Ulice Kirigakure
+4
Nawaki
Noriko Kana
bijuu
Neuro Uchiha
8 posters
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Ulice Kirigakure
Narástli mi zuby a chuť po krvi Uchihu bola veľká, kusla som si do pery a stála som tam.
Choď Yuuki....
Iie!
Choď Yuuki....
Iie!
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem, což ale neviděl, když byl ke mě otočený zády. ,,Děkuji za poklonu." řekla jsem opět šeptem a čepelí jsem ho malinko řízla do kůže.
,,Tak co? Pustíš nebo budu muset tvé tělo zmrzačit?" Všimla jsem si, že se Yuuki začala tříst. To ne.
,,Tak co? Pustíš nebo budu muset tvé tělo zmrzačit?" Všimla jsem si, že se Yuuki začala tříst. To ne.
Anonymní- Anonymní
katanu jsem pustil a spadla na zem "Uznávám podcenil jsem vás ale síla peněz mě táhne víc" sklonil jsem se abych byl pod kosou točil jsem se a hitomi podkopl potom jsem se postavil a na hitomi jsem si sednul vytáhnul kunai a dal jí ho ke krku "Tohle se mi líbí víc"
Anonymní- Anonymní
Budeš nějak zasahovat? Ta holka nevypadá moc dobře
Ne zatím bude čekat, jsem si jistá, že se z toho Sasuke dostane sám a kdyby ne, kryju ho. přikrčím se a stále sleduju dění, al ejakmile Sasuke sednul na Mizukage začalo se vě mě všechno vařit,
Reini, já myslela, že ti na něm nezáleží.
Taky ne, proto si to s ním vyřídí až tady skončí, to si dělá srandu? Tady se rozjede a se mnou ne.
No jo chlapi
Ne zatím bude čekat, jsem si jistá, že se z toho Sasuke dostane sám a kdyby ne, kryju ho. přikrčím se a stále sleduju dění, al ejakmile Sasuke sednul na Mizukage začalo se vě mě všechno vařit,
Reini, já myslela, že ti na něm nezáleží.
Taky ne, proto si to s ním vyřídí až tady skončí, to si dělá srandu? Tady se rozjede a se mnou ne.
No jo chlapi
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Během mžiku jsem na sobě cítila Sasukeho váhu. Trochu jsem zčervenala, když jsem se mu zblízka dívala do tváře. Mlátila jsem sebou, ale..Z pod něj jsem se nedostala.
,,Takže...Myslíš, že ti pomůže, když zabiješ Mizukage?" ušklíbla jsem se. ,,To ti peníze moc dlouho nevydrží..Budou tě hledat ještě usilovněji."
,,Takže...Myslíš, že ti pomůže, když zabiješ Mizukage?" ušklíbla jsem se. ,,To ti peníze moc dlouho nevydrží..Budou tě hledat ještě usilovněji."
Anonymní- Anonymní
"Byla by škoda zabít tak krásné děvče.....ale peníze jaksik potřebuju víc"
Anonymní- Anonymní
,,Copak? Z velkého Uchihy je gamebler?" ušklíbla jsem se. Kousla jsem e do rtu.
Anonymní- Anonymní
Skočím k Sasukemu a lačne sa pozriem na jeho krk, rýchlo ho zhodím z Hitomi a zahryznem sa doň.
Vypadni zo mňa! PRESTAŇ HAJI!?
Pomôže ti to pri výrobe...Yuuki nechaj ma pokračovať...
Rýchlo som sa odtrhla od jeho krku a utrela si krv na brade. Pomohla som Hitomi na nohy.
Vypadni zo mňa! PRESTAŇ HAJI!?
Pomôže ti to pri výrobe...Yuuki nechaj ma pokračovať...
Rýchlo som sa odtrhla od jeho krku a utrela si krv na brade. Pomohla som Hitomi na nohy.
Anonymní- Anonymní
Trochu vyděšeně jsem se dívala jak na Yuuk, tak na Sasukeho.
,,C-co?" koktala jsem.
,,C-co?" koktala jsem.
Anonymní- Anonymní
,,Obhodník? S čím?" ušklíbla jsem se a připravovala pečetě na Kirigakure no Jutsu. Okolo se začala snášet mlha.
,,Tak si pohrajeme, Uchiho." usmála jsem se.
,,Tak si pohrajeme, Uchiho." usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Otočila som hlavu na bok. "Stará krv...ako dobre zrelé saké..." a pozriem sa na Hitomi. "Si okey?" spýtam sa jej. Kto by bol ok, ak by ma takto videl...
Anonymní- Anonymní
"Katon:Gokakyuu no jutsu!" vypálil jsem na Hitomi velkou ohnivou kouli
Anonymní- Anonymní
přiskočím k hitomi a zašeptám ji co nejrychleji ´Je tu ještě někdo jiný a cítím z něj bijuu takže jinchurichi´ odskočil sem pak zas do ůstraní
Anonymní- Anonymní
Ksoo, takže posila.
,,Suiton: Mizu rappa." voda ohnivou kouli pohltila. Poskládala jsem pečetě. ,,Hyouton: Kokuryuu Boufuusetsu!" šeptla jsem a vedle mě se vznášel drak, kterého mlha krásně skryla.
,,Leť dráčku." usmála jsem se. Drak tvrdě do Sasukeho narazil. Ocasem ho vymrštil do vzduchu a rozletěl se za ním, kde ho opět pomocí ocasu srazil prudce dolů. Sasuke tvrdě dopadl na zem.
,,Suiton: Mizu rappa." voda ohnivou kouli pohltila. Poskládala jsem pečetě. ,,Hyouton: Kokuryuu Boufuusetsu!" šeptla jsem a vedle mě se vznášel drak, kterého mlha krásně skryla.
,,Leť dráčku." usmála jsem se. Drak tvrdě do Sasukeho narazil. Ocasem ho vymrštil do vzduchu a rozletěl se za ním, kde ho opět pomocí ocasu srazil prudce dolů. Sasuke tvrdě dopadl na zem.
Anonymní- Anonymní
"Au...no dobře to by stačilo...Mangekyou sharingan !" kolem mě se začalo oběvovat susano´o
Anonymní- Anonymní
Použil Mangekyou shanringan? Tak to bude těžší. Utvořila jsem další pečetě. Soustředila jsem čakru do svých nohou a tím zvýšila svou rychlost. Rozeběhla jsem se proti Sasukemu. Dlaň jsem mu položila na vypracovanou hruď a dvěma prsty druhé druky se mu zabodla do břicha. ,,Fuuton: Kaze no Yaiba!" Na jeho tělo to mělo stejný účinek jako chidori.
Anonymní- Anonymní
udělalo to menší výbuch a protože susano´o nebylo kompletní tak mě to zranilo "Ts..mrcho !" chitil jsem se za krvácející oko
Anonymní- Anonymní
Zhluboka jsem se nadechla.
,,Copak? Zranila jsem tě moc?" ušklíbla jsem se. Stále jsem stála těsně u něj, cítila jsem jeho zrychlený tep. Znovu jsem se ušklíbla. Tak tenhle boj se mi líbí.
,,Copak? Zranila jsem tě moc?" ušklíbla jsem se. Stále jsem stála těsně u něj, cítila jsem jeho zrychlený tep. Znovu jsem se ušklíbla. Tak tenhle boj se mi líbí.
Anonymní- Anonymní
"No..nečekal jsem že by si mě zranila jsem překvapený" susano´o zmizelo "Ale teď jsi na mojem území a dokonaletě vidím" chitil jsem jí za ruku mezitím co v druhé se mi formovalo chidori "Tohle je konec"
Anonymní- Anonymní
Druhou rukou jsem udělala pečetě. Ušklíbla jsem se.
,,Ne tak rychle, Sasuke." šeptla jsem sladce. ,,Suiton: Sensatsu Suishou!" z vody, kterou jsem předtím použila a taky ze vzduchu se utvořily jehly, které lětěly na Sasukeho. Některé z nich ho zasáhly.
,,Ne tak rychle, Sasuke." šeptla jsem sladce. ,,Suiton: Sensatsu Suishou!" z vody, kterou jsem předtím použila a taky ze vzduchu se utvořily jehly, které lětěly na Sasukeho. Některé z nich ho zasáhly.
Anonymní- Anonymní
Kage bunshin no jutsu."Sasukeho obklíčilo 6 klonů a já stál na budově.Střelil jsem mu do ruky jedovatou šipku(anestetika) a jeho tělo se přestalo hýbat,takže se zručilo shidori."Akurát včas že Mizukage-sama?"V očích mi zářil sharingan.
Anonymní- Anonymní
Zrychleně jsem dýchala a odskočila od Sasukeho dál.
,,Ve správnou chvíli, na správném místě..Jak ty to děláš?" pozvedla jsem pravé obočí. ,,Ráda tě zase vidím, Kine." usmála jsem se na něj a nespustila ze Sasukeho oči.
,,Ve správnou chvíli, na správném místě..Jak ty to děláš?" pozvedla jsem pravé obočí. ,,Ráda tě zase vidím, Kine." usmála jsem se na něj a nespustila ze Sasukeho oči.
Anonymní- Anonymní
Já nevím.Cestoval jsem tak jsem se vrátil no a mám pár informací.Kdo je zas tohle?Další týpek co ukradl sharingan?Jednou jsem slíbil že zbavím uchiha klan této potupy a to hodlám dodělat.Na tváři se mi objevil krvelačný výraz.
Anonymní- Anonymní
,,Výborně...Až tohle skončíme, povíš mi je." usmála jsem se.
,,Jinak..Pokud vím, tak Neurův dědeček byl právě on..Takže..I tvůj." ušklíbla jsem se. ,,Škoda, že nukenin, je fakt pěkný." úsměv spojený s úšklebkem mi ze rtů nezmizel.
,,Jinak..Pokud vím, tak Neurův dědeček byl právě on..Takže..I tvůj." ušklíbla jsem se. ,,Škoda, že nukenin, je fakt pěkný." úsměv spojený s úšklebkem mi ze rtů nezmizel.
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» Brána Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure