Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Tsuchikage

+6
Ayame Takahashi
Shinobi
Noriko Kana
bijuu
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
10 posters

Strana 25 z 40 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next

Goto down

Kancelář Tsuchikage - Stránka 25 Empty Kancelář Tsuchikage

Příspěvek pro Anonymní Wed 29 Sep - 17:54

First topic message reminder :

Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Tsuchikage - Stránka 25 Empty Re: Kancelář Tsuchikage

Příspěvek pro Noriko Kana Wed 6 Jul - 19:50

přečetla jsem si list
"No to je vtipné o tom jsem s Vámi chtěla také mluvit." zasměju se a podívám se na smlouvu
"Proč by jste ukončili spojenectví s Kiri a Sunou? Právě naopak vy by jste mohli být spojka vám věřit budou dokud budete spojeni s nimi nikdo vás nebude podezřívat ze spolupráce se mnou. Rozmyslete si to jinak se smlouvou souhlasím." usměju se
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 7781

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 6 Jul - 19:53

"Máte pravdu." Mierovú dohodu som upravil a podal jej ju bez posledného bodu. "Nechcete tam už nič dopísať?" Chcel som napísať odpoveď do Konohy, ale čakal som čo Reina povie.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Wed 6 Jul - 20:02

"Ne, vaše spojenectví mi přišlo náramně vhod Tsuchikage." řeknu a podepíšu smlouvu, pak se jí dotku a ona skrystalizuje, "schovat. Právě dnes jsem absolvovala schůzku s hokagem." řeknu a posadím se na židli
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 6 Jul - 20:05

"Danzou-dono sa rozprával s Akatsuki? Myslel som, že vás chce zlikvidovať." Kópiu mierovej dohody som založil do spisov vedľa tej z Kiri. Ja som vlastne nekontaktoval Sunu!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Wed 6 Jul - 20:12

"Požádal mě o schůzku, přišel ale Assasin Senju, a chtělo mírovou dohodu o tom že je nebudeme napadat, tu jsem však odmítla s čímž bylo vidět že nepočítali, tak zřejmě proto ten vzkaz, nicméně by mě velmi zajímalo co se na té radě bude řešit a vy mi aspoň poskytnete informace, abych tam nemusela posílat špeha, doufám." podívala jsem se na něj významně
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 6 Jul - 20:17

"Chápem. Všetci si myslia, že Iwa bude spolupracovať na odstránení Akatsuki, takže sme ako špióni ideálni. Pôjde tam aj Raikage-dono? Síce už dediny o vašom spojenectve vedia, ale ešte ich môže presvedčiť o opaku."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Wed 6 Jul - 20:20

"Je v pořadí abych se ho zeptala, bohužel Raikage byl můj doprovod na tom srazu tak nevím. Pro mě budete hlavní spojka vy. Na všechno kývej a tvařte se jako by jsme byli vaši úhlavní nepřátelé. Navrhujte schvalujte plány na naše zničení věřím vám Tsuchikage." podívám se mu do očí vážně
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 6 Jul - 20:26

Odmlčal som sa. "Mal by som odpísať do Konohy. Je to všetko čo ste potrebovali prebrať, Reina-dono?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Wed 6 Jul - 20:36

"Jestli nemáte něco vy, tak můžu jít mám toho na vyřizování ještě dost." usměju se a postavím se
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 6 Jul - 20:42

"Vlastne mám ešte jednu vec. Rád by som sa postaral s vašou pomocou o Sasoriho. Poslal by som mu správu, aby prišiel do Iwy. Myslí si, že sme spojenci, takže ho nenapadne pochybovať. Samozrejme to neponáhľa, takže ak máte niečo dôležité na prácu odložíme to na neskôr."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Wed 6 Jul - 21:17

"Samozřejmě, ale nchte to prosím na jindy, teď budeme mít probkémů víc než dost ale jestli to spěchá můžeme to domluvit, teď ale vážně musím jít. Stačí dát vědět." usměju se na něj nasadím si kápi a kývnu na Tonyho a odcházím z místnosti (přesun)
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Jul - 5:39

Po Reininom odchode so napísal odpoveď do Konohy a poslal ju. Potom som sa vrátil k Tonymu. "Toto je jedna z vecí, ktoré potrebujem prebrať. Spojenectvo s Akatsuki." Čakal som čo povie.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Jul - 13:05

Midotsuchi napsal:Po Reininom odchode so napísal odpoveď do Konohy a poslal ju. Potom som sa vrátil k Tonymu. "Toto je jedna z vecí, ktoré potrebujem prebrať. Spojenectvo s Akatsuki." Čakal som čo povie.
''spojenectvi? nejsou to nahodou nepratele? me se to nejak nezda ja jim neverim malem me zabili''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Jul - 13:33

"Neviem akým smerom sa má diplomacia Iwy uberať. Spojenectvo so Sunou a Kiri pre nás nie je užitočné. Vo svete je málo nukeninov, takže Iwa nemá skoro žiadne misie. A obyvatelia spoluprácu s inou dedinou odsudzujú. Ale vy ste bol tiež Tsuchikage, takže váš názor je dôležitý." Koho máme zradiť? Kiri a Sunu alebo Akatsuki?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Jul - 17:40

''hmn tezke rozodnuti muj nazor je ze co vice prispiva IWE tak se s tim spojime''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Jul - 17:55

Pokúsil som sa o úsmev. "Ako sa cítite? Môžete bojovať? Mal by som pre vás prácu."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Jul - 19:12

Midotsuchi napsal:Pokúsil som sa o úsmev. "Ako sa cítite? Môžete bojovať? Mal by som pre vás prácu."
''tak to ja teda nevim... jak dlouho je to co skoncila valka?''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Jul - 19:25

"To neviem presne. Iba Kabuto je už mŕtvy, ale Akatsuki stále existujú. Počuli ste už o Sasorim? Rád by som ho odstránil a získal kameň Zeme pre Iwu. Sasori si teraz myslí, že Iwa je na jeho strane, ale ja som nikdy nemal rád jeho umenie. Viac sa mi páčil Deidarov výbuch." Zasmial som sa. "Preto by som rád vedel, ako sa zdravotne cítite."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 9:34

V kanceláři se objevil inkoustový pták, který se přeměnil na vzkaz.

Spoiler:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 9:53

Midotsuchi napsal:"To neviem presne. Iba Kabuto je už mŕtvy, ale Akatsuki stále existujú. Počuli ste už o Sasorim? Rád by som ho odstránil a získal kameň Zeme pre Iwu. Sasori si teraz myslí, že Iwa je na jeho strane, ale ja som nikdy nemal rád jeho umenie. Viac sa mi páčil Deidarov výbuch." Zasmial som sa. "Preto by som rád vedel, ako sa zdravotne cítite."
rad bych se setkal s Sasori-sama.. jeste me nauci jeho umeni.. a bude to konecne umeni spojit Deidara-sama a Sasori-sama v jedno..jsem pripraven, ale rad bych dostal svoje vybaveni Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 9:56

Prečítal som si správu z Konohy. Tak skoro? Dúfal som, že sa Smortn preberie, aby ma mohol doprevádzať na stretnutie. "O akej výbave hovoríte? Ak sa nám podarí Sasoriho zneškodniť, prenechám vám jeho telo na skúmanie a zdokonalenie vašich schopností."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 9:58

Midotsuchi napsal:Prečítal som si správu z Konohy. Tak skoro? Dúfal som, že sa Smortn preberie, aby ma mohol doprevádzať na stretnutie. "O akej výbave hovoríte? Ak sa nám podarí Sasoriho zneškodniť, prenechám vám jeho telo na skúmanie a zdokonalenie vašich schopností."
''dobe dohdnuto, takze potrebuju svoje svitky, jil, zakladni vybaveni a moje stare obleceni jestli jste ho nevyhodili... a jeste mi reknete kde najdu Sasori-sama''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 10:07

"O akých zvitkoch hovoríme? Výbušný íl sa nachádza na hore Tsuchi, ktorá bola domovom Yonbiho. Základnú výbavu vám dajú v zbrojnici a ak chcete niečo viac dajú vám to určite zadarmo. Nemyslím si, že máte pri sebe peniaze." Zamyslel som sa. "Vaše oblečenie?" Ukázal som na starú skriňu, o ktorú sa nikto nestaral. "Vaše veci budú asi tam."
Zobral som papier a pero. "Sasoriho hľadať nemusíte. Ako som povedal, myslí si, že sme jeho spojenci. Napíšem mu správu, aby prišiel do Iwy, kde nemá šancu úteku. Ale musíme sa nejako pripraviť. Nesmieme ohroziť obyvateľov."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 10:13

Midotsuchi napsal:"O akých zvitkoch hovoríme? Výbušný íl sa nachádza na hore Tsuchi, ktorá bola domovom Yonbiho. Základnú výbavu vám dajú v zbrojnici a ak chcete niečo viac dajú vám to určite zadarmo. Nemyslím si, že máte pri sebe peniaze." Zamyslel som sa. "Vaše oblečenie?" Ukázal som na starú skriňu, o ktorú sa nikto nestaral. "Vaše veci budú asi tam."
Zobral som papier a pero. "Sasoriho hľadať nemusíte. Ako som povedal, myslí si, že sme jeho spojenci. Napíšem mu správu, aby prišiel do Iwy, kde nemá šancu úteku. Ale musíme sa nejako pripraviť. Nesmieme ohroziť obyvateľov."
Tsuchibushin no jutsu...udelal jsem 3 kamene klony a poslal 2 na horu Tsuchi a 1 do zbrojnice
''jake svitky? moje svitky na vyvolani mych jilovych bomb!!! co jineho je to nejdulezitejsi vec''
sel jsem ke skrince a otevrel ji
''hmn je tu aspon jeden muj oblek''
vzal jsem si ho na sebe
''jako novy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 10:20

"Mali by ste si radšej kúpiť nové oblečenie. Toto dlho nevydrží." Dopísal som správu a poslal ju do sídla Akatsuki. "My dvaja by sme mohli Sasoriho zvládnuť, ale on má ešte dvoch kolegov. Poslal som správu do Akatsuki, aby nám poslali na pomoc jedného člena. Nemám rád pavúkov a práve to je schopnosť jedného z nich." Otriasol som sa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 25 z 40 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: