Ulice Kamenné
+8
ANBU
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Kisuke Uchiha
Nawaki
Shinobi
bijuu
Neuro Uchiha
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 7 z 10
Strana 7 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Ulice Kamenné
ZuZuZuZuZu
Tak Sasori nás zradil? To se asi Reině líbit nebude..
Sklapni, není třeba to nahrávat, vypadnem.
Oba jsme zalezli do země a zmizeli.
Tak Sasori nás zradil? To se asi Reině líbit nebude..
Sklapni, není třeba to nahrávat, vypadnem.
Oba jsme zalezli do země a zmizeli.
Tokiro Ryuu (Zetsu)- Počet príspevkov : 404
Znovu jsem přimhouřila oči.
Tak tohles neměl dělat.
"Karasu no ukeire tsubasa!" vykřikla jsem, utvořila pečetě a postavila se kousek před něj. Natáhla jsem dlaň a z ní se zvedla chakrová vrána. Zdánlivě malá. Jakmile byla kousek před ním, roztáhla křídla a zvětšila se.
Chakra se obmotala kolem něho. Nemohl se pohnout, protože jakmile ho chakra zachytila čerpala jeho sílu a plně se mu vyrovnala.
Hlavně, ať někoho napadne, že teď ho mohou zasáhnout...
Až má technika skončí, nebude se chvíli moct hýbat.
Tak tohles neměl dělat.
"Karasu no ukeire tsubasa!" vykřikla jsem, utvořila pečetě a postavila se kousek před něj. Natáhla jsem dlaň a z ní se zvedla chakrová vrána. Zdánlivě malá. Jakmile byla kousek před ním, roztáhla křídla a zvětšila se.
Chakra se obmotala kolem něho. Nemohl se pohnout, protože jakmile ho chakra zachytila čerpala jeho sílu a plně se mu vyrovnala.
Hlavně, ať někoho napadne, že teď ho mohou zasáhnout...
Až má technika skončí, nebude se chvíli moct hýbat.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
"Nemáme čas, rychle, svažte ho a zajměte, nebo to mám udělat sám?" zavrčel jsem.
Anonymní- Anonymní
snažil jsem se vší mou siilou přetrhnout to
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Amanda vyprskla další pavučinu na Kisukeho. Moji pavoučci ho začali hezky obalovat a kolem krku mu udělali mašličku xD
Anonymní- Anonymní
Na čele se mi perlil pot.
"Tahle chakra přebrala tvoji sílu, nemůžeš ji zlomit." cítila jsem, jak má síla vyprchává.
Ještě jsem nebyla zvyklá to Jutsu používat.
"Tak ho, ksó, někdo pořádně svažte, neudržím ho spoutaného dlouho!"
A pavučiny asi také nevydrží... Ještě to nesmím pustit...
"Tahle chakra přebrala tvoji sílu, nemůžeš ji zlomit." cítila jsem, jak má síla vyprchává.
Ještě jsem nebyla zvyklá to Jutsu používat.
"Tak ho, ksó, někdo pořádně svažte, neudržím ho spoutaného dlouho!"
A pavučiny asi také nevydrží... Ještě to nesmím pustit...
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
(pavučina je pevnější než ocelové lanko stejné tloušťky a navíc je v ní čakra takže udrží)
Anonymní- Anonymní
(Gomene a hai XD )
Chakra z jeho těla zmizela a on se skácel k zemi obmotaný pavučinami.
"Etto... Asi jsem to trochu... Přehnala..." klesla jsem na kolena a snažila se vydýchat.
Chakra z jeho těla zmizela a on se skácel k zemi obmotaný pavučinami.
"Etto... Asi jsem to trochu... Přehnala..." klesla jsem na kolena a snažila se vydýchat.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
V momente keby skončila technika Shinji tak by som sa k nemu prebleskla a dotkla sa ho jednou rukou pri čom by som sa zase shunshinla späť.. teda iba keby jej technika opadla.. pri tom dotyku by ním však prešlo abnormálne množstvo vybrácií ktoré by ho doslova paralizovali, nedalo sa to nijak pretrhnúť, ale vedela som že to čoskoro prejde..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
"Tý jo... tam to musí teďka vypadat...asi budeme mít co dělat s naštvanýma občanama :-D..." řekl jsem Anbovi vedle mě a zasmál jsem se...
Anbu: "Nechceš už tam skočit a zabýt ho...?"
Já: "Nééé... chci vědět jestli ho zabijou nebo zatknou..."
Anbu: "Dobrá... "
promluvili jsme si s Anbem.. v krytu...(nejsme vidět,jedině byakuganem....ani sharingan neprokoukne tu konstrukci...)
Anbu: "Nechceš už tam skočit a zabýt ho...?"
Já: "Nééé... chci vědět jestli ho zabijou nebo zatknou..."
Anbu: "Dobrá... "
promluvili jsme si s Anbem.. v krytu...(nejsme vidět,jedině byakuganem....ani sharingan neprokoukne tu konstrukci...)
Anonymní- Anonymní
"Mám ho zabetonovat?" Zeptal jsem se a Raikage si připravil zbraně, kdyby bylo potřeba.
"Nebo mu můžu useknout ruce a nohy."
"Nebo mu můžu useknout ruce a nohy."
Anonymní- Anonymní
"A... Neměli bysme ho zatknout, odvést do Konohy a získat nějaké informace o Akatsuki?" nadhodila jsem a vstala. Okamžitě jsem zavrávorala, ale Byakuugan ještě nechala aktivovaný.
"A... Vy tam můžete vylézt, už je po všem." nadhodila jsem směrem, kterým jsem tušila Smortnovu chakru.
"A... Vy tam můžete vylézt, už je po všem." nadhodila jsem směrem, kterým jsem tušila Smortnovu chakru.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
(nic, stane se xD)
Pokud se tedy Kisuke nebude už bránit, bude z něj roztomilý bílý balíček. No ale jedno pozitivum to má. Spát se mu bude jako v bavlnce.
"Shijin v pohodě?" mrkl jsem na ni zkoumavým pohledem. Hned poté jsem věnoval trochu zasněný pohled Sasorimu.
"Nerad zabíjím když to není nutné, ale hrozně rád mučím." blesklo mi v očích.
Pokud se tedy Kisuke nebude už bránit, bude z něj roztomilý bílý balíček. No ale jedno pozitivum to má. Spát se mu bude jako v bavlnce.
"Shijin v pohodě?" mrkl jsem na ni zkoumavým pohledem. Hned poté jsem věnoval trochu zasněný pohled Sasorimu.
"Nerad zabíjím když to není nutné, ale hrozně rád mučím." blesklo mi v očích.
Anonymní- Anonymní
Pribehla som ku Shijin pri čom som ju mierne podoprela pretože som cítila ako sa mierne zakolísala, prišlo mi to že sa dosť unavila tamtou technikou, tiež som bola na dne, ale krv v ústach som trocha biedne preglgla pretože som nechcela Shijin prirábať ďalšiu prácu keď je už sama vyčerpaná.. Shijin-chan? vedela by si ho.. nejak.. uvaliť do bezvedomia ktoré by mu vydržalo až do Konohy? spýtala som sa jej no keď som otvorila ústa tak mi ušiel malí pramienok krvi.. rýchlo som však obrátila hlavu a zotrela si ho rukou..
Shinobi
Klan:
"Mizo... ty vylez... já odejdu zpátky na Horu... "
Anbu se na mě nechápavě koukl: "Proč? "
"Nemusí nikdo vědět o mích taktikách... a s tou holkou si poté promluvím..."
Anbu vylezl z krytu a já se rozběhl na horu tunelama...
Anbu: "Přejete si něco?"
Anbu se na mě nechápavě koukl: "Proč? "
"Nemusí nikdo vědět o mích taktikách... a s tou holkou si poté promluvím..."
Anbu vylezl z krytu a já se rozběhl na horu tunelama...
Anbu: "Přejete si něco?"
Anonymní- Anonymní
"Co jsem asi tak chtěl udělat.." zakroutil jsem hlavou a bez mrknutí oka jsem pod Kisukem vyvolal Sanshuo.
Anonymní- Anonymní
z očí se mi pomalu vytratil sharingan "vy že ste shinovbi ? ste jen banda zbabělců !....vy válku prohrajete to se vsadím !"
Shinobi
Příjdu a mam na sobě akatsuki plášť
Doufám,že nejdu pozdě. řeknu a vytáhnu svoji zbraň
(vypdám jako na avataru)
Doufám,že nejdu pozdě. řeknu a vytáhnu svoji zbraň
(vypdám jako na avataru)
Anonymní- Anonymní
"Hai." kývla jsem částečně oběma. Na víc jsem neměla sílu.
"Obrátím účinek své lékařské technika a úplně mu zastavím chakru... Uhmm... Ale může se probudit kousek před Konohou."
Pomalým krokem jsem přešla k tomu čemusi zamotanému v pavučinách a naklonila se nad něj. S největším sebezapřením jsem ho objala.
Tohle je nechutné...
Pavučiny mi nevadily, ale samotný shinobi pod nimi byl svým způsobem odpuzující.
Sarkasticky jsem se ušklíbla a pak už se celé mé tělo rozzářilo zelenou, lékařskou chakrou. Nebyla ale čistá, protože jsem do ní kvůli zastavení musela přimíchat Juuken.
"Emera...rudonaito..." šeptla jsem a ostatní na chvíli oslnil záblesk světla.
Pak jsem se odklonila. Ten se nějakou dobu neprobudí.
Uslyšela jsem hlas a vstala.
Začínám toho mít dost.
"Obrátím účinek své lékařské technika a úplně mu zastavím chakru... Uhmm... Ale může se probudit kousek před Konohou."
Pomalým krokem jsem přešla k tomu čemusi zamotanému v pavučinách a naklonila se nad něj. S největším sebezapřením jsem ho objala.
Tohle je nechutné...
Pavučiny mi nevadily, ale samotný shinobi pod nimi byl svým způsobem odpuzující.
Sarkasticky jsem se ušklíbla a pak už se celé mé tělo rozzářilo zelenou, lékařskou chakrou. Nebyla ale čistá, protože jsem do ní kvůli zastavení musela přimíchat Juuken.
"Emera...rudonaito..." šeptla jsem a ostatní na chvíli oslnil záblesk světla.
Pak jsem se odklonila. Ten se nějakou dobu neprobudí.
Uslyšela jsem hlas a vstala.
Začínám toho mít dost.
Naposledy upravil Shijin Hyuuga dne Tue 19 Jul - 19:48, celkově upraveno 1 krát
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Niekto sem prichádza.. povedala som pri čom som sa obzrela smerom kde som zaregistrovala niekoho.. hmm.. neviem či je to spojenec alebo nepriateľ.. po chvíľke naozaj prišiel nejaký baka.. stále prašlo Kirisame takže som sa nebála že by ma mohol prekvapiť Shunshinom alebo nejakou technikou.. dala som si dole šatku pretože som sa chcela šetriť..
Shinobi
Klan:
Než se týpek z Aka stačil rozkoukat, začali ho ze všech úhlů napadat moji pavouci. Hbitě po něm skákali, lezli mu v oblečení a kousali a kousali a kousali úplně všude xD
Anonymní- Anonymní
WTF! řekl jsem a použil Kawarimi takže pak kousali jen dřevo.
Proč si berou vždy za cíl mě?!
Proč si berou vždy za cíl mě?!
Anonymní- Anonymní
"Já mám dost čakry na další boj. Odneste ho, já přinesu tohohle mrtvého." Raikage začal světélkovat.
Anonymní- Anonymní
(toš..co bychom vypichol (nesnáším tu větu xD) nsejsem v loutce ?)
Shinobi
Rychle jsem běžel dál a udělal ptáčka na toho jsem skočil a letěl jsem do TSUKI (přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 7 z 10
Povolení tohoto fóra: