Ulice Kirigakure
+4
Nawaki
Noriko Kana
bijuu
Neuro Uchiha
8 posters
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Ulice Kirigakure
Hm?Blbost děda zemřel ale nevím nikdy jsem ho nevidšl zemřel když mi byli 3 takže si toho moc nepamatuji.
Anonymní- Anonymní
,,Zřejmě byl oživený." prohlédla jsem si ho. ,,Tak špatný nápad to nebyl, za to Kabuta chválím.." zasmála jsem se, i když se to sem zrovna nehodilo. ,,Gomen, ženské pudy..Klan Uchiha má hold jednu dost velkou výhodu." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
,,Hai." pousmála jsem se a líce mi trochu zrůžověly, když jsem si to všechno uvědomila. Kyooooo, Uchihové T.T!
Anonymní- Anonymní
Zrudla jsem jako rajče. ,,Vždyť jsem taky říkala...že Uchiha klan...má jednu dost velkou výhodu." koktala jsem. Kyaaah...Tohle ještě bude zajímavé!
Anonymní- Anonymní
Pozerala som sa na Hitomi a Kina. Ruky sa mi netriasli, vlastne som bola uvoľnená.
Haji....ako si mi to mohol urobiť? Ako si ma mohol ovládnuť pred všetkými!?
Bolo to len pre tvoje dobro...
Iste...moje dobro...uhryznutie je pre moje dobro...
Bola by si radšej keby ta podrezal!?
°°°
Haji....ako si mi to mohol urobiť? Ako si ma mohol ovládnuť pred všetkými!?
Bolo to len pre tvoje dobro...
Iste...moje dobro...uhryznutie je pre moje dobro...
Bola by si radšej keby ta podrezal!?
°°°
Anonymní- Anonymní
"Jo ty pako jsem tvůj děda.....a ty si plod mé chyby" vzdychl jsem si "A si dost zákeřný ty se mi líbíš......to bude v rodině ty i Neur jste na správné cestě.....narizdíl od Kisukeho ten je taky jen chyba"
Anonymní- Anonymní
,,Páni.." divila jsem se hraně. ,,Že by z toho nakonec bylo rodinné setkání? Nemám přinést čaj a sušenky, posedíme, pokecáme, ne?" ušklíbla jsem se. Dala jsem si jednu ruku v bok, naklonila jsem hlavu na stranu a zhoupla se na levý bok.
Anonymní- Anonymní
"Mám návrh...dlouho mi nikdo nezaplatil...zaplať a já ti splním misi co ty na to"
Anonymní- Anonymní
"No jo...bojovat s vámi nemá smysl...navíc teď když mám nepoužitelnou ruku takže se dohodneme...ty mi dáš to co chci já a já udělám to co chceš ty"
Anonymní- Anonymní
Nechal se chytit?
Asi jo. Mám zasáhnout?
Ne ne líbí se mi, že mu konečně dal někdo přes hubu. Ty lidi maj moje sympatie.
Moje ale ne. Všimla sis tý divný velký chakry?
Jo, vychází z toho domu. Na jasně ty seš hlava Rei, necháme Sasukeho ať se baví a jukneme se tam. jen jsem se ušklíbla, s myšlenkou, že Sasuke není padavka a vypaří se jsem seskočila ze střechy protějšího domu a nepozorovaně vnikla do domu Mizukage.
Asi jo. Mám zasáhnout?
Ne ne líbí se mi, že mu konečně dal někdo přes hubu. Ty lidi maj moje sympatie.
Moje ale ne. Všimla sis tý divný velký chakry?
Jo, vychází z toho domu. Na jasně ty seš hlava Rei, necháme Sasukeho ať se baví a jukneme se tam. jen jsem se ušklíbla, s myšlenkou, že Sasuke není padavka a vypaří se jsem seskočila ze střechy protějšího domu a nepozorovaně vnikla do domu Mizukage.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
,,To zní dobře." usmála jsem se zamyšleně. Používat Uchihu? Dokonalé..Ale nebezpečné.Složila jsem pečetě. ,,Kirigakure no Jutsu." Znovu se utvořila mlha, aby nás skryla.. Přistoupila jsem k němu blíže. Stoupla jsem si na špičky. ,,A spolupráci si představuješ jak?" šeptla jsem mu do ucha. Podívala jsem se mu do očí a sladce se usmála.
Anonymní- Anonymní
Zvláštní, že jsem se ho absolutně nebála.
,,Jestli mě s tebou načapou, zavřou mě." oznámila jsem mu ležérně. ,,Počítáš taky s tím, že...Prostě že nebudu mít pokaždé možnost se stebou sejít a jen tak do vesnice za mnou přijít taky nemůžeš..Domlouvání se tedy bude velice těžké." zamračila jsem se. ,,Takže, pokud něco, ne že tě napadne na nás zaútočit." upozornila jsem ho medově.
,,Jestli mě s tebou načapou, zavřou mě." oznámila jsem mu ležérně. ,,Počítáš taky s tím, že...Prostě že nebudu mít pokaždé možnost se stebou sejít a jen tak do vesnice za mnou přijít taky nemůžeš..Domlouvání se tedy bude velice těžké." zamračila jsem se. ,,Takže, pokud něco, ne že tě napadne na nás zaútočit." upozornila jsem ho medově.
Anonymní- Anonymní
"Sama sis mě spletla s Kisukem...to znamená že když se obleču nějak jako on tak y to nemusel být problém"
Anonymní- Anonymní
,,Možná.." přiložila jsem si palec ke rtu. ,,Ale je z tebe cítit jiná čakra, než z Kisukeho.." namítla jsem a s obavami jsem se mu podívala do očí. Stále jsem váhala. Popraví mě, jestli se na to přijde..I když..
Anonymní- Anonymní
,,Uchiha." vzdychla jsem. ,,S vámi jsou fakt problémy." odfrkla jsem si a zastrčila si pramínek vlasů za ucho.
Anonymní- Anonymní
Zapojil jsem se do rozhovoru"Problémi a jaké?Nejsem si žádného vědom jen nějakých drobností"
Anonymní- Anonymní
(Promin kine ale kolem je mlha takže nás nevidíš a celou dobu šeptáme takže bys neměl ani slyšet takže nevíš kde jsme :/)
Anonymní- Anonymní
Okolo nás sa sformovala hmla, nadýchla som sa a pomocou preblesknutia som sa dostala domov.
*presun*
*presun*
Anonymní- Anonymní
hm..je opravdu hezká koukal jsem na nia představoval si ji v posteli (XD) "No tak dobře ujednáno ?"
Anonymní- Anonymní
,,Ummm.." zaváhala jsem. ,,Tak...Tak dobře...Ale budu toho litovat, protože lituji už teď." odfoukla jsem si vlasy z obličeje.
Anonymní- Anonymní
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» Brána Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure