Ulice Kamenné
+8
ANBU
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Kisuke Uchiha
Nawaki
Shinobi
bijuu
Neuro Uchiha
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 8 z 10
Strana 8 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Ulice Kamenné
když jsem přícházel.... tak jsem si všiml,že ulítáá... Tak jsem vzal jehlici s výbušným papírkem... a tu jsem mu hodil na ptáka.... a papírek vybuchl...
Anonymní- Anonymní
"A pak kdo je tady zbabělec." odplivl jsem si a táhl Sanshua.
(Prostě to udělala v loutce, není to jedno? Stejně končíš v lochu xD)
(Prostě to udělala v loutce, není to jedno? Stejně končíš v lochu xD)
Anonymní- Anonymní
Já ho zoberu.. cestu do Konohy s ním nejak zvládnem.. povedala som pri čom som sa usmiala na Shijin.. bola si skvelá.. pochválila som ju pri čom som len mierne zakašlala a Kirisame skončilo, podišla som k tomu pri čom som poprosila Sasoriho aby otvoril tú babku (dúfam že to nevadí xD) a zobrala som toho Uchihu na ruky, pre istotu som do neho každé dve minúty púšťala vibrácie s ktorými ani nemohol pootvoriť ústa nie to sa ešte normálne pohnúť.. ideme? spýtala som sa Shijin a pohľadom som zamierila na miesto odkiaľ sa na nás pozerala Hitomi pri čom som sa na ňu len usmiala.. je dosť možné že ten týpek pôjde pre posili.. povedala som ešte a necítila som sa moc na ďalší boj.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
(jo je to jedno jen chci říct že jsem všímavej xD)
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Klan: Uchiha
Pomaly som kráčal cez ulice a šiel som ku ním.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
(V loutce, ale leží se ti jako v pavučince xD)
Ohromeně jsem zíral na Sasoriho a odvolal svou pavoučici. Stále jsem se díval po ostatních, zda jsou v pořádku. Někteří se vážně nehorázně utahali. Bylo by dobré vypadnout co nejrychleji do bezpečí...
Ohromeně jsem zíral na Sasoriho a odvolal svou pavoučici. Stále jsem se díval po ostatních, zda jsou v pořádku. Někteří se vážně nehorázně utahali. Bylo by dobré vypadnout co nejrychleji do bezpečí...
Anonymní- Anonymní
(bože z tohohle mi vybouchne hlava... zavřená vesnice s posádkou co jen hlídá...ale za to o hodně víc než normálně... a oni si tu cestují všichni jako kdyby se nechumelilo...)
utvořil jsem klona,když jsem si všiml nově příchozího a já i on jsme vběhli do postraních uliček...
utvořil jsem klona,když jsem si všiml nově příchozího a já i on jsme vběhli do postraních uliček...
Anonymní- Anonymní
"Jej, Další návštěva. Tentokrát si s vámi nebudu hrát, dochází mi trpělivost." Vyhrkl jsem a přivolal všechny své loutky.
Anonymní- Anonymní
"Neprišiel som bojovat....kludnesi zoberte jeho telo ja len chcem jeho oči a možete si ho vziat...bojovat sa bude cez vojnu"
POvedal som kludným hlasom
POvedal som kludným hlasom
Shinobi
"Zmizte sakra!" křikl jsem na ně a tři kage-loutky se připravili do bojové pozice.
Anonymní- Anonymní
"S týmito hračičkami na mna nechod...chcem len jeho oči"
POzrel som sa na jeho postavičky
POzrel som sa na jeho postavičky
Shinobi
"Patří Konoze ne Akatsuki." zavrčela jsem.
Tyhle tahanice o oči mi připomínají Byakuugan. A proto ani za milión.
Vrhla jsem na něj znechucený pohled.
"Jsme v přesile, jděte pryč... Nawaki." dodala jsem, když jsem si vzpomněla, že jsem ho viděla v Konoze.
Ještě tři-čtyři silná Jutsu a jsem v háji...
Tyhle tahanice o oči mi připomínají Byakuugan. A proto ani za milión.
Vrhla jsem na něj znechucený pohled.
"Jsme v přesile, jděte pryč... Nawaki." dodala jsem, když jsem si vzpomněla, že jsem ho viděla v Konoze.
Ještě tři-čtyři silná Jutsu a jsem v háji...
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Jen jsem se pousmál a aniž bych cokoliv řekl, nechal jsem pavouky ať naskákají na Nawakiho a toho maličkého co byl s ním. Jelikož lezli ze všech úhlů, pochyboval jsem, že je zneškodní všechny.
Anonymní- Anonymní
Shijin.. v najhoršom aktivujem Kirigakure no jutsu.. cez neho by jeho doujutus nemalo preniknúť, tá hmla je totiž prehustená chakrou.. šepla som Shijin pri čom som stála len kúsok od nej.. neboj, nedovolím aby sa tu dnes kradli oči.. pousmiala som sa ešte.
Shinobi
Klan:
"Hračkama? Někdo tady znevažuje moje umění?" v očích mi nebezpečně zablesklo a kámen země na hrudi začal svítit.
Zab ho! Chci ochutnat jeho krev. Přeměníme se na plnou formu a společně ho zabijeme, rozmáčkneme jako švába, vyvoláme vlny zemětřesení, které ho uvrhnou do temnoty!
Ještě ne, vydrž a dostaneš šanci.
Zab ho! Chci ochutnat jeho krev. Přeměníme se na plnou formu a společně ho zabijeme, rozmáčkneme jako švába, vyvoláme vlny zemětřesení, které ho uvrhnou do temnoty!
Ještě ne, vydrž a dostaneš šanci.
Anonymní- Anonymní
Ako náhle začali po mne liest pavuky som sa premenil na vrany.
"Ste ako deti."
"Ste ako deti."
Shinobi
Rychlo som si vytvoril pecate Kawarimi no jutsu a pavuci liezli iba po dreve.
Anonymní- Anonymní
Možná to nebylo vhodné, ale musela jsem se na Lizzy vděčně pousmát.
"Nikdo nemůže vědět, jaké to je mít tyhle oči... Arigato, opravdu arigato..."
Pak jsem povzdechla a znovu se postavila do bojové pozice, připravená zase bojovat.
"Nikdo nemůže vědět, jaké to je mít tyhle oči... Arigato, opravdu arigato..."
Pak jsem povzdechla a znovu se postavila do bojové pozice, připravená zase bojovat.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
(Ludia prepáčte ale musím off zajtra to dokončíme prepáčte)
Shinobi
Shijin zdrháme.. povedala som pretože som zachytila pokyn od Hitomi, Sasori-sama, Hine-san, arigato .. a gomen že odchádzame ale ja som sotva schopná boja a Shijin asi tiež.. musíme sa ponáhlať.. ozvalo sa im pri ušiach pri čom mňa aj Hitomi začala obalovať hmla.. Shijin ideme! budem nás kryť už nás čaká aj Hitomi! Povedala som pri čom som čakala kedy pôjde odtialto preč ako prvá.
Shinobi
Klan:
Využil jsem toho, že Nawaki kroužil v oblacích jako vrána a že se kolem nás zvedla mlha.
"Už toho mám fakt dost. Bojovat se zraněnými a vyčerpanými, to je opravdu odvaha." ušklíbl jsem se. Byla to poslední slova, pak už nás nebylo.
Přesun.
"Už toho mám fakt dost. Bojovat se zraněnými a vyčerpanými, to je opravdu odvaha." ušklíbl jsem se. Byla to poslední slova, pak už nás nebylo.
Přesun.
Anonymní- Anonymní
Keď začal miznúť Hine tak sa hmla roztiahla po hodne veľkom priestranstve a my sme mohli zo Shijin nepozorovane zdrhnúť smer Konoha..
(Presun aj s Shijin..)
(Presun aj s Shijin..)
Shinobi
Klan:
(Prostě to uděláme tak, že jsme všichni odsud zmizeli do Konohy, ať se nebrzdíme a nevymýšlíme výmluvy přitažené za vlasy.)
Anonymní- Anonymní
S NAgatom presun Tsuki
(preszn)
(preszn)
Shinobi
Strana 8 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 8 z 10
Povolení tohoto fóra: