Kancelář Tsuchikage
+6
Ayame Takahashi
Shinobi
Noriko Kana
bijuu
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 32 z 40
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Kancelář Tsuchikage
First topic message reminder :
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Tsuchikage
"Zatím..." zaúpěla jsem směrem k Seitovi a protočila oči v sloup. Těm bombám nebude nikdy konec. Cítím se tu nejistě... Pak jsem zanechala černých myšlenek a poslouchala co bude dál.
Anonymní- Anonymní
"Začala vojna! Nezdá sa vám to dôležité!? Obdivujem vás, že sa dokážete baviť v každej sitácii."
Deidarove výtvory sa mi vždy páčili, ale o umení zdieľam názor so Sasorim-dono.
Anonymní- Anonymní
''tak co bude se Sasori-sama? uz chci videt konkurenta Deidary-sama''Midotsuchi napsal:"Začala vojna! Nezdá sa vám to dôležité!? Obdivujem vás, že sa dokážete baviť v každej sitácii."
Anonymní- Anonymní
Pohledem jsem těkala mezi těma dvěma. Neodvažovala jsem se nic říct a kdyby to šlo, tak se snad i zmenším.
Anonymní- Anonymní
Snažil som sa ukľudniť. Tonyho som si nesmierne vážil, ale všetko to dianie v kancelárii ma vytočilo.
"Iwagakure sa pridala na stranu Konohy, Kiri a Suny a založili spolu Alianciu. Tú vedie Hokage-dono, Danzou. Sasori-dono bojuje proti Akatsuki, takže by ho teraz nebolo múdre rozzúriť. Predpokladám však, že ho po našej zrade Akatsuki určite o útoku informujú. Napísal som mu správu, aby prišiel do Iwy vo štvrtok na jednanie, ale on nám už nemusí dôverovať. Spojenectvo, ale aj Sasoriho smrť je pre nás výhodou. Uvidíme ako to dopadne."
Nadýchol som sa, keby sa ešte niečo chcel spýtať.
"Iwagakure sa pridala na stranu Konohy, Kiri a Suny a založili spolu Alianciu. Tú vedie Hokage-dono, Danzou. Sasori-dono bojuje proti Akatsuki, takže by ho teraz nebolo múdre rozzúriť. Predpokladám však, že ho po našej zrade Akatsuki určite o útoku informujú. Napísal som mu správu, aby prišiel do Iwy vo štvrtok na jednanie, ale on nám už nemusí dôverovať. Spojenectvo, ale aj Sasoriho smrť je pre nás výhodou. Uvidíme ako to dopadne."
Anonymní- Anonymní
'' ano moudre bude aby jsem se naucil jeho umeni a tomu spojenectvu kdo ji veli? abych vedel koho si mam proverit''Midotsuchi napsal:Snažil som sa ukľudniť. Tonyho som si nesmierne vážil, ale všetko to dianie v kancelárii ma vytočilo.
Anonymní- Anonymní
"Spojenectvu? Tomu nevelí nikto. To chceme uzatvoriť so Sasorim." Usmial som sa.
Ale radšej by som ho videl mŕtveho. Nemôžeme mu dôverovať. Nie teraz.
"A ešte niečo. Pretože používate Bakuton bude lepšie, ak stretnutie presunieme mimo dedinu. Najlepšie na nejakú horu v okolí."
"A ešte niečo. Pretože používate Bakuton bude lepšie, ak stretnutie presunieme mimo dedinu. Najlepšie na nejakú horu v okolí."
Anonymní- Anonymní
''taky bych rek ze Sasori bude lepsi znedskodnit akorat budu ho potrebovat celyho abych ho mohl zkoumat.......proc mimo vesnici? kdyz se budovy lepe niceji?''Midotsuchi napsal:"Spojenectvu? Tomu nevelí nikto. To chceme uzatvoriť so Sasorim." Usmial som sa.
Anonymní- Anonymní
Za hlavou se mi opět objevila velká modrá kapka. Ten Tony je tak... bezstarostný...
Anonymní- Anonymní
"Práve preto! Nenchám vás ničiť dedinu. Veď ste tu boli Kage! To vám nie je ľúto?"
(Nečítaj mi myšlienky! )
(Nečítaj mi myšlienky! )
Anonymní- Anonymní
''ne melo by? kdyz jsou ty domy ze zeme tak dotonem se postaveji hned ''Midotsuchi napsal:"Práve preto! Nenchám vás ničiť dedinu. Veď ste tu boli Kage! To vám nie je ľúto?"
(Nečítaj mi myšlienky! )
Anonymní- Anonymní
"A... ale v těch domech jsou... lidi..." pravila jsem poněkud mimo a se zdrceným výrazem.
Anonymní- Anonymní
"Ale čo ľudia!?" On sa zbláznil!
Zasa som sa snažil ukľudniť.
"Vo štvrtok sa stretneme na hore Do-san. Ak tu budete, Mikomi-dono počítame aj s vami."
"Vo štvrtok sa stretneme na hore Do-san. Ak tu budete, Mikomi-dono počítame aj s vami."
Anonymní- Anonymní
''nj porad lidi lidi.. tak se narodeji novy co na tom je tak tezkeho? ''Midotsuchi napsal:"Ale čo ľudia!?" On sa zbláznil!
(ja musim pustit segru tak zitra lidi budu tu jako vzdy od 20:00 do 22:00 ¨)
Anonymní- Anonymní
Šokovaně jsem zírala před sebe. Tohle byl opravdu Tsuchikage? Takový cynik? Ti co ho unesli ho asi hodně třískali do hlavy... Pak jsem zatřásla hlavou a probrala se.
"Eeeh... Jistě Tsuchikage-sama, počítejte se mnou." kývla jsem hlavou a snažila se zpracovat ten "menší" šok.
"Eeeh... Jistě Tsuchikage-sama, počítejte se mnou." kývla jsem hlavou a snažila se zpracovat ten "menší" šok.
Anonymní- Anonymní
A nukeninom číslo jedna sa stáva Tony-dono!
"Prosím, správajte sa normálne. Tento váš vtip už bol ďaleko za hranicou." Povedal som s vážnosťou v hlase.
"A mali by ste zájsť do knižnice. Je tam jeden ninja, ktorý sa bude tiež účastniť misie. Mohli by ste sa lepšie poznať." Pokúsil som sa o úsmev.
Podal som Mikomi kľúče. "Sú od izby v jednom z najlepších hotelov v Iwe. Nie je to apartmán, ale na prespatie by to malo stačiť." (viz. Obytná časť Iwy)
(Maj sa. Dnes končím aj ja, takže Mikomi môžeš ísť do hotelu.)
"Prosím, správajte sa normálne. Tento váš vtip už bol ďaleko za hranicou." Povedal som s vážnosťou v hlase.
"A mali by ste zájsť do knižnice. Je tam jeden ninja, ktorý sa bude tiež účastniť misie. Mohli by ste sa lepšie poznať." Pokúsil som sa o úsmev.
Podal som Mikomi kľúče. "Sú od izby v jednom z najlepších hotelov v Iwe. Nie je to apartmán, ale na prespatie by to malo stačiť." (viz. Obytná časť Iwy)
(Maj sa. Dnes končím aj ja, takže Mikomi môžeš ísť do hotelu.)
Anonymní- Anonymní
( prý číslo jedna xDDD jasně tak dobrou ^^)
"Arigato Tsuchikage-sama. Na toho ninju v knihovně si určitě čas udělám." pravila jsem a přebrala klíče. S hlavou plnou myšlenek jsem odešla a namířila si to směrem do centra města. Tam už bych se měla doptat kde to je. Pousmála jsem se a vyrazila na cestu.
Přesun.
"Arigato Tsuchikage-sama. Na toho ninju v knihovně si určitě čas udělám." pravila jsem a přebrala klíče. S hlavou plnou myšlenek jsem odešla a namířila si to směrem do centra města. Tam už bych se měla doptat kde to je. Pousmála jsem se a vyrazila na cestu.
Přesun.
Anonymní- Anonymní
"To nehovorte!" Chce to kľud.
"Zajtra vás očakávam na hore Do-san. Potrebujete niečo alebo sa už rozlúčime?"
Anonymní- Anonymní
''asi nic takze se mejte''Midotsuchi napsal:"To nehovorte!" Chce to kľud.
Anonymní- Anonymní
"Ehm, toto je moja kancelária. Ísť preč by ste mali vy." Pokúsil som sa o úsmev.
Anonymní- Anonymní
''je ja zapomel.. tak mi reknete kde bydli Mikomi rad bych ji navstivil''Midotsuchi napsal:"Ehm, toto je moja kancelária. Ísť preč by ste mali vy." Pokúsil som sa o úsmev.
Anonymní- Anonymní
Podal som mu lístoček s hotelom v Iwe. (viz. Obytná časť Iwy)
"Nájdete ju tu, ale číslo izby vám nepoviem."
Pretože si ho nepamätám. Usmial som sa.
Anonymní- Anonymní
''to mi bude stacit v rujnach hotelu se hleda vzdy lepe'' s dabelskym oblicejem jsem reklMidotsuchi napsal:Podal som mu lístoček s hotelom v Iwe. (viz. Obytná časť Iwy)
Anonymní- Anonymní
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» Sídlo Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 32 z 40
Povolení tohoto fóra: