Nemocnice v Kirigakure
+3
Akasuna no PiliKKa
Shinobi
Nukenin
7 posters
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Nemocnice v Kirigakure
Zamračila jsem se. ,,Dobře tedy, ať jdou dovnitř." přikývla jsem.
Anonymní- Anonymní
Kumiko Hoozuki napsal:"Aha no tak možno vám to teda vyjde ale aj tak poďľa mňa Kenji preháňa no treba byť obezretný"
"Bezpečnosti není nikdy dost,to znám sám" usměji se.
"Nejraději bych to měl již z krku..dřevění mi nohy.." podrbu se ve vlasech.
Anonymní- Anonymní
Ustúpila som nech môžu vojsť a takmer ani raz za tú dobu som na Kenjho ani nepozrela
Anonymní- Anonymní
Kenji Hoozuki napsal:Vykoukl jsem ze dveří.
"Můžete dál."
"Shinji zůstaň tady já to vyřídím" pronesu k partákovi a jdu pomalu ke dveřím..ještě se otočím "Vy jste,ale bezpečáci.." sundám batoh a hodím jej Shinjimu "Hlídej to Shinji" usměju se a jdu dovnitř.
Anonymní- Anonymní
Dam si batoh na chrbat a iba prikivnem. Potom sa bez slov pozeram na Kumiko
Anonymní- Anonymní
Vejdu dovnitř,usměji se a lehce se ukloním "Přeju dobrý den,nesu vzkaz pro Mizukage" opět se usměji a pokloním.
Anonymní- Anonymní
Pozrela som na Shinjiho aj ja ale bola som ticho aby som mohla počuť čo sa tam bude diať
Anonymní- Anonymní
Prohlédla jsem si muže, který vešel dovnitř.
,,Jakou zprávu? A od koho?" stále jsem si ho podíravě prohlížela.
Anonymní- Anonymní
Hitomi Yamada napsal:Prohlédla jsem si muže, který vešel dovnitř.
"Je to ústní vzkaz,takže to co řeknu..jsem nevymyslel já..,aby jste mě potom nezabili...tak já tedy začnu.." odkašlu si.
"Zdravím Mizukage....jak se vede?Myslím,že se zase brzy schledáme....a bude to vážně zajímavé,bolestivé pro Kiri...A měla by jsi raději utéct...S pozdravem Reina." dořeknu.
"Takhle mi to ta maskovaná postava řekla....a prý mám počkat jestli chcete reagovat...my by jsme to vyřídili" opět se ukloním.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem ke Kumiko,podíval se na ni a řekl: "Promiň"
Otočil jsem se a utíkal pryč.
Otočil jsem se a utíkal pryč.
Anonymní- Anonymní
Ako prešiel Kenji a ospravedlnil sa v tú chvíľu som si trochu zahryzla do pery
Akokeby to "promiň môže odčiniť veď vie že keď sa hnevám tak to bude ešte dlho
Akokeby to "promiň môže odčiniť veď vie že keď sa hnevám tak to bude ešte dlho
Anonymní- Anonymní
Tesi ma... Ja som Shinji Kutsuchi Poviem a poskrabkam sa na hlave
Anonymní- Anonymní
Polkla jsem. ,,Reina?...Nemůžou mi dát všichni pokoj." prskla jsem.
,,Ale ano, můžeš jí něco vyřídit..Řekni jí, že jestli počítá s tím, e se vzdám, tak to ani náhodou. Šla by po mě i kdybych zdrhla, takže já zůstávám s Kirigakure. Toť zaprvé..A za druhé, ať pozdravuje Sasukeho, snad je v pořádku." usmála jsem se medově, ale úsměv byl falešný, až to bolelo. Hlavně mnou procházelo obrovské množství vzteku.
,,Ale ano, můžeš jí něco vyřídit..Řekni jí, že jestli počítá s tím, e se vzdám, tak to ani náhodou. Šla by po mě i kdybych zdrhla, takže já zůstávám s Kirigakure. Toť zaprvé..A za druhé, ať pozdravuje Sasukeho, snad je v pořádku." usmála jsem se medově, ale úsměv byl falešný, až to bolelo. Hlavně mnou procházelo obrovské množství vzteku.
Anonymní- Anonymní
"Teší ma Kutsuchi-san "
po chvíli som odišla
(presun)
po chvíli som odišla
(presun)
Naposledy upravil Kumiko Hoozuki dne Wed 4 May - 4:52, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Dobře zapamatuji si to..snad..ona nebo on nebo cosik si mě najde....Sasuke..to myslíte Uchihu?....o tom bych něco věděl...ale jak se dívám měla by jste odpočívat..a hlavně se uklidnit.." usměji se,pokloním a pomalu opouštím místnost.
Anonymní- Anonymní
,,Kdo vůbec jsi?!" zakřičím na něj ještě než odejde. Něco se mi na něm nezdá.
Anonymní- Anonymní
Hitomi Yamada napsal:,,Kdo vůbec jsi?!" zakřičím na něj ještě než odejde. Něco se mi na něm nezdá.
"Já?Cestovatel,posel kdo co chce...sem tam zaslechnu nějaké drby...ale nemůžu je podložit důkazy.." usměju se.
"Ale měl bych jít...stáním si peníze nevydělám" usměji se a již mám jednu nohu na chodbě,když se otočím "Chcete vědět drb o Sasukem?" zeptám se a nahodím úsměv.
Anonymní- Anonymní
Zamračím se a trochu ve mě zatrne. Snažím se ale, abych nedala na sobě znát obavy.
,,Jaký drb?" ušklíbnu se.
Anonymní- Anonymní
Hitomi Yamada napsal:Zamračím se a trochu ve mě zatrne. Snažím se ale, abych nedala na sobě znát obavy.
"Že jste to Vy...máte ho mít zadarmo" zaculím se.
"Sasuke podle jistých zpráv opustil Akatsuki...a měl prohlásit něco ve smyslu,že bude cestovat nebo tak nějak..jisté je,že odešel neznámo kam" dořeknu a pozoruji Mizukage."Mohu tedy jít,nebo si přejete ještě něcoo vznešená Mizukage?" řeknu mírně vesele.
Anonymní- Anonymní
,,Ach, takže cestovatel." Trochu se mi ulevilo. ,,U nic nepotřebuji." nakrčila jsem obočí.
Anonymní- Anonymní
Siel som na wecko kde som vytvoril kage bushiny (5) a rozdal som im po 1 vybusnom listku kazdemu a jednemu som dal este aj dymovu bombu potom som vysiel zo zachodov a klony tam ostali
Anonymní- Anonymní
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Povolení tohoto fóra: