Ulice Kamenné
+8
ANBU
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Kisuke Uchiha
Nawaki
Shinobi
bijuu
Neuro Uchiha
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 10 z 10
Strana 10 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Ulice Kamenné
"Nie, nedal. Asi budeme musieť počkať na jeho návrat. Kam vlastne išiel?" Položil som otázku skôr pre seba. "Asi sa pôjdem prejsť po území spojenectva." Poznamenal som a čakal na jeho reakciu.
Anonymní- Anonymní
Nechceš sa radšej spýtať.. ja neviem tak napríklad nejakého shinobi, napríklad pri bráne.. kde tých kamenárov máme hladať? ten by mal vedieť o nejakých sťažnostiach alebo novinkách.. či podobne.. navrhol som čo.. vlastne bola aj moja reakcia a odpoveď. V hlave som stále myslel na jediné.. na krv.. bolo to zvláštne.
Anonymní- Anonymní
"Nechcem sa púšťať do misie, o ktorej mám minimum informácií." Nad jeho náladou som sa už ďalej nezamýšľal. Kráčal som uliciu k hlavnej bráne a od nej na cvičisko pre shinobi zo Spojenectva.
(Presun.)
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Pozrel som sa na neho a následne som sa len pootočil v smere, v akom sa išlo k budove Tsuchikageho, ruky som mal stále vo vrecku a na tvári sa mi pohrával rovnaký .. takmer neprítomný výraz. Bol som nervózny, veľmi nervózny, sám som nevedel prečo.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Prechádzal som ulicou a hľadal Hitomiho, ktorý sa nedostavil ráno na cvičisko. Stretol som ninju, ktorý mal včera službu pri bráne, a ten mi povedal, že Hitomi odišiel z dediny. Ten hlupák! Snažil som sa vymyslieť, čo mám teraz spraviť. Mám informovať Tsuchikageho alebo ísť za Hitomim? Keď sme sa s Hitomim naposledy rozprávali, pokúšal sa ovládnuť drakov. Bolo mi jasné, že sa vydal do jednej z dedín, ktorá túto zmluvu ponúka. Ale ešte som nebol rozhodnutý, čo spravím.
(Presun.)
(Presun.)
Midotsuchi- Počet príspevkov : 302
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
přišel jsem také do ulic s kuniochi ze Suny a procházel jsem se a hledal Manasukiho...
Anonymní- Anonymní
Ukázal jsem Joki,aby zůstala na místě... pak jsem za rameno odvedl Manasukiho do jiné ulice a řekl: "Zdravím Manasuki.... potřebuju,aby jsi šel do Ame špehovat... s touto kuniochi ze Suny.... ale všechno nebezpečné nech na ni... ty tam budeš jen od toho,aby jsi mohl potvrdit že mluví pravdu... je to mise na celý týden... každý den od ní chtěj podrobnou zprávu o dni... a když to tam bude nebezpečné,tak zdrhni... nebo když bude ta kuniochi proti tobě,tak se pokus spolupracovat s Ame a mezitím utéct a jí tam nechat... prostě neriskuj... nech vše na ni..." poté co jsem to dořekl jsem Manasukiho odvedl zpět a představil jsem Joki Manasukiho a Manasukimu Joki...
Anonymní- Anonymní
Jemně jsem se pousmála.
"Azayaka Joki, těší mne," popravdě moc ne, ale je lepší hrát si na milou. Můj hlas kupodivu zněl upřímně. Asistentka musela umět být milá a já se chovala přesně tak.
"Azayaka Joki, těší mne," popravdě moc ne, ale je lepší hrát si na milou. Můj hlas kupodivu zněl upřímně. Asistentka musela umět být milá a já se chovala přesně tak.
Anonymní- Anonymní
Koukl jsem na oba dva... a pak jsem ještě dal jeden spis... o tom co by měli všechno zjistit o Amě Manasukimu,... pak jsem jim popřál úspěch a šel jsem do kanceláře...
Anonymní- Anonymní
Prechádzal som ulicami Iwagakure no sato, zranenú ruku som mal voľne spustenú pozdĺž tela zatiaľ čo tú zdravú som mal vo vrecku mikiny. Pozeral som sa po rôznych reštauráciach, obchodoch s jedlom a tak no.. zatiaľ ma asi žiadna neoslovila.. nakoniec som išiel ku obyčajnému pocestnému stánku v ktorom predávali .. no.. ja som tomu vravej instantné rámen aj keď, oni ma vždy ubezpečovali že to je všetko čerstvé.. no v ktorom obchode vám povedia že robia nekvalitné rýchle čalamády ?.. Mne išlo hlavne o to, že toho bolo veľa a bolo to lacné.. necítiť chuť, alebo skôr nechuť jedla som sa naučil už dávnejšie.. alebo sa dalo aspoň hovoriť o sebazaprení a presvedčení že to naozaj nijak nechutí.. O chvíľku som už sedel na lavičke a v rukách som zvieral plastovú misku v ktorom ten insta-rámen bol.. plával tam celkom neidentifikovateľný obsah ktorý som do seba začal hádzať..
Keď som dojedol tak som sa len postavil.. prázdnu misku som hodil do koša a len som sa vydal na cvičisko.. nechcel som trénovať ale.. no.. cítil som že dlžím Hikari-chan ospravedlnenie. .správal som sa ako somár.
(presun)
Keď som dojedol tak som sa len postavil.. prázdnu misku som hodil do koša a len som sa vydal na cvičisko.. nechcel som trénovať ale.. no.. cítil som že dlžím Hikari-chan ospravedlnenie. .správal som sa ako somár.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Zamířila jsem za ním k bráně jistým krokem a s neurčitým výrazem.
(Přesun)
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Přecházel jsem se ulicí a přemýšlel o hodně věcí.Například o tom či bych měl zajít za Tsuchikagem pro nějakou misi ,nebo pro nějaký svitek.Když jsem tam tak přemýšlel lákalo mne si jednu zapálit,ale řekl jsem si že už ne."Takže jedno je jasné....každopádně jdu za Tsuchikagem a co bude dál to se uvidí."
(presun)
(presun)
Goro Aburame- Počet príspevkov : 111
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Aburame
Prechádzal som sa ulicami Iwagakure no sato, obzeral som si pri tom rôzne obchody s jedlom.. jeden som mal v pláne navštíviť a najesť sa tam dosť na to, aby som si doplnil chakru na takú mieru, že by som mohol zobrať nejakú ďalšiu misiu. Nakoniec som si ako vždy kúpil niečo v pocestnom stánku.. o kvalite sa toho moc hovoriť nedalo no bolo toho.. veľa.. a to mi bohate stačilo. Sadol som si na jednu z lavičiek a začal som sústavne konzumovať danú potravu.
O nejaký čas, čo som dojedol, som sa len ponaťahoval a na asi desať minút som zatvoril oči. Napadlo ma že by som mohol pozrieť Hikari no.. popravde som mal voľna poslednú dobu viac než dosť.. nakoniec som sa len postavil a pomalším krokom som sa zasa vydal ku kanclu Tsuchikageho.
(presun)
O nejaký čas, čo som dojedol, som sa len ponaťahoval a na asi desať minút som zatvoril oči. Napadlo ma že by som mohol pozrieť Hikari no.. popravde som mal voľna poslednú dobu viac než dosť.. nakoniec som sa len postavil a pomalším krokom som sa zasa vydal ku kanclu Tsuchikageho.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Šel jsem ulicí do zapadlejší části, kde se nacházela menší pošta, moc lidí tu nebylo a tak jsem frontu nestál příliš dlouho. Po pár minutách už jsem opět opouštěl budovu i s balíkem a dokonce mě nějaké mince zbyli. Mířím si to opět do Kanclu za Tsuchikagem.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 10 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 10 z 10
Povolení tohoto fóra: