4 posters
Strana 26 z 28 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28
Re:
Zaostřila jsem. "Ty brďo! My jsme to našli!" řekla jsem zvýšeným hlasem a usmívala jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
myslím že by se na mě dali uvařit vajíčka, jak moc jsem byla rozpálená, každý jeho dotyk způsobil stažení svalů v té oblasti, hrudník se mi rychle nadzvedával
"Děláš... mi to .... naschvál?" zeptám se ho už vzrušeným hlasem
"Děláš... mi to .... naschvál?" zeptám se ho už vzrušeným hlasem
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re:
Dále jsem konečky svých prstů kopíroval její křivky. Chvíli jsem jezdil po holé kůži, chvíli ji hladil přes tenkou látku jejího spacího úboru. Drze jsem ji pozoroval, jako kdybych si chtěl každý detail jejího těla zapamatovat.
Schválně? Co máš na mysli?
Zeptal jsem se tím nejnevinnějším tónem, jakého jsem byl schopný.
Schválně? Co máš na mysli?
Zeptal jsem se tím nejnevinnějším tónem, jakého jsem byl schopný.
Anonymní- Anonymní
Re:
Já a provokovat?
Naoko se podivím, ale svědomí čisté rozhodně nemám. Jen se pousměju, když vidím, že to nevydržela a vyžádala si další polibek. Chvilku si pohrávám se špičkami našich jazyků a ještě ji chvíli napínám. Občas ji políbím na tvář a nezapomínám ji přitom hladit na místech, že se až divím tomu, proč jsem dávno neschytal pár facek. Nakonec to taky už nemůžu vydržet a rozhodnu se náš polibek pořádně prohloubit. Dávám volný průchod svým emocím.
Naoko se podivím, ale svědomí čisté rozhodně nemám. Jen se pousměju, když vidím, že to nevydržela a vyžádala si další polibek. Chvilku si pohrávám se špičkami našich jazyků a ještě ji chvíli napínám. Občas ji políbím na tvář a nezapomínám ji přitom hladit na místech, že se až divím tomu, proč jsem dávno neschytal pár facek. Nakonec to taky už nemůžu vydržet a rozhodnu se náš polibek pořádně prohloubit. Dávám volný průchod svým emocím.
Anonymní- Anonymní
Re:
než se naše rty spojili bylo pro mě pozdě a já z úst vydala blažený sten, zdá se že pod jeho rukama mám citlivé celé tělo. POlibek kerý hned na to následoval byl ten nejlepší co jsem kdy od něj dostala bylo z něj cítit to co jsem potřebovala. ani za mák jsem se toho nedokázala nabažit a cítila jsem že potřebuju víc...
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
Byl jsem rád když jsem viděl, jak si společné chvíle užívá. Na druhou stranu mě pohled na ni nenechal chladného a cítil jsem, že se také pomalu přestávám kontrolovat. Spokojeně jsem vrněl a občas jsem se během našeho líbání pousmál. Nemotorně jsem se ji pokoušel svléknout a čekal kdy přiletí rána.
Anonymní- Anonymní
Re:
cítila jsem že se mi díky němu košilka posouvá na horu a jeho ruku jsem rychle zastavila (kluky nemlátim jen když se mě pokoušejí zabít ) a přesunula ji na můj bok, pak jsem se i nadále intenzivně věnnovala jeho rtům
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
Musel jsem na chvíli přerušit líbání, protože jsem se tiše pochechtával.
Jsem drzej co? Pořád máš nějaké pochybnosti?
Začal jsem ji mírně pošťuchovat a lechtat. Tu a tam jsem ji líbnul do vlasů, nebo na tvář. Hrozně mě bavilo ji všelijak zlobit.
Jsem drzej co? Pořád máš nějaké pochybnosti?
Začal jsem ji mírně pošťuchovat a lechtat. Tu a tam jsem ji líbnul do vlasů, nebo na tvář. Hrozně mě bavilo ji všelijak zlobit.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zatvářím se jako opuštěné štěně, které je v tom všem nevinně.
Ale já za to přece nemůžu...
Přidržím Reininy ruce tak aby mě s nimi nemohla ohrožovat a začnu líbat její krk. Občas se o ni otřu tváří a snažím se, aby to co nejvích lechtalo.
Ale já za to přece nemůžu...
Přidržím Reininy ruce tak aby mě s nimi nemohla ohrožovat a začnu líbat její krk. Občas se o ni otřu tváří a snažím se, aby to co nejvích lechtalo.
Anonymní- Anonymní
Re:
teď mě fakt dorazil nemohla jsem nic dělat maximálně protestovat, ale ani na to jsem se už nezmohla a z mích úst vycházeli tiché steny, při jeho letmích dotycích to občas i zalechtalo tak jsem se i pousmála, chtěla jsem zase cítit jeho rty ...
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
Rozhodl jsem se ji déle netrápit a nechal jsem její ruce volně. Přitáhl jsem si ji blíž a držel ji v náruči a znovu ji začal líbat. Tentokrát jsem nezačínal zvolna a opatrně. Překvapil jsem ji vášnivými polibky a sám jsem se nestačil divit, kde se to ve mně bere. Ale nemohl jsem si pomoct.
Anonymní- Anonymní
Re:
po uvolnění rukou jsem mu je ihned omotala kolem krku, jeho vášnivé polibky mu byli opláceny ve stejném tempu ale s větší dávnou touhy, oběma rukama jsem pak sklouzávala dolů po jeho krku přes hruď až k jeho bokům a tam jsem ho pomalu hladila
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
Velmi se mi zamlouvalo, jak Reina spolupracovala. Ani já se neplánoval držet zpátky. Její dotyky mě rozpalovaly ještě mnohem víc, až jsem měl pocit, že se to nedá vydržet. Napínaly se mi snad všechny svaly na těle a až akutní nedostatek kyslíku mi připomněl, že bych se měl krotit, abych Reinu neudusil. Lehl jsem si vedle ní na bok a unavaně jsem ji hladil ve vlasech.
Anonymní- Anonymní
Re:
přitiskla jsem se k němu,
"Jsi unavený?" zeptala jsem se ho, protože na mě únava začala padat.
"Měli by jsem jít spát, zítra je taky den." usměju se na něj a políbím ho na dobrou noc, ještě víc se k němu přitulím a pomalu se mi zavírají oči
"Jsi unavený?" zeptala jsem se ho, protože na mě únava začala padat.
"Měli by jsem jít spát, zítra je taky den." usměju se na něj a políbím ho na dobrou noc, ještě víc se k němu přitulím a pomalu se mi zavírají oči
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
Zatracený spánek... Jak já ho nemám rád.
Přikryl jsem nás oba dekou a držel ji v náruči. Občas jsem Reinu zlehýnka pohladil, aby se jí lépe usínalo. Spokojeně jsem se usmíval a vnímal teplo jejího těla. Netrvalo dlouho a i mě začal spánek přemáhat.
Dobrou noc malá.
Zamumlal jsem sotva slyšitelně a přál si, aby se mi o dnešku zdálo.
Přikryl jsem nás oba dekou a držel ji v náruči. Občas jsem Reinu zlehýnka pohladil, aby se jí lépe usínalo. Spokojeně jsem se usmíval a vnímal teplo jejího těla. Netrvalo dlouho a i mě začal spánek přemáhat.
Dobrou noc malá.
Zamumlal jsem sotva slyšitelně a přál si, aby se mi o dnešku zdálo.
Anonymní- Anonymní
Re:
(Kushi, my jsme s Torou v pokoji)
opět jsem se probudila jako první, cítila jsem vedle sebe teplo, otevřela jsem oči a chvíli s úsměvem sledovala jeho bezchybný obličej jak spí. Probouzet jsem ho nechtěla, ale nedalo mi to a nahnula jsme se k němu a jemně jsem přiložila své rty na jeho, jen letmí dotyk...
opět jsem se probudila jako první, cítila jsem vedle sebe teplo, otevřela jsem oči a chvíli s úsměvem sledovala jeho bezchybný obličej jak spí. Probouzet jsem ho nechtěla, ale nedalo mi to a nahnula jsme se k němu a jemně jsem přiložila své rty na jeho, jen letmí dotyk...
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 26 z 28 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28
Povolení tohoto fóra: