Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulice Kirigakure

+4
Nawaki
Noriko Kana
bijuu
Neuro Uchiha
8 posters

Strana 26 z 40 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

Goto down

Ulice Kirigakure - Stránka 26 Empty Ulice Kirigakure

Příspěvek pro Anonymní Wed 29 Sep - 17:46

First topic message reminder :

Surprised Sem pište veškeré ostatní dění.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ulice Kirigakure - Stránka 26 Empty Re: Ulice Kirigakure

Příspěvek pro Anonymní Wed 6 Apr - 19:49

Z podřepu jsem k němu zvedla hlavu a pokusila se o úsměv. ,,Hai...Budu v pořádku..To přejde."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 6 Apr - 19:52

"Keď to vravíte, nebudem vám oponovať, no myslím, že by ste mala zájsť aspoň domov a ľahnúť si." Snažil som sa o to, aby bol môj tón hlavu pokojný.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 6 Apr - 19:56

,,Umm..Asi máš pravdu..." posumála jsem se a zvedla jsem se. Trochu jsem zavrávorala, ale ustála jsem to.
,,Věřím, že když jsi tu ty, vesnice bude v pořádku." usmála jsem se. ,,Zatím..Zatím se měj." mávla jsem mu a pomalu se vydala domů.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 6 Apr - 19:59

"Počkať-počkať!" Ihneď som išiel za ňou až som ju dobehol. "Uistím sa, že Mizukage bude v poriadku!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 16:14

Objavil som sa na ulici, avšak nie v strede, ale v malej bočnej uličke, kde nikoho nebolo. Keď ma nemal kto objaviť, a vlastne celkovo ani nemohli tušiť ako som sa sem dostal, tak som vykročil do ulíc Kiri a sledoval dianie v dedine.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 16:21

Prechádzala som sa ulicou keď tu som pred sebou uvidela neznámu osobu, nevedela som či sa mám spýtať kto to je tak som trošku spomalila aby som vedela kam ide.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 16:24

Chvíľku som sa len tak motal ulicou, snažil som sa nájsť nejaké pekné miestečko na posedenie, no nakoniec som sa stratil a nevedel som ani kde je tá miniulička, ktorou som sa dostal do tej veľkej.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 16:27

Stratil sa, zasmiala som sa. "Umm...potrebujete pomoc?" spýtala som sa ho keď som ho dobehla a položila som mu ruku na rameno. Bol oproti mne dosť vysoký.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 16:32

"Eh?" Zmätene som sa pozrel na neznámu osobu, ktorá ma z nejakého možno pochybného dôvodu začala osahávať. Chvíľku som uvažoval, čo jej mám povedať, no potom som si povedal, že pravda nič nepokazí. "Asi aj áno, ja... stratil som sa." Oči mi behali z pravej strany do ľavej, aj keď to možno kvôli doujutsu nebolo poznať.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 16:37

Dala som ruku preč a prezrela som si ho. "Umm...a kam by ste sa potreboval dostať?" spýtam sa a usmejem sa. "Inak...som Yuuki, Yuuki Botan!" a nastavím ruku na podanie.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 16:42

"Hyuuga Futoshi." Meno som povedal zarovno s podaním ruky, ktorou som jej aj jemne potriasol. "Kam by som sa rád dostal? Ja ani neviem, po pravde som sa len prišiel poprechádzať po Kiri." Voľnou rukou som si zašiel do vlasov a s úškrnom na tvári som sa v nich aj prehrabal.

Naposledy upravil Hyuuga Futoshi dne Thu 7 Apr - 16:51, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 16:45

"Hmm....môžem Vám doporučiť pár miest Futoshi-sama?" spýtam sa ho a pozriem sa naňho. "Najprv by sme Vás odtiaľto mali dostať." zasmejem sa a chytím ho za rukáv. Vyskočím s ním na strechu a všetko mu poukazujem. "Tamto je úrad Mizukage, tamto Akadémia, tréningové pole, obchody sú všade naokolo, obytná zóna, a tamto je moje sídlo." zasmejem sa a ukážem na sídlo Yamada klanu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 16:54

"Hoj, hoj!" Len tak tak, že som nepadol na tvár, ako mnou mykla. "Fuu, už som videl svoju tvár rozbitú o nejaký múr... WOOW, Kiri je dosť veľká dedina." Obzeral som sa na miesta, ktoré mi ukazovala aj s popisom. "Hmmm, obchody, to mi pripomína, nechcela by si ísť niečo popozerať? Ja viem, poznáme sa asi len minútku, ale je to niečo ako vďaka."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 16:57

Prekvapene som sa pozrela na Futoshiho a zasmiala som sa. "Umm...kľudne.." a zoskočila som zo strechy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 17:27

Skočil som za ňou v momente, ako som si všimol, čo má v úmysle. Keď som dopadol na skrčené nohy rýchlo som sa vzpriamil a otočil hlavou tak, aby som mal Yuuki na očiach. "Tak, kam teda?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:29

"Hmm...mohli by sme ísť...na Dango?" spýtam sa ho a zasvietia mi oči nad predstavou niečoho sladkého. "Čo si zatiaľ myslíte o Kiri?" spýtam sa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:32

"Iste dango by bolo skvelé." Povedal som s nadšením a sledoval som jej oči, ktoré sa mi na moment zdali iné. "Kiri sa mi zatiaľ páči, aj keď bol by som rád, ak by ste to vykanie, zmenili na tykanie." S úsmevom som dokončil poslednú vetu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:37

"Tykanie? Umm....takže Futoshi?" poviem a usmejem sa naňho. Potiahnem ho za rukáv a posadím na lavičku. "Moment prosím!" poviem a odbehnem kúpiť Dango. Až sa vrátim posadím sa vedľa a veda nás, presne do stredu položím tácku zo 4 špajdľami z Dango. "A odkiaľ st- si?" spýtam sa a zasmejem sa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:39

Keď už ma usadila tak som sa teda nehýbal a čakal čo bude ďalej. Akonáhle sa objavilo dango, tak som ho omrkol, ale ešte som ho nechal na stole bez toho, aby som sa ho dotkol. "Z konohy." Zároveň s úsmevom som ukázal aj na svoju čelenku na čele. Možno ju bolo zle vidno, kvôli vlasom.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:44

"Oh! Prepáč, nevšimla som si!" chytila som sa za hlavu a zasmiala som sa nad sebou. "Aká si úroveň? Ja som ANBU, Ochranka Mizukage." poviem hrdo. "Milujem Kiri viac než seba." dodám do ticha. "Vezmi si.." ponúknem mu Dango.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:48

Keď ma ponúkla tak som si jedna dango vzal, vlastne som mal v ruke špajdu, na ktorej bolo niekoľko kusov dango. Skôr ako som ochutnal som sa jej ešte chcel odvetiť na otázku. "Som jounin, ale zaujímavé, že si ANBU a takto sa mi predstavuješ." Milo som sa usmial s myšlienkami, že je to nezvyk.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:52

"Umm...necítim k tebe zášť ani to nie je tak žeby som ti neverila...tak sa ti predstavujem!" zasmiala som sa. "Kľudne sa ti priznám vo všetkých mojich tajomstvách, Futoshi." a vezmem si Dango. Vedľa nás pobehuje kopa detí, dospelí sa ponáhľajú, vlastne každý sa niekam ponáhľa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:55

"Všetky tajomstvá?" Udivene sledujem jej dlaň, v ktorej drží paličku s dangom. "To mi až tak veľmi veríš?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:59

"Som...až príliš dôverčivá. A sme v spojenectve tak verím aj Sune aj Konohe." zasmiala som sa. "Umm?" zaklipkala som sa očami keď som si všimla že mi pozerá na ruky.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 20:04

"Eh!" Z rúk som jej pozrel na tvár, a hneď na to aj do očí, ktorými zaklipkala. "A, áno spojenectvo, čo si o tom spojenectve myslíš?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 26 z 40 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: