Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulice Listové

+14
Katashi Aokawa
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
Arisu Otoginokuni
Kiwi Namikaze
Noriko Kana
Kushina Uzumaki
Nawaki
Shinobi
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Yoko Ayme
18 posters

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Strana 28 z 40 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

Goto down

Ulice Listové - Stránka 28 Empty Ulice Listové

Příspěvek pro Anonymní Mon 23 May - 18:03

First topic message reminder :

Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavést elektřinu, vodu do domů a ostatní věci ^^...
Ulice Listové - Stránka 28 Nar-konoha-street1
Ulice Listové - Stránka 28 Nar-konoha-street2
Ulice Listové - Stránka 28 Konoha-600x449

Noční Konoha ^^ xD
Ulice Listové - Stránka 28 Night_in_konoha_by_orangebox01-d3bkhes

Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ulice Listové - Stránka 28 Empty Re: Ulice Listové

Příspěvek pro Tokiro Ryuu (Zetsu) Thu 28 Jul - 17:19

Jeden Zetsu se objevil za Mrs Akatsuki Killer, rozevřel se jako masožravka, uzavřel ji do sebe a vysával čakru.
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tokiro Ryuu (Zetsu)

Počet príspevkov : 404

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 17:22

"Necháš ji ty šmejde! Senei jashu!"z mého rukávu vystřelili hadi, omotaly se okolo Zetsua a snažili se je oddělit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tokiro Ryuu (Zetsu) Thu 28 Jul - 17:23

Jeden z klonů se s kunaiem rozeběhl proti Assasinovi, zatím co druhý se kolem něj obmotal jako liána.
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tokiro Ryuu (Zetsu)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 17:23

Najednou mě něco doslova "požralo". Byla jsem uvnitř něčeho a strašně mě to oslobovalo. Vřískala jsem jako na lesy a bouchala do toho zevnitř. Potom jsem si vytáhla kunai a začala do toho bodat.. Jestli to pomohlo a ta věc mě vyflusla, tak jsem rychle utíkala odpočinout si a jestli ne, tak asi umírám co? Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 17:24

Všimla jsem si, jak jedna ta stvůra chytila Tornádo.
"Zatraceně," pustila jsem toho natvrdlého kluka a seskočila za tu nestvůru.
Sekla jsem jí opatrně zezadu , tak abych co jsem to mohla odhadnout neudělala nic Tornádu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 17:24

Přiběhl jsem do ulice a vytáhl zase Samehadu. To jo, tohle by mi šlo. Se Samehadou jsem rozsekal toho co běžel na Assasina a řítil se dále.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tokiro Ryuu (Zetsu) Thu 28 Jul - 17:25

Katashi Aokawa napsal:Na draka na kterém jsem stál přiskočila nějaká holka , která ehm...mi trochu připomínala spíše kluka než holku.Začala na mně něco mluvit , ale já jí ignoroval , protože , stejně nejsem moc hovorný.Když jsem dozabíjel tohohle draka tak jsem šel na dalšího.
Zasmál jsem se a začal na ninju jako šílený házet kunaie a shurikeny.
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tokiro Ryuu (Zetsu)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tokiro Ryuu (Zetsu) Thu 28 Jul - 17:27

Roka Hoozuki napsal:Všimla jsem si, jak jedna ta stvůra chytila Tornádo.
"Zatraceně," pustila jsem toho natvrdlého kluka a seskočila za tu nestvůru.
Sekla jsem jí opatrně zezadu , tak abych co jsem to mohla odhadnout neudělala nic Tornádu.
Skočil jsem před děvče s kunaiem, obmotal ji a začal ji vysávat chakru, zatím co jsem vyčkával, abych ji mohl zasáhnout.
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tokiro Ryuu (Zetsu)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 17:27

Len som pokývol rukou.. bol som v tieni jedného z domov a moje dve bábky "sestry" sa rozleteli do ulíc.. jedna visunula z oboch rúk čepeľe pri čom doslova rozsekala Zetsuho ktorý útočil na to dievča z Iwagakure bez toho aby ublížila jej.. neprišiel som tak úplne bránou ale skôr takou postrannou hradbou.. druhá sa držala pri mne

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tokiro Ryuu (Zetsu) Thu 28 Jul - 17:27

Seito Senju napsal:Přiběhl jsem do ulice a vytáhl zase Samehadu. To jo, tohle by mi šlo. Se Samehadou jsem rozsekal toho co běžel na Assasina a řítil se dále.
Obmotal jsem Seitovi nohy, vyplazil se výš a chtěl jej zasáhnout shurikenem do srdce.
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tokiro Ryuu (Zetsu)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 17:27

Keď šiel po tom dievčati dostal ranu rasenganom .
Moje klony sa tu mínali .
Ďalej som útočil.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 17:28

Doběhla jsem doprostřed té ulice a viděla ten útok. Jestli je tahle věc ten vrah, co zabil moje rodiče a zničil celou Sunu, tak právě toho teď zabiju. Uviděla jsem toho co střílel kunaie a shurikeny po nějakém klukovi. Budoo no Fanraito!
Zakřičela jsem a vějíře obalila chakra. Běžela jsem přímo za nimi, skočila před toho kluka a začala vějíři rozvádět chakru kolem sebe a odrážet všechny ty zbraně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 17:28

(Umíte číst? xD Právě jsem tě zachránil Mrs. Akatsuki Killer xD)
"Poděkuješ mi později." utíkal jsem, vytáhl kunai, na který jsem vyfoukl oheň.
Ulice Listové - Stránka 28 Danzou-chakura-tou-o Ulice Listové - Stránka 28 Danzou-chakura-tou-o Rozeběhl jsem se na jednoho Zetsu a chtěl mu useknout hlavu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 17:29

Zetsu napsal:
Skočil jsem před děvče s kunaiem, obmotal ji a začal ji vysávat chakru, zatím co jsem vyčkával, abych ji mohl zasáhnout.
Rychla jsem se přeměnila na vodu a protekla za tu stvůru, co mi vysával čakru a sekla jsem po ní oběma meči najednou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu 28 Jul - 17:29

* Začínám toho tady mít dost....hlavně ona mě začíná pěkně vytáčet...no nic..asi se na ten souboj vykašlu a budu v klidu odpočívat někde daleko od téhle holky.Ty její blbé kecy mě začínají pěkně vytáčet...si snad mysli že se neumím vyhnout nebo ubránit..Baka * pomyslím si a její ruku z mého ramene shodím.Do draka pořád bodám , ale ty její kecy tak trochu poslouchám.
" Tak hele...ty mi nemáš co kecat do toho jak bojuju a s kým bojuju...já bych raději viděl tuhle vesnici v plamenech jak shoří a všichni uvnitř ní taky , ale místo toho tady riskuju svůj život pro záchranu , takže ty mi do toho prostě přestaň kecat protože kdykoliv bych mohl zmizet a ty bys spíše měl/měla být rád/ráda že tady pomáhám a snažím se zabít tyhle draky....Kapiš?" odpovím jí a pořád dál bodám.Pak si všimnu kunaiů a shurikenů.Nestihl jsem se vyhnout a ty mě trefily.Najednou se objevil obláček kouře a místo mně tam byla kláda.
(Pečetě na Kawarimi jsou v příspěvku v 18:26)

// To měl/měla a rád/ráda je tam schválně protože moje postava neví jestli jsi chlap nebo holka Very Happy

Naposledy upravil Katashi Aokawa dne Thu 28 Jul - 17:33, celkově upraveno 1 krát
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Počet príspevkov : 2088

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: /

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 17:30

Podíval jsem se na to co po mě leze. To víš, že jo. Sekl jsem Samehadou tak, abych ho zasáhl a mezitím jsem se mu vysmekl.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tokiro Ryuu (Zetsu) Thu 28 Jul - 17:32

Artemis napsal:Len som pokývol rukou.. bol som v tieni jedného z domov a moje dve bábky "sestry" sa rozleteli do ulíc.. jedna visunula z oboch rúk čepeľe pri čom doslova rozsekala Zetsuho ktorý útočil na to dievča z Iwagakure bez toho aby ublížila jej.. neprišiel som tak úplne bránou ale skôr takou postrannou hradbou.. druhá sa držala pri mne
Čtyři Zetsuové se vyřítili proti loutkám. Dva je obmotali a dva do nich začali sekat kunai.
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tokiro Ryuu (Zetsu)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 17:32

Doskočil jsem vedle té malé holky a toho kluka.''Kámo,jestli ti nejde o tuhle vesnici tak co tu vlastně děláš?Ona ti chce pomoct a ty na ní takhle?''Zabodl jsem svou Katanu do hlavy draka,a dobil si tím chakru.''Kreju ti záda holka'',usmál jsem se a připravil si pečetě...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tokiro Ryuu (Zetsu) Thu 28 Jul - 17:32

Tomoko Nanami napsal:Doběhla jsem doprostřed té ulice a viděla ten útok. Jestli je tahle věc ten vrah, co zabil moje rodiče a zničil celou Sunu, tak právě toho teď zabiju. Uviděla jsem toho co střílel kunaie a shurikeny po nějakém klukovi. Budoo no Fanraito!
Zakřičela jsem a vějíře obalila chakra. Běžela jsem přímo za nimi, skočila před toho kluka a začala vějíři rozvádět chakru kolem sebe a odrážet všechny ty zbraně.
Začal jsem házet kunaii jako šílený. Druhý klon, který stál vedle mě se na dívku vyřítil z druhé strany, takže jej nemohla vidět a skočil na ni s kunaiem v ruce.
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tokiro Ryuu (Zetsu)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tokiro Ryuu (Zetsu) Thu 28 Jul - 17:33

Assasin Senju napsal:(Umíte číst? xD Právě jsem tě zachránil Mrs. Akatsuki Killer xD)
"Poděkuješ mi později." utíkal jsem, vytáhl kunai, na který jsem vyfoukl oheň.
Ulice Listové - Stránka 28 Danzou-chakura-tou-o Ulice Listové - Stránka 28 Danzou-chakura-tou-o Rozeběhl jsem se na jednoho Zetsu a chtěl mu useknout hlavu.
Všiml jsem si Assasina a chtěl se mu vyhnout. Obmotal jsem se mu kolem ruky a začal mu vysávat chakru.
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tokiro Ryuu (Zetsu)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tokiro Ryuu (Zetsu) Thu 28 Jul - 17:34

Roka Hoozuki napsal:
Zetsu napsal:
Rychla jsem se přeměnila na vodu a protekla za tu stvůru, co mi vysával čakru a sekla jsem po ní oběma meči najednou.
Meče se do mě zarazili, usekli mi jednu ruku od ramene dolů a druhý odřízl část boku, ale stejně jsem se otočil a druhou rukou ji napadl.
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tokiro Ryuu (Zetsu)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 17:35

Len som sa pousmial.. v tom zo svojho tela obe dievčatá vysunuli čepeľe.. teda z dlaní, z lakťov, lopatiek, kolien a z piet.. v tom sa začalo doslova točiť ako nejaká káča (či ako tomu nadávate xD) a rozsekali všetko čo sa k ním priblížilo, Kunaie ani podobne im nijak neubližovali.. o chvíľku rozprášili všetko čo boli v ich blízkosti.. poletovali kúsok nad zemou a ja som sa len obzeral po nejakých ďalších.. jednu z dievčat (bábok) som pritiahol k sebe.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 17:35

Poté, co jsem vykryla všechny ty zbraně, co byly vyslány na toho kluka, jsem seskočila z toho draka a vytáhla si dva malé svitky. Co myslíte, mám to použít? Zeptala jsem se, ale odpověděla si téměř sama. Hmm, nechám si to na později. Schovala jsem je zpět a vějíře zvedla nad hlavu. Opět je obalila jedinečná zlatavá chakra našeho klanu. Kývla jsem na krasavce, co mi prý bude krýt záda a byla připravená bránit, nebo útočit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 17:37

(sakra, tak teďka jsem schizofrení, částečně stojím na drakovi a částečně sekám do Zetsu Very Happy ........ no nic, berte to tak, že jsem vyskočila zpátky na draka)

Usmála jsem se na toho milého kluka. "Díky."
Seskočila jsem z draka a pokusila se rozpůlit na dva kusy stvůru, co právě útočil na Assasina.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tokiro Ryuu (Zetsu) Thu 28 Jul - 17:37

Seito Senju napsal:Podíval jsem se na to co po mě leze. To víš, že jo. Sekl jsem Samehadou tak, abych ho zasáhl a mezitím jsem se mu vysmekl.
Spadl jsem vedle na zem, už jsem se ani nehnul, ale můj druhý klon začal na Seita házet kunaie a shurikeny a druhý na něj zaútočil zezadu kunaiem, kterým chtěl zasáhnout jeho krk.
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tokiro Ryuu (Zetsu)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 28 z 40 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

- Similar topics

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Povolení tohoto fóra: