Okolí Kirigakure
+5
Ryuzaki Kaguya
Tenshi Ochita
ANBU
Kiwi Namikaze
Akasuna no PiliKKa
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 23 z 33
Strana 23 z 33 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33
Okolí Kirigakure
First topic message reminder :
Louky, lesy, bažiny, mokřiny, potůčky a rybníčky kolem Kirigakure
Louky, lesy, bažiny, mokřiny, potůčky a rybníčky kolem Kirigakure
Anonymní- Anonymní
Re: Okolí Kirigakure
Překvapeně jsem se rozplácla na vodě.
Sakra, tak tohle jsem fakt nečekala, vůbec jsem na to nestihle reagovat.
Sakra, tak tohle jsem fakt nečekala, vůbec jsem na to nestihle reagovat.
Naposledy upravil Roka Hoozuki dne Sat 6 Aug - 12:55, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Prepač ... ale musím každý krát pritvrďovať .
Lebo potom by tréning nemal cenu ."
Lebo potom by tréning nemal cenu ."
Anonymní- Anonymní
Zvedla jsem se na nohy.
"Vždyť nic neříkám," zazubila jsem se a rozběhla se znovu proti němu, tentokrát jsem jeden meč napřáhla na útok na hlavu a druhým jsem si kryla tělo.
"Vždyť nic neříkám," zazubila jsem se a rozběhla se znovu proti němu, tentokrát jsem jeden meč napřáhla na útok na hlavu a druhým jsem si kryla tělo.
Anonymní- Anonymní
Kunaiom som jej meč pritlačil smerom k jej druhému meču .
A v rýchlosti som kopol po jej nohách aby spadla .
A v rýchlosti som kopol po jej nohách aby spadla .
Anonymní- Anonymní
Rychle jsem nohy proměnila ve vodu. Ikdyž, nutno říct, že jsem díky tomu padala stejně, ale řízeně a ne dozadu,ale rovně dolů.
Nevadí, dostala jsem se dost blízko a získala nějaký čas.
"Chikako, teď!"
Chikako vyskočila a neskutečnou rychlostí se pokusila zakousnout se mu do ruky, v které držel kunai.
Nevadí, dostala jsem se dost blízko a získala nějaký čas.
"Chikako, teď!"
Chikako vyskočila a neskutečnou rychlostí se pokusila zakousnout se mu do ruky, v které držel kunai.
Anonymní- Anonymní
Keď to spravila pustil som kunai .
No ona po tom podkopnutí teda nespadla len sa že zmešila teda šla nižšie tak som tou rukou kde bolo to jej privolanie ju chcel udirieť aj s ním .
No ona po tom podkopnutí teda nespadla len sa že zmešila teda šla nižšie tak som tou rukou kde bolo to jej privolanie ju chcel udirieť aj s ním .
Anonymní- Anonymní
Jak Chikako tak já jsme se rozpustili na vodu a dopadly do jezera.
Po chvíli jsme se zhmotnili v hloubce.
Zazubila jsem se na ní. "Dobrá práce, teď přejdeme k další fázi."
Podívala jsem se na ní." Když vytvořím klon s tebou na rameni naklonuješ se i ty?"
Jenom přikývla a usadila se mi na rameno.
Fajn.
Udělala jsem pečetě na Mizu bunshin a stvořila jsem tři vodní klony.
Potom jsem vytvořila i jeden normální klon.
Tak fajn, můžeme začít.
Po chvíli jsme se zhmotnili v hloubce.
Zazubila jsem se na ní. "Dobrá práce, teď přejdeme k další fázi."
Podívala jsem se na ní." Když vytvořím klon s tebou na rameni naklonuješ se i ty?"
Jenom přikývla a usadila se mi na rameno.
Fajn.
Udělala jsem pečetě na Mizu bunshin a stvořila jsem tři vodní klony.
Potom jsem vytvořila i jeden normální klon.
Tak fajn, můžeme začít.
Anonymní- Anonymní
Ja som mal v oboch rukách zasa kunai .
Bol som v strehu a dával som si pozor odkiaľ môže vybehnúť .
Bol som v strehu a dával som si pozor odkiaľ môže vybehnúť .
Anonymní- Anonymní
Kousek od něj se vynořili tři stejné (moje) postavy, jenom jedna z nich měla ale na rameni Chikako. Všechny se rozběhli do útoku, každá z nich si jedním mečem chránila tělo a druhým útočila. Jedna na hlavu (ta měla Chikako), druhá na hruď a třetí na nohy.
Anonymní- Anonymní
Ja som radšej odskočil dozadu a hodil som po jednej z nich oba kunaie ale po tej čo nemala na Ramene to Kuchiyose .
Anonymní- Anonymní
Postava kunaie vykryla svým mečem, vyběhla před ostatní a zaútočila mu na hlavu.
Anonymní- Anonymní
Ja som sa meču vyhol keďže bol jeden a potom som ju z otočky kopol do žebier .
