+8
ANBU
Noriko Kana
Kiwi Namikaze
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Sadatake Arakida
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 36 z 40
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re:
First topic message reminder :
podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"
podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"
Anonymní- Anonymní
Re:
Prisiel som k jazeru a zacal trenovat suiton : gutomi na vacsej urovni takze som chcel docielit dostrel 100 metrov tak som zacal trenovat.
Anonymní- Anonymní
Re:
K jezeru jsem přišel v plné ANBU výstroji, kterou jsem si na sebe po opuštění kanceláře Mizukage oblékl. Měl jsem i plášť s kapucí a na obličeji masku. Takto oblečený jsem si sedl k jezeru a zamyšleně pozoroval jeho vlnění. Které způsoboval večerní vítr.
Maska:
Maska:
Anonymní- Anonymní
Re:
Vstal jsem a poskládal pečeti na KIRISAME. Začalo pršet. Potom jsem to zase zrušil a následně zopakoval. Takhle to šlo i nadále...
Stále jsem byl plné ANBU výstroji a na obličeji měl svou masku.
MASKA:
Stále jsem byl plné ANBU výstroji a na obličeji měl svou masku.
MASKA:
Anonymní- Anonymní
Re:
Ked som skusal techniku tak som myslel ze som sa zblaznil lebo zacalo prsat potom prestalo a stale dookola . Privadzalo ma to do sialenstva .
Anonymní- Anonymní
Re:
(Toshiro ako môžeš vedieť Arankove jutsu keď si si oňho požiadal Mizukage, Mizukage ta poslala do knižnice kde si ti nebol a ešte k tomu to bolo včera, Arankové techniky sa učia 10 dní, PS max. si mohol spustiť normálny dážď a nie Kirisame )
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Re:
(Já neřekl, že to fungovalo. Jen, že jsem na to složil pečeti a začalo pršet. )
Už mě jednotvárnost mého počínání začala nudit. Pro jsem se rozhodl vydat do vesnice. (přesun)
Už mě jednotvárnost mého počínání začala nudit. Pro jsem se rozhodl vydat do vesnice. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Pomalším krokom som prišla k Akihirovi.. stále som bola urazená že ma nechce pustiť na žiadnu misiu. Bolo to na mne aj vidieť. Jednou rukou som sa poškrabala vo vlasoch a následne som si len povzdychla..čakala som čo budeme robiť.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Re:
Prohlédl jsem si ty dva a ukázal na malý travnatý plácek."Tam se oba běžte posadit. Tento trénink můžu provést s vámi oběma zároveň, ale nebude to tak lehký, jak si myslíte... tak šup a ty pořád nebuď uražená nebo budeš měsíc bez zmrzliny, jasný?" Zeptal jsem se znova takovým výhružným tónem.
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Re:
Len som prikývla no nič som nehovorila.. pricupkala som k miestu kde ukázal a tam som si sadla do takého tureckého sedu. Ruky som si založila na kolenách a s menším povzdychom som čakala čo bude ďalej, vôbec mi nebolo do reči a ani podobne. No.. aj cez jeho vyhrážky.. kruté vyhrážky !! som si stála za svojim.
Shinobi
Klan:
Re:
Já se jen pousmál a začal hledat nějaký klacek. Hlavně musíš být tvrdý Akihiro... ach... ale já na ně neumím být tak tvrdý... Lizzy... já to sám nezvládnu.... Postěžoval jsem si v duchu, ale nahlas nic neříkal.
Když jsem konečně našel nějaký klacek, tak jsem ho vzal a došel, až k nim. Na zem jsem začal malovat nějaký znak, přesně kolem nich. Vlastně seděli v něm. Já si něco brblal pod vousy a kreslil dál.
Když jsem konečně našel nějaký klacek, tak jsem ho vzal a došel, až k nim. Na zem jsem začal malovat nějaký znak, přesně kolem nich. Vlastně seděli v něm. Já si něco brblal pod vousy a kreslil dál.
Shinobi
Re:
Prišiel som k jazeru bol u jeden neznámy, Matiro a ta malá padnička ktorú som v tedy odniesol od Mizukage. Niečo tam robili ale príliš som sa nazaujímal čo tam porábajú. Skočil som do vody ale predtým som si odložil zbrane, zvitky a niektoré veci oblečenie ako tričko čelenku kiri atd.. Ležal som na vode, voda ma upokojovala a odoberala mi starosti. Ale zároveň umožňovala prúdeniu nových a nových otázok.
Shinobi
Klan:
Re:
Dokreslil jsem to, co jsem chtěl a klacek odhodil. Když jsem viděl, že Lily podřimuje, zamračil jsem se a vytáhl meč a jen tak lehce ji klepl po hlavě plochou stranou."Ty nemáš spát... pokud se chceš něco naučit a už nechceš zažít, co si zažila, tak dávej pozor..." Teprve teď jsem si uvědomil, že jsem k tomu kreslení obrazce mohl využít svou zbraň. No jo no.... hlavně logický uvažování...pfff... Povzdechl jsem si a zastrčil meč zpátky."Takže.... teď dobře poslouchejte..." Začal jsem."Abych vám to vysvětlil, toto je základní pečetící obrazec při pečetění čakry technikou Shiiru Hyuuton Ryuu. Bez tohoto by to prostě nešlo... Zajišťuje lepší kontrolu čakry a také převod na uživatele, tudíž je potom kontrola samo o sobě jednoduší. Oba dva máte nějaký problém s tím, co je ve vás. Ty Matiro máš v sobě Bijuu, který jak se zdá se ti nechce podvolit a ty Lily máš v sobě čakru klanu Kazuki. Proto tento trénink pomůže vám oběma. Lily... abych tvou čakru mohl zapečetit i s Akiovou a ty si ji pak dále mohla využívat, je k tomu pár podmínek. Pokud se nedokážeš naučit absolutní soustředěnosti a klidu, kterého při pečetění musíš dosáhnout, mohlo by se něco zvrtnout a pro ostatní by to nedopadlo dobře, kdyby se vaše čakra uvolnila. To samý platí i pro tebe Matiro. Kdyby se náhodou čakra ocasého uvolnila, byli by to značné problémy. Je pravda, že mám prostředky na to, abych zastavil jak uvolnění Bijuu, tak i tvoji čakru Lily, je to značně složité a náročné a při úplném uvolnění by mě vaše zastavení mohlo i zabít a nejen mě... Proto jste v tomto znaku. Ten mi pomůže, abych vás tomu, co potřebuji, dokázal naučit. Zatím, co Lily se bude učit soustředěnosti a a sebekontrole, Matiro půjde na pokec s tím slizounem. Oba vás povedu. Když se bude něco dít Lily, pomohu ti tvou čakru zastavit a to platí i o tobě Matiro. Já se s tebou do tvého nitra vydám a zajistím ti, aby se ti nic nestalo při šálku čaje. Buď bude souhlasit, že ti nebude bránit v dalším učením, jak s ním zacházet a nebo ne. Ale i kdyby ne, tak společně ho dokážeme obejít. Buď to půjde po zlém nebo po dobrém. Takže... pokud jste vše dobře pochopili, můžeme začít a já každému z vás dám ještě přesné informace. Můžeme teda začít..." Domluvil jsem a jen jak se to stalo, celý znak pod nimi se silně rozzářil modrou čakrou, která je také obalila a přivedla jim takový spíš hřejivý pocit. Na pravém rameni se mi jako vždy objevilo modře zářící tetování draka.
Znak na zemi:
(Kanji znak uprostřed znamená energie. Kdyby to někoho zajímalo xDD...)
Znak na zemi:
(Kanji znak uprostřed znamená energie. Kdyby to někoho zajímalo xDD...)
Shinobi
Re:
Bolo to zaujímavé pozorovať a ešte viac počúvať. Chcel som vedieť čo sa bude diať ďalej ale bohužiaľ som nebol obdarený veľkou trpezlivosťou . Tak som vyšiel z vody, obliekol som sa a v tichosti som odišiel. Cítil som že novú techniku už plne ovládam. (Presun)
Shinobi
Klan:
Re:
WHeeeh aau !! zamumlala som keď ma buchol plochou stranou katany.. nevraví ti nič zákaz: domáce násilie baka ? zahundrala som smerom k otcovi a len som sa zamračila.. na jeho vysvetlovanie som moc trpezlivosti nemala a tak mi asi tak polovica z neho ušla (xD).. takže som vôbec nevedela čo mám robiť.. len som sa divila že to všetko tak divne svieti.. wheeem !! začala som no v očiach sa mi objavil úškrn.. páčilo sa mi to !
Shinobi
Klan:
Re:
Zaujimavo to vyzeralo . Pomyslel som si . Sensei kto pojde prvy ? Spital som sa nasledne.
Anonymní- Anonymní
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 36 z 40
Povolení tohoto fóra: