Ulice Kirigakure
+4
Nawaki
Noriko Kana
bijuu
Neuro Uchiha
8 posters
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Ulice Kirigakure
,,Důvod?" zamrkala jsem nechápavě. ,,Jak to myslíš?" naklonila jsem mírně hlavu na stranu.
Anonymní- Anonymní
,,Vlastně...Sama nevím...Jsi nukenin a přesto se tě nebojím..." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Slabě jsem se zasmála. ,,Zas tak hrozné to není. Jsem Mizukage, neměla bych se bát, ne?" usmála jsem se na něj sladce.
Anonymní- Anonymní
,,Není snad usmívání lepší, neý mračení se?" zhoupla jsem se na levý bok a slabě se pousmála.
Anonymní- Anonymní
"Promin ale vypadá to jako by si mě chtěla sbalit" konstatoval jsem
Anonymní- Anonymní
Vzdychla jsem si a znovu si odfoukla pramen vlasů, který mi padal do očí. ,,Pokus byl." pokrčila jsem rameny s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
,,To je dobré vědět." vyplázla jsem na něj jazyk a poté mírně naklonila hlavu na stranu.
Anonymní- Anonymní
Přestala jsem Sasukeho okouzlovat a vrátila se do reality. ,,Ne..Teď nic..Když budeš potřebovat, přijď nějak nebo dej vědět, abychom se sešli." usmála jsem se a stále jsem setrvávala na místě.
Anonymní- Anonymní
"já potřebovat ?? já peníze potřebuju pořád...až ty budeš potřebovat tak mi dej vedět nějak"
Anonymní- Anonymní
,,Z velkého Sasukeho Uchihy se stal gamebler." povzdechla jsem si. ,,Škoda tě k takovým účelům." prohlédla jsem si ho znovu. Zabodla jsem se mu pohledem do očí. ,,Neboj se..Vědět určitě dám." usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
taky jsem se jí koukal do očí "No a jaké účely by se pro mě hodily....teda kromě stryptéra?
Anonymní- Anonymní
Okamžitě mi do hlavy vběhla myšlenka polonahého Sasuke. Mírně jsem zčervenala. Kyoo Hitomi, uklidni se! Očima jsem neuhnula. ,,Tak ten striptér byl opravdu skvělý odhad..." usmála jsem se provokativně a přistoupila jsem o menší krůček blíž.
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se ještě provokativněji a přistoupila o další menší krůček.
,,Copak je někde psáno, že Kage musejí být pořád jen vážní a neporazitelní, bez citů?! Hmm?!" úsměv mi ze rtů nezmizel.
,,Copak je někde psáno, že Kage musejí být pořád jen vážní a neporazitelní, bez citů?! Hmm?!" úsměv mi ze rtů nezmizel.
Anonymní- Anonymní
koukal sem se na ní a přemýšlel co to asi má znamenat ale abych nebyl looser tak jsem se taky přisunul
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se a nepřestala ho sledovat. I když to bylo těžké, očí mi zklouzávaly na jeho hruď a já cítila, že mi hoří tváře. Snažila jsem se alespoň neztrácet svůj klidný výraz, což bylo také těžké. Srdce mi bilo rychleji než obvykle. Dál jsem ale nic nepodnikala, vyčkávala jsem. Proč sakra, je to nukenin. I když jsem si tohle uvědomovala, něco mě nutilo na to zapomenout.
Anonymní- Anonymní
po chvýli jsem pochopil naklonil jsem se a políbil jí že by chtěla tohle ?...no snad mě nezabije
Anonymní- Anonymní
Trochu zaskočeně jsem polibek opětovala. Chtěla jsem to, ale nečekala jsem, že to udělá. Přiblížila jsem se ještě o něco blíž, až jsem se o něj opírala.
Anonymní- Anonymní
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Brána Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure