Okolí Akademie
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Kugutsu Kekkai (Organizace a úkryty)
Strana 1 z 1
Okolí Akademie
Okolí Loutkářské Akademie.Všude se nachází chakrová vlákna , která upozorní Sasoriho o přítomnosti cizí osoby/cizích osob.Někteří lidé říkají , že v tomto lese straší , ale to je jen proto že zde je temná atmosféra.
Anonymní- Anonymní
Re: Okolí Akademie
Pomalým krokem jsem se procházel tímto lesíkem , který na mně působil vcelku příjemnou atmosférou.Byl zde klid od všech lidí a šlo slyšel pouze šumění stromů a krákorání vran.* Hmmmm...možná bych mohl zajít za Sasori-sensei a poprosit ho o nějaké svitky....už dlouho jsem se nic nového nenaučil.... * pomyslel jsem si , ale teď jsem neměl náladu se zase vracet tak jsem si sedl pod strom a hluboce jsem dýchal.
Anonymní- Anonymní
Re: Okolí Akademie
Po nějaké delší době odpočívání jsem se cítil mnohem lépe a dokonce jsem měl chuť i jít pryč a trénovat.Vstal jsem , oprášil se a vydal se zpět do akademie.
Přesun
Přesun
Anonymní- Anonymní
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Kugutsu Kekkai (Organizace a úkryty)
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: