Kancelář Otokageho
+9
Tatsuo Reigi
Kisuke Uchiha
Akasuna no Ruki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Ryuzaki Kaguya
Noriko Kana
Nawaki
bijuu
Tenshi Ochita
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 27 z 40
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Kancelář Otokageho
First topic message reminder :
Shodai Otokage: Orochimaru
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Otokageho
Do kanceláře přiletěl holub který měl na sobě zprávu.
- Spoiler:
- Zdravím přátelé rád bych vám oznámil ,že Kemono no Sato je zase v provozu a bude tedy kontrolovat Kuchiyose.Rád bych vám tímto nabídnul aby jste vaše shinobi kteří by chtěli nějaké Kuchiyose poslali do naší vesnice kde se můžou podrobit zkoušce.Vesnice je neutrální takže nemějte obavy že by se něco mohlo vašim drahým shinobi stát.Taktéž kdokoli by měl nějaký problém s Kuchiyose s kterým již podepsal smlouvu může se dostavit a my mu pomůžeme.S láskou váš Yatsu.
PS.:K dopisu je přiložená mapa jak se sem dostat.A kdyby k vám přišli dva shinobi z mé vesnice o tomhle dopisu jim prosím nic neříkejte.
Anonymní- Anonymní
Přistála jsem přímo před budovou Otokage. Sotva čakrový drak dosedl na zem, začala jsem čakru stahovat zpět do sebe, takže jsem se brzo nevznášela uprostřed draka, ale stála pevně na zemi. Vyrazila jsem přímo ke kanceláři a zaklepala. Doufala jsem, že tu Otokage bude.
Anonymní- Anonymní
Po půl dením čekání jsem to vzdala. Povzdechla jsem si, odlepila se od stěny a z tlumoku vytáhla papíry, které jsem zasunula pod dveře. Byla na nich mapa a informace o Kemono no sato. Podrbala jsem se na hlavě a vyšla z budovi.
Vypadá to, že Kage neradi tráví čas, ve své kanceláři. Ani se jim nedivím, ale mohli by tam třeba nechávat cedulky na dveřích jako: "Šel jsem trénovat, do večera mě nečekejte" nebo " Mám nějaké ty osobní pochůzky, když se nevrátím do týdne, informujte prosím mojí matku" a nebo snad " Šel jsem do války, počkejte prosím, až zvolí mého následovníka, věřím, že si na vás najde čas."
Takové a jiné myšlenky se mi honili hlavou, když jsem vzlétala vstříct Tsukigakure.
(přesun)
Vypadá to, že Kage neradi tráví čas, ve své kanceláři. Ani se jim nedivím, ale mohli by tam třeba nechávat cedulky na dveřích jako: "Šel jsem trénovat, do večera mě nečekejte" nebo " Mám nějaké ty osobní pochůzky, když se nevrátím do týdne, informujte prosím mojí matku" a nebo snad " Šel jsem do války, počkejte prosím, až zvolí mého následovníka, věřím, že si na vás najde čas."
Takové a jiné myšlenky se mi honili hlavou, když jsem vzlétala vstříct Tsukigakure.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
zjevila jsem se ve své kanceláři oklepala ze sebe střípky krystalu, všimla jsem si papíru u dveří sehnula jsem se pro něj byla tam mapa a informace o nějaké vesnici šla jsem si sednout do křesla a tam jsem viděla další dopis přečetla jsem si ho
"No tak skvěle pánové budou mít mise." pousmála jsem se
"No tak skvěle pánové budou mít mise." pousmála jsem se
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
prišiel som pred kanceláriu a otvoril som dvere...
"Prepáč že otravujem po tak krátkej dobe ale niečo si si zabudla"
Do ruky som jej vložil prívesok: http://s7ondemand4.scene7.com/is/image/Signet/4464842?$detail$
"Prepáč že otravujem po tak krátkej dobe ale niečo si si zabudla"
Do ruky som jej vložil prívesok: http://s7ondemand4.scene7.com/is/image/Signet/4464842?$detail$
Anonymní- Anonymní
podívala jsem do dlaně a s úžasem pak na Everesta
"Zapomněla?" spiklenecky jsem se na něj podívala a postavila se
"Připneš mi ho?"
"Zapomněla?" spiklenecky jsem se na něj podívala a postavila se
"Připneš mi ho?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Prišiel som bližšie a prívesok som jej pripol na krk...
Dnes vyzeráš naozaj krásne povedal som a pobozkal som ju na tvár...
Dnes vyzeráš naozaj krásne povedal som a pobozkal som ju na tvár...
Anonymní- Anonymní
"Díky." sáhla jsem si na na eRko otočila jsem se na něj "Nemusel sis dělat škodu."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
To je v poriadku (Pousmial som sa)
Máš niekedy v blízkom období čas? (Opýtal som sa milým hlasom)
Máš niekedy v blízkom období čas? (Opýtal som sa milým hlasom)
Anonymní- Anonymní
"Právvě teď." řekla jsem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Výborne pousmial som sa a chytil som ju za ruku...
Pod prosím za mnou (presun)
Pod prosím za mnou (presun)
Anonymní- Anonymní
(přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Dorazil jsem do kanceláře a stráže věděli kdo jsem tak mě tam pustili.Sedl jsem si za Reinin stůl a v očích mi zářil sharingan.Bylo na mě vidět že se něčím trápím.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
S¨Dorazil jsem před kancelář a odvolala vlka, potom jsem vešel dovnitř.Podíval jsem se na Rukiho."TY nejspíš chceš abych tě sejmul že jo?Jen tak mě tam nechat a vypařit se to si ještě slízneš."řekl jsem vážně naštvaným tonem potom jsem se posadil do sedačky a dělal uraženýho.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Gomen potřeboval jsem si něco zařídit,ale prosím odejdi potřebuju mluvit s Reinou o samotě"Řekl jsem vážným naštvaným hlasem.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
"To je smůla nejsem zde z osobních důvodů ale abych ohlásil průběh mise omlouvám se ale myslím že je to důležité a měli by jsme u toho být oba."nevnímal jsem jeho naštvaný hlas a mluvil jsem klidně.
Shinobi
došla jsem s milým úsměvem a Akihirem do kanceláře i když jsem věděla že pro mě nemá dobré zprávy a tam viděli kluky
"Páni jste nějak rychle z mise pánové, jaké to bylo zjistili jste něco?" a pokynula Akihirovi aby se posadil
"Páni jste nějak rychle z mise pánové, jaké to bylo zjistili jste něco?" a pokynula Akihirovi aby se posadil
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Prohlídl jsem si Reinu a potom toho co jsem neznal."Vážně to chceš probírat před někým kdo není z vesnice?"zeptal jsem se Reiny normálním tónem.
Shinobi
Šel jsem za Reinou a když jsme vešli, tak jsem si tam všiml dalších dvou kluků, které jsem viděl na Chunninské zkoušce. Jen jsem se na její pokynutí posadil a prohlížel si kancelář. Na jejich reakci jsem já nijak nereagoval.
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
"Akihiro to nevykecá stálo by ho to život, pojď semnou Akihiro a vy dva tu počkejte." šla jsem do místnosti naproto kanceláři to jest sekretatirát. Byla prázdná tak se to hodilo
"Povídej." vyzvala jsem Akihira
"Povídej." vyzvala jsem Akihira
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Vstal jsem a šel za ní. Ty dva jsem ještě jednou projel pohledem, než mi zmizeli z očí. Potom jsem za sebou zavřel dveře a podíval se na Reinu."Byl jsem tu na misi." Řekl jsem z povzdechnutím a podíval se kolem sebe."Měl jsem za úkol vesnici prozkoumat a taky zjistit něco o těch, co tu přebývají, teda o vás. Jelikož to však nemuselo stačit, musel jsem si na chvíli vypůjčit toho vašeho genina a potom ho vyslechnout. Nebyl jsem, ale na žádné straně. Snažil jsem se to udělat nějak, aby to neuškodilo žádné straně a nakonec mi řekl jen to, co už jsem věděl a já ho zase přivedl zpátky. Udělal jsem to tak, aby to vypadlo jako opravdový, protože stejně mám své vlastní způsoby, jak si něco zjistit a ty to moc dobře víš." Na chvíli jsem se odmlčel a potom pokračoval."Nemám to vůbec lehký. Já bych tu vlastně s tebou teď vůbec neměl mluvit. Spadám pod Mizukage a teď mám i nový tým. Snažím se to řešit nějak, aby každá strana dosáhla toho svého, ale když je mezi vámi tolik nenávisti a pohrdání, tak jak to mám dělat? Jsem jeden z těch, co tě opravdu berou takovou, jaká si a neberu ohled jen na to, jaká život vedeš. Nemůžu si dovolit abych zůstal na jedné straně. Důvody, které mě nutí se na tebe vykašlat znáš a není to je tady to..." Šáhnu si na krk."A s Kiri je to to podobný. Jako jediná mě přijala, mám tam své povinnosti a ještě tu jsou..." Zasekl jsem se a nevěděl, jak pokračovat. Nechtěl jsem o Akiovi a Lily mluvit a teď jsem se málem prořekl."Prostě mám také důvody..." Dokončil jsem nakonec větu a podíval se jí do očí.
Shinobi
"Jakou reakci teď ode mě očekáváš Akihiro? Víš moc dobře co se stane těm co mě zradí." dívala jsem se na něj s klidem i já
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Neuhnul jsem očima a stále se díval do těch jejich."Ano vím a taky vím, co se stane těm, co zradí svou vesnici. Jsem na tom stejně, ať se podívám z jakékoliv strany. Nebojím se ale toho, co by se mohlo stát, bojím se toho, že kdybych přestal mezi oběma stranami střídat, dopadlo by to špatně a já mám své důvody, díky kterým jsem to ochoten postoupit. To je moje odpověď..." Řekl jsem potichu, ale jistě. Čím blíž byla ona, tím víc jsem krystal ve svém těle cítil, i když to zatím byl jen takový nepříjemný pocit, který jsem mýval hodně často. Stále jsem však s ní nespouštěl oči.
Shinobi
"Nikdy jsem po tobě nehctěla nic náročnějšího než mi podávat informace o Kiri a ani to jsi moc důkladně nedělala mám být teď hodná a nechat tě v klidu odejít a naivně doufat že to nevykecáš ostatním? Přivedl si Reie do vězení do Kiri a vyslýchal ho místoto toho aby jsi se k tomu postavil čelem. Jak hluboko si to nechal zajít AKihiro takhle sprostě mě a mou vesnici protdat i když víš že by tě to stálo život." zvýšila jsem hlas "Když chtěj o mě vesnice vědět víc proč sem kage napřijdou teda osobně?" skoro jsem už vykřikla
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Mlčel jsem a velmi dlouhou dobu jsem mlčel. To ticho bylo tíživé a jí nakonec přeci musel něco říct."Moc sama dobře víš, že jsem pod tebe nikdy úplně nespadal. Volil jsem si svou vlastní cestu a vždycky jsem to musel nějak udělat. Nevím, co ode mě chceš slyšet Reino a ani nevím, proč si teda nepřišli sami. Já to musel udělat, protože jsem měl důvod, který za to stál víc, než si myslíš. Rei řekl na kameru jen ty věci, co jsem mu já sám navrhl a ano, budu nucen pár věcí prozradit, i když tím to pro mě bude asi rozsudek smrti... prostě to za to stojí..." Otočil jsem se k ní zády a udělal jeden krok kupředu, ale ještě jsem se na chvíli zastavil."Pokud to chceš udělat, tak to udělej a dokaž všem svým shinobim, že dokážeš překročit i tyto hranice, aby si dosáhla svého, ale já svůj názor nezměním a mrzí mě, že to nechápeš..." Potom jsem se rozešel pomalu ke dveřím a každým krokem jsme cítil, jak je moje tělo těžší a těžší. Nerad jsem to dělal, ale nešlo to jinak...
Shinobi
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 27 z 40
Povolení tohoto fóra: