4 posters
Strana 27 z 28 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Re:
Odkráčala som k Baru, bolo...bolo tu pusto. Odišla som smerom k boxom, chcela som si do jedného ľahnúť no videla som Nawakiho.
Anonymní- Anonymní
Re:
Poobzerala som sa okolo seba, potom som sa zaškerila a z baru som vytiahla centra fixu. Nahodila som diabolský úsmev a pustila sa do diela na Nawakiho tvári.
Anonymní- Anonymní
Re:
Fixa mu urobila cez tvár veľkú čiaru a ja som sa len tak-tak držala na nohách. "Aaaa....Ahoj Nawaki.." snažila som sa zadržať smiech.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nesúhlasne som zakrútila hlavou a stále som sa snažila zadržať smiech. "A...Ako sa máš?" spýtam sa a snažím sa mu nepozerať na tvár.
Anonymní- Anonymní
Re:
Predýchala som to všetko a odpovedala som mu, "Zaslúžila som si dovolenku nie?" a usmiala som sa. Fixa už bola dávno v mojom vrecku. "Nawaki? ČO to máš na tvári?" spýtam sa ho a začnem si ho akože prezerať.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pousmiala som sa a sadla som si na stôl. "Zdá sa že som toho veľa zmeškala..." povzdychnem si.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Aah,,mohlo byť aj lepšie...som celá ubolená, v mojej posteli sa nedalo spať.." povzdychnem si a nalejem si vodu do pohára. "Takže ste tu mali párty?" poviem a pozriem sa na Nawakiho.
Anonymní- Anonymní
Re:
Povzdychnem si a potom sa pozriem na Nawakiho. "To gratulujem ... vieš čo všetko sa deje keď si opitý ... " a začnem sa hrať z hrnčekom v mojich rukách.
Anonymní- Anonymní
Re:
"JA si nič nepametám....neviem čo som robil ale viem že tu bola jedna žena Reina a ta bola s nejakým chalanom neviem ským...ja som iba sedel za pultom púštal hudbu a zrazu mám okno."
Chytím sa za hlavu a napijem sa vody
Chytím sa za hlavu a napijem sa vody
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re:
Zas nechá všetko robiť mňa, Baka Uchiha. Povzdychnem si a nahnem sa k nemu. "Toto je bar Nawaki-sama, tu sa chodí pre to aby sa človek uvoľnil či nie?" dodám zo smiechom a oliznem si peru. Potom sa otočím a začnem utierať poháre.
Anonymní- Anonymní
Re:
Prekvapene som zaklipkala očami, a prišla som k nemu. Uklonila som sa ako princezná a zo smiechom som mu odpovedala, "Samozrejme."
Anonymní- Anonymní
Strana 27 z 28 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Povolení tohoto fóra: