Hřbitov
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 2 z 6
Strana 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Hřbitov
First topic message reminder :
Tu ležia tí ktorým doprajeme veční odpočinek.Spomienka na Orion-sama (Raikageho).
Tu ležia tí ktorým doprajeme veční odpočinek.Spomienka na Orion-sama (Raikageho).
Anonymní- Anonymní
Re: Miesto odpočinku (cintorín)
V tom som sa na nu usmial chytil ju za ruku a postavyl ju aby sa už netrápila bola blízko pri mne velmi blízko už skoro zo mna vypadlo čo som jej chcel celu dobu povedať už som aj otváral usta no oapť vo mne prevládol strach a ja len."Tak Raikage-sama radšej podme".
Anonymní- Anonymní
Re: Hřbitov
Zamyšleně jsem se na něj zadívala.
Jako kdyby chtěl něco říct...
Zničehonic jsem ho jemně objala. Potřebovala jsem cítit, že je tu někdo se mnou.
Zhluboka jsem se nadechla, trochu zčervenala a odtáhla se.
"Gomene, já jen... Potřebovala jsem... " zarazila jsem se.
Co vlastně?
Jako kdyby chtěl něco říct...
Zničehonic jsem ho jemně objala. Potřebovala jsem cítit, že je tu někdo se mnou.
Zhluboka jsem se nadechla, trochu zčervenala a odtáhla se.
"Gomene, já jen... Potřebovala jsem... " zarazila jsem se.
Co vlastně?
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Pozrel som sa nu a ako ma objala som torchu sčervenal."Daižovka"usmial som sa na nu no stále pozeral s takým pohladom že čo."Raikage-sama určite ste v poriadku"?
Anonymní- Anonymní
"Hai, hai..." zmateně jsem se rozhlédla a hledala, za co se schovat.
"To že... Že... No, to je jedno." povzdechla jsem.
"Měli bysme jít."
"To že... Že... No, to je jedno." povzdechla jsem.
"Měli bysme jít."
Shinobi
Nemal som v pláne nijak Raikage vyspovedať ani nič štvalo ma že som jej nepovedal čo som chcel no možno raz."Iste tak podme".
Anonymní- Anonymní
"Hai." vydala jsem se pryč.
"Na konci vesnice na nás čeká třetí člen našeho týmu pro tuto misi." podotkla jsem ještě.
(Přesun)
"Na konci vesnice na nás čeká třetí člen našeho týmu pro tuto misi." podotkla jsem ještě.
(Přesun)
Shinobi
Vydal som sa za nou a bol som zvedavý že kdo to bude či niekdo z vesnice alebo uplne niekdo iní no nehal som sa prekvapiť.
Anonymní- Anonymní
Došiel som na toto miesto kedže tu bolo všetko rovnaké a ticho prstupil som k tomu najvačšiemu hrobu klakol si a začal sa modliť.
Anonymní- Anonymní
Po nejakej tej chvíli ako som sa podlil som otvoril oči ktoré spatrili opať svetlo.Nevedel som čo sa dialo no už to bolo dobré.Postavil som sa podakoval sa a kráčal preč
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Toto zrejme nebude kancelárie Raikage-sama povedal som si...
Pristúpil som k jednému hrobu a všimol som že je tam napísané meno Godaime Raikage ale nikde som nevidel ani nepočul nič o Rokudaime Raikage čo to mohlo byť za osobu? (Presun)
Pristúpil som k jednému hrobu a všimol som že je tam napísané meno Godaime Raikage ale nikde som nevidel ani nepočul nič o Rokudaime Raikage čo to mohlo byť za osobu? (Presun)
Anonymní- Anonymní
(Ehm, keďže už prebehol presun je toto druhýkrát čo som ťa zaviedol na cintorín. Prvýkrát som nenašiel odvahu sa o tom rozprávať, takže preto sme tu zasa. xD)
"Hmm, už sú to dva roky a ja som až teraz našiel odvahu ti to povedať." Hodil som Everestovi učebnicu z akadémie z doby jeho vlády.
"Hmm, už sú to dva roky a ja som až teraz našiel odvahu ti to povedať." Hodil som Everestovi učebnicu z akadémie z doby jeho vlády.
Anonymní- Anonymní
"Učebnica." Odvrátil som od Everesta pohľad. "Dôležitá je časť o Kage našej dediny. Nepripomína ti jeden z nich niekoho?"
Anonymní- Anonymní
"Kso to nieje možné".Pozrel som sa na osoby predomnou.
Okamžite som zložil pečaťe: Suiton: Mizu rappa Vodní vlna C
Na obidve osoby sa rútila vlna...
Okamžite som zložil pečaťe: Suiton: Mizu rappa Vodní vlna C
Na obidve osoby sa rútila vlna...
Anonymní- Anonymní
Otočil som sa na Mountha. Aspoň zabijem osobu, ktorá môže za smrť Esuho.Pomocou Shunshinu som sa presunul vedľa Mountha. "Posledné slová pred smrťou?" Poskladal som pečate.
Anonymní- Anonymní
Svoj pohlad som venoval Richimu."Tú otázku by som mal ja povedať tebe,vieš predsa že je zakázané povedať mu kto naozaj je ak sa to Raikage-sama dozvie máš problém"
Poskladal som pečať: Saibō no gijutsu no tenkan Technika premeny buniek
Poskladal som pečať: Saibō no gijutsu no tenkan Technika premeny buniek
Anonymní- Anonymní
Zasmial som sa. "Práve si mu to povedal." Prerušil som pečate a vrátil sa pohľadom na Everesta. "Myslím, že teraz ti to už je jasné. Aj vďaka tvojmu priateľovi, Mounthovi."
"A teraz k tebe," prehovoril som na Mountha, "vrátiš sa do väzenia dobrovoľne alebo ťa budem musieť prinútiť?"
"A teraz k tebe," prehovoril som na Mountha, "vrátiš sa do väzenia dobrovoľne alebo ťa budem musieť prinútiť?"
Anonymní- Anonymní
"Kso nemám v pláne nič zlé tak mi daj sakra pokoj" do ruky som vzal kunai a sledoval som Richiho.
Anonymní- Anonymní
"Zabil si strážnika vo väzení a pokúsil si sa oslobodiť podozrivú osobu. Si odpad Kumo a patríš do väzenia. A odlož ten kunai, inak už nebudem váhať!" Čakal som na jeho reakciu.
Anonymní- Anonymní
Pozeral som sa na Richiho pohrdavým pohladom...
Richi ten kto sa môže nazývať zradcom Kumogakure si ty!
Moje meno si dobre pamätám...
Jednu ruku som dal pred seba zloženie pečaťe...Ranton: Reizaa Saakasu (Element bouře: Laserové kolo)
Moje meno je Everest a už nikdy sa nevrátim späť žijem len pre pomstu (povedané výkrikom)
Výstrel prudké lasérové strely mierili priamo na Richiho!
http://narutogroup.ru/img/info9/CircusA.jpg
Richi ten kto sa môže nazývať zradcom Kumogakure si ty!
Moje meno si dobre pamätám...
Jednu ruku som dal pred seba zloženie pečaťe...Ranton: Reizaa Saakasu (Element bouře: Laserové kolo)
Moje meno je Everest a už nikdy sa nevrátim späť žijem len pre pomstu (povedané výkrikom)
Výstrel prudké lasérové strely mierili priamo na Richiho!
http://narutogroup.ru/img/info9/CircusA.jpg
Anonymní- Anonymní
Everest-sama sa nám vrátil už bolo načase
Kunai som v okamžiku hodil po Richim a sledoval som zákrok Everesta.
Kunai som v okamžiku hodil po Richim a sledoval som zákrok Everesta.
Anonymní- Anonymní
Uskočil som pred jeho technikou, ale dalo mi to zabrať. Kunai od Mountha ma zranil.
"Bolo od začiatku jasné, že sa ti pamäť vráti. Hokage a Raikage učinili rozhodnutie, ktoré nikdy nepochopím. Rozhodol som sa teda vrátiť ti pamäť a zistiť ako budeš reagovať. Je od teba hlúpe nazvať ma zradcom. Toto si skutočne ty. Myslel som si, že si Kumo opustil, pretože si ju chcel chrániť, ale teraz viem, že to nie je pravdu. Mohol si prijať trest za svoje činy a žiť ďalej tu, ale ty si sa rozhodil zradiť všetkých, ktorí v teba verili. Už pre Kumo nič neznamenáš."
Vystrelil som varovnú svetlicu, aby uzatvorili bránu Kumo.
(To by bolo, aby v hre niekto niesol následky za svoje činy. -.-" By ma zaujímalo ako genin utiekol z väzenia, a kde vzal ešte zbrane. Ale radšej to nechám tak. Kumo už je skazená dosť.)
"Bolo od začiatku jasné, že sa ti pamäť vráti. Hokage a Raikage učinili rozhodnutie, ktoré nikdy nepochopím. Rozhodol som sa teda vrátiť ti pamäť a zistiť ako budeš reagovať. Je od teba hlúpe nazvať ma zradcom. Toto si skutočne ty. Myslel som si, že si Kumo opustil, pretože si ju chcel chrániť, ale teraz viem, že to nie je pravdu. Mohol si prijať trest za svoje činy a žiť ďalej tu, ale ty si sa rozhodil zradiť všetkých, ktorí v teba verili. Už pre Kumo nič neznamenáš."
Vystrelil som varovnú svetlicu, aby uzatvorili bránu Kumo.
(To by bolo, aby v hre niekto niesol následky za svoje činy. -.-" By ma zaujímalo ako genin utiekol z väzenia, a kde vzal ešte zbrane. Ale radšej to nechám tak. Kumo už je skazená dosť.)
Anonymní- Anonymní
(Ospravedlnujem sa ale netuším ako som sa mal s tade dostať bola tam nuda a ja som si chcel zahrať )
Anonymní- Anonymní
To je teraz jedno povedal som vážnym hlasom...
Ranton no jutsu
Nad Kumogakure sa objavili obrovské mraky celá dedina bola zahalená do tmy...
Zloženie pečaťe: Kuchyisoe no jutsu
Pred nami sa objavili dve monštrá Kaibutsu a Ponta
Mounth nasadni na Kaibutsu ja sa idem nejako dostať preč...
(Presun,Mounth tu ostal)
Ešťe pred odchodom som povedal: Onedlho budete počuť o skupine Sake rarenai itami
To môžeš odkázať Raiakge-sama!
(Trebarz povedzme že som ho zachránil z vezenia hned po operácií alebo tak nejak)
Ranton no jutsu
Nad Kumogakure sa objavili obrovské mraky celá dedina bola zahalená do tmy...
Zloženie pečaťe: Kuchyisoe no jutsu
Pred nami sa objavili dve monštrá Kaibutsu a Ponta
Mounth nasadni na Kaibutsu ja sa idem nejako dostať preč...
(Presun,Mounth tu ostal)
Ešťe pred odchodom som povedal: Onedlho budete počuť o skupine Sake rarenai itami
To môžeš odkázať Raiakge-sama!
(Trebarz povedzme že som ho zachránil z vezenia hned po operácií alebo tak nejak)
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 2 z 6
Povolení tohoto fóra: