Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Mizukage

+10
Akihiro Kazuki
Yoko Ayme
Ryuuji Akatsuchi
Kiwi Namikaze
Tenshi Ochita
Nukenin
ANBU
Nawaki
Noriko Kana
Neuro Uchiha
14 posters

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Strana 10 z 40 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next

Goto down

Kancelář Mizukage - Stránka 10 Empty Kancelář Mizukage

Příspěvek pro Anonymní Wed 29 Sep - 17:45

First topic message reminder :

Shichidaime Mizukage - Hitomi Yamada
NEPOVOLANÝM VSTUP ZAKÁZÁN!

• Při mém odchodu z kanceláře je místnost pohlcená mlhou, prosycenou z chladným vzduchem, ve kterém je má čakra, která mě upozorní, že do kanceláře někdo vstoupil.

• V každém rohu a po místnosti jsou rozmístěny otrávené ty nejslabší, tudíž špatně viditelné jehlice, které jsou propojené slabounkým drátem, který není skoro vidět. Když nepovolaný vstoupí, drát se napne a jehlice se na nepovolaného vymrští, přičemž ho zraní nejen jehlice, ale i drát.

• Okno je zajištěné stejným způsobem.

• Zásuvky a poličky též, navíc jsou zapečetěné mou čakrou, kterou dokáži odblokovat pouze já, tudíž se dovnitř nikdo nedostane.

Pasti jsou deaktivovány pouze mým příchodem, který zaregistruje mlha a po mém příchodu se rozplyne!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Mizukage - Stránka 10 Empty Re: Kancelář Mizukage

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:31

,,Stalo se toho hodně..Změna přijít musela, Takashi..." vzdychla jsem. ,,A neříkej hop, dokud nepřeskočíš...Kirigakure zůstane! I kdybych za ni měla položit život." postavila jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:33

"Môžem ísť, alebo ma zatkneš ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:38

Objevil jsem se před místností a otevřenými dveřmi nahlédl dovnitř. Vstal jsem, až se kolem mě roztočil plášť. "Mizukage?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:40

Objevil jsem se hned za Daiem.
,,Co se to tu děje?" zamračil jsem se pod maskou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:43

,,Zdravím hoši..." usmála jsem se. ,,Akorát se mi tu hodíte..." ukázala jsem na Takashiho.
,,Nukenin." vysvětlila jsem jedním slovem. Věděla jsem, že to oba pochopí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:44

"Uhnite."
Z rúk mi vyliezli nite a odtlačili oboch Utsushi. Keď som bol vonku, vytvoril som pečať.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:46

,,Ne tak rychle, Takashi!" utvořila jsem ledovou stěnu, která ho zastavila.
,,Tu jen tak nerozbiješ, Takashi. Zruší se jen, když ji zruším já." vyšla jsem zpoza stolu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:47

"Myslím, že Mizukage by tě ráda viděla ve vězení!" usmál jsem se, což nebylo pod maskou vidět.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:50

"V tom prípade skúsime niečo úrovne S, čo by to mohlo zdolať. Ešte totiž nie je čas, aby sme sa spolu stretli v boji. Ale nebojte sa, ja sa vrátim a nabudúce sa zdržím až do konca."
Z rúk mi povyliezali hlavy všetkých štyroch srdcí. Transformoval som sa do plnej podoby prekliatej pečate a odpálil pritom pomocou fialovej chakry všetky 4 elementárne techniky naraz v miestnosti. Nastal obrovský výbuch a v ľadovej stene ostala menšia diera. Ja som už doslova letel preč. (Presun.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:54

Rychle jsem vytvořl pečetě a zvedl přede mě, bratra a Hitomi vodní stěnu.
"Sáákra, člověk po letech přijde do týhle země a hned aby zachraňoval malý holky!" zašklebil jsem se a rozcuchal Hitomi vlasy. "Koukám, že jsi vyrostla!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:57

Přikrčila jsem se. ,,Hej, tohle už nedělej!" zahrozila jsem mu. ,,A prej malý holky, tse!" urazila jsem se a dala hlavu na stranu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 19:58

,,Jo jo...Záchrana jako před lety, Hitomi?" zasmál jsem se a přešel k ní blíž.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 20:00

Sedl jsem si na stůl a zapálil si cigaretu. "Jo jo... některý věci se hold nemění!" ušklíbl jsem se a posunul si masku na stranu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 20:04

Přešla jsem k Daiovi a vytrhla mu z úst cigaretu. ,,Zákaz kouření v kanceláři!" zamračila jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 20:06

Zabručel jsem něco o rozmazlenejch kozách a strčil si do pusy alespoň párátko, ač mi potřebu nikotinu nenahradilo. "Tak.. jak už je to dlouho cos mě nepeskovala?" usmál jsem se na ní.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 20:52

Posadil jsem se do jednoho z křesel a zasmál se. ,,Ach ta nostalgie, ach ty vzpomínky.." ušklíbl jsem se pod maskou. ,,Je to už dlouho a znovu to vaše pošťuchování začíná." ušklíbl jsem se znovu a masku si odkryl.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 20:53

,,Haha.." zašklebila jsem se a posadila se do křesla. ,,Jsou to tři roky..Tak dlouho to zase není." usmála jsem se zákeřně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 20:59

"Tři roky a ty jsi stejně pořád malá holka!" vyplázl jsem jazyk. "Ale sluší ti to!" dodal jsem jako by mezi řečí. "Tak povídej, jak mi zahříváš křeslo Mizukage. Já i Nii-chan jsme zvědavi, jak jsi na tom!" vyndal jsem ožužlaný kousek dřeva a strčil tam nový.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 21:02

Pohodlněji jsem se usadil a vyčkával na vyprávění. Jak ji znám, rozkecá se. Možná si stihnu i zdřímnout, přemýšlel jsem a sám se tomu v duchu zasmál.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 21:05

,,Nejsem malá...Za ty roky jsem něco vyrostla..A nejen fyzicky!" zamračila jsem se a zrůžověla, když dodal, že mi to sluší. Přešla jsem to však bez poznámky.
,,Dělat Kage je dřina..samé problémy a povětšinou na mou hlavu..Nic růžového..Mám trochu problémy..." vzdychla jsem si, opřela jsem se o opěradlo křesla, zaklonila hlavu a zavřela oči.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 21:11

"Nepovídej! A já myslel, že sis jen chtěla pokecat se starýma kámošema!" ušklíbl jsem se a začal se přehrabovat papíry na stole. "Hmm vidíš a já vždycky myslel, že být Kage je sranda... ale k věci... je sice fajn tě zase vidět, nestěžuju si na to, ale rád bych věděl, proč jsi nás zavolala..."vzal jsem jeden z papírů, zmuchlal ho do kuličky a hodil na Daisukeho. "A on taky!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 21:16

Kulička mě zasáhla do nosu a skončila na hrudi. Vzal jsem si ji do rukou a pohrával si s ní.
,,Jistě...Naposledy jsme o Kiri slyšeli, že tu byla návštěva z Akatsuki..Jeden z Uchihů..Dál nic..Co se děje?" vyhodil jsem kuličku do vzduchu a chytil, poté jsem se podíval Hitomi do očí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 21:20

,,Hmm...Tím to tak nějak začalo..Myslím..Je toho na mě moc..." vzdychla jsem si. ,,Podobných návštěv, jako byl Sasuke Uchiha, bylo více..Ta dnešní je jedna z nich, ale netuším, pro koho Takashi pracuje.." plácla jsem Daie přes ruku, když se mi prohrabával papírama. ,,Včera tu byl další z Akatsuki, chtěl po nás nějaké informace..Proto jsem vás zavolala..Potřebuji vás tu jako ochranku. Abyste hlídali a okamžitě oznámili, když se někdo bude chtít dostat do Kiri.." těkala jsem očima z jednoho na druhýho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 21:22

,,No..Takže jsme přece jen budygardi...Opět ti zachraňovat zadek." olízl jsem si rty. ,,To bude zábava."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Apr - 21:25

"Csss mám dělat poslíčka? Saaakra vždycky jsem myslel, že mám na víc!" podrbal jsem se ve vlasech. "Ale že jsi to ty, tak s Daisukem souhlasím!... vlastně se mi po Kiri stýskalo... po tý zimě a dešti a možná trochu po tobě!" znovu jsem jí rozcuchal vlasy a pousmál jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 10 z 40 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next

- Similar topics

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Povolení tohoto fóra: