Nemocnice v Kirigakure
+3
Akasuna no PiliKKa
Shinobi
Nukenin
7 posters
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Nemocnice v Kirigakure
Pridem znova do nemocnice a pri tie dvere a znova na ne zaklopem a cakam
Anonymní- Anonymní
Veľmi som sa nudila tak som šla smerom k Mizukaginej izbe a chcela som zaklopať no ale stál tam akýsi chlapec , takže som k nemu prišla a potom som sa spýtala
"Klopal si ?"
"Klopal si ?"
Anonymní- Anonymní
Zachvěla se mi víčka a pomalu jsem je otevřela. Koukala jsem se na bílý strop. Až se odtud dostanu, do nemocnice už nevkročím, co budu živá! přísahala jsem si. Pootočila jsem hlavu a dívala se a poslouchala pípání kardiografu.
Anonymní- Anonymní
Ehm...myslis ze mozeme dnu? Spytam sa a poskrabem sa na hlave
Anonymní- Anonymní
"Ja som Kumiko Hoozuki teší ma "
povedala som z úsmevom a potom som dodala
"Radšej ešte raz zaklop"
povedala som z úsmevom a potom som dodala
"Radšej ešte raz zaklop"
Anonymní- Anonymní
Zaslechla jsem klepání. Opět se díky protijedu objevil třas v rukou. Přesto se mi ale povedlo poskládat pečetě. Zafoukal prudký vítr a rozrazil dveře dokořán. Pousmála jsem se. Šikovná pomůcka.
Anonymní- Anonymní
Pomaly som prisiel dnu a uvidel Mizukage D..Dobry den Mizukage-sama. Som starsi brat Yuuki Botan...nemate pre mna prosim nejaku misiu alebo nieco?
Anonymní- Anonymní
Vstúpila som aj ja ale bola som ticho lebo Renji položil otázku prvý
Anonymní- Anonymní
Díky dýchací masce jsem nemohla mluvit, ale mé vytřeštěné oči mluvily za vše. Starší bratr? Bylo mi řečeno, že Yuuki byla jedináček?! Jak to, že má batra?!
Anonymní- Anonymní
Pozrel som sa na Mizukage a vedel som ze ju to asi zaskocilo. Potom som na stole uvidel nejaky papier a pero. Vezmem to a podam mizukage Ak mozete tak piste Cakal som ci nieco napise
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem. Pokusila jsem se posadit a podařilo se. Třesoucí rukou jsem držela papír a druhou rukou jsem psala.
JAK TO, ŽE MÁ YUUKI BRATRA?!
Papír jsem mu podala.
JAK TO, ŽE MÁ YUUKI BRATRA?!
Papír jsem mu podala.
Anonymní- Anonymní
Pozrel som sa na papier a potom na Mizukage No ma sa to tak...ze Yuukina mama porodila aj mna Pousmejem sa a podam jej papier
Anonymní- Anonymní
Znovu jsem tam cosi načmárala.
ALE JÁ O JEJÍ RODINĚ VÍM HODNĚ, PROČ MI O TOBĚ NIKDO NEŘEKL? A KDES BYL?
ALE JÁ O JEJÍ RODINĚ VÍM HODNĚ, PROČ MI O TOBĚ NIKDO NEŘEKL? A KDES BYL?
Anonymní- Anonymní
No...ked vyvrazdili nas klan bol som na misii ktora trvala celkom dlho...ked som prisiel zistil som co sa stalo...no a neskor som sa dozvedel ze mam sestru
Anonymní- Anonymní
Už celá nervozní jsem si sama stáhla masku. ,,TOHLE JE VŠE NA PALICI! Takový šoky mi už nedělejte!!" zaječela jsem. ,,Ráda tě vidím, bratránku." usmála jsem se na něj mile.
Anonymní- Anonymní
,,Hai..Yuuki je má sestřenice. Můj a váš otec jsou bratři." zazubila jsem se na něj.
Anonymní- Anonymní
Sadol som si na stolicku vedla postele Prepac...je toho na mna trochu moc Dam si hlavu do dlani
Anonymní- Anonymní
,,V pořádku." usměju se na něj. ,,Kumiko, nestůj ve dveřích, pojď dál." usměji se i na ni.
Anonymní- Anonymní
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Povolení tohoto fóra: