Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Kazekage

+9
Kisuke Uchiha
Noriko Kana
Kushina Uzumaki
Uchiha Madara
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Yoko Ayme
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
13 posters

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Strana 11 z 40 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next

Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 11 Empty Kancelář Kazekage

Příspěvek pro Anonymní Wed 29 Sep - 17:58

First topic message reminder :

Nanadaime Kazekage - Akasuna no PiliKKa
Kancelář Kazekage - Stránka 11 Kazekageresidence
Kancelář Kazekage - Stránka 11 Mimiko88
Kancelář Kazekage - Stránka 11 Kazekage_Office
Kancelář:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!

Zabezpečení:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.

Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 27 Mar - 20:14, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 11 Empty zaujem

Příspěvek pro Anonymní Tue 25 Jan - 17:34

zaklopal som a vstupil som dnu ,, prajem pekny den"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 11 Empty Žádost o přijetí do Suny

Příspěvek pro Yoko Ayme Fri 28 Jan - 21:50

Opatrně jsem zaklepala a i přesto, že jsem zevnitř nic neslyšela, vzala jsem za kliku a pomalu otevřela dveře. Poté jsem vešla dovnitř. Pohled mi padl na černovlásku sedící za velkým stolem.
"Dobrý den Lady Kazekage. Chtěla bych být přijata do Suny pokud to bude možné a mám na vás ještě jednu prosbu nebo spíš mé přání.." Řekla jsem a vyčkávala na dívčinu odpověď.
Yoko Ayme
Yoko Ayme
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 11 Empty Re: Kancelář Kazekage

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Tue 1 Feb - 20:51

Vzhlédla jsem od stolu. "Takových lidí!" podivila jsme se. "Yoko...? Jsi to ty? Porsím posaď se! Hned to vyřídím," obrátila jsem se z dívky na chlapce. "Také přeji pěkný den! S čím ti mohu pomoci?" zaubila jsme se na něj.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 1 Feb - 20:57

,,poslali ma za vami ,ze ma potrbujete k nejakej misii?" potom som odvratil zrako od kazekage sama a uprel som zrak na yoko neviem co sa so mno dialo ale cely som sa chvel

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 1 Feb - 21:26

Vešel jsem do kanclu.
Dobrej večír přeji vám.Nějaká mise?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Tue 1 Feb - 21:34

"Ach ano! Máš pravdu!" přikývla jsem. "Yomune vítám tě, jsme ráda, že jsi v pořádku! Posaď se prosím!" kývla jsem na něj. "Takže moje mise... potřebuji aby jsi šel do Konohy a z knihovni mi půjčil svitek s Technikou problesknutí! Snad nám ho půjčí! Tady je 10 ryo na vypůjčení! Všechno jasné?" usmála jsem se na něj a otočila se na Yomuna. "Pro tebe mám taky důležitou misi, ale tady v Suně! Chci abys prohledal podzemní úkryty... moje prababička Chiyo uměla jednu zajímavou techniku a já bych jí chtěla umět taky! Jmenuje se Chiyo Tensei... myslím si, že by mohla být někde v těch prostorách, protože se tam často zdržovala... Nějaké dotazy?" zazubila jsem se i na něj.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 1 Feb - 21:35

MM spíš rozkaz spravte si ty vlasy!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Tue 1 Feb - 21:36

Suna no Yomune napsal:MM spíš rozkaz spravte si ty vlasy!
"Už zase?!" vzdychla jsem. "Nejdřív jeden, že jsme tlustá a pak druhej, že mám hrozný vlasy... co je to za svět? Kde je vaše úcta?!" prskala jsem naštvaně.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 1 Feb - 21:38

Pozorně jsem si ji prohlížel a po chilce vyhrkl.
Jo přibrala jste!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Tue 1 Feb - 21:41

Suna no Yomune napsal:Pozorně jsem si ji prohlížel a po chilce vyhrkl.
Jo přibrala jste!
Vzala jsem stojánek s tuškami a mrskla ho po něm. "Kliď se, nebo se ti vykašlu na odměny!" vrčela jsem.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 1 Feb - 21:43

Pardon pardon.. odešel jsem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Feb - 19:05

,,dakujem za misiu" pri odchode som sa usmial na yoko

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Feb - 20:19

zaklopal som vosiel som dnu
,,pekny den" pozdravil som

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 3 Feb - 13:42

lookkoo napsal:zaklopal som vosiel som dnu
,,pekny den" pozdravil som
"Zdravím!!" usmála jsem se od stolu. "Už jsi zpět?" podivila jsem se.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Thu 3 Feb - 20:05

Akasuna no PiliKKa napsal:Vzhlédla jsem od stolu. "Takových lidí!" podivila jsme se. "Yoko...? Jsi to ty? Porsím posaď se! Hned to vyřídím," obrátila jsem se z dívky na chlapce. "Také přeji pěkný den! S čím ti mohu pomoci?" zaubila jsme se na něj.

Pousmála jsem se. "Jsem to já a chtěla bych tě požádat, jestli by si mě nezačala trénovat. Chtěla bych se stát výborným ninjou a dopracovat to tak daleko, jako jsi to zvládla ty. Poslala mě sem babička, která říkala, že mě jistě přijmeš. Ale stejně se tě raději ptám.."
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 3 Feb - 20:09

Yoko Ayme napsal:
Akasuna no PiliKKa napsal:Vzhlédla jsem od stolu. "Takových lidí!" podivila jsme se. "Yoko...? Jsi to ty? Porsím posaď se! Hned to vyřídím," obrátila jsem se z dívky na chlapce. "Také přeji pěkný den! S čím ti mohu pomoci?" zaubila jsme se na něj.

Pousmála jsem se. "Jsem to já a chtěla bych tě požádat, jestli by si mě nezačala trénovat. Chtěla bych se stát výborným ninjou a dopracovat to tak daleko, jako jsi to zvládla ty. Poslala mě sem babička, která říkala, že mě jistě přijmeš. Ale stejně se tě raději ptám.."
"Chceš se stát mým studentem?" vykulila jsme oči. "Páni, to bych byla vážně ráda! Já doufám, že ve mě babi nevkládala moc velké naděje!" zakřenila jsem se. "Jakou máš vlastně hodnost? Trénovala tě babi?" vyzvídala jsem.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Thu 3 Feb - 20:15

Akasuna no PiliKKa napsal:
Yoko Ayme napsal:

"Chceš se stát mým studentem?" vykulila jsme oči. "Páni, to bych byla vážně ráda! Já doufám, že ve mě babi nevkládala moc velké naděje!" zakřenila jsem se. "Jakou máš vlastně hodnost? Trénovala tě babi?" vyzvídala jsem.

Usmála jsem se a hned na to si povzdechla. "Já, vlastně nemám žádnou hodnost. Babička už je stará a já jí nechtěla přidělávat starosti s tréninkem, vždyť víš sama jak je protivná, když po ní někdo chce něco hodně složitého. Je na tebe hrdá a všude tě vychvaluje! A proto jsme se rozhodla stát se tvou studentkou.."
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 3 Feb - 20:19

Yoko Ayme napsal:
Yoko Ayme napsal:

Usmála jsem se a hned na to si povzdechla. "Já, vlastně nemám žádnou hodnost. Babička už je stará a já jí nechtěla přidělávat starosti s tréninkem, vždyť víš sama jak je protivná, když po ní někdo chce něco hodně složitého. Je na tebe hrdá a všude tě vychvaluje! A proto jsme se rozhodla stát se tvou studentkou.."
"Copak naše babi!" zazubila jsme se přo vzpomínce na naši "Milou babičku!" xDDD. "Dobře.. ráda tě budu trénovat, vždycky jsem chtěla studentku!" přikývla jsem nadšeně. "Co kdybychom šli ven a trochu ozkoušeli co zvládneš?" mrkla jsme na ni.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Thu 3 Feb - 20:22

Yoko Ayme napsal:
Yoko Ayme napsal:

"Copak naše babi!" zazubila jsme se přo vzpomínce na naši "Milou babičku!" xDDD. "Dobře.. ráda tě budu trénovat, vždycky jsem chtěla studentku!" přikývla jsem nadšeně. "Co kdybychom šli ven a trochu ozkoušeli co zvládneš?" mrkla jsme na ni.

"To by bylo skvělé!" Usmála jsem se a viděla, jak se PiliKka zvedá ze židle a kráčí za mnou. Otevřeli jsme dveře a vydali se ven.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 3 Feb - 20:27

,,ano som spet"
podal som jej ten zvitok

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 3 Feb - 21:13

Společně s Yoko jsem vstoupila do kanceláře. "Achhhh... děkuji za ten svitek! To máme céčkovou misi, takže tady máš 80 ryo!" usmála jsem se na chlapce a podala mu peníze. "Velmi ti děkuji za splněnou misi!" kývla jsem na něj.
"Yo?" otočila jsem se na ni a roztáhla svitek. "První úkol! Naučíme se Shunshin no jutsu. obě dvě, takže..." podala jsem jí svitek a povzbudivě se zazubila.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Thu 3 Feb - 21:21

Akasuna no PiliKKa napsal:Společně s Yoko jsem vstoupila do kanceláře. "Achhhh... děkuji za ten svitek! To máme céčkovou misi, takže tady máš 80 ryo!" usmála jsem se na chlapce a podala mu peníze. "Velmi ti děkuji za splněnou misi!" kývla jsem na něj.
"Yo?" otočila jsem se na ni a roztáhla svitek. "První úkol! Naučíme se Shunshin no jutsu. obě dvě, takže..." podala jsem jí svitek a povzbudivě se zazubila.

Prohlédla jsem si pečlivě svitek a po chvilce odvětila "Skvělé. A budu ho umět již za dva dny.." Spokojeně jsem se zašklebila. Můj výcvik začíná více než dobře!
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 3 Feb - 21:31

,,madam kazekage, chcel by som vas poprosit odalsiu misiu ak mozem "
pozeral som na nu a moslil sa aby mi ju dala

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Tue 8 Feb - 18:40

lookkoo napsal:,,madam kazekage, chcel by som vas poprosit odalsiu misiu ak mozem "
pozeral som na nu a moslil sa aby mi ju dala
Vešla jsem do kanceláře a pousmála se. "Vítám tě! Zrovna se mi hodíš, potřebovala bych aby jsi šel do pouště a našel jednoho hada... poslední dobou míváme často případy otravy a nemáme moc protilátek, navíc i mě by se docela hodil k boji... takže, jmenuje se Taipan, má pískovou až béžovou barvu těla s tmavými vzory. Jinak se zdržuje hlavně v norách hlodavců... dávej na sebe prosím pozor, nerada bych nechala léčit ještě tebe!" pousmála jsem se znovu. "Hodně štěstí a hodně opatrnosti!" přikývla jsem.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Fri 11 Feb - 19:38

Opatrně jsem zaklepala na dveře a poté vešla. Pousmála jsem se, když jsem zahlédla černovlásku krčící se za velkým stolem.
"Ahoj PiliKKo.." Pozdravila jsem jí.
"Máš teď čas? Říkala jsi, že mě chceš naučit bojovat s jehlicemi.." Dodala jsem po chvilce a pozvedla jsem koutky úst v náznaku úsměvu.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content