Anonymní- Anonymní
Postava kousek odlétla, ve vzduchu se ale rozpustila a zmizela v jezeře.
V tu chvíli zaútočili obě zbylé postavy oběma meči najednou, jedna na hlavu a na břicho, druhá na hrudník a na nohy.
V tu chvíli zaútočili obě zbylé postavy oběma meči najednou, jedna na hlavu a na břicho, druhá na hrudník a na nohy.
Anonymní- Anonymní
Ako na mňa šli chakra z nôh mi zmizla a ja som spadol pod vodu .
Anonymní- Anonymní
Jak mile se propadl pod vodu, vrhly se na něj dvě naprosto stejné Chikako a snažili se ho pokousat do rukou, zatím co ho další postava chytla zezdola za nohy. Zbylé dvě postavy před kterými utekl čekali na hladině.
Anonymní- Anonymní
Kedže vydra mala približne rovnakú hlavu teda menšiu než moja dlaň a bol som taký zlý že som ju chytil za hlavu ale tú druhú som sa snažil od seba odohnať nech ma nehryzne vyzeralo to dosť komicky .
Anonymní- Anonymní
Vydra kterou držel se mu rozplynula v ruce, po chvilce se mu objevila za zády a pokusila se ho kousnout do zátylku. Zatím ho postava za nohy stahovala čím dál hlouběji pod vodu.
Anonymní- Anonymní
Ja som zasa zo seba začal vypúštať chakru a mieril som hore .
Aj keď ma niečo hrýzlo a boleto to . XD.
Aj keď ma niečo hrýzlo a boleto to . XD.
Anonymní- Anonymní
Vydra, co ho kousla do zátylku v rychlosti pokračovala ze zadu do ramene. Mezitím si ho všimly i postavy na hladině, zasunuly meče a připravily si pěsti. Kývly na postavu, která ho držela za nohy a ta ho, stejně jako vydry, pustila, takže okamžitě prudce vyletěl z vody. Ve stejné chvíli namířili postavy pěsti přímo proti jeho hlavě, která se neskutečnou rychlostí přibližovala a chystali se ho do ní pořádně praštit.
Anonymní- Anonymní
Ako som vylietaval inštinktívne som dával ruky hore pred seba .
Ani som o ich útoku nevedel no keďže som tam mal ruky trafili do nich ale aj to malo teraz dobrú silu .
Ani som nevedel kde sa to v nej zobralo .
Vo vzduchu som potom spravil salto dozadu .
Teraz ma ale napadlo to žeby som ju mohol postrašiť no nakoniec ma to prešlo .
Ani som o ich útoku nevedel no keďže som tam mal ruky trafili do nich ale aj to malo teraz dobrú silu .
Ani som nevedel kde sa to v nej zobralo .
Vo vzduchu som potom spravil salto dozadu .
Teraz ma ale napadlo to žeby som ju mohol postrašiť no nakoniec ma to prešlo .
Anonymní- Anonymní
Ve chvíli, kdy Naruto dopadl se mu obtočily ruce kolem kotníků a podtrhli mu nohy. Z vody zatím vyskočili vydry a chystali se ho opět pokousat. Mezitím k němu dobíhaly ty dvě další postavy, které se mu před tím trefily pěstmi do rukou.
Anonymní- Anonymní
Ja som spadol do vody a potom som ale zasa z vody doslova vyletel ak ma chcela hryznúť v tej rýchlosti by si asi povytŕhala zuby .
Už som mal ale v rukác Shurikeny ktoré som hodil po postavách bola to poriadna kopa Shurikenou po nich som si mal v pláne vďaka mechanizmu mať zasa kunie no to boli v ňom aj moje posledné .
Už som mal ale v rukác Shurikeny ktoré som hodil po postavách bola to poriadna kopa Shurikenou po nich som si mal v pláne vďaka mechanizmu mať zasa kunie no to boli v ňom aj moje posledné .
Anonymní- Anonymní
Postavy se rozpustily a ve chvíli, kdy shurikeny přeletěly se opět zhmotnily na hladině. Pokračovali v postupu,rozeběhli se a vytasily meče, k stejnému útoku jako předtím tj. hlava-hruď-břicho-nohy.
Anonymní- Anonymní
Uskočil som na stranu aj keď pri tom úhybnom manévre ma škriabla do boku .
No potom jedna z nich schytala kop smerom na hlavu .
Teda mala by .
No potom jedna z nich schytala kop smerom na hlavu .
Teda mala by .
Anonymní- Anonymní
Klon vybuchl a postříkal ho vodou. A druhý prolétl okolo něj. Mezitím se za ním vynořila ta postava, co byla až do té doby pod vodou a zkusila ho seknout zezadu oběma meči, jedním mířila na krk a druhou na břicho.
Anonymní- Anonymní
Strana 23 z 33 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 23 z 33
Povolení tohoto fóra: