Ulice Listové
+14
Katashi Aokawa
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
Arisu Otoginokuni
Kiwi Namikaze
Noriko Kana
Kushina Uzumaki
Nawaki
Shinobi
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Yoko Ayme
18 posters
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavést elektřinu, vodu do domů a ostatní věci ^^...
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
Jeden Zetsu se objevil za Mrs Akatsuki Killer, rozevřel se jako masožravka, uzavřel ji do sebe a vysával čakru.
Tokiro Ryuu (Zetsu)- Počet príspevkov : 404
"Necháš ji ty šmejde! Senei jashu!"z mého rukávu vystřelili hadi, omotaly se okolo Zetsua a snažili se je oddělit.
Anonymní- Anonymní
Jeden z klonů se s kunaiem rozeběhl proti Assasinovi, zatím co druhý se kolem něj obmotal jako liána.
Najednou mě něco doslova "požralo". Byla jsem uvnitř něčeho a strašně mě to oslobovalo. Vřískala jsem jako na lesy a bouchala do toho zevnitř. Potom jsem si vytáhla kunai a začala do toho bodat.. Jestli to pomohlo a ta věc mě vyflusla, tak jsem rychle utíkala odpočinout si a jestli ne, tak asi umírám co?
Anonymní- Anonymní
Všimla jsem si, jak jedna ta stvůra chytila Tornádo.
"Zatraceně," pustila jsem toho natvrdlého kluka a seskočila za tu nestvůru.
Sekla jsem jí opatrně zezadu , tak abych co jsem to mohla odhadnout neudělala nic Tornádu.
Sekla jsem jí opatrně zezadu , tak abych co jsem to mohla odhadnout neudělala nic Tornádu.
Anonymní- Anonymní
Přiběhl jsem do ulice a vytáhl zase Samehadu. To jo, tohle by mi šlo. Se Samehadou jsem rozsekal toho co běžel na Assasina a řítil se dále.
Anonymní- Anonymní
Zasmál jsem se a začal na ninju jako šílený házet kunaie a shurikeny.Katashi Aokawa napsal:Na draka na kterém jsem stál přiskočila nějaká holka , která ehm...mi trochu připomínala spíše kluka než holku.Začala na mně něco mluvit , ale já jí ignoroval , protože , stejně nejsem moc hovorný.Když jsem dozabíjel tohohle draka tak jsem šel na dalšího.
Skočil jsem před děvče s kunaiem, obmotal ji a začal ji vysávat chakru, zatím co jsem vyčkával, abych ji mohl zasáhnout.Roka Hoozuki napsal:Všimla jsem si, jak jedna ta stvůra chytila Tornádo.
Len som pokývol rukou.. bol som v tieni jedného z domov a moje dve bábky "sestry" sa rozleteli do ulíc.. jedna visunula z oboch rúk čepeľe pri čom doslova rozsekala Zetsuho ktorý útočil na to dievča z Iwagakure bez toho aby ublížila jej.. neprišiel som tak úplne bránou ale skôr takou postrannou hradbou.. druhá sa držala pri mne
Anonymní- Anonymní
Obmotal jsem Seitovi nohy, vyplazil se výš a chtěl jej zasáhnout shurikenem do srdce.Seito Senju napsal:Přiběhl jsem do ulice a vytáhl zase Samehadu. To jo, tohle by mi šlo. Se Samehadou jsem rozsekal toho co běžel na Assasina a řítil se dále.
Keď šiel po tom dievčati dostal ranu rasenganom .
Moje klony sa tu mínali .
Ďalej som útočil.
Moje klony sa tu mínali .
Ďalej som útočil.
Anonymní- Anonymní
Doběhla jsem doprostřed té ulice a viděla ten útok. Jestli je tahle věc ten vrah, co zabil moje rodiče a zničil celou Sunu, tak právě toho teď zabiju. Uviděla jsem toho co střílel kunaie a shurikeny po nějakém klukovi. Budoo no Fanraito!
Zakřičela jsem a vějíře obalila chakra. Běžela jsem přímo za nimi, skočila před toho kluka a začala vějíři rozvádět chakru kolem sebe a odrážet všechny ty zbraně.
Zakřičela jsem a vějíře obalila chakra. Běžela jsem přímo za nimi, skočila před toho kluka a začala vějíři rozvádět chakru kolem sebe a odrážet všechny ty zbraně.
Anonymní- Anonymní
(Umíte číst? xD Právě jsem tě zachránil Mrs. Akatsuki Killer xD)
"Poděkuješ mi později." utíkal jsem, vytáhl kunai, na který jsem vyfoukl oheň.
Rozeběhl jsem se na jednoho Zetsu a chtěl mu useknout hlavu.
Anonymní- Anonymní
Rychla jsem se přeměnila na vodu a protekla za tu stvůru, co mi vysával čakru a sekla jsem po ní oběma meči najednou.Zetsu napsal:
Skočil jsem před děvče s kunaiem, obmotal ji a začal ji vysávat chakru, zatím co jsem vyčkával, abych ji mohl zasáhnout.
Anonymní- Anonymní
* Začínám toho tady mít dost....hlavně ona mě začíná pěkně vytáčet...no nic..asi se na ten souboj vykašlu a budu v klidu odpočívat někde daleko od téhle holky.Ty její blbé kecy mě začínají pěkně vytáčet...si snad mysli že se neumím vyhnout nebo ubránit..Baka * pomyslím si a její ruku z mého ramene shodím.Do draka pořád bodám , ale ty její kecy tak trochu poslouchám.
" Tak hele...ty mi nemáš co kecat do toho jak bojuju a s kým bojuju...já bych raději viděl tuhle vesnici v plamenech jak shoří a všichni uvnitř ní taky , ale místo toho tady riskuju svůj život pro záchranu , takže ty mi do toho prostě přestaň kecat protože kdykoliv bych mohl zmizet a ty bys spíše měl/měla být rád/ráda že tady pomáhám a snažím se zabít tyhle draky....Kapiš?" odpovím jí a pořád dál bodám.Pak si všimnu kunaiů a shurikenů.Nestihl jsem se vyhnout a ty mě trefily.Najednou se objevil obláček kouře a místo mně tam byla kláda.
(Pečetě na Kawarimi jsou v příspěvku v 18:26)
// To měl/měla a rád/ráda je tam schválně protože moje postava neví jestli jsi chlap nebo holka
" Tak hele...ty mi nemáš co kecat do toho jak bojuju a s kým bojuju...já bych raději viděl tuhle vesnici v plamenech jak shoří a všichni uvnitř ní taky , ale místo toho tady riskuju svůj život pro záchranu , takže ty mi do toho prostě přestaň kecat protože kdykoliv bych mohl zmizet a ty bys spíše měl/měla být rád/ráda že tady pomáhám a snažím se zabít tyhle draky....Kapiš?" odpovím jí a pořád dál bodám.Pak si všimnu kunaiů a shurikenů.Nestihl jsem se vyhnout a ty mě trefily.Najednou se objevil obláček kouře a místo mně tam byla kláda.
(Pečetě na Kawarimi jsou v příspěvku v 18:26)
// To měl/měla a rád/ráda je tam schválně protože moje postava neví jestli jsi chlap nebo holka
Naposledy upravil Katashi Aokawa dne Thu 28 Jul - 17:33, celkově upraveno 1 krát
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Podíval jsem se na to co po mě leze. To víš, že jo. Sekl jsem Samehadou tak, abych ho zasáhl a mezitím jsem se mu vysmekl.
Anonymní- Anonymní
Čtyři Zetsuové se vyřítili proti loutkám. Dva je obmotali a dva do nich začali sekat kunai.Artemis napsal:Len som pokývol rukou.. bol som v tieni jedného z domov a moje dve bábky "sestry" sa rozleteli do ulíc.. jedna visunula z oboch rúk čepeľe pri čom doslova rozsekala Zetsuho ktorý útočil na to dievča z Iwagakure bez toho aby ublížila jej.. neprišiel som tak úplne bránou ale skôr takou postrannou hradbou.. druhá sa držala pri mne
Doskočil jsem vedle té malé holky a toho kluka.''Kámo,jestli ti nejde o tuhle vesnici tak co tu vlastně děláš?Ona ti chce pomoct a ty na ní takhle?''Zabodl jsem svou Katanu do hlavy draka,a dobil si tím chakru.''Kreju ti záda holka'',usmál jsem se a připravil si pečetě...
Anonymní- Anonymní
Začal jsem házet kunaii jako šílený. Druhý klon, který stál vedle mě se na dívku vyřítil z druhé strany, takže jej nemohla vidět a skočil na ni s kunaiem v ruce.Tomoko Nanami napsal:Doběhla jsem doprostřed té ulice a viděla ten útok. Jestli je tahle věc ten vrah, co zabil moje rodiče a zničil celou Sunu, tak právě toho teď zabiju. Uviděla jsem toho co střílel kunaie a shurikeny po nějakém klukovi. Budoo no Fanraito!
Všiml jsem si Assasina a chtěl se mu vyhnout. Obmotal jsem se mu kolem ruky a začal mu vysávat chakru.Assasin Senju napsal:(Umíte číst? xD Právě jsem tě zachránil Mrs. Akatsuki Killer xD)
Meče se do mě zarazili, usekli mi jednu ruku od ramene dolů a druhý odřízl část boku, ale stejně jsem se otočil a druhou rukou ji napadl.Roka Hoozuki napsal:Rychla jsem se přeměnila na vodu a protekla za tu stvůru, co mi vysával čakru a sekla jsem po ní oběma meči najednou.Zetsu napsal:
Skočil jsem před děvče s kunaiem, obmotal ji a začal ji vysávat chakru, zatím co jsem vyčkával, abych ji mohl zasáhnout.
Len som sa pousmial.. v tom zo svojho tela obe dievčatá vysunuli čepeľe.. teda z dlaní, z lakťov, lopatiek, kolien a z piet.. v tom sa začalo doslova točiť ako nejaká káča (či ako tomu nadávate xD) a rozsekali všetko čo sa k ním priblížilo, Kunaie ani podobne im nijak neubližovali.. o chvíľku rozprášili všetko čo boli v ich blízkosti.. poletovali kúsok nad zemou a ja som sa len obzeral po nejakých ďalších.. jednu z dievčat (bábok) som pritiahol k sebe.
Anonymní- Anonymní
Poté, co jsem vykryla všechny ty zbraně, co byly vyslány na toho kluka, jsem seskočila z toho draka a vytáhla si dva malé svitky. Co myslíte, mám to použít? Zeptala jsem se, ale odpověděla si téměř sama. Hmm, nechám si to na později. Schovala jsem je zpět a vějíře zvedla nad hlavu. Opět je obalila jedinečná zlatavá chakra našeho klanu. Kývla jsem na krasavce, co mi prý bude krýt záda a byla připravená bránit, nebo útočit.
Anonymní- Anonymní
(sakra, tak teďka jsem schizofrení, částečně stojím na drakovi a částečně sekám do Zetsu ........ no nic, berte to tak, že jsem vyskočila zpátky na draka)
Usmála jsem se na toho milého kluka. "Díky."
Seskočila jsem z draka a pokusila se rozpůlit na dva kusy stvůru, co právě útočil na Assasina.
Usmála jsem se na toho milého kluka. "Díky."
Seskočila jsem z draka a pokusila se rozpůlit na dva kusy stvůru, co právě útočil na Assasina.
Anonymní- Anonymní
Spadl jsem vedle na zem, už jsem se ani nehnul, ale můj druhý klon začal na Seita házet kunaie a shurikeny a druhý na něj zaútočil zezadu kunaiem, kterým chtěl zasáhnout jeho krk.Seito Senju napsal:Podíval jsem se na to co po mě leze. To víš, že jo. Sekl jsem Samehadou tak, abych ho zasáhl a mezitím jsem se mu vysmekl.
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Povolení tohoto fóra: