Ulice Kirigakure
+4
Nawaki
Noriko Kana
bijuu
Neuro Uchiha
8 posters
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Ulice Kirigakure
Hiroto Kenzo
"Výborne. Ale hádam sa nebudeme dookola triafať tými istými technikami. Hru na klavíri z kostí odkladám, teraz si zahrajem na démonickej flaute, ak ti to nebude prekážať."
Vytiahol som si flautu, akú používala v Narutovi Tayuya. Druhou rukou som si stiahol masku a následne som priložil flautu k perám. Začal som hrať.
"Výborne. Ale hádam sa nebudeme dookola triafať tými istými technikami. Hru na klavíri z kostí odkladám, teraz si zahrajem na démonickej flaute, ak ti to nebude prekážať."
Vytiahol som si flautu, akú používala v Narutovi Tayuya. Druhou rukou som si stiahol masku a následne som priložil flautu k perám. Začal som hrať.
Nukenin- Počet príspevkov : 714
Vyskočil jsem na strom, který byl naproti tomu, na kterém stál Hiruto. Připravil jsem si do rukou katanu a vyčkal, co tou hudbou myslí. Že bychom si tu udělali diskotéku? I když..na takovou akci jsou třeba vhodnější písně.
Anonymní- Anonymní
Hiroto Kenzo
Usmial som sa nad jeho pohybom.
Mateki: Hōkō-zuke.
Stalo sa niečo pre Daisukeho neuveriteľné. Neudržal svoju vlastnú katanu a tá spadla dole. Ale nebola to iba katana. Nebol sa schopný udržať na strome, preto dopadol na tvrdú zem. Bolo mi jasné, že si tým zlomí nejakú časť tela, preto už nemalo zmysel ďalej hrať, aj tak by sa z toho dostal pomocou bolesti.
"Ucho nie je iba orgánom sluchu, ale aj rovnováhy. Odteraz pre teba zábava končí, baviť sa budem už iba ja."
Usmial som sa nad jeho pohybom.
Mateki: Hōkō-zuke.
Stalo sa niečo pre Daisukeho neuveriteľné. Neudržal svoju vlastnú katanu a tá spadla dole. Ale nebola to iba katana. Nebol sa schopný udržať na strome, preto dopadol na tvrdú zem. Bolo mi jasné, že si tým zlomí nejakú časť tela, preto už nemalo zmysel ďalej hrať, aj tak by sa z toho dostal pomocou bolesti.
"Ucho nie je iba orgánom sluchu, ale aj rovnováhy. Odteraz pre teba zábava končí, baviť sa budem už iba ja."
Postavil jsem se, ale nemohl jsem dostoupnout na pravou nohu. Zamračil jsem se.
,,Suiton: Mizu no Tatsumaki!" okolo mě se utvořil vodní vír a já byl uvnitř něj. Popošel jsem kulhavě a s bolestmi kousek a sebral ze země katanu, kterou jsem předtím upustil. Tak jsem zvědavý, co bude teď..
,,Suiton: Mizu no Tatsumaki!" okolo mě se utvořil vodní vír a já byl uvnitř něj. Popošel jsem kulhavě a s bolestmi kousek a sebral ze země katanu, kterou jsem předtím upustil. Tak jsem zvědavý, co bude teď..
Anonymní- Anonymní
Hiroto Kenzo
Zasmial som sa.
"To si naozaj myslíš, že sa prenikavý zvuk mojej flauty nedostane cez zvuk tvojej vody ? Tak počúvaj."
Začal som hrať znova.
Zasmial som sa.
"To si naozaj myslíš, že sa prenikavý zvuk mojej flauty nedostane cez zvuk tvojej vody ? Tak počúvaj."
Začal som hrať znova.
Zvuk mi rval uši, ale i přesto jsem se pokusil o pečetě a vytvořil jsem klona. Vír zmizel.
,,Suiro no jutsu!" okolo Hiruta se utvořilo vodní vězení, které udržoval klon. Padl jsem na kolena.
,,Suiro no jutsu!" okolo Hiruta se utvořilo vodní vězení, které udržoval klon. Padl jsem na kolena.
Anonymní- Anonymní
Hiroto Kenzo
Ďalšie vodné klony ? Nežartuj. Zvuk sa šíri nielen uchom, ale aj vodou. Celkom pekná stratégia, mohol by som si kvôli vodnému väzeniu ublížiť, avšak to by sa muselo v prvom rade udržať. Nechať Mizu Bunshin držať vodné väzenie je somarina.
Vodný klon sa rozpadol a s ním aj väzenie. Ja som znova prestal hrať.
"Plán A neuspel, skús plán B."
Ďalšie vodné klony ? Nežartuj. Zvuk sa šíri nielen uchom, ale aj vodou. Celkom pekná stratégia, mohol by som si kvôli vodnému väzeniu ublížiť, avšak to by sa muselo v prvom rade udržať. Nechať Mizu Bunshin držať vodné väzenie je somarina.
Vodný klon sa rozpadol a s ním aj väzenie. Ja som znova prestal hrať.
"Plán A neuspel, skús plán B."
Namáhavě jsem se pomocí katany postavil. Kso, zapomněl jsem, že je vodní klon je proti němu nic..Risk nebo zisk.. Nadechl jsem se a opakoval útok, jako předtím. Použil jsem Shunshin no Jutsu a poté mu zabodl prsty do břicha. Použil jsem velké množství čakry do útoku.
,,Fuuton: Kaze no Yaiba!" odskočil jsem od něj a sykl bolestí, jsem zavadil o zlomenou pravou nohu. Čekal jsem, co to s ním provede.
,,Fuuton: Kaze no Yaiba!" odskočil jsem od něj a sykl bolestí, jsem zavadil o zlomenou pravou nohu. Čekal jsem, co to s ním provede.
Anonymní- Anonymní
Hiroto Kenzo
Odhodilo ma to síce, ale neroztrhalo.
Formácia MI, FA, SO sa dá zahrať aj s flautou, no aj tak to bolí jak h*vado. Ale čo teraz ? Pripomenul mi, že má aj fuuton a ten je pre mňa dosť nebezpečný. Radšej si budem udržiavať vzdialenosť.
Stiahol som sa viac dozadu.
Odhodilo ma to síce, ale neroztrhalo.
Formácia MI, FA, SO sa dá zahrať aj s flautou, no aj tak to bolí jak h*vado. Ale čo teraz ? Pripomenul mi, že má aj fuuton a ten je pre mňa dosť nebezpečný. Radšej si budem udržiavať vzdialenosť.
Stiahol som sa viac dozadu.
Takže pouze risk. Zhluboka jsem vydechl a podíval se na zakaboněné nebe, ze kterého stále padaly dešťové provazce. Pousmál jsem se. Pohlédl jsem na Hiruta. Tohle bude dlouhé a těžké...
Anonymní- Anonymní
Hiroto Kenzo
Schoval som sa za strom a zastavil som krvácanie. Popritom som si snažil kryť hlavu pod lístím.
Jak ja nenávidím dážď.
Schoval som sa za strom a zastavil som krvácanie. Popritom som si snažil kryť hlavu pod lístím.
Jak ja nenávidím dážď.
Musím se dostat až k němu...Ale to bude těžké... Zamračil jsem se. Tak další risk... Vytvořil jsem pečetě a pomocí Sunshin no Jutsu se dostal na 10 metrů před něj.
,,Fuuton: Atsugai!" na Hiruta se hnala obrovská větrná vlna.
,,Fuuton: Atsugai!" na Hiruta se hnala obrovská větrná vlna.
Anonymní- Anonymní
Hiroto Kenzo
Keďže som už ako aj Shunshin, tak aj Atsugai od neho použiť videl, nebol som taký hlúpy, aby som sa nechal trafiť. Odrazil som sa od stromu a otočil tak, aby ma tlak opäť iba odhodil. Narazil som do stromu, no vzhľadom na ruksak mi to chrbticu nepolámalo.
Teraz je čas.
Začal som opäť hrať.
Keďže som už ako aj Shunshin, tak aj Atsugai od neho použiť videl, nebol som taký hlúpy, aby som sa nechal trafiť. Odrazil som sa od stromu a otočil tak, aby ma tlak opäť iba odhodil. Narazil som do stromu, no vzhľadom na ruksak mi to chrbticu nepolámalo.
Teraz je čas.
Začal som opäť hrať.
,,Ksooo!" zakřičel jsem a snažil si zacpat uši. Padl jsem na kolena a jedním okem sledoval Hiruta. Co teď?! Usilovně jsem přemýšlel, jak z toho ven.
Anonymní- Anonymní
Hiroto Kenzo
Nemôžem si dovoliť to už viac preťahovať. Mám najmenej chakry z týmu.
Hral som ďalej, no priblížil som sa. Ľavou rukou som si pridržiaval flautu pri ústach a pravou som nadvihol katanu, ktorú bol on nútený pustiť. Namieril som ju k jeho krku a chystal som sa potiahnuť.
Je koniec.
Nemôžem si dovoliť to už viac preťahovať. Mám najmenej chakry z týmu.
Hral som ďalej, no priblížil som sa. Ľavou rukou som si pridržiaval flautu pri ústach a pravou som nadvihol katanu, ktorú bol on nútený pustiť. Namieril som ju k jeho krku a chystal som sa potiahnuť.
Je koniec.
Přestal jsem si zacpávat uši a ruku dal ke kataně, trhl jsem s ní do strany a její čepel se mi zaryla do ruky. Přivřel jsem oči bolestmi a rychle udělal pečetě.
,,Fuuton: Atsugai!" poslal jsem na Hiruta opět masivní větrnou vlnu, které neměl šanci se vyhnout.
,,Fuuton: Atsugai!" poslal jsem na Hiruta opět masivní větrnou vlnu, které neměl šanci se vyhnout.
Anonymní- Anonymní
Hiroto Kenzo
"ČO TO ?!"
Jasné ! Bolesťou prerušil moje genjutsu a bol schopný použiť chakru na techniku aj v takejto blízkosti ! Bol som hlúpy, nemal som zbytočne riskovať, keď som mal navrch !
Dostal som priamy zásah a so značnými poraneniami som preletel niekoľkými stromami a poničenými budovami. Pri poslednom náraze som stratil vedomie.
"ČO TO ?!"
Jasné ! Bolesťou prerušil moje genjutsu a bol schopný použiť chakru na techniku aj v takejto blízkosti ! Bol som hlúpy, nemal som zbytočne riskovať, keď som mal navrch !
Dostal som priamy zásah a so značnými poraneniami som preletel niekoľkými stromami a poničenými budovami. Pri poslednom náraze som stratil vedomie.
S úlevou jsem se posadil na zem a vydýchával se. Ohmatal jsem si nohu.
,,Ksoo, co teď, když nejsem medic?! Takhle nemůžu dál bojovat." zaklel jsem. Díval jsem se na zničené místo od boje.
,,Himi zas bude mít řeči." ušklíbl jsem se a podíval se směrem k bariéře. Postavil jsem se a snažil dostat co nejblíž k bariéře, abych viděl, co se tam uvnitř děje. Přes velké potíže se mi to nakonec podařilo. Zatím nebojovali, o něčem se dohadovali, jak jsem usoudil z Hitominých pohledů. Stále stejná...Hodně štěstí, Hitomi.., pousmál jsem se.
,,Ksoo, co teď, když nejsem medic?! Takhle nemůžu dál bojovat." zaklel jsem. Díval jsem se na zničené místo od boje.
,,Himi zas bude mít řeči." ušklíbl jsem se a podíval se směrem k bariéře. Postavil jsem se a snažil dostat co nejblíž k bariéře, abych viděl, co se tam uvnitř děje. Přes velké potíže se mi to nakonec podařilo. Zatím nebojovali, o něčem se dohadovali, jak jsem usoudil z Hitominých pohledů. Stále stejná...Hodně štěstí, Hitomi.., pousmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Videla som porozbíjané budovy, čo sa to tu stalo? Pomocou svojich ďalších klonov som všetkých ľudí upokojovala. Rozbehla som sa k ninjovi na zemi, mal poranenú nohu. Liečila som mu ju až na nej nebolo vidno ani jazvu. "Kde je Mizukage-sama?" spýtala som sa rýchlo a prudko som sa postavila. Bola tam bariéra. "Lepšie nevedia...?" opýtam sa do ticha a okolo mňa začne víriť chakra. Haji...zobuď sa!? zakričím a kľaknem si na kolená. Pozriem sa do bariery a pousmejem sa. "Hitomi-chii...gambatte.." dodám do ticha a okolo mňa sa zvíri voda.
Anonymní- Anonymní
Ryudojin Megumi
Bola som v trojuholníkovej bariére nad dedinou a sledovala, ako ninjovia z kirigakure pomaly likvidujú moje bábky.
Tí sr*či to poriadne posr*li. No nevadí, vojnu aj tak kontrolujem ja.
Zmenila som pečate.
"Mokujin Hyōi Tenshin Sōjutsu."
Bola som v trojuholníkovej bariére nad dedinou a sledovala, ako ninjovia z kirigakure pomaly likvidujú moje bábky.
Tí sr*či to poriadne posr*li. No nevadí, vojnu aj tak kontrolujem ja.
Zmenila som pečate.
"Mokujin Hyōi Tenshin Sōjutsu."
Jeden z kapitánov vojenských síl Kirigakure
"Pokračujte v likvidácii ! Ešte chvíľu a máme ich !"
Otočil som sa, no prekvapenie sa mi nepáčilo. Nikde tam už nestáli moji vojaci, všetko to boli bábky.
"Čo to má do pekla znamenať ? VY ! VY STE POHLTILI MOJICH MUŽOV !"
Vrhol som sa po nich. Nebol som však jediní, všetci ostatní ninjovia to videli rovnako. Všade naokolo boli iba samé bábky, kolegovia boli fuč, preto sa začali zabíjať navzájom.
Rovnako tak to videla aj Yuuki Botan, ninja, pri ktorom kľačala, bola z jej pohľadu ďalšia bábka a naopak.
"Pokračujte v likvidácii ! Ešte chvíľu a máme ich !"
Otočil som sa, no prekvapenie sa mi nepáčilo. Nikde tam už nestáli moji vojaci, všetko to boli bábky.
"Čo to má do pekla znamenať ? VY ! VY STE POHLTILI MOJICH MUŽOV !"
Vrhol som sa po nich. Nebol som však jediní, všetci ostatní ninjovia to videli rovnako. Všade naokolo boli iba samé bábky, kolegovia boli fuč, preto sa začali zabíjať navzájom.
Rovnako tak to videla aj Yuuki Botan, ninja, pri ktorom kľačala, bola z jej pohľadu ďalšia bábka a naopak.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Ryudojin Megumi
Perfektné. Minimálne sa pozabíjajú navzájom. Existuje iba jedna možnosť ako zrušiť techniku a tou je znieškodniť bábky, ale ak ich chcú znieškodniť, skutočné telá dostanú zásahy tiež, takže sa navzájom povraždia. Použiť to na celú dedinu, musím uznať, že tá Akimichiho pilulka zosilňuje chakru naozaj intenzívne.
Perfektné. Minimálne sa pozabíjajú navzájom. Existuje iba jedna možnosť ako zrušiť techniku a tou je znieškodniť bábky, ale ak ich chcú znieškodniť, skutočné telá dostanú zásahy tiež, takže sa navzájom povraždia. Použiť to na celú dedinu, musím uznať, že tá Akimichiho pilulka zosilňuje chakru naozaj intenzívne.
"Divné....ale na NÁS to nepôsobí!" zakričala som spolu z Hajim a prišla som ku kapitánovi a predala som mu kúsok mojej upravenej chakry. "Kapitán všetko je len vízia...!" poviem mu a otočím sa k bariére. "A teraz ty......" dodáme do ticha a vytvoríme 200 klonov ktorý rozdajú našu chakru vojakom z Kiri. "Nás neporazíš...nazývame sa ultimáta zbraň Kirigakure no Sato......" dodali sme znova a na mojej tvári zažiaril Hajiho úsmev. Už som to nebola ja.
Anonymní- Anonymní
Kapitánovi to však nepomáhalo. Dôvod ? Ono to ani nebola tak úplne vízia, žiadne genjutsu. Zakázaná technika klanu Ryudojin spôsobuje túto zvláštnu premenu. Bol skutočne zázrak, že ju Yuuki Botan nevnímala, ale upravená chakra ostatným pomôcť nemohla, jedine, že by im vymenila celý chakrový systém, ale to je nemožné.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Ku*va!?" zahrešila som keď im to nepomohlo. Moji kloni teda ostatných ninjov zavreli do vodného vezenia, Mizu ni geto. "Ako sa dostať za barieru...? He? Či ste až tak slabý? VY NUKKENINOVIA?!" zakričala som.
Anonymní- Anonymní
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Brána Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure