Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+8
ANBU
Noriko Kana
Kiwi Namikaze
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Sadatake Arakida
12 posters

Strana 39 z 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next

Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 8 Jun - 21:02

First topic message reminder :

podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Len Kokoro Fri 16 Dec - 19:54

,,Chceli ste najprv moju lojálnosť a dúfam že som vám ju dokázal maximálne ako som len mohol. A ako dôkaz vám ponúkam moje činy ktoré som urobil a ktoré urobím lebo reči môžu byť aj prázdne a nie každý im môže veriť ,, čakal som čo nato poviem, nemalo zmysel ďalej rozprávať keď za človeka hovoria jeho činy a nie reči.
Len Kokoro
Len Kokoro

Počet príspevkov : 1057

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 19:57

"Takže nic neuděláš?"
Řekla jsem poněkud nadšeně.
Neraduj se předem! Ještě si to může pokazit!
Napomínala jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Len Kokoro Fri 16 Dec - 20:04

,,Ako som už povedal dávam vám aj môj život ak nato príde,, pozrel som sa na nočnú oblohu ,,A určite to raz príde kedy vám to dokážem,,
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 20:14

Úsměv na tváři se mi víc rozšířil. Zvedla jsem ruku k ústům a kousla jsem se do ní. Udělala jsem pečetě. Dlaň jsem přitiskla k podlaze. Na zemi se objevili značky, ale za chvíli zmizeli. Nic se však nestalo. Přišla jsem víc Atarovi. Najednou jsme oba zmizeli v obláčku kouře.
(přesun SEM)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Len Kokoro Fri 16 Dec - 20:16

Zrazu niečo začala Mizukage robiť až sme sa stratili v obláčiku dymu. (Presun/ Napíš prvá )
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 21:36

Objevili jsme se zase zpátky u jezera.
"Užívej ho dobře!"
Otočila jsem se a odešla jsem.
-přesun kancelář-

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Len Kokoro Fri 16 Dec - 21:41

,,Hai,, chvíľu som tam stál a znova pozeral do neba "Dokázal som to?! Nieje to iba sen?! " stále som nemohol tomu uveriť. Ale nakoniec som sa rozhodol neotáľať a vybral som sa preč. (Presun)
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Sat 17 Dec - 10:27

Kam len chcem ísť?.. nahaha .. vieš že ťa to bude stáť pekný balík ?! dneeska mám extra chuť na zmrzku !!.. zaškerila som sa a následne som len vykročila do ulíc Kirigakure no sato, rukami som pri tom rozhadzovala do strán a na tvári sa mi zjavil taký mega happy výraz !!..
(presun)
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 17 Dec - 16:28

Skoncil som trening a prisiel som na uplne ine myslienky , miestami som mal pocit , že chcem spraviť niečo zlé . Začal som byť čo raz viac naštvaný a uplne bezdôvodne.Začal som koncentrovať chakru v takom meridku , že to mohlo byť vidiet s každej strany jazera . Priam zo mňa vytreskovala chakra červenej farby.Nevedel som čo robím , absolutne som sa nevedel ovládať. Zrazu som počul hlas : Matiro to nieje to čo chceš urobiť . Ale chcem . Nepričetne som odpovedal . Musis sa tomu brániť.Povedal neznámi hlas.Nedokážem to !!! Vykríkol som v mysli . Dokážeš buď silný ! Znova sa ozval hlas. Zdalo sa mi , že su okolo mňa ľudia a chcu ma zastaviť, ale bolo to strašne nejasné , ten pohľad. Povedal som len : Ja to dokážem ! Zrazu prestala zo mňa vytreskovať chakra červenej farby a ja som omdlel. Nachádzal som sa znovu v chodbách mojej duše.Prišiel som až k dobre známej bráne a tam som povedal : Prečo si ma sem dostal ? Moju dôveru máš splnil si skúšku nepoddal si sa a si veľmi odhodlaný ísť za svojim cieľom . To sú hodnoty ktoré ja si cenním.Dobre ale mam otázku . Nevieš kto mi hovoril v hľave pri tvojej skúške ? To bol tvoj brat Tomi. Ďakujem ti Tomi . Pomyslel som si .Po tomto rozhovore som sa dľho rozprával s Rokubim a potom sa prebudil.Zvláštne nikto tu nieje a nikto si to ani nevšimol.Pomyslel som si .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 18 Dec - 7:57

Kedže tu nikto nebol , tak som vstal zo zeme. Stále som myslel na to ako mi pomohol Tomi. To to robým pre teba Tomi. Povedal som a začal som znova koncentrovať chakru. Nejako mi to nešlo respektíve som mal iba modrú chakru.
Keď sa mi vyčerpala moja chakra. Tak sa zjavila červená chakra.Dobre tak teraz skúsime niečo nové. Prestal som koncentrovať chakru a mysľel som na môjho bijju. Pomaly som sa premiesťňoval smerom ku vode s obalom červenej chakry okolo mňa a potom som išiel až k stredu jazera.Tam som si sadol na vodnú hľadinu. Potom som prehovoril v mysli : Zdravím ťa. Zdravím . Ozval sa Rokubi a ocitol som sa rovno pri bráne. Rokubi mi začal rozprávať o svojich bývalích jinchuuriky o ich prýbehoch a o ňom.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 18 Dec - 15:10

Po niakom čase som sa zobudil s toho ako som sa rozprával s Rokubim .
Cítil som sa omnoho silnejší. Tak som hneď začal skúšať nové techniky. Len trochu pozmenené. Techniku vymyslenú Akihirom som zvládol tak že mi išla z rúk červená chakra v tvare tak drsného draka , že by som sa ho aj ja zlakol. Skušal som veľmi veľa kombinácií a trochu som vylepšil to jutsu.Nová forma bola väčšia a dokázala zo seba urobiť neprekonatelný šťít okolo zosielatela.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 18 Dec - 18:12

Skončil som trening a vybral som sa do mesta ( Presun )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 18 Dec - 18:58

Prisiel som ku dobre známemu jazeru. Sadol som si na jeden vyžší breh a rozmyšlal o svojej zmene. Pozeral som sa na hladinu a vedľa môjho odrazu som videl Rokubiho odraz. Povedal som : Prečo to robia ? Rokubi : Ľudia sú sobecký , keď cítia hrozbu , tak sa boja a snažia sa takýmto spôsobom chrániť.Matiro : Ale ja ich neohrozujem ! Vykríkol som. Rokubi : Ja viem , ale oni to nepochopia. Matiro : Si môj jediný priateľ.
Rokubi : Možno to bol osud a ja som ťa chcel najprv zabiť , ale pochopil som, že sme rovnaký.Dobre idem radšej trenovať. Povedal som a začal som trenovať Suiton : Kokkuu no jutsu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Dec - 16:06

Skončil som trening a začal som koncentrovať chakru pomocou bijuu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Dec - 20:17

Skončil som trening a povedal som si, že by som sa mal ísť konečne vyspať.(Presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Dec - 17:28

Prisiel som k jazeru a zacal skusat techniky ktore viem a ktore sa učim.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Dec - 7:26

Po skončení treningu som sa pustil do treningu s bijuu.Takže som si v mysli povedal : Ideme na to ? Dobre môžeme. Povedal Rokubi. Začal som koncentrovať chakru a zatial samostatne. Skúšal som techniky a potom sa pomaly zapojoval Rokubi. Skúsil som novú vec. Vytiahol som si moj vlastnoručne vyrobený meč a vydával som doň Rokubiho chakru. Skúšal som ten medzi normalnou a rokubiho chakrou. Rokubiho rozsekla všetko čo sa dalo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Dec - 17:07

Ako som si tak cvičil techniky pomocou bijuu v dialke som videl postavu, ale nevedel som ju rozpoznať lebo bola hmla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Shinobi Wed 21 Dec - 17:13

Zlý nukenin

Prichádzal som smerom k Matirovi. Pomalu ale iste som sa približoval jeho smerom.
Až kím som neprišiel až uplne k nemu a povedal som : Takže ty si ten Matiro Akasaky, ten nový jinchuuriky. Ja som Saiko a myslím si, že keď chces prežiť tak by si sa mal vzdať.
Shinobi
Shinobi

Počet príspevkov : 1179

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Dec - 17:17

Ten shinobi prišiel až uplne ku mne a potom čo povedal som mu odpovedal : Ano som Matiro Akasaky a keď ma chceš tak si po mna príď. Hneď ako som to povedal som si vytiahol môj meč a vypustil doň Rokubiho chakru. Tak čo podáme si ho ? Spital som sa Rokubiho. Ideme naneho.Odpovedal Rokubi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Shinobi Wed 21 Dec - 17:21

Zlý shinobi

Tak dobre ako chceš.Odpovedal som mu a pri tom ako padali mokré listy na zem som sa rozbehol oproti nemu. Popri tom som urobil pečať Katon : Goukakyuu no jutsu.Listky ktoré padali na zem po ceste aj vyschli.

Naposledy upravil Shinobi dne Wed 21 Dec - 17:30, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Shinobi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Dec - 17:24

Ouhaaaa. Vykríkol som keď som videl ako na mňa letí ta mohutná gula. Ukludnil som sa a spravil pečate Suiton : Mizu no rappa ohnivá gula sa vyparila aj s vodou a ja som viletel s hmli ktorej tam už aj tak bolo dosť.Po pri lete som spravil pečate Suiton : Gutomi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Shinobi Wed 21 Dec - 17:29

Zlý shinobi

S hmli sa vynoril Matiro a ja som bol úplne zaskočený pretože to bolo neuveritelné. Potom na mňa použil akusi techniku. Keby som nebol taký rýchli tak ani nestihnem uskočiť. Počúvaj chlapče, si silný, ale na mňa nemáš tak sa vzdaj a ja si jednoducho zoberiem tvojho bijuu, veď ti aj tak len robí zle.Povedal som.
Shinobi
Shinobi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Dec - 17:36

Aha tak o to ti ide, zobrať mi bijuu. Ale to sa ti nepodarí !!!!!!! Povedal som nahlas a pokračoval som : Je mi jedno čo mi spravíš, ale jeho nedostaneš ! Hneď som spravil pečať Suiton : Mizuharishi no jutsu a z ruky mi vyšiel drak ktorý bol široký asi meter a bol ohňivo červení. Ovládal som ho jednou rukou a s druhej mi vychádzal prúd chakry ktorí mieril na neho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Shinobi Wed 21 Dec - 17:42

Zlý shinobi

Chachachacha myslíš si, že tímto ma dostaneš. Povedal som. Hneď som sa tomu vyhol a ako ma to prenasledovalo tak som sa dostal až ponad Matiro a s mečom som mu rozrezal jednu ruku presnejšie tú s ktorou vyvolával draka. Takže sa zrušila technika a jemu som dosť porezal ruku.
Shinobi
Shinobi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 39 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 39 z 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next