Kancelář Kazekage
+9
Kisuke Uchiha
Noriko Kana
Kushina Uzumaki
Uchiha Madara
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Yoko Ayme
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
13 posters
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Zabezpečení:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Nanadaime Kazekage - Akasuna no PiliKKa
Kancelář:Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Zabezpečení:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 27 Mar - 20:14, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
Znovu jsem zčervenala. "Možná právě proto..." pousmála jsem se.Suna no Yomune napsal:Přiznejte si to máte ho ráda.Není nic špatnýho na tom.I když je to Uchiha...
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
"Nepřiznávám jen... ale to mi stejně věřit nebudeš!... proč jsem se bála? Víš kdo je on? A kdo jsem já? Seřvali mě za to, že jsem ho viděla, náhodou! Co by říkali na to, kdyby se dozvěděli, že tu byl několikrát?"Suna no Yomune napsal:Takže to přiznáváte a to mi stačí.Proč jste se to bála říct?
Shinobi
Proč bych vám nemusel věřit?On je nukenin z Konohy vy Kazekage.Zdá se mi to aji celkem romantické.Romeo a Julie.Na názor ostatních nedejte.
Anonymní- Anonymní
"Kdyby záleželo jen na mě... asi bych to tak neřešila... ale tady jde o Sunu!" podmračila jsem se.Suna no Yomune napsal:Proč bych vám nemusel věřit?On je nukenin z Konohy vy Kazekage.Zdá se mi to aji celkem romantické.Romeo a Julie.Na názor ostatních nedejte.
Shinobi
Osobně si myslím že tady jde spíš o vás.Bojíte se.Jestli ho máte orpavdu ráda jděte zaním a všechno mu to řekněte.
Anonymní- Anonymní
"Ale já... ano mám strach! Suna je ve spojení s Konohou a Kiri a tam je Neuro vedený jako nukenin, odsouzený k smrti!... nemůžu přece jen tak jít a dát se s ním dohromady! Pro Sunu je nejlepší tohle, a je to hlavní!" vrtěla jsme hlavou.Suna no Yomune napsal:Osobně si myslím že tady jde spíš o vás.Bojíte se.Jestli ho máte orpavdu ráda jděte zaním a všechno mu to řekněte.
Shinobi
Všechno jde když se chce.Jste tvrdohlavá jak mezek.Vemte si to takhle.Třeba je to naposled co ho uvidíte.Navíc tohle může být váš happy end a né co já vím pretty women.
Anonymní- Anonymní
sharinganom som videl že je niekto vo vedlajšej miestnosti tak som tam zaklopal
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Rozesmála jsem se. "Ty si vážně založ seznamku! Suna tě bude podporovat! Já... musím teď do Konohy,... uvidím co s tím udělám!" usmála jsem se tajemně. "Měl bys dělat do psychologie,... jako moje osobní psycholožka jsi uspěl!"Suna no Yomune napsal:Všechno jde když se chce.Jste tvrdohlavá jak mezek.Vemte si to takhle.Třeba je to naposled co ho uvidíte.Navíc tohle může být váš happy end a né co já vím pretty women.
Shinobi
"asi nepočuli šiel som preč"D
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Rozesmála jsem se a vstala od stolu. "No.. nechci tě vyhazovat, ale jak jsem řekla, odcházím! Zase někdy přijď, ráda tě uvidím a promluvím si! Navíc moje vlasy potřebují nutnou pomoc!" zasmála jsem se uklídila spisy ze stolu do jedné z mnoha polic.Suna no Yomune napsal:Čím se asi tak zabívám...
Shinobi
Zamávala jsem a zmizela. /přesun/
Shinobi
Objevila jsme se v kanceláři, celá nesvá. Na kus papíru jsem naškrábala krátký vzkaz a připevnila ho k noze sovy. "Leť do Konohy a dej to Hokagemu! Rozumíš nikomu jinému a dělej!" zamračila jsem se nechala ji odletět.
Shinobi
"Dále!" vzhlédla jsme od rozdělané práce a čekala, kdo mě přišel navštívit.Miyaneecchi napsal:Zaklepala jsem na dveře kanceláře.
Shinobi
"Miyo!" vykřiknu nadšeně a vstanu od stolu, abych ji mohla obejmout. "Jak se máš? Dlouho jsi tu nebyla!" usmívám se na ní.Miyaneecchi napsal:"Ségra?" zaostřím na postavu sedící za stolem.
Shinobi
"Tak dlouho, že jsem se cestou lehce pozabloudila..." zakřením se nevinně ^^
"Volala jsi mě, nee-san?"
Anonymní- Anonymní
"No vidíš, málem bych zapoměla!" pustím ji ze sesterské náruče xD. "Mám pro tebe misi, sedni si!" počkám, až se posadí a sednu si naproti. "Potřebuji, aby jsi šla do Konohy a někoho mi přivedla!"Miyaneecchi napsal:"Tak dlouho, že jsem se cestou lehce pozabloudila..." zakřením se nevinně ^^
Shinobi
Celá natěšená se uvelebím na židli a neklidně se zavrtím. "No páni, to tady už dlouho nebylo!" Nedočkavě stražím uši, aby mi neunikly další informace
Anonymní- Anonymní
"Potřebuji aby jsi šla k Hokagemu a poprosila ho, zda by mohl uvolnit Yoshira Uchihu.... potřebuji ho k jednomu důležitému úkolu. Řekni, že tě posílám, snad to nebude problém..." usmála jsem se na ní.Miyaneecchi napsal:Celá natěšená se uvelebí na židli a neklidně se zavrtí. "No páni, to tady už dlouho nebylo!" Nedočkavě stražím uši, aby mi neunikly další informace
Shinobi
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Povolení tohoto fóra: