Nemocnice v Kirigakure
+3
Akasuna no PiliKKa
Shinobi
Nukenin
7 posters
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Nemocnice v Kirigakure
Na chvilku jsem zavřela oči. "Akatsuki... mohli tě zabít!" zamumlala jsem. "Neměla jsem tě pouštět nikam samotného!" podívala jsem se mu do očí. "Jak-jak ti je?" zkusila jsem se pousmát.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
"jo je mi dobře...a...ještě něco nespíš sbírají špehy chtěli po mě abych tě zradil a podával jim informace o suňe nejspíš se pokusí najít někoho jiného"
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Zvážněla jsem. "Je to... špatné.." zamračila jsem se. "Děkuji... málem tě kvůli mě a vesnici zabili..."
Shinobi
"Ne neopustím tě ať se děje co se děje...jsi můj nejlepší přítel" usmál jsem se
Shinobi
Usmála jsem se. "Jsi jako můj bráška!" naklonila jsem se k němu a políbila ho na čelo. "Teď spi... jsem ráda, že jsi... no.. relativně v pořádku!" pousmála jsem se a načechrala mu polštář. "Sladké sny!"
Shinobi
"Ne...spát se mi nechce....a děkuji ségro" usmál jsem se
Shinobi
Konečne som sa postavil z postele.
Cítim sa dobre. Chcelo to sa iba poriadne vyspať.
Cítim sa dobre. Chcelo to sa iba poriadne vyspať.
Anonymní- Anonymní
Probudila jsem se a dost se lekla. Spala jsem pod širým nebem na střeše nemocnice?! Proboha -.-" ... Posadila jsem se a podívala na Sasukeho. Ještě spal. Odebrala jsem se tedy zpět do pokoje, kde se probouzel Kaito.
,,Dobré ráno." pousmála jsem se.
,,Dobré ráno." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Dobré."
Až teraz som začal uvažovať nad dôsledkami svojho konania.
"Zoslal som na Kiri hotovú katastrofu, urobil som horšiu vec ako ty. Teraz si po Sasukeho prídu a vedia, že som za tým ja."
Až teraz som začal uvažovať nad dôsledkami svojho konania.
"Zoslal som na Kiri hotovú katastrofu, urobil som horšiu vec ako ty. Teraz si po Sasukeho prídu a vedia, že som za tým ja."
Anonymní- Anonymní
Posadla jsem se vedle něj. ,,Je mi jasné, že to nenechají jen tak..Nějak..Nějak to už zvládneme.." pokusila jsem se o úsměv.
Anonymní- Anonymní
"Skvelé."
Tak, už som ju v jej nezodpovedných rozhodnutiach začal podporovať aj ja, bolo to prvý a posledný krát.
Tak, už som ju v jej nezodpovedných rozhodnutiach začal podporovať aj ja, bolo to prvý a posledný krát.
Anonymní- Anonymní
Objala jsem ho kolem ramen a položila si hlavu na jeho rameno. ,,Teď už nám stejně nic jinýho nezbývá, Kaito.." šeptla jsem polohlasně.
Anonymní- Anonymní
,,V tom případě si nic nevyčítej..Spíš se musíme zaměřit, jak to vše zvládnout. Jak čelit Akatsuki i s mou nemocí." pousmála jsem se. ,,Zvládneme to..Dotáhneme to do konce."
Anonymní- Anonymní
,,Stalo se, co se stalo..Měli bychom to přijmout a postavit se proti tomu, ne?" drcla jsem do něj a nechala hlavu položenou na jeho rameně. ,,Teď vás všechny potřebuji ještě víc. Nechci, abyste se mi hroutili. Potřebujeme posbírat sílu." usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
O úsmev som sa pokusil aj ja.
"Tak teda dobre, aj tak už niet cesty späť."
"Tak teda dobre, aj tak už niet cesty späť."
Anonymní- Anonymní
probudil jsem se na střeše...něco jsem si uvědomil seskočil jsem dolu a rozeběhl se neznámo kam (přesun)
Anonymní- Anonymní
Procházel jsem chodbami nemocnice a díval se různě kolem sebe. Hm,hm nějací lidi tu jsou.
Anonymní- Anonymní
Vyšla jsem z pokoje na chodbu a vydala se do pokoje vlastního. Byla jsem už celkem v pořádku a tak jsem si vyžádala své oblečení a převlékla se. Potom jsem si v nemocničním automatu udělala kafe a postavila se s ním ke zdi xD.
Shinobi
Přišli jsme společně s Shizune k recepci.
"Dobrý den, jsme tu, abychom konečně vyléčili vaši Mizukage, jsem Tsunade a tohle je moje studentka Shizune." ukázala jsem na ni.
"Dejte mi její záznamy, rozbory krve a řekněte mi, kde ji najdeme." s usměvem jsem požádala sestřičku
- Sestřička-
"Zdravím vás, Tsunade-sama, Shizune-san..Tady máte veškeré podklady." podala jsem ji kartotéku.
"Mizukage-sama je na pokoji číslo 14. Leží tam s Kazekage-sama." usmála jsem se a odešla do skladu.
Tsunade xD
"Děkujeme." vydala jsem se do zmíněného pokoje a zaklepala na dveře.
"Dobrý den, jsme tu, abychom konečně vyléčili vaši Mizukage, jsem Tsunade a tohle je moje studentka Shizune." ukázala jsem na ni.
"Dejte mi její záznamy, rozbory krve a řekněte mi, kde ji najdeme." s usměvem jsem požádala sestřičku
- Sestřička-
"Zdravím vás, Tsunade-sama, Shizune-san..Tady máte veškeré podklady." podala jsem ji kartotéku.
"Mizukage-sama je na pokoji číslo 14. Leží tam s Kazekage-sama." usmála jsem se a odešla do skladu.
Tsunade xD
"Děkujeme." vydala jsem se do zmíněného pokoje a zaklepala na dveře.
Anonymní- Anonymní
Tady je nějak moc holek. Podívám se kdo tu všechno prochází. Když vidím, že je až moc velký rozruch u jedných dveřích jdu k nim blíže, abych tak něco zaslechl.
Anonymní- Anonymní
Seděla jsem u okna a dívala se ven. ,,Dózó!" křikla jsem, aniž bych odvrátila pohled od okna.
Anonymní- Anonymní
Otevřela jsem dveře a vešla dovnitř.
"Zdravím, Mizukage." usmála jsem se na starou známou.
"Poslal mě sem, abych ti pomohla."
"Zdravím, Mizukage." usmála jsem se na starou známou.
"Poslal mě sem, abych ti pomohla."
Anonymní- Anonymní
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Povolení tohoto fóra: