Okolí Kirigakure
+5
Ryuzaki Kaguya
Tenshi Ochita
ANBU
Kiwi Namikaze
Akasuna no PiliKKa
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 13 z 33
Strana 13 z 33 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33
Okolí Kirigakure
First topic message reminder :
Louky, lesy, bažiny, mokřiny, potůčky a rybníčky kolem Kirigakure
Louky, lesy, bažiny, mokřiny, potůčky a rybníčky kolem Kirigakure
Anonymní- Anonymní
Re: Okolí Kirigakure
Povzdechla jsem si.
"Tak jo, jestli to opravdu chceš," vytáhla jsem meč a přiblížila se k němu.
"Tak jo, jestli to opravdu chceš," vytáhla jsem meč a přiblížila se k němu.
Anonymní- Anonymní
''no.. tak na co čekáš'' pověděl jsem neutrálním chladným hlasem
Anonymní- Anonymní
Třásla jsem se.
Bylo by to mnohem jednoduší, kdyby se bránil, nebo se snažil někoho zabít, ale takhle?
Potilo se mi čelo.
No tak, mysli, je přece členem Akatsuki, určitě napáchal spoustu zla. Vzpomeň si na Kiri.
Před očima se mi objevila moje rodná vesnice do slova a do písmene srovnaná se zemí. Popadl mně vztek.
Teď nebo nikdy.
Přiskočila jsem k němu a bodla mu ten meč do srdce.
Bylo by to mnohem jednoduší, kdyby se bránil, nebo se snažil někoho zabít, ale takhle?
Potilo se mi čelo.
No tak, mysli, je přece členem Akatsuki, určitě napáchal spoustu zla. Vzpomeň si na Kiri.
Před očima se mi objevila moje rodná vesnice do slova a do písmene srovnaná se zemí. Popadl mně vztek.
Teď nebo nikdy.
Přiskočila jsem k němu a bodla mu ten meč do srdce.
Anonymní- Anonymní
usmíval jsem se a z pusy mě vytekl pramínek krve
''pozdravuj Mizukage, řekni jí že jí pozdravuje muž který zachránil její kamarádku''
s úsměvem jsem se zhroutil k zemi a byl jsem mrtví
''pozdravuj Mizukage, řekni jí že jí pozdravuje muž který zachránil její kamarádku''
s úsměvem jsem se zhroutil k zemi a byl jsem mrtví
Anonymní- Anonymní
Zděšeně jsem se na něj koukala.
To nemůže být špatné,on to přeci chtěl a navíc, byl to člen akatsuki.[i]
Snažila jsem se sama zoorientovat v tom co právě cítím.
[i]Určitě by se nechal zabít někým jiným, kdybych to neudělala já a jen čest mu bránila vzít si svůj život sám.
Přesvědčovala jsem se v duchu, zatím co jsem vzala jeho tělo a snažila se ho nějak dostat do míst, kde spal Naruto.
To nemůže být špatné,on to přeci chtěl a navíc, byl to člen akatsuki.[i]
Snažila jsem se sama zoorientovat v tom co právě cítím.
[i]Určitě by se nechal zabít někým jiným, kdybych to neudělala já a jen čest mu bránila vzít si svůj život sám.
Přesvědčovala jsem se v duchu, zatím co jsem vzala jeho tělo a snažila se ho nějak dostat do míst, kde spal Naruto.
Anonymní- Anonymní
''nemám ti semnou pomoct ?'' otázal jsem se a nechal jsem se nést
Anonymní- Anonymní
Poskočila jsem a pustila jsem ho.
Zůžili se mi oči.
"To byl zase nějakej tvuj debilní vtip?"
Tentokrát jsem byla vážně naštvaná.
Zůžili se mi oči.
"To byl zase nějakej tvuj debilní vtip?"
Tentokrát jsem byla vážně naštvaná.
Anonymní- Anonymní
''jistě, chtěl jsem vědět jestli by jsi mi to chtěla rozmluvit a nebo mne zabít'' postavil jsem se
Anonymní- Anonymní
"Hmm, tak teď už to víš." Podrbala jsem se rozpačitě na hlavě.
Doprčic, nebýt toho, že je z Akatsuki tak bych to neudělala a teď tady vypadám jako vrahoun.
Doprčic, nebýt toho, že je z Akatsuki tak bych to neudělala a teď tady vypadám jako vrahoun.
Anonymní- Anonymní
''jinak kdyby ti to vrtalo hlavou to s tou mizukage je pravda, unesl jsem vám z kiri jednu dívku a po té jsem ji vrátil''
Anonymní- Anonymní
" Hmm, zní to opravdu šlechetně, ale řekla bych že v tom případě "zachránil" nebude úplně to správné slovo," ušklíbla jsem se.
Anonymní- Anonymní
Smutně jsem se za ním dívala.
Pak jsem ho doběhla a položila mu ruku na rameno.
"Promiň."
Pak jsem ho doběhla a položila mu ruku na rameno.
"Promiň."
Anonymní- Anonymní
na chvíli jsem se zastavil ale po té jsem se opět rozešel a nic jsem neříkal
Anonymní- Anonymní
Pustila jsem mu rameno. Po chvíli jsem si sedla na zem, schoulila se do klubíčka a začala jsem brečet. Teď jsem chtěla umřít já.
Anonymní- Anonymní
zaslechl jsem jak brečí a otočil jsem se hluboce jsem si vzdychl a přišel jsem k ní a klekl jsem si u ní ''co je ?''
Anonymní- Anonymní
Podívala jsem se na něj. " Co by bylo? Pokusila jsem se tě zabít, jen tak, protože jsi byl v Akatsuky a protože jsi to chtěl a vůbec jsem na tebe nemyslela jako na člověka. Jsem prostě blbec, to je celé, nehorázný blbec."
Znovu jsem se rozbrečela.
Znovu jsem se rozbrečela.
Anonymní- Anonymní
vzdychl jsem si
''ale no tak'' vzal jsem jí do náruče ale trochu jinak, tak že jsem jí držel jako miminko a ona měla hlavu položenou na mém rameni a zadek jsem ji podepíral jednou rukou a druhou jsem ji držel na zádech
''ale no tak'' vzal jsem jí do náruče ale trochu jinak, tak že jsem jí držel jako miminko a ona měla hlavu položenou na mém rameni a zadek jsem ji podepíral jednou rukou a druhou jsem ji držel na zádech
Anonymní- Anonymní
On mě objímá? Nikdy to ještě nikdo neudělal.
Popotáhla jsem.
"Ty," v tu chvíly jsem si uvědomila, že ani neznám jeho jméno," ty, proč to děláš?"
Popotáhla jsem.
"Ty," v tu chvíly jsem si uvědomila, že ani neznám jeho jméno," ty, proč to děláš?"
Anonymní- Anonymní
Svraštila jsem obočí.
"Ale, já jsem se tě pokusila zabít," šeptla jsem a zase sem se tiše rozplakala.
"Ale, já jsem se tě pokusila zabít," šeptla jsem a zase sem se tiše rozplakala.
Anonymní- Anonymní
přitiskl jsem si ji blíže ke mě a objal jsem jí ''ššš... no tak'' pověděl jsem milým hlasem
Anonymní- Anonymní
pohladil jsem jí po vlasech a po té jsem i s ní po stromech vyskákal na nejvyšší větev v lese kde jsem se posadil a ji jsem stále objímal, mohla vidět úplněk a celou kiri jako by byla pod našima nohama
'' vždycky když jsem brečel tak mě maminka obejmula, ale... po té co je zabily jsem brečel... a brečel a nikdo mě neobjímal brečel jsem týdny'' pohladil jsem jí opět po vlasech
'' vždycky když jsem brečel tak mě maminka obejmula, ale... po té co je zabily jsem brečel... a brečel a nikdo mě neobjímal brečel jsem týdny'' pohladil jsem jí opět po vlasech
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 33 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 13 z 33
Povolení tohoto fóra: