Senju čtvrť
+10
Katashi Aokawa
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Akasuna no Ruki
Kushina Uzumaki
Yoko Ayme
Kin Yuki
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 6 z 22
Strana 6 z 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Přišel jsem do pracovny a tam si sedl za stůl. Celou noc, jsem se procházel Konohou.Je načase vyřešit tu věc s Akatsuki..
Vytáhl jsem svitek, inkoust a začal psát.
Vytáhl jsem svitek, inkoust a začal psát.
- Spoiler:
- Dohodněme si schůzku, zítra v 18:00 v údolí Shumisenu, musíme probrat pár věcí. Jen Hokage, jeho dvoučlenný doprovod a ty včetně tvého doprovodu. Jakékoliv techniky, budou v místě setkání zakázané. Pokud to jedna strana poruší, dává povolení k zabití.
Danzou, Hachidaime Hokage.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem ke kanceláři a zaklepal na dveře, pak už jsem jen čekal na pozvání.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem s Tobirem ke své kanceláři. Uviděl jsem tam Seita, neťukal jsem a rovnou vešel.
Anonymní- Anonymní
"Vstupte." uviděl jsem ale otevírající dveře a v nich Assasina, Seita a utíkajícího Tobira.
"Tak, už vás pustili, je mi to divné, podávat rozkazy hokagemu, ale posaďte se." ukázal jsem na dvě volné židle, přede mnou.
"Tak, už vás pustili, je mi to divné, podávat rozkazy hokagemu, ale posaďte se." ukázal jsem na dvě volné židle, přede mnou.
Anonymní- Anonymní
Posadil jsem se a podíval se na Danzou. ,,Já si jen přišel vypůjčit svitky, asi tu budou."
Anonymní- Anonymní
Kde je ten malej žabák. podíval jsem se po Tobirovi, ale nikde nebyl. Usmál jsem se a podíval po své kanceláři. Pak jsem si sedl na určené místo.
"Zvláštní, sedět ve své kanceláři, a být jako host."
"Zvláštní, sedět ve své kanceláři, a být jako host."
Anonymní- Anonymní
"Chci s vámi mluvit, s oběma." podíval jsem se Assasinovi do očí.
"Tak, jak to teď uděláme s vesnicí?" určitě je mu jasné, že se nebudu chtít vzdát titulu Hokage.
"Tak, jak to teď uděláme s vesnicí?" určitě je mu jasné, že se nebudu chtít vzdát titulu Hokage.
Anonymní- Anonymní
"Jednoduše."
"Vy budete sedět v kanceláři, a já budu chodit na mise. Odteď jsem aktivní jako ninja."
"Vy budete sedět v kanceláři, a já budu chodit na mise. Odteď jsem aktivní jako ninja."
Anonymní- Anonymní
"Dobrá, očekával jsem něco podobného." kývl jsem hlavou.
"Mám pro vás oba, novou misi. Napsal jsem Reině, Akatsuki leaderovi a požádal jsem o schůzku. Dneska v šest hodin v Shumisenu. Půjdeš tam jako Hokage a ty." ukázal jsem na Seita.
"Společně s Mikomi jako jeho doprovod." tázavě podíval jsem se na Assasina.
"Mám pro vás oba, novou misi. Napsal jsem Reině, Akatsuki leaderovi a požádal jsem o schůzku. Dneska v šest hodin v Shumisenu. Půjdeš tam jako Hokage a ty." ukázal jsem na Seita.
"Společně s Mikomi jako jeho doprovod." tázavě podíval jsem se na Assasina.
Anonymní- Anonymní
"Očekávám, že budeme řešit nějakou neutralitu, či neútočení.. Dobře, nemám výhrady, ani k tomu doprovodu." otočil jsem se na Seita.
Anonymní- Anonymní
"Jsou nastaveny nějaké podmínky setkání?" optal jsem se zvědavě.
"Jo, jaké svitky?" pohlédl jsem na Seita.
"Jo, jaké svitky?" pohlédl jsem na Seita.
Anonymní- Anonymní
Neubránil jsem se menšímu úšklebku.
"Jo, žádné techniky v okolí setkání. Ani tvoje, tvého doprovodu, či jejich. ČIstě schůze." Rozhodl jsem se neodpovídat Seitovi, protože mu už odpověděl, jeho bratr.
"Jo, žádné techniky v okolí setkání. Ani tvoje, tvého doprovodu, či jejich. ČIstě schůze." Rozhodl jsem se neodpovídat Seitovi, protože mu už odpověděl, jeho bratr.
Anonymní- Anonymní
,,No, potřeboval bych Suiton: Dai Bakusui shouha a Chidori senbon. Díky." Díval jsem se na oba dva a netušil, kdo mi je podá. Je to divné sedět mezi dvěma nejsilnějšími muži ve vesnici.
Anonymní- Anonymní
"Senei jashu!"zvedl jsem ruku a namířil na horní polici se svitky. Dva hadi se vyplazili z mého rukávu a omotaly se okolo dvou svitků. Jakmile se hadi stratili hodil jsem svitky Seitovi.
"Dobře, tak v 6 vyrazíme. A zřejmě přesuneme kancelář jinam, přeci jenom, je tohle náš byt." dodal jsem.
"Dobře, tak v 6 vyrazíme. A zřejmě přesuneme kancelář jinam, přeci jenom, je tohle náš byt." dodal jsem.
Anonymní- Anonymní
,,Hm efektivní podávání svitků." Usmál jsem se a vzal si svitky. ,,Dobrá tak v 6 u hlavní brány." Přešel jsem ke dveřím, otevřel dveře a vyrazil pryč.(přesun)
Anonymní- Anonymní
"Rozumím, mohl bys znovu postavit Hokageho budovu." kývl jsem hlavou na pozdrav Seitovi.
Anonymní- Anonymní
"Jasně, až zítra. Jdu se připravit. Budu nahoře, kdyby mě někdo hledal." přešel jsem přes celou kancelář a šel k sobě do bytu.
Anonymní- Anonymní
Vytáhl jsem svitek, a namočil péro do inkoustu, začal jsem psát.
- Spoiler:
- Mikomi, dnes před šestou čekej před bránou. Budeš mít misi. Ostatní ti to vysvětlí.
Anonymní- Anonymní
Vpadl jsem do kanceláře.
"Byli jsme na setkání s Akatsuki. Viděli jsme tam zajímavé věci, Tsukiko Tooya žije a Raikage má byakugan." můj obličej byl plný nenávisti.
"A AKatsuki odmítli, napište dopis všem Kage, musíme svolat radu."
"Byli jsme na setkání s Akatsuki. Viděli jsme tam zajímavé věci, Tsukiko Tooya žije a Raikage má byakugan." můj obličej byl plný nenávisti.
"A AKatsuki odmítli, napište dopis všem Kage, musíme svolat radu."
Anonymní- Anonymní
Tiše jsem stála opodál, hlavu plnou vlastních myšlenek a vzpomínek na to co se stalo.
Anonymní- Anonymní
Sevřel jsem ruku v pěst.
"Kdyby zrádce patřil ke Konoze, byl by okamžitě popraven. Byakugan získáme zpět, hned po srazu Kage." kývl jsem hlavou, vytáhl svitek, pero namočil do kalamáru a začal psát.
"Ninpou: Chouju giga!" Ze svitku se zvedli čtyři sokoly a rozlétli se pryč.
"Kdyby zrádce patřil ke Konoze, byl by okamžitě popraven. Byakugan získáme zpět, hned po srazu Kage." kývl jsem hlavou, vytáhl svitek, pero namočil do kalamáru a začal psát.
- Spoiler:
- Vážení Kage,
rád bych svolal radu pěti kage. Stupeň důležitosti nejvyšší.
Nabízím tři data: 10.7.;13.7 a 16.7
Potvrďte svoji účast!
Hachidaime Hokage.
"Ninpou: Chouju giga!" Ze svitku se zvedli čtyři sokoly a rozlétli se pryč.
Anonymní- Anonymní
Sledoval jsem rychlost, s jakou Danzou jedná.
Tomu se nevyrovnám, i kdybych chtěl. s úšklebkem jsem si pomyslel.
"Tak teda, válka s Akatsuki...Na sraz půjdete vy." ukázal jsem na Danza. "My ostatní, zařídíme něco jiného, Amegakure!"
Tomu se nevyrovnám, i kdybych chtěl. s úšklebkem jsem si pomyslel.
"Tak teda, válka s Akatsuki...Na sraz půjdete vy." ukázal jsem na Danza. "My ostatní, zařídíme něco jiného, Amegakure!"
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 6 z 22
Povolení tohoto fóra: