Nemocnice v Kirigakure
+3
Akasuna no PiliKKa
Shinobi
Nukenin
7 posters
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Nemocnice v Kirigakure
Ked som prisiel stala na nohach...myslim ze jej je lepsie
Anonymní- Anonymní
Ona si ma nepameta? Renji Botan...uz sme sa stretli Zasmejem sa
Anonymní- Anonymní
"Prepáč mená si dobre nepametám keď ho počujem len jeden či 2 krát , aj keď viem že som ťa už stretla"
Anonymní- Anonymní
Usmejem sa Hovorila si ze si odpadla pri upratovani? Vsak pri upratovani sa az tak nenarobis...
Anonymní- Anonymní
Pozrela som smerom do okna
"No to asi preto lebo som jednu noc vôbec nespala ..."
Aká rýchla zmena témi
"No to asi preto lebo som jednu noc vôbec nespala ..."
Aká rýchla zmena témi
Anonymní- Anonymní
No...je to mozne...ale moc sa mi to nezda Poskrabkam sa na hlave
Anonymní- Anonymní
"Viem je to také divné ale som chudokrvná takže zato veľmi nemôžem"
Anonymní- Anonymní
Aha...no tak viac sa uz prepinat nesmies Poviem a usmejem sa na nu Kedy ta odtialto pustia?
Anonymní- Anonymní
"Neviem ale keby mám dozor doma taký stáli čo tam somnou ostane tak by som aj mohla aj dnes"
Anonymní- Anonymní
Ja by som na teba daval pozor...teda ak chces Poviem a trochu sa zacervenam
Anonymní- Anonymní
"Nie to nebude nutné a ehm nezašiel by si mi prosím po vodu?"
Anonymní- Anonymní
Dobre Postavil som sa zo stolicky a siel som po pohar vody. Podal som jej ho a znova som si sadol na stolicku vedla lozka
Anonymní- Anonymní
Posadila som sa chytla som pohár a napila sa
"Ďakujem eh a môžeš ísť prosím chvíľu na chodbu? Už sa prezlečiem a pôjdem domou aj keď že mám mať dozor povieš keď tak lekárom že si to ty hej? "
"Ďakujem eh a môžeš ísť prosím chvíľu na chodbu? Už sa prezlečiem a pôjdem domou aj keď že mám mať dozor povieš keď tak lekárom že si to ty hej? "
Anonymní- Anonymní
Dobre Vydem na chodbu a oprem sa o stenu a cakam na nu
(sorac to za deidaru bol preklik xD)
(sorac to za deidaru bol preklik xD)
Anonymní- Anonymní
(To nič )
Vstala som pomali z postele a hneď ako som našla obvez ,tak som si obviazala pravú ruku a potom som sa prezliekla
Teraz to už vidno nebude
Vyšla som potom na chodbu a bez toho žeby som mu niečo povedala som pomali šla domou
(presun)
Vstala som pomali z postele a hneď ako som našla obvez ,tak som si obviazala pravú ruku a potom som sa prezliekla
Teraz to už vidno nebude
Vyšla som potom na chodbu a bez toho žeby som mu niečo povedala som pomali šla domou
(presun)
Anonymní- Anonymní
Po zaklepání jsem vešla do pokoje Mizukage. Po výbuchu, který nemocnice utrpěla naštěstí nedošlo k vážnějším poraněním a ninjové odvedly svou práci opravdu skvěle. Nemocnice byla v naprostém pořádku.
Pomalu jsem došla k lůžku, kde ležela Mizukage. Tušila jsem, že je při vědomí a nespí.. Šáhla jsem jí na čelo a musela jsem se usmát. Horečka zmizela. Protijed opravdu zabral. Má práce už je tady zbytečná..
Rychle jsem mrkla do karty pacienta, v tomto případě do karty Mizukage, kde byli sepsané všechny údaje. Ani přístroje nevykazovali nic neobvyklého. Vše v normálu. Přesně, jak to má býti.
"Mizukage-sama, mám pro vás radostnou zprávu.." Řekla jsem a doufala, že mě Mizukage poslouchá. Nemusela už být napojená na přístroje, což bylo jen dobře.
"Mizukage-sama, dnes vám podám poslední dávku protijedu. Není tak silná, takže pocítíte jen mírnou únavu a vaše tělo stejně již protilátky má vytvořeno... Dnes vám doporučuji ještě ležet, ale s radostí vám oznamuji... Že jste vyléčená!" Znovu jsem se usmála a pomocí injekční stříkačky, jsme jí vpíchla poslední dávku protijedu do těla.
"Horečka zmizela. Váš stav je naprosto v pořádku. Ráda vás opět shledávám zdravou.." Souhlasně jsem přikývla. "Pokud to je možné, ještě zítra se vyhnete přebytečnému stresu. Má práce, je zde u konce.." Špitla jsem a pohlédla jí do očí.
"Já se dnes chystám odejít zpátky do Konohy a Sakura-san za mnou dorazí buď zítra, nebo ještě dnes. Prosím dbejte na mé rady a opatrujte se. Hodně štěstí, jsem ráda, že jsem se s Vámi mohla setkat a léčit Vás.. Pamatujte si, že zdraví je jedna z nejdůležitějších věcí a nejzranitelnějších věcí, které máme. Být Shinobi není lehké, ale prosím.. Berte ohledy i na sebe.." Naposledy jsem se mírně poklonila a pak pomalu odešla z místnosti.
Pomalu jsem došla k lůžku, kde ležela Mizukage. Tušila jsem, že je při vědomí a nespí.. Šáhla jsem jí na čelo a musela jsem se usmát. Horečka zmizela. Protijed opravdu zabral. Má práce už je tady zbytečná..
Rychle jsem mrkla do karty pacienta, v tomto případě do karty Mizukage, kde byli sepsané všechny údaje. Ani přístroje nevykazovali nic neobvyklého. Vše v normálu. Přesně, jak to má býti.
"Mizukage-sama, mám pro vás radostnou zprávu.." Řekla jsem a doufala, že mě Mizukage poslouchá. Nemusela už být napojená na přístroje, což bylo jen dobře.
"Mizukage-sama, dnes vám podám poslední dávku protijedu. Není tak silná, takže pocítíte jen mírnou únavu a vaše tělo stejně již protilátky má vytvořeno... Dnes vám doporučuji ještě ležet, ale s radostí vám oznamuji... Že jste vyléčená!" Znovu jsem se usmála a pomocí injekční stříkačky, jsme jí vpíchla poslední dávku protijedu do těla.
"Horečka zmizela. Váš stav je naprosto v pořádku. Ráda vás opět shledávám zdravou.." Souhlasně jsem přikývla. "Pokud to je možné, ještě zítra se vyhnete přebytečnému stresu. Má práce, je zde u konce.." Špitla jsem a pohlédla jí do očí.
"Já se dnes chystám odejít zpátky do Konohy a Sakura-san za mnou dorazí buď zítra, nebo ještě dnes. Prosím dbejte na mé rady a opatrujte se. Hodně štěstí, jsem ráda, že jsem se s Vámi mohla setkat a léčit Vás.. Pamatujte si, že zdraví je jedna z nejdůležitějších věcí a nejzranitelnějších věcí, které máme. Být Shinobi není lehké, ale prosím.. Berte ohledy i na sebe.." Naposledy jsem se mírně poklonila a pak pomalu odešla z místnosti.
Anonymní- Anonymní
Už notnou chvíli jsem byla vzhůru, ale jen jsem přemýšlela. Poté jsem se zvedla a došla si na sesternu pro své oblečení. Oblékla jsem se a vrátila zpět do pokoje. Otevřela jsem noční stolek a vzala si krásně nebezpečnou kvetinu a konečně se vydala pryč z nemocnice.
Anonymní- Anonymní
Vstoupil jsem do velké nemocniční haly a prohlížel si ji. Kolem procházeli hezké sestřičky v krátkých uniformách, že jsem skoro nevěděl kam koukat... vybavila se mi krajková podprsenka slečny po mém boku a já vystřídal pár odstínů duhy, než jsem se ustálil na rudé. Radši jsem stočil pohled a tvářil se jak oukropeček.
Anonymní- Anonymní
Úsměvem jsem sestřičky zdravila a u jedné se zastavila. Než jsem stihla otevřít pusu, ozvala se sama.
,,Proboha! Přinestě lehátko a okamžitě ho vemte na rentgen!" Kolem se okamžitě sbíhali doktoři, Kyoshiho nám uzmuli a odkráčeli pryč. Za chvíli jsme byli sami na nemocniční chodbě. Povzdychla jsem si a došla k automatu, odkud jsem si namačkala horkou čokoládu. Vzala jsem ji dvakrát a jeden kelímek mu mlčky podala. Opřela jsem se o stěnu budovy a třímala v ruce černý kelímek s tmavou sladkou tekutinou s pěnou na vrchu. Sledovala jsem, ja pěna pomalu mizí.
,,Proboha! Přinestě lehátko a okamžitě ho vemte na rentgen!" Kolem se okamžitě sbíhali doktoři, Kyoshiho nám uzmuli a odkráčeli pryč. Za chvíli jsme byli sami na nemocniční chodbě. Povzdychla jsem si a došla k automatu, odkud jsem si namačkala horkou čokoládu. Vzala jsem ji dvakrát a jeden kelímek mu mlčky podala. Opřela jsem se o stěnu budovy a třímala v ruce černý kelímek s tmavou sladkou tekutinou s pěnou na vrchu. Sledovala jsem, ja pěna pomalu mizí.
Anonymní- Anonymní
Bylo to všechno tak rychlé, že jsem najednou koukal jak péro z gauče a nevěděl, která bije. Horké.. pálí! Stočil jsem pohled k čokoládě ve své ruce. Kde se tu vzala? No moc jsem to neřešila, radši se hned napil. Samozřejmě jsem si spálil ústa... zatvářil jsem se jako Ježíš na kříži a odložil kelímek. "Dík-y." kníkl jsem a sedl si na židli.
Anonymní- Anonymní
,,Horká čokoláda většinou bývá horká." řekla jsem nepřítomně a svou čokoládu jsem si foukala.
,,Proč jiśi vlastně přijal, že zůstaneš v Kiri? Jsi Anbu, nemusel jsi zůstávat, i když bych ti to nařídila.." pohledem jsem uhnula, dál jsem sledovala miniaturní bublinky na pěně od čokolády, které jedna po druhé praskaly.
,,Proč jiśi vlastně přijal, že zůstaneš v Kiri? Jsi Anbu, nemusel jsi zůstávat, i když bych ti to nařídila.." pohledem jsem uhnula, dál jsem sledovala miniaturní bublinky na pěně od čokolády, které jedna po druhé praskaly.
Anonymní- Anonymní
První poznámku jsem přešel a trochu zvážněl. "Dostal jsem výcvik, který ze mě udělal to co jsem, ale nikdy mě nebavilo jenom chodit a zabíjet... Kiri je můj domov a ty jsi s mým bratrem má rodina... musím se o vás postarat! Jsi Mizukage, nejspíš tisíckrát silnější než já, ale stejně... jsi moje malá kolegyně, co bude potřebovat vždycky mojí ochranu... a dokud to budeš chtít, budu tady! Stejně tak jako můj bratr... stěžuju si, ale to ke mě patří, vždyť to víš, vždycky jsem byl rozmazlenej floutek... ale mám tě rád!" usmál jsem se na ní upřímným úsměvem. "Teď mluvím jak zamilovaná třináctka..." povzdychl jsem si.
Anonymní- Anonymní
Zčervenala jsem, zavřela oči a pousmála se. Odložila jsem čokoládu.
,,Už od mala jsme se hádali a předháněli a chránili a pomáhali...Byla jsem ráda, když jsem tě měla u sebe..Cítila a cítím se s tebou v bezpečí...Potřebuji tě vedle sebe." podívala jsem se mu do očí.
,,Už od mala jsme se hádali a předháněli a chránili a pomáhali...Byla jsem ráda, když jsem tě měla u sebe..Cítila a cítím se s tebou v bezpečí...Potřebuji tě vedle sebe." podívala jsem se mu do očí.
Anonymní- Anonymní
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: