izieb a hľadal Tobira ale miesto toho len videl ako tam Hokage spí.Môj klon v henge bol za medičku ktorá mala akože isť skontrólovať Hokageho či je v poriadku.
Klon prešiel cez niekoľko izieb a hľadal Tobira ale miesto toho len videl ako tam Hokage spí.Môj klon v henge bol za medičku ktorá mala akože isť skontrólovať Hokageho či je v poriadku.
Shinobi
Cloud
Ráno jsem se zase zbudil o hodně dřív než ostatní a trénoval dál své techniky.Už jsem velmi pokročil,a můj přítel Baku(Dvou metrový had kterého jsem vyvolal)mi v tom velmi pomáhal a radil.Už bych měl zbudit Assasina..,vlétl jsem do dveří a rozhlédl se.Oba ještě spali,tak jsem doběhl ke gauči kde Assasin spal a polil ho hrstí vody...
Ráno jsem se zase zbudil o hodně dřív než ostatní a trénoval dál své techniky.Už jsem velmi pokročil,a můj přítel Baku(Dvou metrový had kterého jsem vyvolal)mi v tom velmi pomáhal a radil.Už bych měl zbudit Assasina..,vlétl jsem do dveří a rozhlédl se.Oba ještě spali,tak jsem doběhl ke gauči kde Assasin spal a polil ho hrstí vody...
Anonymní- Anonymní
"ááá!" vyskočil jsem z postele utřel vodu dekou a zavrtěl hlavou, abych dostal vodu z uší.
"Baka!!"
"Baka!!"
Anonymní- Anonymní
Cloud
''Pardon'',popošel jsem kousek k němu.''Co to má být za tajnou misi na kterou chcete jít s tím klukem?'',zeptal jsem se přímo a poukázal na spícího muže.
''Pardon'',popošel jsem kousek k němu.''Co to má být za tajnou misi na kterou chcete jít s tím klukem?'',zeptal jsem se přímo a poukázal na spícího muže.
Anonymní- Anonymní
"Spí, je nějaký unavený. Půjdeme na obhlídku." podezřívavě jsem se podíval na sestřičku.
"Co tu chcete!?"
"Co tu chcete!?"
Anonymní- Anonymní
Cloud
''Teď se setkání pěti kage v zemi železa nemílím se?'',narovnal jsem se a povytáhl si meč.Přelétl jsem pohledem po pokoji a všiml si pohledné ženy která sem přišla.''Jdu zatím ven'',kývl jsem na Assasina a vyběhl ze dveří.
''Teď se setkání pěti kage v zemi železa nemílím se?'',narovnal jsem se a povytáhl si meč.Přelétl jsem pohledem po pokoji a všiml si pohledné ženy která sem přišla.''Jdu zatím ven'',kývl jsem na Assasina a vyběhl ze dveří.
Anonymní- Anonymní
Vyhodil jsem ven sestřičku a pak šel ke Cloudovi.
"Vesnice je uzavřená. Musíme si dávat pozor." Mluvil jsem pomalu a tiše.
"Vesnice je uzavřená. Musíme si dávat pozor." Mluvil jsem pomalu a tiše.
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 9 z 22
Povolení tohoto fóra: