Kancelář Otokageho
+9
Tatsuo Reigi
Kisuke Uchiha
Akasuna no Ruki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Ryuzaki Kaguya
Noriko Kana
Nawaki
bijuu
Tenshi Ochita
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 7 z 40
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Kancelář Otokageho
First topic message reminder :
Shodai Otokage: Orochimaru
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Otokageho
"Nic ti nevyčítám... Slečna je jistě považována za krásnou mezi muži,... ovšem pokud zítra uslyším nějakou stížnost, o něco tě připravím - ruku, nohu, uši...?" pousmála jsem se sladce.
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
Pozrel som sa na ňu. Nieee! Ja som poslúchal! Poviem ironicky a potom sa usmejem. Neboj sa, aj ty si považovaná za krásnu. Poviem milo.
Anonymní- Anonymní
"Já?" pousmála jsem se. "Jsi milý a roztomilý." pousmála jsem se a znovu popadla skleničku. "Ale koho zajímá krása?!"
Shinobi
Vesnice:
Koho? Veľa ludí. Usmial som sa. Roztomilý? Ale! Veď už som veľký! Zasmial som sa.
Anonymní- Anonymní
Zasmála jsem se a pocuchala mu vlasy. "To můžeš být i jako velký!" Zvedla jsem se. "Dáš si čaj? Je anglický, speciálně vybraný, s podmanivou chutí..." vyndala jsem dva květované hrníčky i s talířky.
Shinobi
Vesnice:
Áno dám. Postavím sa a zalejem čaje. Vezmem si ho a sadnem si znova si sadnem.
Anonymní- Anonymní
Posadím se na křeslo vedle něj, zamíchám čaj a olíznu lžičku. Požitkářsky jsem se napila a ještě dlouho vychutnávala výtečnou chuť. "Tak o povídej, je jedno o čem... u čaje se nemá mlčet." pousmála jsem se a znovu se napila. Výtečné...
Shinobi
Vesnice:
Usrkol som si čaj. Je fakt výborný! Hmm, je tu niečo, na čo sa chcem spýtať. Čo vieš o Hanzoovy Salamandrovy? Spýtam sa a znova sa napijem čaju.
Anonymní- Anonymní
"Souhlasím!" odložila jsem talířek i lžičku. "Co o něm vím... moc toho není... dříve chtěl ovládnout svět, ale nepovedlo se mu to, momentálně vede Ame... to je asi vše... co tě na něm zajímá?"
Shinobi
Vesnice:
Pokrčila jsem rameny. "Myslím, že ano... zjevně někomu chyběl a ten někdo na něj použil Edo tensei... jinak nevím, jak jinak by mohl přežít." popíjela jsme z hrníčku a pozorovala oheň.
Shinobi
Vesnice:
Zamyslel som sa. Je tu balkón? Dnes má byť zatmenie mesiaca. Usmejem sa.
Anonymní- Anonymní
"Bydlím v nejvyšší a nejluxusnější věži v Otogakure! Jistě, že je tu balkon!" pousmála jsem se. "Měsíc... vždycky mě fascinoval... a mou matku zjevně také, když se po něm jmenuji..." pousmála jsem se, odložila hrnek a odešla k proskleným dveřím. Otevřela jsem je a vešla do noci. Bylo chladno, foukal vítr, ale nebe bylo plné hvězd, nádherné!
Shinobi
Vesnice:
Postavil som sa a vzal som jej plášť. Vyšiel som na balkón a pozrel som na mesiac. Dal som jej kabát na plecia a usmial som sa. Je to úžasné!
Anonymní- Anonymní
"Děkuji.." přitáhla jsem si jej blíž k tělu. "Souhlasím... skoro nadpřirozené, řekla bych..." hypnotizovaně jsem hleděla na měsíc, pomalu se zahalující tmou.
Shinobi
Vesnice:
Nemo som obdivoval mesiac. Nezmohol som sa na slovo. Nejak ma to zhypnotizovalo. Ehm.. Lady, aj vás to tak hypnotizuje?
Anonymní- Anonymní
"Hai..." přikývla jsem, neodtrhovaje pohled od měsíce. "Mimochodem... zase mi vykáš..." dodala jsem s úsměvem.
Shinobi
Vesnice:
"V pořádku... vždyť jsme student a sensei už tak dlouho." sedla jsem si na zídku balkónu, přehodila nohy dolů a pozorovala nebe.
Shinobi
Vesnice:
Zavřela jsem oči. "Od té doby, kdy jsem přišla k tomu hadu Orochimarovi... čtyři-pět let?" poprvé jsem na něj stočila pohled.
Shinobi
Vesnice:
To bol zasa deň.
Chvíľu som na nich hľadel z dverí, ale keď som si uvedomil, že ma momentálne nepotrebujú, odišiel som.
Chvíľu som na nich hľadel z dverí, ale keď som si uvedomil, že ma momentálne nepotrebujú, odišiel som.
Ryuzaki Kaguya- Počet príspevkov : 271
Pousmála jsem se. "Připadám si jako v romantickém filmu..." poušklíbla jsem se.
Shinobi
Vesnice:
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 7 z 40
Povolení tohoto fóra: