Kancelář Tsuchikage
+6
Ayame Takahashi
Shinobi
Noriko Kana
bijuu
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 17 z 40
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Kancelář Tsuchikage
First topic message reminder :
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Tsuchikage
"Ale... vieš chlapček... ak si Iwa rozbije armádu na Konohe, Kiri či Sune, Akatsuki ju, Iwu, potrebovať nebude..." Len či je to ochrana...
Anonymní- Anonymní
,,Chcete to snad písemně?'' Zvedla jsem obočí a prohlédla jsem si nehty.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Ayame Takahashi napsal:,,Chcete to snad písemně?'' Zvedla jsem obočí a prohlédla jsem si nehty.
"Nebuď drzá..." řeknu nahlas..a odfrknu si.
Anonymní- Anonymní
''od doby co bude mezi námi vykonáno spojenectví budeme útočit pospolu, pokud padnete vy mi také'' usmál jsem se ''je samozřejmostí že válka bere oběti i my ztrácíme členy, ale také je opět nabíráme, nenutíme vás teď nijak hned útočit na Konohu kiri či sunu, tento fakt o spojenectví může být zatím znám jen mezi pár lidma a na papíře podepsaném krví, každý krok vyžduje jisté riziko, i my jej vynakládáme tak že vám nabízíme naše spojenectví''
Anonymní- Anonymní
Podívala jsem se na Reizu. ,,Nebyla bych, ale taky si nenechám všechno líbit.'' Sladce jsem se usmála.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
''od doby co bude mezi námi vykonáno spojenectví budeme útočit pospolu, pokud padnete vy mi také'' usmál jsem se ''je samozřejmostí že válka bere oběti i my ztrácíme členy, ale také je opět nabíráme, nenutíme vás teď nijak hned útočit na Konohu kiri či sunu, tento fakt o spojenectví může být zatím znám jen mezi pár lidma a na papíře podepsaném krví, každý krok vyžduje jisté riziko, i my jej vynakládáme tak že vám nabízíme naše spojenectví''
Zasmial som sa. "Útočiť spoločne?" Chlapče, z teba stratég nebude..." Prešiel som k stolu a posadil som sa naň. "Podpisovať sa krvou? Nikomu nebudem poskytovať svoju krv." Prižmúrene som sa pozrel na Ayame. To dievča asi hodím psom...
Anonymní- Anonymní
''pokud chcete zahynout v osamoceném boji, dobře tedy''
ušklíbl jsem se
''naší moc nabídneme někomu jinému''
pomalu jsem se otočil a šel jsem i s Ayame ke dveřím
ušklíbl jsem se
''naší moc nabídneme někomu jinému''
pomalu jsem se otočil a šel jsem i s Ayame ke dveřím
Anonymní- Anonymní
"Moc by mě zajímalo komu tu svoji pomoc ještě nabídnete...Kumo?.." usměji se.
Anonymní- Anonymní
''kumo již naši nabídku přijalo''
zamumlal jsem při odchodu a chytl jsem kliku od dveří
''nebyli tak bláhoví jako vy''
naposledy jsem se podíval na Tsuchikageho
zamumlal jsem při odchodu a chytl jsem kliku od dveří
''nebyli tak bláhoví jako vy''
naposledy jsem se podíval na Tsuchikageho
Anonymní- Anonymní
"A ty si myslíš, že ťa z dediny pustím potom, ako sa vyhrážaš jej ohrozením?" Zo stola som vstal. A pre toto nerád jednám z detmi a nevychovancami...
Anonymní- Anonymní
"Tady pan X nás považuje za bláhové šéfe..." zašklebím se.
"Kumo...Raikage je naivní celkem...pokud si jej pamatuji z války..." zasměji se nahlas.
"Kumo...Raikage je naivní celkem...pokud si jej pamatuji z války..." zasměji se nahlas.
Anonymní- Anonymní
''to vy sám vaší dědinu ohrožujete, spolek konoha kiri a suna vám již nepomůže, kumo je již s námi co pak jste natolik zaslepený ?''
díval jsem se na tsuchikageho a vruce jsem tiskl malou plazmovou kuličku
''to vy zůstáváte sami, ale to vás nijak neomlouvá s toho když na vás někdo zaútočí''
díval jsem se na tsuchikageho a vruce jsem tiskl malou plazmovou kuličku
''to vy zůstáváte sami, ale to vás nijak neomlouvá s toho když na vás někdo zaútočí''
Anonymní- Anonymní
Hmm... Reina by si mala vyberať členov poctivejšie. "A tým zaútočením vyhlasuješ Iwe nepriamo vojnu? Si si vedomí toho čo tu teraz rozprávaš?!" Mrkol som na Reiza, aby sa pripravil. Stráže v okolí budovy boli ako stále v pohovosti.
Anonymní- Anonymní
Usměju se a křupnu si klouby prstů.
"Hmmm....nuda" řeknu otráveně.
"Hmmm....nuda" řeknu otráveně.
Anonymní- Anonymní
"Vážne?!" Uškrnul som sa na toho ninju. Zaujímalôo by ma, čo by Reina povedala, ak by prišla o dvoch členov... naraz... na jednom mieste...
Anonymní- Anonymní
''áno vážně, povězte mi, na co budete myslet až za vašimi hradbami bude suna, kiri a konoha a vy již nebudete mít naději na zachránění vesnice, jediné co uvidíte je umírat lidi, to chcete ? chcete nechat padnout celou vesnici nebo raději ukázat těmto třem vesnicím že v této vesnici stále dříme zlaté a nezničitelné srdce hrdých ninjů kteří jsou ochotni padnout za svou vesnici a pomoct ji k lepším časům''
Anonymní- Anonymní
''jsem člověk tak jako všichni v téhle místnosti''
sundal jsem si kapucu a otočil jsem se na Nobuya a založil jsem si ruce na hrudníku a koukl jsem se Nobuyovi do očí
''a co jste vy ? vrah vaší vesnice nebo její ochránce ?''
sundal jsem si kapucu a otočil jsem se na Nobuya a založil jsem si ruce na hrudníku a koukl jsem se Nobuyovi do očí
''a co jste vy ? vrah vaší vesnice nebo její ochránce ?''
Anonymní- Anonymní
"Takže si kňaz..." Reina... mala si radšej prísť osobne... nerád komunikujem s takýmto druhom osobnosti.
Anonymní- Anonymní
"Hmmm....Vrah vesnice....ještě jeden takový slovní obrat a budu vrah já...ale Tvůj.." usměji se vesele.
Anonymní- Anonymní
''ne, pokud nejste hluchý a ... doufám že nejsem vám řekl že jsem člověk, a teď mi odpovězte vy na mou otázku''
hodil jsem mu do ruky mou plazmovou kouly, byla měkká jako polystyren ale při tom uvnitř ní tekla červeno modro fialová plazma
podíval jsem se na Reiza a usmál jsem se
''mám to brát jako útok na organizaci akatsuki ?''
v ruce se mi vytvořila další plazmová kulička
hodil jsem mu do ruky mou plazmovou kouly, byla měkká jako polystyren ale při tom uvnitř ní tekla červeno modro fialová plazma
podíval jsem se na Reiza a usmál jsem se
''mám to brát jako útok na organizaci akatsuki ?''
v ruce se mi vytvořila další plazmová kulička
Anonymní- Anonymní
Nakloním hlavu "A mám se jako bát...Akatsuki...bojoval jsem s ní za války...a klidně když budu muset i teď...." řeknu klidně.
"Spíš mi z vaších slovních průjmu připadá,že Iwu potřebujete...jen kvůli tomu,aby jste si zvýšili vojenskou sílu za účelem využijeme a následně se na ní vyprdnem..." řeknu zamyšleně.
"Spíš mi z vaších slovních průjmu připadá,že Iwu potřebujete...jen kvůli tomu,aby jste si zvýšili vojenskou sílu za účelem využijeme a následně se na ní vyprdnem..." řeknu zamyšleně.
Anonymní- Anonymní
''je na Tsuchikagem jestli se rozhodne nám věřit nebo ne, my už vám naši důvěru prokázali, neútočily jsme na vás a přišly jsme k vám v míru neozbrojeni, nepřítel mého nepřítele je můj přítel'' ušklíbl jsem se po té co jsem dodal můj oblíbený citát
Anonymní- Anonymní
Shuriken som hodil na tú plazmovú guličku a tým ju odrazil ešte než sa ku mne dostala. "Dôveru ste nepreukázali... a toto beriem ako útok na hlavu dediny!" Poskladal som pečate hneď ako som dohorovil.
Anonymní- Anonymní
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Sídlo Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 17 z 40
Povolení tohoto fóra: