+8
ANBU
Noriko Kana
Kiwi Namikaze
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Sadatake Arakida
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 40 z 40
Strana 40 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re:
First topic message reminder :
podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"
podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"
Anonymní- Anonymní
Re:
Zasiahol ma a ja som spadol na zem. Pomyslel som si, že je koniec. On na domnou len stál a smial sa. Zrazu okolo mňa začala výriť červená chakra a postavil som sa.
Mal som jeden chvost a udrel som ho do tváre. Odletel asi cez celé jazero. Ako letel tak som bežal vedľa neho a potom som ho odkopol naspäť. Ako doletel naspäť tak som ho chitil a hodil z otočky o zem.Potom som omdlel a bolo po všetkom.
Mal som jeden chvost a udrel som ho do tváre. Odletel asi cez celé jazero. Ako letel tak som bežal vedľa neho a potom som ho odkopol naspäť. Ako doletel naspäť tak som ho chitil a hodil z otočky o zem.Potom som omdlel a bolo po všetkom.
Naposledy upravil Matiro Akasaky dne Wed 21 Dec - 18:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Po nejakom čase som sa zobudil. Postavil som sa a povedal : Tak už si to pochopil, že ti ho nedám. Zodvihol som ho a prehodil som si ho cez rameno. Potom som išiel za Mizukage.
Anonymní- Anonymní
Re:
Prisiel som z cintorina a sadol si na vyvýšený breh. Tam som si lahol a začal sa rozprávať s Rokubim o tom čo sa stalo.
Anonymní- Anonymní
Re:
Po nejakom čase som sa rozhodol to spraviť. Ideme do toho. Povedal som si. Išiel som čo najbližšie k jazeru a pomaly som začal uvolňovať Rokubiho chakru. Citil som ako ma začína ovládať a nevedel som to spočiatku ustáť. Potom zrazu okolo mňa začala formovať chakra v tvare bijuu plašťa verzie 1. Už som skoro nebol pri zmysloch a stalo sa to. Stalo sa to čo som nechcel aby sa stalo. Vytvoril sa druhý chvost a ja som upadol do miestnosťi s Rokubim. Nevedel som čo sa deje vonku, ale dúfal som že nič zlé. Oslovil som Rokubiho : Rokubi, musíme to dokázať. Rokubi : Je to moc nebezpečné a nechcem ťa zabiť mojou agresivnou chakrou. Kvôli nám to podstúpim, ver mi ! Povedal som. Zrazu som sa zjavil vo normalne a mal som okolo seba bijuu plášť. Nemohol som tomu uveriť podarilo sa to.Pomyslel som si. Ešte sa netež to nieje všetko. Zrazu ma to chcelo ovládnuť, ale ja som to potlačil a kričal som : Ja !! To !!! Dokážem !!!! Zrazu som to ovládol a bol to úžasný pocit.Dokázal si to Matiro. Povedal Rokubi. Potom som dlhé hodiny skúšal veci vo forme dvoch chvostou. Bolo to úžasné.
Anonymní- Anonymní
Re:
Po nejakom čase som prestal skúšať veci z dvomi chvostami pretože som si povedal: Mal by som si ísť oddýchnuť.Tak som teda išiel ( Presun )
Anonymní- Anonymní
Re:
Ako pred tím som sem prišiel cvičiť. Nechcel som sa moc prepínať, ale cviky s Rokubim ma bavili takže som hneď nahodil formu dvoch chvostou a išiel na to. Skúšal som rôzne útoky.
Anonymní- Anonymní
Re:
Bol som už na dobrej úrovni v tom čo som robil tak som sa vybral za mizukage jej to povedať.
Anonymní- Anonymní
Re:
Potom ako som odisiel z lázni tak som si obzrel celé mesto a na konec som skončil pri jazere kiri. Hned som si povedal že dosť bolo oddychu a tak som začal trenovať.
Skúšal som mnoho techník a pripravoval sa na chuuninsku skúšku kedže som sa v meste dopočul že by sa mala konať niekedy v priebehu tohoto mesiaca.
Skúšal som mnoho techník a pripravoval sa na chuuninsku skúšku kedže som sa v meste dopočul že by sa mala konať niekedy v priebehu tohoto mesiaca.
Anonymní- Anonymní
Re:
Přišel jsem k jezeru. Chvíli jsem pozoroval vodní hladinu, ale potom už jsem nemohl svůj tréning dále odkládat. Proto jsem se postavil a začal dělat kompletní revizi svých technik. Zjistil jsem totiž, že už jsem dost vyšel ze cviku. Proto jsem svůj tréning značně přitvrdil. Z tohoto důvodu mě při tréningu začala obklopovat značná devastace okolního terénu. Byl jsem rád, že není nikdo poblíž, protože, bych mu jinak mohl dost vážně ublížit.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pro teď bylo tréningu už dost. Byl jsem totálně grogy a neměl jsem sílu pokračovat. Proto jsem si musel na chvíli sednout. Po asi hodině jsem se zvedl a zamířil do Kiri. Potřeboval jsem si najít nějaké nové bydlení. Nemohl jsem pořád spát v domě Mizukage. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Prišiel som k jazeru a začal skúšať shunshin no jutsu a Suiton : Kyasshu no jutsu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Už som celkom zvládal obe techniky tak som začal s odlišním treningom.
Otočil som sa smerom ku jazeru a povedal som : Tak čo, pripravený ?
Rokubi : Ja ano a čo ty ?Povedal.
Ja vždy.Povedal som.
Potom som sa dal do formy dvoch ocasou a precvičoval rýchlosť.V strede jazera bol ostrovček a na ňom velká skala.Preletel som neuveritelnou rychlosťou cez jazero a rozdrtil skalu na ostrove na márne kúsky všetky som chitil chakrovými rukami a vo výskoku hodil do vody potom som len tak bežal do kruhu na vodnej hladine a robil som tam výr.Strašne ma to bavilo a robil som to dosť dlhý čas na to aby som sa o niečo zase zlepšil, takže som prestal s formou dvoch chvostou a začal som zase inú vec.Zavrel som oči a okolo mňa začala krúžiť voda potom som ich otvoril a mal som ich modré ako more.
Potom som začal cvičiť svoje klanové schopnosti na vyžšiu úroveň.Po pravde na tu najvyžšiu kedže som už vedel skoro všetko čo som mohol tak som sa v mojich schopnostiach len zdokonaloval.
Otočil som sa smerom ku jazeru a povedal som : Tak čo, pripravený ?
Rokubi : Ja ano a čo ty ?Povedal.
Ja vždy.Povedal som.
Potom som sa dal do formy dvoch ocasou a precvičoval rýchlosť.V strede jazera bol ostrovček a na ňom velká skala.Preletel som neuveritelnou rychlosťou cez jazero a rozdrtil skalu na ostrove na márne kúsky všetky som chitil chakrovými rukami a vo výskoku hodil do vody potom som len tak bežal do kruhu na vodnej hladine a robil som tam výr.Strašne ma to bavilo a robil som to dosť dlhý čas na to aby som sa o niečo zase zlepšil, takže som prestal s formou dvoch chvostou a začal som zase inú vec.Zavrel som oči a okolo mňa začala krúžiť voda potom som ich otvoril a mal som ich modré ako more.
Potom som začal cvičiť svoje klanové schopnosti na vyžšiu úroveň.Po pravde na tu najvyžšiu kedže som už vedel skoro všetko čo som mohol tak som sa v mojich schopnostiach len zdokonaloval.
Anonymní- Anonymní
Re:
Hneď ako som skončil trenign tak som išiel vrátiť ten svitok. ( PRESUN )
-------
https://nsgoon.forumczech.com/viewtopic.forum?t=2159
-------
https://nsgoon.forumczech.com/viewtopic.forum?t=2159
Anonymní- Anonymní
Strana 40 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 40 z 40
Povolení tohoto fóra: