4 posters
Strana 23 z 28 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28
Re:
"Až potom." pravou rukou jsem udělala mističku a přejela jsem s ní po vodě a pocákala jsem ho.
Anonymní- Anonymní
Re:
''ani ty ne''
oplatil jsem jí vodu ve stejné dávce kterou mne postříkala a usmíval jsem se u toho
oplatil jsem jí vodu ve stejné dávce kterou mne postříkala a usmíval jsem se u toho
Anonymní- Anonymní
Re:
Kapala ze mě voda. Zamračila jsem se. Stoupla si a přišla k němu. "Tos přehnal!" strčila jsem do něj a on spadl do vody. "A máš to." smála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Pomohla bych ti vstát, ale ty bys mě beztak shodil do vody, tak máš smolu." smála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"No vidíš, že to ide." koutky úst se mi zvedaly, jak jsem viděla, jak z něj teče voda.
Anonymní- Anonymní
Re:
''hmmm''
zamumlal jsem a stáhl jsem si tričko a hodil jsem si jej na břeh ale kalhoty jsem si nechal
zamumlal jsem a stáhl jsem si tričko a hodil jsem si jej na břeh ale kalhoty jsem si nechal
Anonymní- Anonymní
Re:
vylezl jsem též a šel jsem vedle ní a tričko jsem držel v mé ruce a kapala ze mě voda
Anonymní- Anonymní
Re:
Koutkem oka jsem ho pozorovala. Přišli jsme na mýtinu, kde jsem předtím byli. Posadila jsem se a přitáhla si kolena k tělu a objala je.
Anonymní- Anonymní
Re:
zde jsem si tričko položil do trávi tak aby dobře usychalo a sedl jsem si naproti ní a po chvíli jsem si lehl na zem a díval jsem se do nebe
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jak dlouho jsme vlastně pryč?" optala jsem se. Uvědomila jsem si, že bych měla být v práci.
Anonymní- Anonymní
Re:
"No doufám, že mě vyhodí z tý hrozný práce!" podívala jsem se na něj. Už mi zase začínalo být horko. "Ale nikomu to neříkej!" varovala jsem ho. "Nebo skončíš hůř, než namočenej." usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Díky."
"A vo tě tedy přináší do tý putiky?" kývla jsem hlavou směrem, kde jsem si myslela, že jsem nechali hospodu (bar - ještě jsem si to neujasnila )
"A vo tě tedy přináší do tý putiky?" kývla jsem hlavou směrem, kde jsem si myslela, že jsem nechali hospodu (bar - ještě jsem si to neujasnila )
Anonymní- Anonymní
Re:
''no, nedjříve jsem se tam chtěl jít pouze napít vody... ale zaujmulo mě jedno krásné děvče a tak ... tady s ním teď sedím''
usmál jsem se
usmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Re:
Strnula jsem. Kdybych zrovna pila nebo něco v ruce držela, tak bych se začala dávit nebo to pustila.
"Tak to musíš být šťastný." dívala jsem se na druhou stranu.
"Tak to musíš být šťastný." dívala jsem se na druhou stranu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Reina Kana napsal:¨"Kdo řekl, abych jsi mi šel z očí, já teda rozhodně ne." pousměju se a znovu vyhledám jeho ruku a stisknu jí. "Jen mi ude možná chvíliá trvat, než si zvyknu." usměju se na něj a políbím ho na tvář
Myslím, že Reina sama musela slyšet ten obrovský kámen, který mi spadl ze srdce. Přidržím si její dlaň a polibek na tvář jí oplatím.
To jsem rád. Bál jsem se, že...
Radši jsem ani nedořekl.
Anonymní- Anonymní
Strana 23 z 28 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28
Povolení tohoto fóra: