Kancelář Tsuchikage
+6
Ayame Takahashi
Shinobi
Noriko Kana
bijuu
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 21 z 40
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Kancelář Tsuchikage
First topic message reminder :
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Tsuchikage
Otvoril som trezor a vybral peniaze. Tie som dal Mashirovi. "Presne 25 ryo za misiu triedy D. Sľúbil som, že ti dám aj zvitok, takže mi povedz akú techniku sa chceš naučiť."
Anonymní- Anonymní
"Ďakujem.Mne je to jedno aký dáte taký bude" Usmeje sa a vdačne si vezme peniaze.
Anonymní- Anonymní
"Techniku sa budeš učiť ty a nie ja. Premysli si to a zajtra si pre ňu príď. Možno pre teba budem mať aj novú misiu."
Anonymní- Anonymní
Zobral som hŕbu papierov a pustil sa do zostavovania mierovej dohody so Sunou. Niekoľkokrát som papiere pokrčil, zahodil a začal odznova.
Anonymní- Anonymní
Zaklopal.Bol pripravený vyzdvihnúť si zvitok na novú jutsu techniku.
Anonymní- Anonymní
"Vstúpte!" Odložil som rozpísané papiere do šuflíku a pripravil si zoznam misií.
Anonymní- Anonymní
"A misiu nechceš?" Pozrel som sa na Mashira a na otáčaciom kresle sa posunul k poličke plnej zvitkov.
Anonymní- Anonymní
"Takže najskôr tá misia." Podal som Mashirovi fotku.
"Tento ninja nedávno napadol Iwu. Podľa Mizukage by sa mal volať Nawaki a pochádzať s Konohy. Tvojou úlohou je získať od Hokageho jeho kartu, aby som ho mohol uviesť do Bingo knihy."
Zobral som kus papieru a napísal naň správu:
Podal som list Mashirovi. "Odovzdaj to osobne Hokagemu. Snáď ti potom kartu dá. A teraz mi povedz názov techniky, ktorú sa chceš naučiť."
"Tento ninja nedávno napadol Iwu. Podľa Mizukage by sa mal volať Nawaki a pochádzať s Konohy. Tvojou úlohou je získať od Hokageho jeho kartu, aby som ho mohol uviesť do Bingo knihy."
Zobral som kus papieru a napísal naň správu:
- Správa:
- Hokage-sama, chcem Vás požiadať o spis ninju menom Nawaki. Tento shinobi nedávno napadol našu dedinu, a preto ho musím uviesť do Bingo knihy.
Midotsuchi (Tsuchikage)
Podal som list Mashirovi. "Odovzdaj to osobne Hokagemu. Snáď ti potom kartu dá. A teraz mi povedz názov techniky, ktorú sa chceš naučiť."
Anonymní- Anonymní
"Chceš sa naučiť privolávanie zvierat? Môžem ti dať zvitok s touto technikou, ale svoje zvieratko si už musíš nájsť sám." Zasmial som sa a podal Mashirovi zvitok. "A teraz choď splniť misiu."
Anonymní- Anonymní
"Dobre a ďakujem"-usmeje sa a pomaly odchádza *Presun konoha*
Anonymní- Anonymní
Zasa som sa vrátil k práci na mierovej dohode. Už to skoro mám.
Naposledy upravil Midotsuchi dne Tue 21 Jun - 18:57, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
To som ja! usmeje sa a hodí kartu na stôl. "Hokage vám dáva povolenie ho zabiť." Usmeje sa.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem a zaklepal jsem o rám nezavřených dveří... a poté jsem vstoupil... a klekl si na jedno koleno...
Anonymní- Anonymní
"Nič iné som ani nečakal." Zobral som si kartu a podal Mashirovi 25 ryo. "Zatiaľ pre teba nemám misiu, takže choď trénovať." Pozrel som sa na Smortna. "Prečo kľačíš?"
Anonymní- Anonymní
"Staré vychování...Jinak,hlásím že Kumo je zapojená s Akatsuki do spojenectví... potvrdila mi to jedna kuniochi,která myslela,že jsem od feudálního pána..."
Anonymní- Anonymní
"Výborne! Kumogakure sa stáva oficiálne našim nepriateľom! Informujem ostatné dediny o tomto spojenectve." Podal som Smortnovi 500 ryo. "Ani pre teba teraz nemám misiu, takže sa môžeš vrátiť k tréningu."
Anonymní- Anonymní
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» Sídlo Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 21 z 40
Povolení tohoto fóra: