Nemocnice v Kirigakure
+3
Akasuna no PiliKKa
Shinobi
Nukenin
7 posters
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Nemocnice v Kirigakure
Hitomi Yamada napsal:,,Ach, takže cestovatel." Trochu se mi ulevilo. ,,U nic nepotřebuji." nakrčila jsem obočí.
"Tak tedy sbohem" usměji se vycouvám na chodbu a směřuji k východu.
Anonymní- Anonymní
Klon pootvori dvere a hodi dymovu bombu na chodbu...dym vosiel az do izby mizukage. klony vybehnu a na steny nalepia vybusne listky
Anonymní- Anonymní
,,Co se to tu děje?!" vyjekla jsem, když se do pokoje dostal kouř. Poskládala jsem pečetě.
,,Fuuton: Reppushou!" otvřil se vír, který rozfoukal dým.
,,Fuuton: Reppushou!" otvřil se vír, který rozfoukal dým.
Anonymní- Anonymní
Listky vybuchli a skor ako videli klony vybuchli xD Hned na to vybuchli aj listky v kancli
Anonymní- Anonymní
Složil jsem pečeti a kolem sebe a Himi zvedl vodní kouli chránící nás před výbuchem. "Já si říkal, že to není normální!" zavrčel jsem si pro sebe.
Anonymní- Anonymní
,,Ksoo." zasyčela jsem a zavřela oči. Kolem mě se objevilo vodní vězení, kde jsem přečkala útok. ,,Díky Daii...Ksoo, proč teď a všichni najednou?!" zamračila jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Útočit po jednou je neefektivní!" pousmál jsem se, ale vzápětí zvážněl. "Už to ale opravdu začíná být kritické!"
Anonymní- Anonymní
Idem pomaly k nemocnici a zrazu zacujem otras. Okamzite sa rozbehnem dnu a vidim znicene steny. bezim dalej do Himinej izby "Ste vsetci v poriadku!?"
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem a skousla si spodní ret. Věděla jsem, v jakém postavení jsem, ale nevěděla jsem, co mám dělat. Bylo mi z toho na nic. Se skoro nepřítomným pohledem se podívám na Renjiho.
,,Hai, jsme." kývla jsem a čekala, až Dai zruší techniku.
,,Hai, jsme." kývla jsem a čekala, až Dai zruší techniku.
Anonymní- Anonymní
Svěsil jsem ruce a voda zmizela. "Měla by sis zajistit ve vesnici větší respekt... a nejspíš i ve světě." pousmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
,,O to jsem se chtěla pokusit, jenže teď už fakt nevím." přešla jsem k posteli a sedla si. Dívala jsem se na všechny ty hadičky, které jsem ze sebe strhala.
Anonymní- Anonymní
Sedl jsem si na postel vedle ní. "Podívej se! Operaci jsi zvládla, tvůj stav se zlepšuje... už není důvod se bát, stačí hledět zpříma před sebe, ochraňovat vesnici a udržovat dobré styky!" usmál jsem se a položil jí ruku na rameno. "Zvládneš to!"
Anonymní- Anonymní
,,Jdou po mě Akatsuki!..A ten Manzou z Rootu, chce mě zabít. Vzpomněla jsem si, že mi Yuuki říkala, že se to chystá udělat.." přivřela jsem oči. ,,Neměla jsem přijímat tento post. Sensei vybral špatně."
Anonymní- Anonymní
"Tím, že se budeš litovat nic nevyřešíš!" svraštil jsem obočí. "Sensei to udělal, protože věděl, že to zvládneš! Kdyby tomu nevěřil, neudělal by to! Tak si toho važ a dělej vše pro to, abys to zvládla!"
Anonymní- Anonymní
,,Nelituji se!..Objasňuji situaci, abys věděl!" Plácla jsem sebou naposteli. ,,Děs tohle..." pozorovala jsem už po tisící ten zatracený bílý strop.
Anonymní- Anonymní
Výbuchy som prečkala v Mizu ni geto. Pozrela som sa súcitne na Hitomi a povedala som, "Himi...až sa odtiaľ dostaneš...musíš sa zmeniť....musíš zmeniť Kiri..je to tvoje poslanie...Idem za Manzouom...prepáč mi za to...ja...ja som len chcela...aby..aby sa nič z tohoto nestalo...chcela som Kiri chráni´t...ale pokiaľ Manzou kontaktuje Feudálneho lorda...bude to ešte horšie...Gomene...Sayonara Himi..." dodám a vyparím sa za Manzouom. Nech mi ju neprikáže...nie na to ani nepomyslím...(Presun)
Anonymní- Anonymní
Přiběhl jsem do nemocnice,předal Kumiko do rukou lékařů,ale byl pořád s ní.
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na ni žalostným pohledem.
"Prosím,slib mi,že už to nikdy neuděláš."
"Prosím,slib mi,že už to nikdy neuděláš."
Anonymní- Anonymní
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: