Ulice Kirigakure
+4
Nawaki
Noriko Kana
bijuu
Neuro Uchiha
8 posters
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Ulice Kirigakure
"O spojenectve? Hmm...myslím že je to najlepšia vec aká sa mohla kedy urobiť...všetci, všetci môžeme vďaka tomu žiť v mieri...ak by tu neboli Akatsuki." dodala som do ticha. "A čo ťa napadlo prísť sem?" spýtam sa ho.
Anonymní- Anonymní
"Ja som prišiel len tak, obzrieť si Kiri. Bol som tu len raz a dedina sa mi zdala pekná, tak som sa rozhodol, že prídem zasa." Usmieval som sa zároveň ako som rozprával, no úsmev bol skôr kvôli tomu, čo rozprávala Yuuki, a nie ja. Chvíľku som mlčal. "Spomenula si Akatsuki?"
Anonymní- Anonymní
"Ja som bola v Konohe dokopy asi tri krát....hmm, ale teraz neodídem z Kiri, možno neskôr." povedala som a zasmiala som sa. "Hai...bol tu, nejaký divný ninja...chcel informácie...myslím si že útok začne čoskoro. Avšak nedovolím aby niekto zomrel, nikdy sa im nepodarí zničiť môj domov. Takto som to prisahala u ANBU a takto to opakujem teraz." povedala som mu a usmiala som sa.
Anonymní- Anonymní
"To sú pekné slová, odvážne, dúfam, že sa ti podarí ich splniť." Ako som dopovedal vetu, dojedol som dango, ktoré bolo na paličke ako posledné. "Konoha už ich útoku čelila."
Anonymní- Anonymní
"Lenže Konoha má ninjou ktorý majú ohnivú vôľu...tu je nás len pár...ale aj tak...Akatsuki nie sú nič..." poviem mu a zasmejem sa. "Myslíte že to Kiri zvládne?" spýtala som sa vážne.
Anonymní- Anonymní
"Zasa to vykanie..." Pokrútil som hlavou do strán. "Sme spojenci pri najhoršom bude mať Kiri nejakú podporu, teda tak by to malo byť počas spojenectiev."
Anonymní- Anonymní
"Ah! Prepáááč!? Zvykla som si vykať snáď každému.." ospravedlňovala som sa a vyhodila som tanier zo zbytkami Dango. "Chceš sa prejsť? Či zostaneme?" spýtam sa a zdvihnem sa.
Anonymní- Anonymní
"Zaplatím a môžme sa ísť prejsť." Rozprával som súčasne počas vstávania z lavičky.
Anonymní- Anonymní
"Umm...nemusíte, v Kiri ma poznajú všetci. Robím Dango pre iných a oni zas pre mňa." zasmejem sa a dodám. "Ale ak pôjdem do Konohy kľudne ma môžete pozvať na Ramen." zasmejem sa zasa.
Anonymní- Anonymní
"Tak v poriadku, ak budeš v Konohe a stretneme sa, tak ťa pozývam na niečo chutné... ale už mi prosím nevykaj, mám 18 a cítim sa ako dedo." Strápnene som sa pozrel do zeme počas chôdze smerom k nej.
Anonymní- Anonymní
"Ja mám tiež 18!?" zakričala som a zaradovala som sa. "Konečne niekto v mojom veku! Všetci ostatný sú starší než ja..." hovorím a kráčam smerom k parku. "Chce sa ti kráčať k Hore Mizu-san? Alebo ideme k jazeru?" spýtam sa a usmejem sa.
Anonymní- Anonymní
"Nebol som ani tam, ani tam, tak by som išiel skôr na miesto, ktoré máš radšej." Uškrnul som sa a prišiel som k nej bližšie, ak by sa rozhodla bežať, nech ju mám stále na dohľad. Nerád by som sa zasa stratil.
Anonymní- Anonymní
"Heh...pôjdeme...hmm...k jazeru!" zaradovala som sa a predstavovala som si ten krásny pohľad na obrovské priestranstvo a les. Chytila som ho za rukáv a pomocou MizuShunshin sme zmizli k jazeru.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
"E-eh?!" Skoro som zasa spadol na tvár, ako mnou mykla a vzápätí som už nebol na mieste kde som si myslel, že sa ešte zdržím.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Doběhl jsem před budovu Kage a zarazil se. To snad ne..Bariéra a Hitomi je uvnitř...Ksoo..
,,Hitomi." zavolal jsem na ni. Tohle se Daiovi nebude líbit..
,,Hitomi." zavolal jsem na ni. Tohle se Daiovi nebude líbit..
Anonymní- Anonymní
Armáda ovládaných bábiek sa rozširovala aj na tomto mieste. Muž stojaci v ich čele odhalil svoju totožnosť.
Hiroto Kenzo
Pôvod: Otogakure
Vzhľad: https://2img.net/h/oi51.tinypic.com/2edxyr8.jpg
Skočil som pred Daisukeho.
"Ty nikam nepôjdeš."
Nukenin- Počet príspevkov : 714
Pohlédl jsem na ninju.
,,Vážně?" poskládal jsem pečetě. ,,Kirigakure no Jutsu!" kolem nás se snášela hustá mlha a já se v ní pomalu ztrácel. Vzal jsem si do rukou katanu, kterou jsem měl na zádech a postavil se do bojové pozice.
,,Vážně?" poskládal jsem pečetě. ,,Kirigakure no Jutsu!" kolem nás se snášela hustá mlha a já se v ní pomalu ztrácel. Vzal jsem si do rukou katanu, kterou jsem měl na zádech a postavil se do bojové pozice.
Anonymní- Anonymní
Hiroto Kenzo
Obzeral som sa naokolo.
Nevidím ani obrysy. Pekná technika.
Obzeral som sa naokolo.
Nevidím ani obrysy. Pekná technika.
Udělal jsem další pečetě a šeptl: ,,Mizu bunshin no Jutsu." Vedle mě se objevily dva kloni. Všichni tři jsme s katanou vyrazili proti Hitorovi.
Anonymní- Anonymní
Hiroto Kenzo
Cítil som narástajúci tlak vzduchu. Niečo sa ku mne blížilo. Vzhľadom na to, že som bol senzibil, nemal som problém rozpoznať smer. Otočil som sa k ním a usmial som sa.
"Je čas zahrať si na klavíri vytvoreného z vašich kostí. DO !"
Klony okamžite zmizli a Daisukeho rana odhodila.
"RE !" Než stihol dopadnúť, odhodilo ho to ešte ďalej.
Cítil som narástajúci tlak vzduchu. Niečo sa ku mne blížilo. Vzhľadom na to, že som bol senzibil, nemal som problém rozpoznať smer. Otočil som sa k ním a usmial som sa.
"Je čas zahrať si na klavíri vytvoreného z vašich kostí. DO !"
Klony okamžite zmizli a Daisukeho rana odhodila.
"RE !" Než stihol dopadnúť, odhodilo ho to ešte ďalej.
Pomalu jsem se zvedal ze země. ,,Ksoo.." zamračil jsem se.
,,Suiton: Mizu rappa!" Na Hiruta se řítila vodní vlna pro rozptýlení. Použil jsem Shunshin no Jutsu a přesunul se k Hirutovi.
,,Fuuton: Kaze no Yaiba!" zabodl jsem mu prsty do břicha.
,,Suiton: Mizu rappa!" Na Hiruta se řítila vodní vlna pro rozptýlení. Použil jsem Shunshin no Jutsu a přesunul se k Hirutovi.
,,Fuuton: Kaze no Yaiba!" zabodl jsem mu prsty do břicha.
Anonymní- Anonymní
Hiroto Kenzo
"Formácia MI, FA, SO."
Kaze no Yaiba z nepochopiteľných dôvodov neúčinkovala správne. Využil som Daisukeho prekvapenie a vykríkol do zeme: "LA !"
Všetko sa to udialo neuveriteľne rýchlo, takže Mizu Rappa zasiahla Daisukeho. Využil som rozptýlenie jeho vlastnou technikou a namieril som ruku na jeho hlavu.
"Týmto to ukončíme. Final DO !"
Technika mala Daisukemu okamžite zlámať väzy, ale čo sa stalo v skutočnosti...
"Formácia MI, FA, SO."
Kaze no Yaiba z nepochopiteľných dôvodov neúčinkovala správne. Využil som Daisukeho prekvapenie a vykríkol do zeme: "LA !"
Všetko sa to udialo neuveriteľne rýchlo, takže Mizu Rappa zasiahla Daisukeho. Využil som rozptýlenie jeho vlastnou technikou a namieril som ruku na jeho hlavu.
"Týmto to ukončíme. Final DO !"
Technika mala Daisukemu okamžite zlámať väzy, ale čo sa stalo v skutočnosti...
Daisuke se rozpadl na vodu a za ním se vyřítil pravý Daisuke. ,,Fuuton: Atsugai!" vytvořil jsem obrovskou větrnou vlnu, která Hiruta zasáhla.
Anonymní- Anonymní
Hiroto Kenzo
Vzhľadom na to, že som ešte stále po svojom LA letel do vzduchu, Atsugai zasiahol iba moje topánky, pretože tlak z neho ma vystrelil ešte vyššie, no mne konkrétne neublížil. Dopadol som na strom a pomocou chakry som sa na ňom aj udržal.
"Trafil som veľmi silného shinobi. Súdiac podľa tvojich reflexov a bojaschopnosti by som ťa tipoval na úroveň jounina. Vyzerá to, že som vyhral jackpot. Takashi-san mal pravdu, keď hovoril, že sa tu dobre pobavím."
Vzhľadom na to, že som ešte stále po svojom LA letel do vzduchu, Atsugai zasiahol iba moje topánky, pretože tlak z neho ma vystrelil ešte vyššie, no mne konkrétne neublížil. Dopadol som na strom a pomocou chakry som sa na ňom aj udržal.
"Trafil som veľmi silného shinobi. Súdiac podľa tvojich reflexov a bojaschopnosti by som ťa tipoval na úroveň jounina. Vyzerá to, že som vyhral jackpot. Takashi-san mal pravdu, keď hovoril, že sa tu dobre pobavím."
Narovnal jsem se. ,,Děkuji za poklonu, ani ty nejsi špatný soupeř. Proti shinobi ze Zvučné bojuji poprvé, celkem zábava." ušklíbl jsem se.
Anonymní- Anonymní
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» Brána Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure