4 posters
Strana 25 z 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
Re:
Reina Kana napsal:"Tak to vážně nevím co tě an mě zaujalo." usměju se a i já jsem svou ruku nenechala v klidu a položila jí na jeho krk a jemně ho hladila, přitom jsem se k němu přitáhla pro další polibek
Na tobě... oči... vlasy...
Víc jsem už nestačil říct, protože jsem měl její rty na dosah a ochotně jsem je spojil s těmi svými. Cítil jsem, že se mi zase začal zrychlovat tep. Rukou jsem zašátral pod dekou abych k sobě mohl přitáhnout její hřející tělo.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zavřela jsem oči. Jednou rukou jsem cho chytila za tu jeho. "Jsem ráda, že jsi mě vytáhl ven..."
Anonymní- Anonymní
Re:
Hyuuga Tora napsal:
Na tobě... oči... vlasy...
Víc jsem už nestačil říct, protože jsem měl její rty na dosah a ochotně jsem je spojil s těmi svými. Cítil jsem, že se mi zase začal zrychlovat tep. Rukou jsem zašátral pod dekou abych k sobě mohl přitáhnout její hřející tělo.
přesunula jsem mu ruku do vlasů a pohrávala si s nimi, líbat jsem ho nepřestávala, protože se mi to víc jak líbilo, pořád jsem ale měla menší pocit že ho k tomu nutím a tak jsem trochu zvolnila tempo.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re:
Neodolal jsem a vecpal se pod deku k Rei. Přeci jen se do mě dávala zima a u ní bylo tak krásně teplo. Volnější tempo polibků mi nevadilo, jenže jsem stejně neodolal a pomalu ji začínal líbat vášnivěji a vášnivěji. Tiskl jsem ji k sobě a odmítal pustit. Všechen ostych ze mě konečně spadl.
Anonymní- Anonymní
Re:
Začal foukat mírný vítr. I když jsem měla šaty už suché, přeběhl mi mráz po zádech. Otřásla jsem se. "Vrátíme se do tepla?"
Anonymní- Anonymní
Re:
''áno''
došel jsem si pro tričko a to jsem si natáhl
''tak pojďme''
pomalu jsem šel hledat bar
došel jsem si pro tričko a to jsem si natáhl
''tak pojďme''
pomalu jsem šel hledat bar
Anonymní- Anonymní
Re:
cítila jsem, že se do našich hrátek víc vžil, to mě nabudilo k tomu, že můžu i já. přitiskla jsem se k němu víc a náruživěji jsem se věnovala jeho rtům, sjela jsem pak s nimi na jeho krk kde jsem zkoumala jazykem každé neznámé i známé místečko a zasypávala ho i polibky, rukou, která ho hladila ve vlasech jsem sjela na záda, kde jsem ho hladila dál
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
Vzala jsem ho za ruku. Myslím, že lepší by bylo, kdybysme šli tudy." ukázala jsem do prava. "Je to směrem od potoka a měli bychom se dostat na cestu. Teda spoň doufám." dodala jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nevěděl jsem co vnímat dřív, Reina se mnou dokázala dělat neuvěřitelné věci. V mozku jsem měl Jiráskovo Temno a bylo mi to totálně fuk. Přesunul jsem se nad ní a trochu zvolnil tempo našich polibků, abych se od toho dokázal snáz odtrhnout. Byla v pozici, kdy se nemohla skoro hýbat a rozhodl jsem se ji trochu potrápit. Zajel jsem jí rukou do vlasů a lehce zatáhl, abych měl dobrý přístup na její krk. Zasypával jsem jej polibky a pokračoval stále níž a níž.
Anonymní- Anonymní
Re:
Šli jsme pořád dál, ale zatím jsme na nic nenarazili. "Já říkala, že se ztratíme."
Anonymní- Anonymní
Re:
'to mi dělá naschvál' pomyslím si, když se zabývá mím krkem, a mě to působí neskonalé blaho cítím všechny jeho dotyky na mě a když sestupuje níže zrychlý se mi dech pod návalem adrenalinu. Chtěla jsem mu to oplatit ...
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
Nechtěl jsem být příliš drzý a tak jsem se pro jistotu vrátil k jejím rtům. Krátce jsem se s nimi polaskal a dal jí nevinnou pusu na čelo. Bavilo mě sledovat jak je rozpálená a nemůže nic dělat. Volnou rukou jsem kopíroval křivky jejího těla. Napínal jsem ji a užíval si pohled na ni.
Anonymní- Anonymní
Strana 25 z 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
Povolení tohoto fóra: