4 posters
Strana 24 z 28 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28
Re:
Pohladím Reinu po vlasech a trošku ji rozcuchám.
Jo, přesně toho jsem se bál. Každý by to nerozdýchal tak dobře.
Konečně jsem se zase usmíval. Vypadá to, že mi opravdu nehrozí pár facek ani různé přiteplené nadávky.
Jo, přesně toho jsem se bál. Každý by to nerozdýchal tak dobře.
Konečně jsem se zase usmíval. Vypadá to, že mi opravdu nehrozí pár facek ani různé přiteplené nadávky.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pomohl jsem Reině přikrýt se. Všiml jsem si, že má husí kůži. Lehl jsem si vedle ní a držel ji za ruku. Byla studená.
Nechceš trochu zahřát? Vypadá to, že je ti zima.
Nechceš trochu zahřát? Vypadá to, že je ti zima.
Anonymní- Anonymní
Re:
Reina Kana napsal:"No tak trochu." pousměju se a zavrtám se pod deku tak že mi jsou zase vidět jen oči, se zájmem si ho prohlížím
"I když si bi, stejně se mi pořád líbíš." pronesu
Mrknu na Reinu a po tom co řekla trochu zčervenám.
Snad... snad to není taková vada na kráse... Budu jen rád, když.. si na to nějak zvykneš...
Nevím kam s očima, chvíli jí dívám do očí, chvíli těkám pohledem po místnosti. A u toho si nadávám, že melu hrozné nesmysly. Akorát všechno komplikuju...
Anonymní- Anonymní
Re:
"Kdo by nebyl.... kdyby vedle něho byl tak hezký muž." poté jsem se kousla do rtu. Ajej.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nastalo trapné ticho. "Já to vážně řekla nahlas?" optala jsem se spíše sama sebe.
Anonymní- Anonymní
Re:
Reina Kana napsal:"Já se nedokážu moc dlouho na někoho zlobit, obzvlášť ne na někoho jako ty a promiň jestli ti to bude nějak vadit řekni, ale já .... jsem si už jaksi zvykla." usměju se a políbím ho
Po jejím polibku jsem se šťastně usmál.
Rei, já jsem si to nevybral. Prostě... ehm... to je jak to je... Ale nic to nezmění na tom, že jsi první holka, která mě zaujala. Ještě předevčírem bych si nepomyslel, že potkám někoho jako jsi ty.
Konečky prstů jsem jí jemně přejel po tváři, jako kdybych se chtěl přesvědčit, že je skutečná.
Anonymní- Anonymní
Re:
"To jsem nechtěla... ne jako že jsem to nechtěla říct.... spíš jsem si to měla jen myslet..." říkala jsem nesrozumitelně.
Anonymní- Anonymní
Re:
Schoulila jsem se mu v náručí. "To se mi stává často. Co bych si měla myslet, řeknu nahlas." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Když to neni nic zlého... a když mě to hodi do rozpaků, co?" zavřela jsem oči. Chtěla jsem ho poslouchat.
Anonymní- Anonymní
Re:
''no... já si myslím že je obecně dobré říkat co máme na mysli''
mluvil jsem tichým hlasem a objímal jsem jí
mluvil jsem tichým hlasem a objímal jsem jí
Anonymní- Anonymní
Re:
Měla jsem pocit, jako by mi hořelo celé tělo. "Žádný tajnosti.... všechno pěkně narovinu..." šeptala jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
cítil jsem jak z ní vychází velké teplo a jelikož byla o hlavu menší než já položil jsem mou bradu na její hlavu a přitiskl jsem se k ní
Anonymní- Anonymní
Strana 24 z 28 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28
Povolení tohoto fóra: