Hřbitov
3 posters
Re: Hřbitov
Odpočíval som tu dlho a v podstate som sa "restoval". No z toho ma prebudil obrovský hluk z dediny a nielen to výbuchy, krik ľudí a rôzne ďalšie identifikovatelné zvuky. Keď som videl hadie hlavy a dal si všetko dokopy vyšlo mi z toho len jedno. A sakra.... teraz som mal viacej možností. No ja som si zvolil jednu z nich. Použil som Kuchiyose no jutsu a privolal som Naa. Ten bol značne vystrašení no ja som ho uviedol do deja. Vedel som že aj kebyže sa mu niečo stane tak ho to odvolá a on bude v poriadku. Takže som až taký veľký strach o neho nemal. Nao mi vyskočil na plece a zatváril sa nebojácne. Ja som sa naňho bezstarostne usmial a vybral som si hlavný meč na ktorý som postupne naviazal ďalšie až som mal iba jeden komplet. Vytiahol som čelenku snežnej a zadíval som sa na ňu. Nasadil som si ju. Dal som na seba zosílené Shoton no Yoroi a vydal som sa naproti neznámemu.
-Presun
-Presun
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Re: Hřbitov
Zbylí ninjové a vesničani z Konohy
Někteří hodně zoufalí běželi na hřbitov a modlili se ke svým předchůdcům a příbuzným. Všechny tyto lidi jsme se snažili dostat co nejrychleji a nejbezpečněji pryč z Konohy. S Konohou to vypadalo špatně a tak jsme se snažili zachránit aspoň neviné lidi.
Někteří hodně zoufalí běželi na hřbitov a modlili se ke svým předchůdcům a příbuzným. Všechny tyto lidi jsme se snažili dostat co nejrychleji a nejbezpečněji pryč z Konohy. S Konohou to vypadalo špatně a tak jsme se snažili zachránit aspoň neviné lidi.
Nara Kagayami- Počet príspevkov : 639
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Nara
Povolení tohoto fóra: