Nemocnice v Kirigakure
+3
Akasuna no PiliKKa
Shinobi
Nukenin
7 posters
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Nemocnice v Kirigakure
S mírným úsměvem jsem odpověděla na pozdrav a hypnotizovala zem.
Anonymní- Anonymní
"Ve tvé krvi, jsem objevila podivné skvrny, tváří se to jako krevní destičky, je to skoro k nerozeznání. Ale krevní destičky se takhle nechovají. Při delším pozorování napadá cytoplazmu krevních buněk. Netuším, co to může být za jed, ale myslím, že je organického charakteru. " nadechla jsem se a pokračovala.
"S tím bychom si hravě poradili, příjde Sakura, extrahuje z tvého těla polovinu jedu, připojíme tě na kapačky a pak na ten jed vytvoříme proti jed."
"S tím bychom si hravě poradili, příjde Sakura, extrahuje z tvého těla polovinu jedu, připojíme tě na kapačky a pak na ten jed vytvoříme proti jed."
Anonymní- Anonymní
,,Takže je to jed?" podívala jsem se jí do očí. ,,Ale kdo? A jak?" polkla jsem.
,,A jak dlouho budu ještě v nemocnici?..Potřebuji se věnovat vesnici." uhnula jsem pohledem. Podívej se na sebe. Co se to z tebe stalo, Hitomi!!
,,A jak dlouho budu ještě v nemocnici?..Potřebuji se věnovat vesnici." uhnula jsem pohledem. Podívej se na sebe. Co se to z tebe stalo, Hitomi!!
Anonymní- Anonymní
Se zájmem jsem poslouchal Tsunadino vysvětlení. *Sakura?* zarazil jsem se. *Myslel jsem, že její tělo leží na hřbitově v Konoze. Pokud dobře vím, že je to předešlá žačka Tsunade-sama* na chvíli jsem se zamyslel a potom pohlédl na Mizukage a pousmál jsem se. *To vypadá, že vše dobře dopadne*
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
"Tak nechám na vás Kiri nin. Musíte to vyšetřit. Někdo by tě měl hlídat, nikdo nesmí k tobě.. NIKDO! Vše bude záležet na tom, kdy začneme." ušklíbnu se.
Anonymní- Anonymní
Zahlédla jsem přijít Tsunade-sama s nějakým chlapcem a pozorně naslouchala jejich rozhovoru s Mizukage-sama.
"Takže naše pochyby byli oprávněné. Vážně to byl jed. Měli bycho začít pracovat co nejdřív. Není vyloučeno, že pokud ten jed je vyroben tak, aby se co nejdřív po malých kouskách rozpouštěl a po smrti infikovaného se v jeho krvi nenašly žádné stopy.. Doufám, že nedospěl právě do takovéto fáze, kdy už ho nebude možné odstranit. Ale záleží na typu jedu, potřebujeme ho potom důkladně prozkoumat a pro jistotu si kousek uschovat.. Chtěla bych si ho ještě poté, co uděláme protijed důkladně prověřit, pokud by to nevadilo Tsunade-sama"
Ten kdo ho vymyslel, rozhodně nebude začátečník.. Zajímalo by m, kdo by byl tohohle schopný..
Pomyslela jsem si trpce a pak jsem znovu vzhlédla a pokračovala ve svých úvahách.
"Ale myslím, že jsme přišli včas.." Přistoupila jsem k Mizukage a pro jistotu jí šáhla na čelo. Samozřejmě, že horečka neklesla. Byla jsem vážně ráda, že tady byla Sakura, i Tsunade-sama. Společně dokážeme najít protijed.. Určitě!
"Takže naše pochyby byli oprávněné. Vážně to byl jed. Měli bycho začít pracovat co nejdřív. Není vyloučeno, že pokud ten jed je vyroben tak, aby se co nejdřív po malých kouskách rozpouštěl a po smrti infikovaného se v jeho krvi nenašly žádné stopy.. Doufám, že nedospěl právě do takovéto fáze, kdy už ho nebude možné odstranit. Ale záleží na typu jedu, potřebujeme ho potom důkladně prozkoumat a pro jistotu si kousek uschovat.. Chtěla bych si ho ještě poté, co uděláme protijed důkladně prověřit, pokud by to nevadilo Tsunade-sama"
Ten kdo ho vymyslel, rozhodně nebude začátečník.. Zajímalo by m, kdo by byl tohohle schopný..
Pomyslela jsem si trpce a pak jsem znovu vzhlédla a pokračovala ve svých úvahách.
"Ale myslím, že jsme přišli včas.." Přistoupila jsem k Mizukage a pro jistotu jí šáhla na čelo. Samozřejmě, že horečka neklesla. Byla jsem vážně ráda, že tady byla Sakura, i Tsunade-sama. Společně dokážeme najít protijed.. Určitě!
Anonymní- Anonymní
"Jsem si jistá, že to půjde. Kde je Sakura?" dala jsem si ruce v bok.
Anonymní- Anonymní
Zaklepala jsem na dveře od pokoje, na kterém ležela Mizukage. Vešla jsem dovnitř a zahleděla se na chlapce při Tsunade. Pousmála jsem se.
,,Dobrý den. Omlouvám se za zdržení....Přišli jste na to, co by to mělo být?"
,,Dobrý den. Omlouvám se za zdržení....Přišli jste na to, co by to mělo být?"
Anonymní- Anonymní
,,Dobře..." přikývla jsem k Tsunade a Shizune. Podívala jsem se na nově příchozí a usmála se.
Anonymní- Anonymní
Nejdřív ve mně trochu zatrnulo při zmínění té ženy, že by se mohl jed rozšířit natolik, že by odstranění nebylo možné. Poté mě zase uklidnila s tím, že přišli včas.
*Nebudu riskovat další ránu. Zřejmě další ninja lékařka*
Potom přišla Sakura *Tak to je jistě Sakura, známé růžové vlasy* usmál jsem se na ni.
"Dobrý den." Nejistě jsem pozdravil neznámou ženu a Sakuru. A sledoval všechny v místnosti.
*Nebudu riskovat další ránu. Zřejmě další ninja lékařka*
Potom přišla Sakura *Tak to je jistě Sakura, známé růžové vlasy* usmál jsem se na ni.
"Dobrý den." Nejistě jsem pozdravil neznámou ženu a Sakuru. A sledoval všechny v místnosti.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
",včera jsem objevila podivné skvrny, tváří se to jako krevní destičky, je to skoro k nerozeznání. Ale krevní destičky se takhle nechovají. Při delším pozorování napadá cytoplazmu krevních buněk. Netuším, co to může být za jed, ale myslím, že je organického charakteru. " nadechla jsem se a pokračovala.
"Ty extrahuješ polovinu jedu z těla Mizukage, pak vytvoříme na ten jed protijed."
"Ty extrahuješ polovinu jedu z těla Mizukage, pak vytvoříme na ten jed protijed."
Anonymní- Anonymní
Zamračila jsem se. Tohle bude vážnější, než čekala.
,,Dobře..Dejte mi chvíli na přípravu..Zatím si lehněte, Mizukage-sama, potřebuji, abyste byla v klidu." pousmála jsem se na ni.
,,Dobře..Dejte mi chvíli na přípravu..Zatím si lehněte, Mizukage-sama, potřebuji, abyste byla v klidu." pousmála jsem se na ni.
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem a přešla k posteli, kam jsem si posléze lehla. Koukala jsem do stropu a hlavou mi běžely myšlenky jako na běžícím páse.
Anonymní- Anonymní
"Teď ti píchnu anestetikum. Allii dones tři kýble plné vody a jeden velký a prázdný. " přešla jsem k hitomi a naplnila injekci.
"Klid." konejšivě jsem na ni pohlédla, vyhrnula rukáv a píchnula jí do žíly celou dávku.
"Klid." konejšivě jsem na ni pohlédla, vyhrnula rukáv a píchnula jí do žíly celou dávku.
Anonymní- Anonymní
"Hai, Tsunade-sama" vyběhl jsem z pokoje. Otevřel jsem pár dveří, po chvilce jsem našel místnost pro údržbáře. Vzal jsem čtyři belíky jeden položil před pokoj s Tsunade a ostatními. Vyběhl jsem ven k nádrži s vodou.
"Suiton: Suishi no Jutsu" rychle jsem naplnil belíky, vytvořil dva Kage Bunshiny a každý jsme vzal belík. Vběhli jsme zase zpátky do budovy. Vzal jsem čtvrtý, ten prázdný.
"Tady to máte, Tsunade-sama" usmál jsem se a položil belíky. Klony se vypařily. Dál jsem sledoval dění.
"Suiton: Suishi no Jutsu" rychle jsem naplnil belíky, vytvořil dva Kage Bunshiny a každý jsme vzal belík. Vběhli jsme zase zpátky do budovy. Vzal jsem čtvrtý, ten prázdný.
"Tady to máte, Tsunade-sama" usmál jsem se a položil belíky. Klony se vypařily. Dál jsem sledoval dění.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Pousmála jsem se a zavřela oči. Cítila jsem, jak se propadám kamsi hluboko, poté jsem začala ztrácet vědomí.
Anonymní- Anonymní
"Tady máš vše potřebné Sakuro." přešla jsem k Mizukage a u dvou prstů se mi objevila modrá čakra. Přeřízla jsem jí triko a udělala menší díru do břicha.
"Začni Sakuro."
"Začni Sakuro."
Anonymní- Anonymní
Přiblížil jsem se a sledoval operaci. *Tohle musím odkoukat*
(Kdyby se něco dělo a já tu nebyl, všude následuji Tsunade;))
(Kdyby se něco dělo a já tu nebyl, všude následuji Tsunade;))
Naposledy upravil Uzumaki Allii dne Mon 25 Apr - 21:03, celkově upraveno 1 krát
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Jo jsem Kisuke....kdo se ptá ?"Suna ANBU napsal:Anbu 2.
Skočil jsem před Kisukeho. "Kisuke Uchiha?" ujistil jsem se.
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Klan: Uchiha
Anbu 2.Kisuke Uchiha napsal:"Jo jsem Kisuke....kdo se ptá ?"Suna ANBU napsal:Anbu 2.
Skočil jsem před Kisukeho. "Kisuke Uchiha?" ujistil jsem se.
"Posílá mě Kazekage-sama. Mám vám vyřídit, že musela naléhavě odejít do Suny a vy, hned jak toho budete schopen ji máte následovat. Byla unesena její dcera." zdělil jsem mu všechny informace.
Suna ANBU- Počet príspevkov : 91
Shinobi
Vesnice:
Klan:
prudce jsem se postavil a hned mířil do suny i přez všechnu bolest
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Klan: Uchiha
Přikývla jsem a postavila se blíže ke spící Mizukage. Nadechla jsem se a vložila ruku do kbelíčku s vodou, do které jsem předtím připravila potřebné látky. Utvořila se bublina, kterou jsem vložila Mizukage k hrudi. Druhou ruku jsem položila na ranku, kterou udělala Tsunade a bublinu jsem tlačila dovnitř jejího těla. Vložila jsem čakru...Teď nashromáždit jed.. Kusy jedu začaly naplňovat bublinu. Rukou, položenou na ráně, jsem táhla, čímž bublina s jedem vylezla rankou a bublinu jsem nechala prasknout nad kbelíčkem.
,,Kus toho jedu nechte na rozbor, ať se může udělat protijed." otočila jsem se k Tsunade a otřela si stékající kapky potu na čele. Celou tuto proceduru jsem několikrát zopakovala.
Unaveně jsem se opřela o noční stolek vedle postele Mizukage. ,,Vysála jsem většinu jedu. Víc z toho nejde. Snad už není v ohrožení života, ale nejsem si jistá. Nikdy jsem takovou barvu jedu neviděla." Dívala jsem se na blankytně modrou barvu, která ve skvrnách plula ve vodě. ,,Co nejrychleji musíme zjistit, o jaký jed jde a připravit protilátku. Mohlo by se to také znovu rozšířit a tomu musíme zabránit." Sáhla jsem po injekční stříkačce a pomalu napíchla Hitominu žílu, na kterou jsem napojila hadičku a připojila Mizukage na kapačky. Na obličej jsem jí nasadila dýchací masku a napojila na kardiograf. ,,Nejsem si jistá, jak tahle operace bude reagovat na její tělo, chci si být stoprocentně jistá a ohlídat vše." Dokončila jsem všechno a podívala se na Tsunade.
,,Kus toho jedu nechte na rozbor, ať se může udělat protijed." otočila jsem se k Tsunade a otřela si stékající kapky potu na čele. Celou tuto proceduru jsem několikrát zopakovala.
Unaveně jsem se opřela o noční stolek vedle postele Mizukage. ,,Vysála jsem většinu jedu. Víc z toho nejde. Snad už není v ohrožení života, ale nejsem si jistá. Nikdy jsem takovou barvu jedu neviděla." Dívala jsem se na blankytně modrou barvu, která ve skvrnách plula ve vodě. ,,Co nejrychleji musíme zjistit, o jaký jed jde a připravit protilátku. Mohlo by se to také znovu rozšířit a tomu musíme zabránit." Sáhla jsem po injekční stříkačce a pomalu napíchla Hitominu žílu, na kterou jsem napojila hadičku a připojila Mizukage na kapačky. Na obličej jsem jí nasadila dýchací masku a napojila na kardiograf. ,,Nejsem si jistá, jak tahle operace bude reagovat na její tělo, chci si být stoprocentně jistá a ohlídat vše." Dokončila jsem všechno a podívala se na Tsunade.
Anonymní- Anonymní
"Mám něco udělat něco Sakura-san, Tsunade-sama?" Po otázce jsem se mile usmál.
*Hmm.. Sakura operovala s takovou jistotou a přesností. Zajímalo by mě, jestli budu taky někdy tak dobrý. Teď jen, aby vše dopadlo dobře.*
*Hmm.. Sakura operovala s takovou jistotou a přesností. Zajímalo by mě, jestli budu taky někdy tak dobrý. Teď jen, aby vše dopadlo dobře.*
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
,,Teď zatím ne." pousmála jsem se na něj. ,,Teď se musí udělat rozbor jedu." podívala jsem se na oddychující Mizukage a pravidelně pípající kardiograf.
Anonymní- Anonymní
"Hai, kdyby něco zavolejte mě. Jdu na jezero, trošku potrénovat." usmál jsem se a vyběhl ven z místnosti a následně i z nemocnice. Cestou jsem se stavil pro další ryby na trhu.
.Přesun.
.Přesun.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Povolení tohoto fóra: