Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+8
ANBU
Noriko Kana
Kiwi Namikaze
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Sadatake Arakida
12 posters

Strana 38 z 40 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next

Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 8 Jun - 21:02

First topic message reminder :

podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 14:43

(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 19:03

Prisiel som k jazeru tam som isiel na druhy konec jazera kde nebol Akihiro.Popozeral som si nadhernu prirodu ktora sa vystavovala pred mojimi ocami a hned som mal skvelu naladu a chut na trening . Tak som zacal skusat Suiton: Kokuu no jutsu pravdaze nad jazerom lebo som to tam nechcel znicit .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 20:07

Pri treningu mi na mysel prisla myslienka , tak som prestal trenovat a zacal koncentrovat chakru v mysli som si hovoril : Chcem len aby sme spolu vychadzali tak mi pomoz . Zrazu z modrej chakry zacala byt cervena a pocul som odpoved v hlave : Pre tento krat ti pomozem ale len raz potom si ta otestujem . a takto som pokracoval dlhu dobu s takouto koncentraciou chakry.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Mon 12 Dec - 12:57

Jen jsem se rozesmál..."Tak dobře... ukážu ti nějaké techniky a ty si vybereš ano?" Usmál jsem se a podíval se na druhou stranu jezera, kde jsem si všiml známé postavy, která tam mezitím došla, když jsem si povídal s Lily.
Znova jsem se na ni otočil a usmál."Pojď... tamhle vidím Matira... určitě trénuje... mohl bych mu zároveň zadat taky ještě nějakou techniku... jo?" Znova jsem ji pohladil po hlavě a vydal se k němu.
Když jsem tam dorazili, na chvíli jsem ho zastavil od tréninku a také mu věnoval jeden příjemný úsměv."Jde ti to dobře Matiro, ale dávej bacha na využívání jeho čakry, když tu nejsem ano?" Sledoval jsem, jeho koncentraci a rudou čakru, kterou vypouštěl. Byl jsem raději pro všechny případy připravený."Zrovna Lily budu ukazovat nějaké techniky a bude si vybírat. Ty si také můžeš ještě vybrat, ale budou to tentokrát jiné. Když se vám nebudou líbit ani jedna, tak vám ještě ukážu ty minulé a hlavně tobě beru jo?" Znova jsem jí věnoval letmý úsměv.
"Tak začínáme!" Zvolal jsem a zase od nich kus odstoupil. Udělal jsem jednoduchou pečeť a jako vždy se vedle mě s formoval jeden můj vodní klon.
 - Stránka 38 Mizu-o
"Takže... jelikož ani jeden z vás, podle mých informací, neovládá skoro žádné jutsu na svou obranu, ukážu vám jedno takové střední. Je trochu složitější, ale hodí se v každé situaci..."
V tom klon od pravého Akihira odskočil a s dalším vyskočením do vzduchu, po něm v rychlosti hodil asi 15 kunaiu.
"Nensuikai!"
 - Stránka 38 Suiton-Nensuikai
Natáhl jsem jednu ruku a z ní vyletěla hustá voda, něco jako želé a vytvořila přede mnou kopulovitý štít. Kunai se do něj zabodali, ale neproletěli dál. Mě stačilo druhou rukou udělat jen další jednoduchou pečeť a kunai se jakoby v cucli dovnitř a pak velkou rychlostí vyletěli proti klonovi. Ten je však s velkou hbitostí odrazil a nebo se vyhnul. To však nebyl konec. Když klon dopadl, já udělal jednu rychlou otočku a celý talíř po něm švihl.
 - Stránka 38 Water_shield_shot
Ten, když se s klonem střetl, tak se oba rozletěli na vodu, ze které byli tvořeny.
Potom jsem se teprve otočil na ně."Tato technika je mnoho účelová. Vlastně to znamená, že z vody tvoříte takovou jakoby lepkavou pevnou želatinu, kterou pak různě využíváte nebo tvarujete. Nejvíc ji však využijete takhle. Díky tomu však pak můžete soupeře i k něčemu přilepit, nebo ho v tom uvěznit, zmírnit mu pohyb, udělat před sebou štít a nebo i po něm pak s tím zaútočit. Hodí se to vlastně na hodně věcí... Ale jak jsem říkal, není to zrovna jednoduché se naučit. Trvalo by vám to asi o něco déle..." Pousmál jsem se a na tom místě, kde se voda střetla, se vytvořil další klon.
 - Stránka 38 Mizu-o
Hmm...další, co vám ukážu, je také technika, která je spíše určená na omezení pohybovosti soupeře a nebo třeba jeho uvěznění. Je docela rychlá a je pravda, že při chytání a nebo, když nechcete někomu moc ublížit, ze začátku, ji asi nejčastěji využijete..."
Rychle jsem udělal pár pečetí a připravil tak techniku.
"Suiton: Suiben!"
 - Stránka 38 Water_Whip
Proti klonovi vyletělo silné a hbité lano, které ho okamžitě svázalo. Druhý konec jsem držel já a pevně tiskl."Tuto techniku nejčastěji využívají oinini k chytání nukeninu. Lano je pevné a navíc i pružné a silné. Jen tak ho nepřeseknete obyčejným kunaiem. Dá se jich také vyvolat více naráz. Třeba dva na každou ruku. Také je tu možnost s kombinování třeba s Raitonem a tím i ochromení nebo i uvrhnutí nepřítele do bezvědomí. Ale je to i tato možnost..." Víc jsem přitáhl vodní bič a ten klona doslova rozdrtil. Hned vzápětí se, ale vytvořil druhý a já ho znovu odmotal, prudce s ním škubl a jedním obloukem s ním švihl silně o zem, až to vytvořilo menší kráter a po něm zbyla jen malá loužička."To už je o vaší fantazii, jak tuto techniku využijete..."
Hned jak domluvil, tak se vytvořil poslední klon.
 - Stránka 38 Mizu-o
"A tohle je moje vlastní techniky, kterou jsem vymyslel a je ze všech nejsložitější, ale také velmi užitečná..."
"Suiton: Mizuhashiri no Jutsu!"
Zvedl jsem obě ruky a pravou natáhl kolmo před sebe. Levá začala dělat pečetě, ale jen jedna ruka. V tom se pravá ruka obalila vodou a na konci se z vody vytvořila vodní hlava draka.
 - Stránka 38 250px-Wasserdrachenbombe
Ten prudce vystřelil, proti klonovi, ale stále byl spojený ocasem s rukou. Klon hbitě uskočil a začal utíkat a tak drak narazil jen do země. Stačilo však jedno pohnutí levou rukou a drak změnil směr a zase letěl na můj klon. Klon se bránil a různě uskakoval, ale drak vždy za ním a měnil směr, jak mu jeho pán přikázal. Drak byl menší, než ten, který se tvořil u Suiryuudan no Jutsu a i tenčí, ale zdálo se, že je dost hbitý. V tom klon uskočil před těsným nárazem, než hlava v letěla na místo, ke byl on. Ihned se však na něj otočila a ještě, než dopadl na zem a mohl nějak ohnout, vyletěla proti němu a roztříštila ho na milion kapek vody. Drak se zastavil a jakoby čekal."Jak jste si už všimli, toto jutsu se dá tvořit jednou rukou, a proto je tak složité. Na druhé se totiž musí formovat. Vy ho však můžete ovládat a měnit jeho směr. Samozřejmě, čím větší je a delší, tím více čakry a jeho ovládání také strašně bere. Tuto úroveň, co jsem vám předvedl není tak lehké dosáhnout. Je to C Rank, ale vyššího řádu a i na tento Rank je to složitý, i když se to nezdá. Navíc má velkou slabinu a to tuto..." Vytáhl jsem 3 kunai a mrštil, proti dračímu ocasu. Ty naplocho jim proletěli a tím pádem ho rozsekli a hned jak se tak stalo, celé jutsu se rozpadlo."Pokud někdo přeruší spoj s vaší rukou a tudíž i přívodem čakry, je konec. Navíc si musíte dávat bacha, aby se vám to nestalo samo. Pokud je jen jeden shinobi, tak to není takový problém, ale ve skupině velký..." Řekl jsem a otočil se na ně celým tělem."A ještě jedna podstatná věc, u každého ta techniky má jiný vzhled. Jde o to, že podle toho jaké zvíře vás vystihuje nebo, co jste za zvíře, tak podle toho také bude mít ta technika podobu. Ale je tu háček, jestli to vy sami nevíte, jutsu nevytvoříte. Takže všeobecně je zapotřebí spoustu věcí a ještě k tomu se naučit používat na toto jen jednu ruku. Tudíž je to dost náročné a časově se to zdvojnásobuje, než u normální C rank techniky. Takže... už je jen na vás, co si vyberete..." Znova jsem se pousmál a čekal.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 12 Dec - 14:23

Skoncil som s koncetraciou a povedal som : Tak ja si vyberam tu vasu .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Mon 12 Dec - 16:00

Následovala som Akihira s rukami za chrbtom, zvedavo som sa pri tom obzerala naokolo, bola som už celkom natešená z toho, že sa budem konečne zasa niečo učiť! Zo zatajeným dychom som sledovala prvú techniku ktorú ukázal. Následne však predviedol ďalšie dve a ja som sa musela zamyslieť. hmm.. každá vyzerá sugooi !.. ale ktorú ? rozmýšľala som až som nakoniec zodvihla ruku, na ktorej som ukazovala jeden prst.. prvú.. následne som však zodvihla aj ten druhý, a aj druhú !.. zaškerila som sa, vedela som že sa zvládnem učiť aj dve naraz, alebo som v to aspoň dúfala.
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Tue 13 Dec - 0:19

(Omlouvám se, ale je toho moct... teď budete mít rozkouskovaný trénink, takže snad budete mít stále, co dělat xD)

Na oba jsem se usmál a jemně přikývl. Nejprve jsem se však otočil na Matira."Dobře tedy... počítej však s tím, že tato technika je velmi náročná a budeš se jí učit 2x déle, než by ses učil normální C rank techniku se senseiem. Navíc k ní není žádný svitek a rozhodně nemám v plánu jej sepisovat, protože tuto techniku nepředávám jen tak někomu. Můžu ji naučit jen já a nikdo jiný. Budeš si nejspíš muset rozdělit čas na učení už zadané techniky, koncentrace a další ovládání čakry, ale jen v té míře, které jsme dosáhli a nakonec tedy cvičení této techniky..." Řekl jsem jednohlasně a na chvíli si odmlčel, ale pak pokračoval."Takže... tento trénink má dohromady 5 fází, které rozdělíme po 2 dnech, kdy budeš mít vždy čas se naučit první a nebo něco zjistit. Všechny ti naráz neřeknu, protože to nemá cenu... Vždy ke mě po dvou dnech přijdeš a vyzvedneš si další instrukce. Takže... 1 fáze jsou ruční pečetě. Musíš se naučit jej správně využívat jednou rukou a také tím dokázat koncentrovat dostatek čakry a techniku aktivovat. Budeš to muset zkoušet a zkoušet a zkoušet a také se snažit o to, aby si byl, co nejrychlejší. Základy tvoření pečetí a koncentrace už znáš, takže ti to nemusím vysvětlovat, ale toto bude tvůj první úkol. Hned se do toho klidně můžeš pustit..." Usmál jsem se a tentokrát se otočil na Lily.

(Matiro... tady je popis té techniky a všechny potřebné informace k ní, tak se na to jukni a kdyby něco, v mnoha ohledech ti to může pomoci Wink - https://nsgoon.forumczech.com/t1276-suiton-techniky-kirigakure-no-sato - ta první Wink )

"Tak teď ty Lily... S tebou potřebuji něco probrat. Tvoje volba byla dobrá a logická a také myslím, že to určitě zvládneš i obě naráz, ale je tu jedna taková malá věc..." Na chvíli jsem se zastavil a poškrábal se na temeni hlavy."Víš... nechci tě podceňovat, jsi velmi chytrá dívenka a navíc určitě toho hodně zvládneš, ale stále nevím, co vás všechno v pandí vesnici učili a jestli potom, co jste vyrostli, vás někdo za tu krátkou chvíli naučil číst nebo psát... víš... neuraz se, ale opravdu nevím víš? Mám toho hodně ještě na práci a mám ještě další studentku, ale... to už mám i vyřešený... Jde jen o to, jestli ti to mám postupně všechno odříkávat a tvůj trénink takhle vést nebo ti bude stačit svitek, co? Je to je na tobě... já mezitím jen něco udělám jop?" Znovu jsem se tak usmál a odstoupil kousek od ní. Dal jsem k sobě ruce a udělal pečeť draka.
Tentokrát se však vodní klon nevynořil ze země, ale jakoby se rozpůlil ode mě. Vzápětí jsem položil ruku na jeho náramek na ruce a ta i s ním na chvíli modře i s klonem zazářila, načež zase utichla."Tohle mi pomůže... Klon zůstane s vámi a bude vám pomáhat a já se zatím půjdu věnovat další studence. Díky čakře a půlení by měl mít rádius v okruhu celé vesnice. Jsem to prostě já. Budeto jako bych tu opravdu byl, což nebude taková lež. Sami víte, že s klony se dá na dálku bojovat, ale musíte se na ně soustředit a neustále do nich přelévat svou čakru. Tento to taky dokáže, ale né v tak velké míře, protože se na něj nebudu moct soustředit. Má však dost čakry a síly, aby dokázal využít polovinu mých schopností a navíc i normálně vás cvičít a stále zůstávat a nerozpadnout se. Takže... budu moct dělat více věcí zaraz a přitom si i s tebou Lily užiji pěkný den..." Mrkl jsem na ni a znova se usmál."Tak já zatím mizím a na otázky odpověď mému druhému já jo? Tak ahoj i neahoj...." Rozloučil jsem se a zmizel v obláčku bílého dýmu.

Klon
"Takže... já jsem stále tady, tak pokračujeme tam, kde jsme skončili ne? A hlavně se nebojte... kdyby se něco dělo... může se ihned napojit a já budu moct využít větší síly, třeba ho i přivolat..." Usmál se a čekal, co na jeho otázky odpoví a jestli budou spolupracovat...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Dec - 5:41

Dobre . Povedal som a s chutou do treningu som sa zacal ucit pecate s jednou rukou. Bolo to tazke ale skusal som to stale dookola.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Tue 13 Dec - 18:19

Naah? to ani nie som tvoja študentka? spýtala som sa ho prekvapene s mierne smutným výrazom v očiach. Následne som sa len odula a pozerala som sa na Akihira.. či to naozaj myslí vážne !! Samo sebou že umím psát a číst !! zakričala som na neho urazene .. aj keď sa ospravedlňoval.. ako len mohol pochybovať o svojej milovanej dcérke ? (xD) Len som však prikývla keď nás dal na starosti svojmu klonovi, prebodávala som ho pohľadom, čakala som čo z neho znova vypadne.
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Wed 14 Dec - 9:25

Klon:
"No... oficiálně ne, protože do mého týmu si přiřazena nebyla, ale vše může být... jednoho člena bych ještě mohli mít a i dva, ale víc už rozhodně ne...." Usmál jsem se, ale to mi moc dlouho nezůstalo, protože její další reakce nebyla zrovna příjemná."Ach... no tak promiň... tak já nevěděl, co vás učili a co ne.. vím, že si chytrá holka, ale nezapomínej, že já s vámi jakou dobu nebyl..." Povzdechl jsem si a šlo vidět, že jsem trochu zdrcený...Ach... tohle nebudu zvládat... si ze mě za chvíli budou dělat srandu...pfff... toto mě jednou položí..." Nechtěl jsem se však tím už teď zaobírat a tak jsem se znovu podíval na Lily."Tak chceš teda svitky a nebo ti to mám vysvětlit a první kroky ukázat a takhle postupně dál?" Zeptal jsem se jí a čekal na její odpověď.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 14 Dec - 18:08

Isiel som trochu dalej od nich dvoch a zacal som sa plno koncetrovat skusal som urobit nejaku techniku jednou rukou respektive pečate na techniku , ale nedarilo sa mi to potom asi po 10 hodinach sa mi to konecne podarilo a zvladol som to ale bol som unaveny tak som zaspal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 14 Dec - 19:36

Po hodine a pol som sa zobudil a zacal to znova skusat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Wed 14 Dec - 19:48

Hm.. zvitky.. aspoň ti dokážem že viem byť aj samostatná .. Odpovedala som mu stále s takou hranou detskou nadutosťou. Hlavou som pootočila troška do strany a zrak som sklopila k zemi. Ruky som mala založené na hrudi a .. no sedela som v takom tureckom sede.
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Wed 14 Dec - 20:26

Klon:
Znovu jsem si jen povzdechl."Tak jo... ale dávej si pozor Lily..." Řekl jsem docela vážně a potichu. Měl jsem takový divný pocit, že se brzy něco stane,,
Šáhl jsem za záda a vytáhl už 2 předem připravené svitky a podal jí je."Tady to máš a kdykoliv by se něco dělo nebo si nevěděl, stačí dojít a říct..." Tentokrát už jsem se malinko pousmál."Tak co... teď ta druhá věc?" Zeptal jsem se stále s úsměvem...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Thu 15 Dec - 16:01

Haaai!.. zaškerila som sa nadšene keď mi podal oba zvitky .. schovala som si ich do brašničky a len som sa na neho milo uculila. Následne som sa však úplne rozžiarila, keď povedal "druhá věc" tak som len poskočila na mieste. Jooosh !! Zmrzkaaa !! zasmiala som sa a len som tak veselo začala poskakovať všade okolo Akiho.
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 19:37

Skončil som trening a hned som sa vybral ku Akimu.Popri cestičke ktora bola pri jazere behali dva psi. Fakt pekne zvierata .Pomyslel som si , napokon som dorazil k Akimu . Videl som že nieco robí tak som začal skúšať niečo s demonom respektive koncentraciu chakry a povedal som v mysli : Kedy si ma chces vyskúšať ?
Rokubi
Hmmm neviem a prečo ma stále vyrušuješ ?

Matiro
Chcem aby sme boli priatelia a chcem aby sme si navzájom pomáhali.

Rokubi
Pozri nemôzem ti doverovat po tom co ste mi vy ludia urobili , ale pacis sa mi tak ti dnes pomozem .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 16:25

Zacal som koncentrovat chakru a zrazu zcervenala.Udrzoval som prud tejto agresivnej chakry ako som len vedel.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 16 Dec - 18:25

Klon
Otočil jsem se na Matira, ale než jsem stačil odpovědět, začal s koncentrací. Já ho jen bedlivě sledoval a stále kontroloval, jestli se něco neděje. Jeho ovládání se čím dál tím víc zlepšovalo. Zdálo se, že démon s ním vychází zatím zadobře a že také mezi sebou komunikují, protože takový velký proud čakry by asi sám bez jeho pomoci ještě nevypustil... to by ho nejprve musel porazit a to jak vím, se ještě nestalo...
Chvíli jsem ho však takhle sledoval, než jsem ho mávnutím rukou a zvoláním zastavil."No... myslím, že to stačí... zatím... pro ukázku velmi dobré... výborně Matiro..." Usmál jsem se na něj."Takže... teď druhá věc... aby si dodělal svůj trénink, potřebuješ poslední body k této technice a to je... bod pokus omyl... tím musíš zjisti jaké zvíře tě nejvíc vystihuje a jakou podobu bude nabírat techniky.... bez toho to nejde a tímhle to zajistíš...Druhý je tvarování a vlastně kompletní úprava vody... k technice musíš něco vytvořit a také vytvořit zvětšující se vodu, která spájí draka s tvou rukou, takže.... to taky není tak snadný... Třetí bod je tvoření samotného jutsu jednou rukou... a následně jeho ovládání... ovládání draka je asi to nejsložitější a fakt to dá dost zabrat, takže to nebude hned, ale myslím, že to zvládneš..." Znova jsem se usmál a zapřemýšlel."Jo a zadám ti další 2 techniky, které se budeš muset naučit... mám na ně už také sepsané svitky... všechny svitky my však nezapomeň te vrátit ano? Pak všechny naráz..." Projel jsem očima oba dva..."Takže... techniky, které jsem vám mohl nabídnout jsem vám ukázal, takže Matiro, co si z těch, co jsem ještě ukázal vybereš?" Z dalším malým úsměvem jsem se zeptal...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 18:33

Dobre , vyberam si Suirou no Jutsu a Suiton: Suihachi . A zobral som si zvitky hned som sa aj podakoval a povedal : Sensei , rad by som uz splnil tu ulohu od rokubiho ako si ma chcel otestovat .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 16 Dec - 18:39

Klon
Přikývl jsem a jen se pak pousmál."On si tě bude zkoušet průběžně při tvých tréninzích... někdy na tebe bude tlačit a pokud ty tu jeho sílu nezvládneš, neuzná tě za dostačujícího... dávej si velký bacha, vždy tu nemusím být a pomoct ti..." Nasadil jsem vážný výraz, ale pak se pousmál."Možná nám pak zařídím nějakou misi... ale to se ještě uvidí..."
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 18:41

Hai , teraz idem teda trenovat . Povedal som a isiel som o kus dalej trenovat nove techniky Suirou no Jutsu a Suiton: Suihachi .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 16 Dec - 18:43

Klon
Přikývl jsem a pak se otočil na Lily."Tak můžeme jít... půjdeme kam chceš ty jo?" Usmál jsem se a ukázal Gentlemansky rukou z mírnou poklonou, že má přednost. Na tváři mi stále hrál takový zářivý úsměv...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 19:02

Přišla jsem k jezeru. Byli jsme na druhé straně než byl Akihiro a jeho tým.
"Tak jak mi chceš dokázat, že jsi hoden meče?"
Čekala jsem jestli zaútočí nebo ne.
Jestli zaútočí narazí. Jestli však udělá něco jiného, mohlo by mu to pomoci. Ne vždycky, když něco chceme, musíme to získat bojem.
Pomyslela jsem si.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Len Kokoro Fri 16 Dec - 19:21

"Hm" Zaskočila ma jej otázka a musel som nad ňou chvíľu rozmýšľať ale nakoniec som uvážil slová ktoré možno budú správne.
,,Hachidaime Mizukage, história nám mnoho krát ukázala že vie ľudí zmeniť a obrátiť ich na zlú stranu,, chvíľu som sa odmlčal a pokračoval ,,Ale ja tu pred vami a celou Kirou prisahám že moc ktorá mi bude zverená použijem na ochranu toho čo mi je drahé a napravím poškvrnenú históriu Legendárnych šermiarov a položím život za Kirigakure no sato nech sa deje čo sa deje. Budem ju aj celé jej obyvateľstvo brániť do posledného dychu, stoj čo stoj.,, Povedal som čo som cítil a bolo mi jedno či som povedal to čo chcela počuť alebo nie. Zaťal som päste lebo som si spomenul na svoju krvavú minulosť na ktorú som nemal dobré spomienky. ,,Neviem ako si predstavujete môj dôkaz ale ja si myslím že sila srdca je silnejšia ako všetko ostatné,, A očakával jej odpoveď.
Len Kokoro
Len Kokoro

Počet príspevkov : 1057

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 19:33

"A co tím chceš mi říct? Ptala jsem se tě jak mi chceš dokázat, že jsi hoden meče."
Neudělej pitomost, tak dobře jsi to začal, tak si to nepokaš!
Pousmála jsem se a čekala jsem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 38 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 38 z 40 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next

Povolení tohoto fóra: