Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Kazekage

+9
Kisuke Uchiha
Noriko Kana
Kushina Uzumaki
Uchiha Madara
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Yoko Ayme
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
13 posters

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Strana 6 z 40 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 6 Empty Kancelář Kazekage

Příspěvek pro Anonymní Wed 29 Sep - 17:58

First topic message reminder :

Nanadaime Kazekage - Akasuna no PiliKKa
Kancelář Kazekage - Stránka 6 Kazekageresidence
Kancelář Kazekage - Stránka 6 Mimiko88
Kancelář Kazekage - Stránka 6 Kazekage_Office
Kancelář:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!

Zabezpečení:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.

Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 27 Mar - 20:14, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 6 Empty Re: Kancelář Kazekage

Příspěvek pro Anonymní Thu 23 Dec - 0:20

Akasuna no PiliKKa napsal:
Assasin Senju napsal:"Ještě mám něco, čím Vás určitě překvapím." Zasmál jsem se. Vyměníme je za ty naše. Odedneška nebudeme fungovat pro jednotlivé vesnice...Ale budeme SHINOBI!
"Souhlasím s vámi! Pracovat s vámi je balada!" zasmála jsem se znovu. "Máte pro ě ještě nějaká překvapení?" pokračovala jsem se smíchem.
"Prosím, přestaňte mi vykat. Jsem prostě Assasin. Smile A pak, prosím, naučíte mě loutkovou techniku?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 23 Dec - 0:24

Hitomi Yamada napsal:,,Sumi patří Neurovi?" zamračila jsem se a pohlédla na ni. Chudinka, politovala jsem ji.
,,Neuro je váš známý?" nadzvedla jsem pravé obočí?
,,Jinak..V Suně se mi líbí, to už jste asi poznala z mých nákupů." zazubila jsem se. ,,Máte tu opravdu skvělé butiky s úžasným oblečením." rozplývala jsem se a znovu se viděla v jednom z butiků. Do reality mě vrátilly hlasy. Prohlédla jsem si čelenku.
,,Úžasné. Výměna čelenek? Sugoi nee!" usmála jsem se a čelenku si stále prohlížela. V myšlenkách, jak se bude hodit k novému oblečení.
"Ano... tak nějak... a to jsem ovšem velmi ráda! Butiky tu jsou opravdu pěkné.. až to tu dořešíme zajdeme do jižní části, jsem si jistá, že tam si to pořádně užijeme! Jste stejný typ jako já... takže myslím, že se vám tam bude líbit!" zazubila jsem se.

,,Doufám, že víte, jak je Neuro nebezpečný?" naklonila jsem hlavu a znovu si Sumi prohlédla...,,A souhlasím. Jak já říkám: Nákupů není nikdy dost." zakřenila jsem se. ,,A stejně jako Assasin. Tykejte mi. Jsem Hitomi." podala jsem jí ruku, tentokrát volnou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 23 Dec - 0:30

"Dobrá dobrá... budu tykat... ale vy dva mi celou dobu vykáte!" zasmála jsem se. "Jsem PiliKKa!" podala jsme si s nimi ruce.
"Pokud jde o Neura... vím, co by měl být zač..." odpověděla jsme trochu vyhýbavě.
"Assasíne... doufám, že po mě jako Tsuchikage nebudeš chtít taky všechny tajné svitky!" zakřenila jsem se. "A na ty nákupy si musíme zajít! Už tak dlouho jsem si pořádně neužila nákupy s někým normálním!" zazubila jsem se.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 23 Dec - 0:32

Akasuna no PiliKKa napsal:"Dobrá dobrá... budu tykat... ale vy dva mi celou dobu vykáte!" zasmála jsem se. "Jsem PiliKKa!" podala jsme si s nimi ruce.
"Pokud jde o Neura... vím, co by měl být zač..." odpověděla jsme trochu vyhýbavě.
"Assasíne... doufám, že po mě jako Tsuchikage nebudeš chtít taky všechny tajné svitky!" zakřenila jsem se. "A na ty nákupy si musíme zajít! Už tak dlouho jsem si pořádně neužila nákupy s někým normálním!" zazubila jsem se.
"Já nejsem Tsuchikage, a navíc. U nás je to trochu jiné, jsme přece v alianci." Zasmál jsem se.
"Jen chci naučit Kugutsu no jutsu. Klidně mi postačí svitek s informacemi, jak se to učí. Prosíím."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 23 Dec - 0:34

Assasin Senju napsal:
Akasuna no PiliKKa napsal:"Dobrá dobrá... budu tykat... ale vy dva mi celou dobu vykáte!" zasmála jsem se. "Jsem PiliKKa!" podala jsme si s nimi ruce.
"Já nejsem Tsuchikage, a navíc. U nás je to trochu jiné, jsme přece v alianci." Zasmál jsem se.
"Jen chci naučit Kugutsu no jutsu. Klidně mi postačí svitek s informacemi, jak se to učí. Prosíím."
"Vzhledem k tomu, kdo mě prosí o pomoc... ti pomůžu sama!" zasmála jsem se. "S tvojí inteligencí postačí základy, aby sis to potom doladil sám!" přikývla jsem.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 23 Dec - 0:36

Trochu nevěřícně jsem se na PiliKKu podívala. ,,Dobře..Tak si na něj dávej pozor. Snadno tě zmanipuluje. Mám s tím své zkušenosti." usmála jsem se. ,,A honem si to tu vyřiďte, ať můžeme na ty nákupy. Nemohu se tu zdržet dlouho, proto si je chci s tebou ještě užít." zakřenila jsem se a posadila se na židli. Hlavu jsem si položila do dlaní a sledovala Assasina s PiliKKou, jak se domlouvají.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 23 Dec - 0:40

Hitomi Yamada napsal:

Trochu nevěřícně jsem se na PiliKKu podívala. ,,Dobře..Tak si na něj dávej pozor. Snadno tě zmanipuluje. Mám s tím své zkušenosti." usmála jsem se. ,,A honem si to tu vyřiďte, ať můžeme na ty nákupy. Nemohu se tu zdržet dlouho, proto si je chci s tebou ještě užít." zakřenila jsem se a posadila se na židli. Hlavu jsem si položila do dlaní a sledovala Assasina s PiliKKou, jak se domlouvají.
"Neboj se... už jsme o něm slyšela nějaké zvěsti... vím co je zač." odpověděla jsem na její starosti. "Rychle to uděláme a pak půjdeme! Musíš ochutnat místní specialitu!" rozzářili se mi oči, při té představě.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 23 Dec - 0:42

Assasin Senju napsal:
"Vzhledem k tomu, kdo mě prosí o pomoc... ti pomůžu sama!" zasmála jsem se. "S tvojí inteligencí postačí základy, aby sis to potom doladil sám!" přikývla jsem.
"Hm. Dobrá tedy, ukaž mi základy."Kancelář Kazekage - Stránka 6 Sharingan9zynx8

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 23 Dec - 0:44

,,Věřím, že si poradíš." usmála jsem se, avšak, při pomyšlemní na jídlo mi zakručelo v břiše. Zrůžověly mi líce.
,,Gomene." poškrábala jsem se na zátylku a dlaní zatlačila na břicho. Ticho ty jeden , nadávala jsem v duchu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 23 Dec - 0:54

Zasmála jsem se Himi a otočila se k ní.
"Kdyby ti to nevadilo, použila bych tě jako loutku!" usmála jsem se. Chakru jsme nechala proudit do konečků prstů, která mi potom jako chakrová vlákna vylétla z kůže. Používala jsem jen pravou ruku a námiřila ji na Hitomi. Mírně jsem pokrčila jeden prst a Mizukagetina ruka se samovolně zvedla, pohnula jsem druhým a její hlava se mírně stočila doprava. "Je to celkem snadné!" stáhla jsme ruku a vlákna zmizela. "Prostě soustředíš chakru do prstů, vlákna pak připojíš na loutku. Pak už záleží na citu, jak dokážeš s prsty a loutkou manipulovat. Je to jemná motorika, trvá léta něj chytíš správný pohyb a naučíš se plně ovládat všechny prsty.Později se musíš naučit ovládat i samotný vnitřek loutky a její zbraně. Musíš ji mít v hlavě do nejmenšího detailu, abys byl schopen ji rychle použít." odpověděla jsem a podívala se na něj.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 23 Dec - 1:02

Akasuna no PiliKKa napsal:Zasmála jsem se Himi a otočila se k ní.
"Kdyby ti to nevadilo, použila bych tě jako loutku!" usmála jsem se. Chakru jsme nechala proudit do konečků prstů, která mi potom jako chakrová vlákna vylétla z kůže. Používala jsem jen pravou ruku a námiřila ji na Hitomi. Mírně jsem pokrčila jeden prst a Mizukagetina ruka se samovolně zvedla, pohnula jsem druhým a její hlava se mírně stočila doprava. "Je to celkem snadné!" stáhla jsme ruku a vlákna zmizela. "Prostě soustředíš chakru do prstů, vlákna pak připojíš na loutku. Pak už záleží na citu, jak dokážeš s prsty a loutkou manipulovat. Je to jemná motorika, trvá léta něj chytíš správný pohyb a naučíš se plně ovládat všechny prsty.Později se musíš naučit ovládat i samotný vnitřek loutky a její zbraně. Musíš ji mít v hlavě do nejmenšího detailu, abys byl schopen ji rychle použít." odpověděla jsem a podívala se na něj.
"Hmm. Takže jde jen o ty čakra vlákna? Dobře, děkuji ti. Budu to zkoušet." Teď jestli dovolíte, rád bych se vrátil do vesnice. Nechci ani pomyslet na to, co tam udělala moje nevlastní sestra za bordel. Do pěti dnů, jsem schopen se tu techniku skvěle naučit. Děkuji." sharingan jsem si opět zakryl a připravoval se k odchodu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 23 Dec - 1:03

Assasin Senju napsal:
Akasuna no PiliKKa napsal:Zasmála jsem se Himi a otočila se k ní.
"Hmm. Takže jde jen o ty čakra vlákna? Dobře, děkuji ti. Budu to zkoušet." Teď jestli dovolíte, rád bych se vrátil do vesnice. Nechci ani pomyslet na to, co tam udělala moje nevlastní sestra za bordel. Do pěti dnů, jsem schopen se tu techniku skvěle naučit. Děkuji." sharingan jsem si opět zakryl a připravoval se k odchodu.
"Vlastně ano." souhlasila jsem. "Dobře, už tě déle nebudu zdržovat! Příště až se uvidíme, přesvědčím se jak jsi trénoval!" zasmála jsme se a vstala. "Děkuji Hokage-sama! Naše vesnice ti je zavázána!" usmála jsem se.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 23 Dec - 1:10

,,No, tak to bylo zvláštní." zasmála jsem se situaci, kdy jsem byla loutkou.
,,Dobře. Šťastnou cestu, pilně trénuj a těším se na spolupráci s tebou v řízení vesnic." usmála jsem se. ,,Ahoj, Assasine."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 23 Dec - 1:12

Hitomi Yamada napsal:,,No, tak to bylo zvláštní." zasmála jsem se situaci, kdy jsem byla loutkou.
,,Dobře. Šťastnou cestu, pilně trénuj a těším se na spolupráci s tebou v řízení vesnic." usmála jsem se. ,,Ahoj, Assasine."
"Nezdržuješ. Jen ať se co nejdřív pustíme do výstavby železnice. Neděkuj. Užijte si nákupy holky. Já mizím. Mějte se a brzo se uvidíme. Kdyby něco pošlu sovu. Holky mějte se. " usmál jsem se na ně a odešel.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 23 Dec - 1:13

"Milý muž..." usmála jsem se. "Takže Hitomi... teď nás čeká těžká mise.... NÁKUPY!!" Vypískla jsem nadšeně.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 23 Dec - 1:16

Akasuna no PiliKKa napsal:"Milý muž..." usmála jsem se. "Takže Hitomi... teď nás čeká těžká mise.... NÁKUPY!!" Vypískla jsem nadšeně.

,,Hai." usmála jsem se....,,Anoo!" vypískla jsem se stejně nadšeně, načež se ozvalo další zakručení. ,,A jídlo." řekla jsem rozpačitě a zasmála se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 23 Dec - 1:19

Hitomi Yamada napsal:
Akasuna no PiliKKa napsal:"Milý muž..." usmála jsem se. "Takže Hitomi... teď nás čeká těžká mise.... NÁKUPY!!" Vypískla jsem nadšeně.

,,Hai." usmála jsem se....,,Anoo!" vypískla jsem se stejně nadšeně, načež se ozvalo další zakručení. ,,A jídlo." řekla jsem rozpačitě a zasmála se.
"Jídlo první!!" usmála jsem a vstala. "Navrhovala bych Písečný ramen a potom pořádné nákupy!" vycenila jsme zuby a vyšla do ulic Suny.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Neuro Uchiha Thu 23 Dec - 10:17

Sumi ležela na papírech a podivně se dívala na všechny 3.
Neuro Uchiha
Neuro Uchiha

Počet príspevkov : 1390

Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Neuro Uchiha Fri 7 Jan - 22:17

Objevil jsem se v kanceláři.
Neuro Uchiha
Neuro Uchiha

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Fri 7 Jan - 22:21

Zvedla jsem pohled... a vytřeštila oči. "C-co tu děláš?" civěla jsem na něj, jak na zjevění.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Neuro Uchiha Fri 7 Jan - 22:27

Přišel sem vrátit Sumi tam odkuď přišla nezbívá mi moc času.Promiň Sumi.A také jsem se s tebou přišel rozloučit na vždy.
Neuro Uchiha
Neuro Uchiha

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Fri 7 Jan - 22:31

"Tak moment!" zamračila jsem se. "Mohl bys mi to VŠECHNO prosím vysvětlit? Kde jsi celou dobu byl? A proč mi Sumi zdělila, že tě pohltila temnota? A co má znamenat to loučení? A jak ses sem vůbec dostal?" chrlila jsem jednu věc za druhou, dokud mi nedošel kyslík a já se prudce nenadechla.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Neuro Uchiha Fri 7 Jan - 22:35

Byl jsem v Amegakure.Snažil sjem se zachránit tolik životů kolik jen šlo.Je pravda že mě temnota pohlcuje a za chvíli pohltí úplně.K Sumi jsem se zřejmě nezachoval nejlíp nepamatuji si to.Přišel jsem k tobě díky temnému jutsu.Až mě to pohltí úplně nebudu si nic pamatovat nebudu to já.Zemřu.
Neuro Uchiha
Neuro Uchiha

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Fri 7 Jan - 22:40

"A-ale to je... proboha moc věcí!" třela jsem si spánky. "Temné jutsu? Určitě to poznali, všichni jsou ještě tady... jestli zjistí, že jsi tu, tak mě pošlou do háje a Sunu zničí..." mlela jsem si spíš sama pro sebe. "A jak to myslíš? Přece... snad se s tím dá ještě něco dělat!" pokračovala jsem už hlasitěji, přesto zmateně.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Neuro Uchiha Fri 7 Jan - 22:42

Neboj se Suně se nic nestane.To by Assasin neudělal.Znám ho na to moc dobře.Možná aji nejlííp ze všech.Způsob?O žádném nevím.Navíc myslet na smrt v mém případě je aji příjemné.Zabil jsem svého mistra a přátelé jiný osud mě stejně nečekal.
Neuro Uchiha
Neuro Uchiha

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 40 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next