Ulice Listové
+14
Katashi Aokawa
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
Arisu Otoginokuni
Kiwi Namikaze
Noriko Kana
Kushina Uzumaki
Nawaki
Shinobi
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Yoko Ayme
18 posters
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavést elektřinu, vodu do domů a ostatní věci ^^...
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
Po tom čo sa predo mnou ukázala Lizzy zoskočila som dolu a utekala som ulicami,spôsobila som dosť veľký rozruch na uliciach ale já som si toho nevšímala,chcela som sa ukryť pred Lizzy a tou hroznou túhou niekoho zabiť.Do niekoho som narazila a ten chcel aby som sa ospravedlnila ale prekopla som ho dverami do nejakého baru a ďalej som utekala preč.
Anonymní- Anonymní
,,Tsukiko? Hm to mi nic neříká." Vzal jsem Dango a rychle ho snědl. To musím zítra vyběhat.
Anonymní- Anonymní
Keď zoskočila dole tak som ju v momente následovala, zoskočila som z budovy a tiež sa dalo povedať že osm vyvolávala rozruh pretože som bola v podstate dosť obviazaná obväzmi a ešte stále som na sebe mala nemocničné oblečenie.. Neutečieš mi.. pomyslela som si pri čom som ju začala naháňať.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Boleli ma nohy a ruky,takže som trocha spomalila ale ale náhle som pak zrýchlila keď som si uvedomila že za mnou beží Lizzy,po ceste začali ľudia kričať pretože sa nás báli.
Anonymní- Anonymní
Chvíľu som bežala po stene pretože sa predo mnou objavil voz a ja som sa mu nemala ako inak vyhnúť.. po tom som však znova zoskočila dole a začala som ju naháňať, vrazila som do pár ľudí a niekedy som mala celkom problém udržať krok, vlastne som teraz ďakovala Shizune že ma vyliečila pretože by som Yuuki ani náhodou nestačila ak by som vôbec mohla takto behať. Gomenasai Yuuki.. šepla som pri čom sa mi rozkmitalo celé telo a v momente som prešla ohromnou rýchlosťou že ma nebolo ani voľným okom vidieť za Yuuki, tú som schytila do pravej ruky a v momente ňou začali pechádzať vysokofrekvenčné vlny. Shūhasū: Sai.. povedala som sťažka pri čom som jej zabránila touto technikou v hocijakom pohybe.. vďaka tomu sme obe zleteli na zem a ja som sťažka dýchala.. bolo toho na mňa moc, minule ma môj shunshin dostal do nemocnice.. Yuuki-baka.. zašomrala som pri čom som sa jej pozrela do tváre..
Shinobi
Klan:
"Moje týmová partnerka. Bývalá, tomu ani neuvěříš, ona se stala Otokagem!" dal jsem si do úst další plátek masa.
"Neuro byl leader Ame, já jsem Hokage a ona je Otokage."
"Neuro byl leader Ame, já jsem Hokage a ona je Otokage."
Anonymní- Anonymní
,,Hmm, to jste se teda v týmu sešli." Uvažoval jsem pořád nad tím co řekl. ,,Otokage to bude asi silná." Nalil jsem do sebe dalšího panáka. Pousmál jsem se. Už to začínám trochu cítit. Otočil jsem se směrem k ulici, kde byl poměrně hluk takhle na večer. Divné.
Anonymní- Anonymní
"Jo určitě je. S ní chci bojovat, já jsem hrozný. Pořád bych chtěl zabíjet nukeniny a nemám s nimi slitování." ušklíbl jsem se.
"Divné, jdem tam?"
"Divné, jdem tam?"
Anonymní- Anonymní
,,Já ti nevím." Podíval jsem se zase z okna na ulici. ,,Zabíjet nukeniny. Když si to vezmeš měli nějaký důvod opustit vesnici a taky by měli mít právo žít. Druhá šance by měla být vždycky, ale takhle to bohužel nefunguje." Díval jsem se pořád z okna.
Anonymní- Anonymní
Nemohla som sa skôro vôbec pohnúť ale nejako som sa vyštverhala na nohy a odišla som od Lizzy o kúsok preč.Narazila som do steny okolo nás sa nahromadilo dosť ľudí,já som bola fakt vyvedená z miery a tak som rukou buchla do steny za mnou kde ostalo trocha krvi a tiež trocha zničená bola,Už za mnou nikdy nechoďte paní! hovorila som ako by som ju nepoznala,tón hlasu som mala celkom smutný ale oči som mala silno rozhodnuté o tom aby to tak bolo.Naokolo bolo cítiť chakra môjho bijuu ktorá sa dostala spod pečate aj keď to bolo malé množstvo ktoré by nikomu až tak neublížilo.
Anonymní- Anonymní
"Orochimaru dostal nejednu šanci...Nakonec to bylo Sandaimemu vyčítáno, ale chápu ho...Podívej se na Naomi." ušklíbl jsem se a vstal.
"Pojď se mnou prosím, mě žádnej pobuda kazit pohodu nebude."
"Pojď se mnou prosím, mě žádnej pobuda kazit pohodu nebude."
Anonymní- Anonymní
Nerob si zo mňa srandu.. zašomrala som pri čom som sa postavila na nohy, jednou rukou som sa držala za brucho a v tvári som mala dosť taký výraz ktorý naznačoval že pociťujem hroznú bolesť. Ako by som za . .tebou nemohla nidky ísť? si moja prvá a najlepšia priateľka .. tak čo sa ksakru stalo ?! zahundrala som jej smerom pri čom som začala byť mierne vytočená, hrozne smutná a tiež som cítila dosť veľa iných pocitov ktoré sa vo mne miešali a ja som mala pocit že mi z nich zachviľu vybuchne hlava.
Shinobi
Klan:
Priateľky ?prosím vás já vás vidím prvý krát v živote! klamala som a jedine Lizzy to mohla spoznať.Je to moja vina že je zranená...nesmiem s nou už kamarátiť aj keď je to bolestivé nesmiem... behalo mi hlavou,ľudia sa mi začali vyhýbať okrem jedného ale ten na to dosť doplatil,aj keď som bola trocha oslabená tak som ho uderila pästí a odkopla do steny,všetci naokolo začali panikáriť,ninjovia ktorý boli pri mne mohli cítiť chakru ktorú som vypustila zmiešanú z niečim čo chce zabíjať.
Anonymní- Anonymní
,,No dobrá, ale i tak..." Zmlkl jsem a taky jsem se postavil. Následoval jsem Assasina na ulici.
Anonymní- Anonymní
"Co to tady děláte!?" seskládal jsem rychle pečetě a obě je svázaly pevné kořeny.
Anonymní- Anonymní
Pozerala som sa na Yuuki pri čom som ignorovala keď ma zviazali korene.. okolo mňa sa doslova začal mihať vzduch, bolo o kvôli vysokofrekvenčným vlnám ktoré som začala vypúšťať.. v momente som z tela vypustila niečo ako mini tlakovú vlnu tvorenú doslova zo "zvuku" ktorá korene okolo mňa roztrhala a ja som len ďalej pomalým krokom pokračovala k Yuuki. Netrep blbosti.. ako by som ťa mohla.. nesledovať?.. t...ty si to jediné kvôli čomu sa mi oplatí existovať.. snívať.. smiať sa.. hovorila som pri čom som zvukové vlny nasmerovala k Yuuki tak, že ich Assassin ani ten druhý či vôbec niekto mohol počuť.. pre nich som iba nasucho otvárala ústa a nevychádzal z nich žiaden zvuk..
Shinobi
Klan:
použila som Kawarimi no Jutsu a objavila som sa na budove,kľačala som na kolene pretože som bola unavená,sakra ty magor hľaď si svojho! zakričala som naštvane a moja chakra(aj keď jej nie je moc) sa rozbúrila.Chcem odísť a nájsť toho člena z Akatsuki ten mi pomôže![b]Vy choďte do nemocnice...aj tak som ti už dosť ublížila dodala som smutne
Anonymní- Anonymní
He!? Nějaký Shinobi dokáže zničit tohle?
"Kdo jste a přestaňte tady dělat rozruch..Sakra, tady jste na návštěve, tak se tak chovejte."
"Kdo jste a přestaňte tady dělat rozruch..Sakra, tady jste na návštěve, tak se tak chovejte."
Anonymní- Anonymní
Sedl jsem si na lavičku a podepřel si hlavu rukou. Boha jeho. To tu ještě chybělo. Zakroutil jsem hlavou a díval se pořád před sebe.
Anonymní- Anonymní
Ty.. si ublížila mne?.. teraz mi ubližuješ.. vieš ako to ksakru bolí ?! zrevala som na ňu a po zmienke o Akatsuki som sa roztriasla.. prach okolo mňa sa zodvihol a celé moje telo začalo doslova "kmitať" behom zlomku sekundy som už stála pred Yuuki a dosť naštvane som sa na ňu pozrela. Vieš ako.. bolia tvoje slová?.. keď mi vravíš aby som ťa nechala na pokoji? aby som odišla?.. keď mi hovoríš ako keby si ma nepoznala?.. to ma už radšej zabi.. než by som tú bolesť mala znova zažiť.. povedala som pri čom som roztiahla ruky na znak toho že sa nebránim..
Pri Assassinovi sa vytvorili frekvencie ktoré mali podobu môjho hlasu."Mali ste niekedy priateľa na ktorom vám záležalo?, prosím.. eśte chvíľu nás nechajte tak.." ozvalo sa pri čom pri čom to počul iba on.
Pri Assassinovi sa vytvorili frekvencie ktoré mali podobu môjho hlasu."Mali ste niekedy priateľa na ktorom vám záležalo?, prosím.. eśte chvíľu nás nechajte tak.." ozvalo sa pri čom pri čom to počul iba on.
Shinobi
Klan:
"Celá tato vesnice, je má rodina a jsou všichni mý přátelé! Měl jsem dva týmové kolegy, a oba se dali na opačnou stranu, tak mě chceš sakra poučovat? A ty budeš jinchuuriki, k Akatsuki? To se jim chceš dobrovolně vydat!? Vždyť tě zabijou..Bože..Vesnice je uzavřená, nic neznič, nebo zničím já tebe." zakroutil jsem hlavou.
"Půjdem zpátky ne? Vepřový bude studený." zasmál jsem se a kývl na Seita.
"Půjdem zpátky ne? Vepřový bude studený." zasmál jsem se a kývl na Seita.
Anonymní- Anonymní
,,Asi jo." Zvedl jsem se z lavičky a zamířil zpátky do baru, tam jsem si sedl opět na svoje místo a nalil si do další nohy.
Anonymní- Anonymní
Starej dedek ma poučuje.?!.. zrevala som naštvane.Já viem aký sú ľudia v Akatsuki bola som tam! dosť dlho! odfrkla som naštvane.Lizzy zmizni! nemám ešte silu ťa ochraňovať!
Anonymní- Anonymní
"Tak..dáme si, na naše zdraví. Ať jako Senju máme silný kořen a ať jsme jako První a Druhý Hokage!" pozvedl jsem skleničku a přiťukl si se Seitem.
Anonymní- Anonymní
,,Přesně." Ťukl jsem si s Assasinem a naklopil to do sebe. ,,Víš, že když jsem lehce pod parou mám šílené nápady?" Usmál jsem se na něho. Nebo usnu.
Anonymní- Anonymní
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Povolení tohoto fóra: