Kancelář Kazekage
+9
Kisuke Uchiha
Noriko Kana
Kushina Uzumaki
Uchiha Madara
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Yoko Ayme
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
13 posters
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Zabezpečení:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Nanadaime Kazekage - Akasuna no PiliKKa
Kancelář:Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Zabezpečení:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 27 Mar - 20:14, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
"Uchiha?? No to zní zajímavě xDD" vyskočím hyperaktivně ze židle, "ale do konohy daleko, copak za to, sestřičko??" Nasadím ten nejsladší mini-sestřičkovský úsměv, jaký znám, a čekám, jestli moje starší sestra bude soucítit s mojí prázdnou peněženkou
Anonymní- Anonymní
Přimhouřila jsem oči. "Dobře... až se vrátíš vezmu tě na nákupy... a zvednu kapesné... stačí?" zvedla jsem obočí. "Boože kam ten svět spěje?" hořekovala jsem nad ní se sepjatýma rukama. "Hlavně buď po cestě opatrná!"Miyaneecchi napsal:"Uchiha?? No to zní zajímavě xDD" vyskočím hyperaktivně ze židle, "ale do konohy daleko, copak za to, sestřičko??" Nasadím ten nejsladší mini-sestřičkovský úsměv, jaký znám, a čekám, jestli moje starší sestra bude soucítit s mojí prázdnou peněženkou
Naposledy upravil Akasuna no PiliKKa dne Fri 21 Jan - 21:28, celkově upraveno 1 krát
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
"Jojoo, jasně, žádné obavy - budu zpátky v cuku letu a celá... přece mě znáš, ne," mrknu na velkou Kage, a na důkaz svých slov vrazím trošičku nešikovně do dveří.
"A uiiii, na ten nákup se vyzbroj zlatou kreditkou, hai? Tak já letim ^^" A opravdu letím... ale to už moje sestřička nevidí, spíš jenom slyší...
"A uiiii, na ten nákup se vyzbroj zlatou kreditkou, hai? Tak já letim ^^" A opravdu letím... ale to už moje sestřička nevidí, spíš jenom slyší...
Anonymní- Anonymní
S kunoichi z písečné jsme byly před dveřmi kanceláře kazekage a já jsem zaťukal a vkročil.
"Zdravím kazekage-sama,co potřebujete?"
"Zdravím kazekage-sama,co potřebujete?"
Anonymní- Anonymní
"Aaa... jsem ráda, že jste tu!" usmála jsem se na oba. "Miyo peněženku mám na stole v kuchyni.. vezmi si tam něco a jdi! Zítra zajdem na ty nákupy." slušně jsme jí vyhodila xD a obrátila se na Yoshira. "Posa´d se prosím, mám na tebe prosbu!"
Shinobi
Klepu na dveře kanceláře, a ujišťuji se, že Yoshi stojí vedle mě.
Anonymní- Anonymní
"No... kdybys chctěl měla bych pro tebe misi,... docela slušnou misi! Kdyby jsi měl zájem!" vyndala jsem z šuplíku stolu objemnou složku.Yoshiro Uchiha napsal:Posadil jsem se.
"Noooooooooooo?"
Shinobi
"Jedná se o dost důležitou věc. Můj dědeček Sasori měl tři důležité svitky. Dva už jsme našla a zabezpečila. Jeden mi ovšem chybí. Jistě chápeš, že je to velmi důležité, protože ten svitek obsahuje velmi důležité informace o loutkových technikách a kdyby se dostal do nesprávných rukou, mohl by ohrozit Sunu, nebo kterou koliv jinou vesnici. Navíc, Tsukikage se je už pokusil získat! Mám přibližně vytyčenou oblast, kde by mohl být. Vybrala jsme si tebe, protože jsi Uchiha, takže tvůj sharingan by mohl pomoci. Přijímáš?" zamrkala jsme na něj a položila papíry před něj.Yoshiro Uchiha napsal:"Nóóó a jaká mise?"
Shinobi
Díval jsem se na papíry a kýval hlavou jako bych to chápal i když jsem vůbec neměl ponětí co se v nich píše.
"Dobře, příjímám a v jaký oblasti by se tedy mohly vyskytovat?"
Anonymní- Anonymní
Podala jsme mu mapu. "Někde v této." Poklepala jsem prstem na červeně zakoužkovanou krajinu. "Je to přibližně 10-20 kilometrů, nic moc hrozného. Šla bych sama, ale zabralo by to více času a navíc, mám tu jisté problémy, které jsou důležitější! Spoléhám na tebe!"Yoshiro Uchiha napsal:Díval jsem se na papíry a kýval hlavou jako bych to chápal i když jsem vůbec neměl ponětí co se v nich píše.
Shinobi
Zaťukal jsem a vešel jsem s loužičkou krve a cestou krve zamnou a podemnou .
"J-j-e to ono?"
"J-j-e to ono?"
Naposledy upravil Yoshiro Uchiha dne Sat 22 Jan - 13:16, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Pohlédla jsem ke dveřím a když jsem zahlédla Yoshira, usmála jsem se. "Už jsi zpět?" pohledem jsem zabloudila k jeho ruce.Yoshiro Uchiha napsal:Zaťukal jsem a vešel jsem.
"Je to ono?"
Shinobi
"Je to ono?"
Naposledy upravil Yoshiro Uchiha dne Sat 22 Jan - 13:16, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Vzala jsem do ruky svitek a otevřela ho. Letmo jsem sjela jeho obsah a zářivě se usmála. "Ano!" přikývla jsem nadšeně. "Takže tvá odměna!... součástí mise je, že budeš mlčet, souhlasíš?" zamrkala jsme na něj. "Nemusí všichni vědět, co máme k dispozici!" zazubila jsem se. "Takže tady je 600 ryo... poušť není zrovna hostinné místo, tak to je jako odškodné!" zasmála jsem se podala mu peníze.Yoshiro Uchiha napsal:"Jo.. Je to správný svitek?"
Naposledy upravil Akasuna no PiliKKa dne Sat 22 Jan - 12:58, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
"Óóóóó!!! To myslíte vážně?"
"Moc vám děkuju jsem vám moc vděčný ale nic to nebylo.." Konečně můžu...
"Kdyby jste něco zase potřebovala tak mi dejte vědět! Tak mockrát děkuju bylo mi ctí pro vás pracovat, nashledanou!"
Pomalu krůček po krůčku jsem šel zpátky domů do konohy.
(přesun)
"Kdyby jste něco zase potřebovala tak mi dejte vědět! Tak mockrát děkuju bylo mi ctí pro vás pracovat, nashledanou!"
Pomalu krůček po krůčku jsem šel zpátky domů do konohy.
(přesun)
Naposledy upravil Yoshiro Uchiha dne Sat 22 Jan - 13:17, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Zasmála jsem se jeho reakci. "Nemáš zač, až zase budu potřebovat Uchihu, určitě dám vědět!" zamála jsem mu na rozloučenou a vrhla se na vyplńování skončené mise. "Tak konečně mám všechny tři!"Yoshiro Uchiha napsal:"Óóóóó!!! To myslíte vážně?" Skočil jsem radostí.
Shinobi
(Pardon ale PiLiko za to ze napise 2 vety 3000 ryo?Ja bych mu za to dal s tezkym srdce teda 50...)
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
(mě se taky zrovna nezamlouvá 3000 ryo.)Neuro Uchiha napsal:(Pardon ale PiLiko za to ze napise 2 vety 3000 ryo?Ja bych mu za to dal s tezkym srdce teda 50...)
Anonymní- Anonymní
(Vy dva chytrolíni já to čekala:D:D... jo je to dost, ale víte co? Nechte to na mě^^... Prostě můj názor^^)
Shinobi
(PilLliko on ja vím ze te premlouva apod jenze je tam ten error ze on setri na zbran ktera je opravdu mocna a draha.Jsam jsem mu nastavil cenu.Silna zbran chce aj neco vic jak 0 vety a hup 3000 ryo )
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
(Nespamujte!!!!)Neuro Uchiha napsal:(PilLliko on ja vím ze te premlouva apod jenze je tam ten error ze on setri na zbran ktera je opravdu mocna a draha.Jsam jsem mu nastavil cenu.Silna zbran chce aj neco vic jak 0 vety a hup 3000 ryo )
Anonymní- Anonymní
(Naopak^^ Přemlouval mě, abych to stáhla^^... a já to všechno vím! Právě proto to dělám! Protože se mi líbí, že to chce na něco a něco pro to dělá!)Neuro Uchiha napsal:(PilLliko on ja vím ze te premlouva apod jenze je tam ten error ze on setri na zbran ktera je opravdu mocna a draha.Jsam jsem mu nastavil cenu.Silna zbran chce aj neco vic jak 0 vety a hup 3000 ryo )
Shinobi
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Povolení tohoto fóra: