+8
ANBU
Noriko Kana
Kiwi Namikaze
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Sadatake Arakida
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 35 z 40
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re:
First topic message reminder :
podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"
podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"
Anonymní- Anonymní
Re:
Ahoj , ano to som ja dakujem ze si ho priniesol.Povedal som a cakal som na odpoved.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ahoj. Není za co děkovat. Jelikož je teď Mizukage v nemocnici. Pomáhám jí s takovými záležitostmi.
Usmál jsem se, ale byl to takový ten nacvičený úsměv jako má Sai.
No zde je to povolení, takže mohu popřát už jen bezpečnou cestu a hodně štěstí se získáním Sumona.
Podal jsem mu svitek a čekal na reakci, protože mi přišlo neslušné hned zmizet. Přeci jen mohl mít ještě nějaké otázky.
Usmál jsem se, ale byl to takový ten nacvičený úsměv jako má Sai.
No zde je to povolení, takže mohu popřát už jen bezpečnou cestu a hodně štěstí se získáním Sumona.
Podal jsem mu svitek a čekal na reakci, protože mi přišlo neslušné hned zmizet. Přeci jen mohl mít ještě nějaké otázky.
Anonymní- Anonymní
Re:
Dakujem ja teda teraz pojdem do Kemono no sato takze ahoj . Povedal som a odisiel som ku brane kiri .
Anonymní- Anonymní
Re:
Když jsem viděl, že už nic nepotřebuje vydal jsem se znovu do nemocnice za Mizukage.
Anonymní- Anonymní
Re:
Najednou jsem se objevil v obláčku kouře, kousek od nějakých holek, ale rozhodl se je zatím neřešit. Poskládal jsem pečeti. Suiton: Suigadan no Jutsu
Začal jsem útočit na stromy, které byli blízko břehu.
No tak uvidíme, jak jsem to už vypiloval.
Začal jsem útočit na stromy, které byli blízko břehu.
No tak uvidíme, jak jsem to už vypiloval.
Anonymní- Anonymní
Re:
Přišla jsem k jezeru. Předpokládala jsem, že tu bude. Trénoval techniku, kterou jsem mu ukázala.
"Toshiro!"
Křikla jsem na něj. Až jsem si byla jistá, že mě vnímá, tak jsem mu hodila jeho čelenku.
"Něco jsi zapomněla."
Řekla jsem vyčítavě.
"Toshiro!"
Křikla jsem na něj. Až jsem si byla jistá, že mě vnímá, tak jsem mu hodila jeho čelenku.
"Něco jsi zapomněla."
Řekla jsem vyčítavě.
Anonymní- Anonymní
Re:
Byl jsem zabrán do tréninku, ale náhle někdo zavolal mé jméno. Proto jsem se otočil za tím hlasem. V tom jsem jen viděl, jak na mě rychle letí má ochranná čelenka Kiri.
Ehm děkuji.
Řekl jsem trochu nechápavě a tázavě na ni pohlédl.
Vždyť jsem ji u ní přece nezapomněl, ale odevzdal ji do doby, než se rozhodne o mém trestu.
( Jen pro zajímavost, já jsem muž. Takže jedině zapomněl, nikoli zapomněla )
Ehm děkuji.
Řekl jsem trochu nechápavě a tázavě na ni pohlédl.
Vždyť jsem ji u ní přece nezapomněl, ale odevzdal ji do doby, než se rozhodne o mém trestu.
( Jen pro zajímavost, já jsem muž. Takže jedině zapomněl, nikoli zapomněla )
Anonymní- Anonymní
Re:
"Příště si ji nezapomeň nebo dostaneš zavyučenou."
Otočila jsem se a odcházela jsem zpátky do kanceláře.
(Jéminky, moc mě to mrzí! Jsem se překlikla! Omlouvám se!)
Otočila jsem se a odcházela jsem zpátky do kanceláře.
(Jéminky, moc mě to mrzí! Jsem se překlikla! Omlouvám se!)
Anonymní- Anonymní
Re:
Ale, ale já ji přece... Nechal jsem vám ji za jistým účelem, proto nechápu co se děje.
Díval jsem se na ni tázavě.
Opravdu jsem nevěděl co si o tom pomyslet.
(Pohoda, jen jsem si neodpustil, přejít to bez rýpnutí. )
Díval jsem se na ni tázavě.
Opravdu jsem nevěděl co si o tom pomyslet.
(Pohoda, jen jsem si neodpustil, přejít to bez rýpnutí. )
Anonymní- Anonymní
Re:
Zastavila jsem se. Stála jsem k němu zády.
"Jsem si naprosto jistá, že jsi ji zapomněl."
To vážně touží být pokaždé potrestan?
Podivila jsem se.
(no počkej! To si vypiješ )
"Jsem si naprosto jistá, že jsi ji zapomněl."
To vážně touží být pokaždé potrestan?
Podivila jsem se.
(no počkej! To si vypiješ )
Anonymní- Anonymní
Re:
Pokud je to tedy vaše odpověď na to co se stalo. Potom jsem ji zapomněl, ale stejně budu mít pocit jako bych zradil důvěru Kiri a hlavně tu vaši. Nejsem už malé dítě které nedokáže nést následky svých činů.
Řekl jsem zcela vážně. Ale můj obličej nevyzařoval pražádné emoce.
(Podle toho co bych pil a z čeho )
Řekl jsem zcela vážně. Ale můj obličej nevyzařoval pražádné emoce.
(Podle toho co bych pil a z čeho )
Anonymní- Anonymní
Re:
Otočila jsem se a šla jsem k němu. Až jsem byla u něj, tak jsem ruku položila mu na rameno a pevně jsem ho stiskla.
"Jestli chceš následky, tak si veň svůj život!"
Řekla jsem chladně.
(Tak takhle jsem to nemyslela! Budeš mým osobním otrokem! )
"Jestli chceš následky, tak si veň svůj život!"
Řekla jsem chladně.
(Tak takhle jsem to nemyslela! Budeš mým osobním otrokem! )
Anonymní- Anonymní
Re:
Pokud to je váš ortel. Tak jsem připraven ho přijmout. Budete to však muset udělat vy sama. Já nemám schopnost zabít sám sebe.
Řekl jsem chladně stejně jako ona.
Přestal jsem se jakkoli hýbat a jen čekal bez jakéhokoli náznaku protestu co udělá.
Řekl jsem chladně stejně jako ona.
Přestal jsem se jakkoli hýbat a jen čekal bez jakéhokoli náznaku protestu co udělá.
Anonymní- Anonymní
Re:
"To pro vás život nic neznamená?! To hodláte pokaždé se tak lehko vzdát?!"
Vytrhla jsem mu čelenku z ruky.
"Až ji budeš chtít zpátky, tak si pro ni přijď!"
Otočila jsem se a odešla jsem.
-přesun-
Vytrhla jsem mu čelenku z ruky.
"Až ji budeš chtít zpátky, tak si pro ni přijď!"
Otočila jsem se a odešla jsem.
-přesun-
Anonymní- Anonymní
Re:
Nad tím jsem nikdy nepřemýšlel. Svůj život jsem si nikdy moc necenil. Nemám už mnoho důvodů žít. Proč jsem, ale ucítil tu prázdnotu při její otázce?
Odešla a mě se podlomili kolena. Klečel jsem na zemi a přemítal svůj dosavadní život.
Proč dál žiji? Co je můj smysl života?
Neznal jsem odpověď. Jen jsem se jako při autopilotu vydal někam bez přemýšlení.
(přesun někde v Kiri )
Odešla a mě se podlomili kolena. Klečel jsem na zemi a přemítal svůj dosavadní život.
Proč dál žiji? Co je můj smysl života?
Neznal jsem odpověď. Jen jsem se jako při autopilotu vydal někam bez přemýšlení.
(přesun někde v Kiri )
Anonymní- Anonymní
Re:
Prisiel som k jazeru a vytvoril akysi stroj ktory vypluva ohen na spušt . Potom som sa postavil asi 20 m pred neho a stlacil dialkovu spust a potom som ohen zastavil technikou mizu no rappa a takto to opakujem stale dookola.
Anonymní- Anonymní
Re:
Prisiel som k jazeru a vytvoril dva vodne klony potom s nimi spravl sakageki a hodil ich do stredu jazera . V tom som videl vybuch v strede jazera skusal som to stale dookola.
Anonymní- Anonymní
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 35 z 40
Povolení tohoto fóra: